|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Waga a figura
tak jak dziewczyny już pisały wszystko zależy od budowy czy jesteś grubokoścista czy drobno-koścista
ja np jestem drobnej kości mam 160 cm ważę 46kg i absolutnie nie wyglądam jak anorektyczka |
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Temat powinien wyglądać: nabijam posty pisząc frazesy xD
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja sie spaslam jak na moje standardy. Waze 69 kilogramow przy wzroscie 161 cm. Nosze rozmiar 34-36. Wczesniej wazylam 56 kilogramow i nosilam 32-34. Owszem, widac, ze nabralam sadla, nie bede czarowac, ze wygladam jak sarenka. Nie wygladam jednak jak grubas. Magazynuje kilogramy co prawda specyficznie i o wiele lepiej niz inne osoby. Przytylam jednak sporo, wizualnie wygladam na wazaca mniej. Konczac moj przydlugawy wywod chcialam rzecz, ze rzadko kiedy mozna okreslic czy ktos wazy duzo czy nie na podstawie samej tylko wagi i wzrostu .
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2014-08-21 o 22:41 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Niewiele zależy od wagi. Ja wg BMI mam leciutką niedowagę, a wyglądam pulchniej od przyjaciółki, która waży więcej. Ja mam taką budowę - gruba kość, jestem typem tzw. Słowianki
, nigdy nie będę wyglądać chudo. Niektóre osoby zaś mają odwrotnie. Podanie wzrostu i wagi niczego nie udowadnia. |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet ważąc 16kg więcej, zdarzało mi się kupować Mki, a przecież nie oznaczało to, że jestem szczupła Po prostu taki fason ciucha no i taka rozmiarówka. A teraz czasem i w XL nie wejdę, choćby dlatego, że mam duży biust.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj zaczęłam się odchudzać, wagę mam w normie ale chyba będę się lepiej czuła jak będę ważyć tak 45-47kg.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty robisz tego najwięcej w kółko pisząc- dajcie już spokój. Nie chcesz to nie czytaj, a jak dziewczyny chcą się wypowiedzieć to daj im szansę, a nie w kółko piszesz to samo- zarzucają innym takie właśnie postępowanie.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Buc
|
najważniejsze, jest jak sie czujesz ze sobą a nie ile ważysz - oczywiscie nie mówię o otyłości czy niedowadze.
ja ważyłam przy wzroście 155 cm - 45-47 kg i byłam mega naprawdę mega chuda. przez ostatnie kilka lat ważylam około 49-55 kg i też był git. a ostatnio ważę taką liczbę, że jest mi słabo ale nic z tym nie zrobię teraz i wiem , że będzie wiecej.
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
Niekoniecznie jeszcze rosnie. Ja od gimnazjum juz nie roslam. Co do reszty, zgadzam się. Najgorsze co możesz sobie zafundować to głodówki.
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwlaszcza, ze lubię luźne ciuchy i noszę się na cebulkę. I jesli powiedzmy t-shirt w rozmiarze S jest z zalozenia luźny to ok, a jak z zalozenia ma byc opięty to sięgam po L i tak się najlepiej czuję. Nawet na szczuplutkich osobach nie podobają mi się opięte rzeczy Nie licząc seksownych sukienek
Z tobą chcę oglądać rzeki, co samotnie płyną Gwiazdy nad łąkami w środku lasu i jagód czarnych... Tyranozaury Edytowane przez PaulinciaKWC Czas edycji: 2014-08-22 o 10:13 |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Napiszcie czy ta dieta jest ok Co byście w niej zmieniły? Czy nie jem za dużo? Dodam, że w moim domu gotuje się zdrowo więc nie ma większych problemów Do tego oczywiście ruch- ćwiczenia, taniec lub rolki, spacer .
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Dieta nie jest OK, bo powinno się spożywać 5 małych posiłków dziennie, a nie 3. i to, że jesz owoce miedzy posiłkami też nie jest dobre, lepiej jeść warzywa. Poczytaj sobie wątki na podforum dietetycznym.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
