|
|
#31 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Specyficzne podejście do zdrady
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Faktem jest, że kobieta, która ufa i jest pewna swojego związku nie zada takiego pytania. Faktem również jest to, że szczęśliwy mężczyzna będący w związku nigdy nie powie czegoś takiego.
Jeden dialog a tyle mówi o związku. Poza tym w dojrzałej relacji nie ma miejsca na gdybanie o zdradach. Gdybać to ja mogę na temat ewentualnego deszczu szykując sobie parasol "na wszelki wypadek". Natomiast tekst "nie obiecam, że nie zdradzę bo nie znam przyszłości" jest dla mnie obleśny, poniżający i wskazujący jak nisko jestem w hierarchii owego pana. Takich partnerów należy się wystrzegać a nie czekać na "radosną" nowinę. |
|
|
|
|
#33 |
|
Zielona Driada
|
Zgadzam się całkowicie z tym co napisała Shanaya.
Może pytanie dziewczyny jest infantylne, ale nie wzięło się z niczego. Kobieta szczęśliwa w związku nie ma potrzeby pytać o takie sprawy. A skoro pytanie jednak padło, nie tak powinna wyglądać odpowiedź kochającego faceta.
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zielona Driada
|
Być może oni do siebie zwyczajnie nie pasują.
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Istnieją faceci, którzy wierzą w miłość do grobowej deski. Tak, że może to facet nie dla niej. Może powinna rozejrzeć się za kimś o podobnej wrażliwości.
|
|
#36 | ||
|
and cigarettes
|
Cytat:
Ale faktycznie, emocjonalnie, fizycznie, jakkolwiek realnie - jesteś nadal z tą osobą czy jednak ją opuściłaś? "Bycie z kimś do śmierci" polega w przypadku separacji i rozstania na czym? W jaki sposób takie osoby są razem? ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
Największa nawet wiara, chęć czy obietnica nie sprawią, że przyszłość z całą pewnością będzie idealnie taka, jak sobie ktoś wymyśli. Niestety. |
||
|
|
|
|
#37 |
|
Zielona Driada
|
Takiej wiedzy i pewności nigdy nie ma, ale to nie powód jeszcze by serwować ukochanej osobie takie teksty, jak padły. To jest obdarte z uczuć, z delikatności. Dlatego sądzę, że potrzebuje kogoś o większej wrażliwości skoro, jak pisze autorka roztrząsa takie sprawy nagminnie, a jej faceta to denerwuje.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.