|
|
#31 |
|
Mów mi Rosia :)
|
Dot.: Brak energii gdy za oknem deszcz i pochmurno- wątek by pomarudzić ;)
Mnie jakiś tydzień temu dopadło przesilenie, teraz jest już lepiej, ale wiem, że za chwilę się ochłodzi i znów będzie to samo: wielka tęsknota za +30 stopni
![]() Ale w końcu już trochę żyję na tej ziemi, więc mam swoje sposoby. Po pierwsze - czekolada, taka pitna, domowa. Stawia na nogi i pobudza. No i miło przy niej się czyta. A czytanie książek to drugi sposób Czekolada, kawka, herbata i dobra książka. Latem czytam dużo mniej, bo szkoda mi promieni słonecznych i wolę się wygrzewać. Jesień i zima to idealna pora na tony książek.No i po trzecie seriale. Jakieś sitcomy najlepiej. Po czwarte: ćwiczenia. Od razu pobudzają. Da się przeżyć. Jakoś.
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj mgła, deszcz i niesamowita zimnica, brr.. Właśnie przed chwilą wróciłam z miasta gdzie miałam do załatwienia kilka spraw, niestety moje trampki nie wytrzymały nadmiaru wody i w przemoczonych do końca wróciłam do domu
Teraz po ogólnym ogarnięciu się siedzę pod kocykiem z wielkim kubkiem gorącej herbatki z cytrynką i dobrą książką Zdecydowanie to jest to w taki dzień jak ten |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
A ogladalyscie skecz o pogdzie kabaretu Inaczej?
Chandra, gehenna... Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
u mnie też dzisiaj szaro i zimno
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Już w przyszłym tygodniu w całej Polsce według prognoz piękna pogoda, prawie jak drugie lato
Dzisiaj jeszcze trzeba się przemęczyć, w mżawce i wilgoci
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
U mnie właśnie przetoczyła się ogromna burza i oberwanie chmury!
A w przyszłym tygodniu już musi być pięknie
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie caly tydzien byl piekny oprocz czwartku, na szczescie dzisiaj znow byl upal
nawet teraz jest cieplutko.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.

Czekolada, kawka, herbata i dobra książka. Latem czytam dużo mniej, bo szkoda mi promieni słonecznych i wolę się wygrzewać. Jesień i zima to idealna pora na tony książek.

Teraz po ogólnym ogarnięciu się siedzę pod kocykiem z wielkim kubkiem gorącej herbatki z cytrynką i dobrą książką
Zdecydowanie to jest to w taki dzień jak ten