|
|
#31 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Jak radzić sobie z białą skórą?
Cytat:
ja kupilam ostatnio rekawice kessa i stosuje ja do kapielopeelingu codziennie razem z czarnym mydlem tylko ze nie widze takiego superefektu jak pisza niektore dziewczyny- o martwym naskórku ktory zostaje na rekawicy. chociaz wiem ze peeling kessą powinno sie robic po konkretnym wymoczeniu w bardzo cieplej wodzie- ja tego nie robie, musze kupic korek do wanny :P co do masel, wiekszosc strasznie sie klei :/ teraz kupilam lotion Evree i jest ok, chociaz zastanawiam sie nad kupnem Dexerylu, podobno jest super owoce i warzywa- jasna sprawa
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#34 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A takich balsamów jest cała masa. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
Moim absolutnie ulubionym jest jednak ten z iwoniczanki, bardzo brzydki i tłusty, ale robi świetne rzeczy ze skórą, no i odkaża nogi po goleniu, dzięki czemu nie wyskakują takie brzydkie krostki. Masła - z Farmony. Po prostu mam jedno ulubione (karmel-cynamon), bez którego trudno mi przeżyć. Aktualnie poczułam chęć zmiany i używam jakiegoś owocowego z tej samej firmy, ale wracam do karmelu, jak tylko je zmęczę. Zdarza mi się też dodawać do masła trochę oleju arganowego, jeśli akurat mam pod ręką. |
||
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.