|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Karta Douglasa- ma ktoś??
wyciagam wątek zeby nie zakladac nowego.
otoz nurtuje mnie pewna kwestia. na poczatku tego roku wyrobilam karte douglas. otrzymalam oczywiscie kupon rabatowy 5%, na urodziny przyszla znizka 10% na zapachy... ponad 2 miesiace temu stan punktowy mojego konta przekroczyl wymagane do 40-zlotowego rabatu 450 pkt. do dzis na moj adres nie przyszedl żaden kupon, a kiedy sprawdzam w internecie, punkty na moim koncie liczone sa od nowa. oczywiscie swiat sie nie zawali jezeli nie dostane tego kuponu ale specjalnie wyrobilam sobie karte douglas ze wzgledu na ta, korzystniejsza dla mnie, znizke. wczesniej posiadalam juz karte sephora (te perfumerie rowniez zawsze bardziej lubilam ze wzgledu na milsza obsluge). zastanawiam sie czy mam dalej czekac? 2 miesiace to wystarczajaco chyba dlugo... pewnie wybiore sie za jakis czas i zapytam, ale zaczelam sie zastanawiac, ze moze (jako list niepolecony) kupon ten mogl zostac skradziony na poczcie? spiskowa teoria moze sie wydac smieszna, ale w sumie jako uzytkowaniczka targowiska tyle sie naczytalam o zaginionych przesylkach i listach ze i taka ewentualnosc wcale nie wydaje sie niemozliwa... stad pytanie do posiadaczek karty douglas - w jaki sposob korzystalyscie z punktowego rabatu i co moglybyscie mi poradzic? z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie odkryłam, ze ktos prawdopodobnie zrealizował mój 40 zł rabat
Ktoś czyli osoba, która mieszka w mieszkaniu, które jakiś czas temu wynajmowałam. Naprawdę się zirytowałam.... Oczywiście adres w Douglasie zmieniałam, ale bez skutku.. Nie zmienili go i już, mimo że konsultantka w perfumerii zapewniała mnie, ze zmiana dokonana. Aby się zalogować na stronie internetowej Douglasa (sprawdzić liczbę punktów) muszę wpisać kod pocztowy i okazuje sie ze poprawny jest ten stary... Po punktach ani śladu, zaledwie 140. A miałam ich w pewnym momencie juz ponad 400 i to ładne parę miesięcy temu. Douglas jest totalnie nieprofesjonalny.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Witam, mam problem, pewnie błachy. Mam kartę z Douglasa juz od 2 lat i nigdy nie sprawdzalam punktow, dziś chcą to zrobic musze wpisac Numer Karty, na froncie karty widnieje numer 15 cyfrowy ( i jest to jedyny numer poza infolinia ktory znhajduje sie na karcie) . Wpisując calość 15cyfrowego numeru - nie działa. Próbowałam wpisac ostatnie 8 cyfr sytuacja bez zmian. Kod pocztowy jest na pewno dobry, wiec problem leży w Numerze Karty. Proszę o pomoc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

Ktoś czyli osoba, która mieszka w mieszkaniu, które jakiś czas temu wynajmowałam. Naprawdę się zirytowałam.... Oczywiście adres w Douglasie zmieniałam, ale bez skutku.. Nie zmienili go i już, mimo że konsultantka w perfumerii zapewniała mnie, ze zmiana dokonana. Aby się zalogować na stronie internetowej Douglasa (sprawdzić liczbę punktów) muszę wpisać kod pocztowy i okazuje sie ze poprawny jest ten stary... Po punktach ani śladu, zaledwie 140. A miałam ich w pewnym momencie juz ponad 400 i to ładne parę miesięcy temu. Douglas jest totalnie nieprofesjonalny.