W porywach miewam 77 kg przy wzroście 170 cm. Ludzie nie uważają mnie za grubą (i wcale nie mam na myśli pani w sklepie z ubraniami, próbującej mi się podlizać), nawet lekarka mi ostatnio powiedziała, że co ja chcę, przecież jestem szczupła. Najczęściej słyszę, że jestem wysoka i na to zwracają uwagę (chociaż uważam, że moje 170 cm to mało). Więc tak: uważam, że jak najbardziej można wyglądać dobrze z różną wagą i wzrostem.
|
|
|
|
|
#45 | |
|
O RLY?
|
Cytat:
Ja przy moich 172cm ważę teraz 68kg i wyglądam na większą a rzyć mam prawie jak Kim Kardashian. Szczupło wyglądam w przedziale 55-58kg.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
Ważąc kilka lat temu ok. 60-62 kg wyglądałam już mocno niezdrowo, ludzie mówili, że powinnam przytyć. Ratuje mnie to, że mam szczupłą twarz, dłonie, stopy i długie nogi; tyłek i biodra duże, nie płaczę z tego powodu, biust mocno wydatny, ale dzięki dobrze dobranemu stanikowi ładnie podniesiony i ukształtowany. Nie ubieram się zbyt obciśle i jakoś udaje mi się maskować pewne mankamenty (tłuszcz na plecach niestety mi się zebrał). No i sporo, jeżeli chodzi o efekt wizualny, dała mi lipoliza iniekcyjna podbródka.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Doris, to podziwiam za figurę, bo też mam 170cm i przy 77kg to jestem po prostu gruba
![]() Teraz ważę 74, a i tak moim zdaniem widać, że mam nadwagę, mimo że nie wyglądam najgorzej, bo mam duży biust, mocne wcięcie w talii, mały brzuch, ale szerokie biodra, a co za tym idzie: spory tyłek i uda, robią swoje. Natomiast faktem jest, że nie mogę ważyć mniej niż 60kg, bo wyglądałabym wtedy na zagłodzoną. |
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kuzynka ma 168cm wzrostu, wazy 75kg i chodzi do dietetyka. Edytowane przez ellish Czas edycji: 2014-08-22 o 15:14 |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dla mnie 65 kg przy wzroście 170 to za dużo. Poćwiczyłam, trochę tłuszczu zmieniłam na mięśnie, wyglądam lepiej, choć waga stoi w miejscu muszę jeszcze powalczyć z tłuszczem na udach i brzuchu, za to cycki bez zmian, takie same, podobnie ręce- tutaj akurat zero tłuszczu, i jak ważyłam 45 kg, jak i 65. Te dwie strefy tłuszcz jakoś sprytnie omija ;p
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
). Ale nie napiszę, że jestem gruba, bo nie jestem, chociaż to zapewne szok dla wszystkich modelek, bo przecież 90% tego forum to modelki.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-08-22 o 17:01 |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
Jesli czyjas wiedza o zywieniu zatrzymala sie na latach 70-tych to tak, czlowiek powinien jesc 5 malych posilkow dziennie.
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2014-08-22 o 19:05 |
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam pakerskie ramiona
|
|
|
#53 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
A ja teraz przez Was nie zjem sernika a tak mi się chce!
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#56 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
No ja mam pyszną babeczkę z kremem w lodówce i walczę z sobą, żeby jej na noc nie zeżreć... idzie mi bardzo, bardzo słabo
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- A co do Autorki, to również moim zdaniem za bardzo to liceum przeżywasz i ciągle pytasz innych, co myślą. Nie chcę Cię martwić, ale to właśnie taki brak pewności siebie i uzależnianie wszystkiego od zdania innych to głowny powód, dla którego ktoś może Cię obgadywać, wyśmiewać czy być złośliwy. Do pewnej siebie anorektyczki czy grubaski nikt pyszczyć nie będzie, ze strachu. A jak widać, że ktoś się przejmuje, to grupka chętnych do wylewania na nim swojej życiowej frustracji zawsze się znajdzie. Wyluzuj trochę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.

.
, nigdy nie będę wyglądać chudo.
Po prostu taki fason ciucha no i taka rozmiarówka. A teraz czasem i w XL nie wejdę, choćby dlatego, że mam duży biust.

Nie licząc seksownych sukienek 

ja mam pakerskie ramiona
. Same miesnie. Okropnie to wyglada.