|
|
#31 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Błahostka, która mnie mega wkurza
Cytat:
Edytowane przez topdong Czas edycji: 2014-11-09 o 14:11 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Ma Cię głęboko w 4 literach, nie marnuj swojego czasu.
|
|
#33 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Co Ty z nią w ogóle robisz? Po czymś takim chyba bezwzględnie wiałabym gdzie pieprz rośnie, coś niewyobrażalnego. Ten osławiony "brak czasu" to bujda na resorach w tym kontekście, można nie mieć czasu się spotkać albo gadać przez telefon w danej chwili, ale przez 2 dni nie mieć czasu zareagować w jakikolwiek sposób na to, że chłopak trafił na SOR? Tak się nie da, dziewczyna nie żyje na innej planecie, skoro Ty miałeś czas ją poinformować z poczekalni na SORze że wynikła taka sytuacja, to i ona miała czas w "natłoku obowiązków" typu jedzenie obiadu i szykowanie się do snu jakoś zareagować, chociażby durnym "trzymaj się i napisz co Ci powiedzieli", jeśli już nie stać by jej było na nic więcej. Jak możesz być w związku z kimś kto Cię nawet nie lubi?
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Ja obcych ludzi lepiej traktuję niż Twoja 'dziewczyna' Ciebie.
To nie jest 'związek', to jest pomyłka. Jak w telefonie - wybrałeś niewłaściwy numer albo/i nie masz zasięgu
Edytowane przez dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 Czas edycji: 2014-11-10 o 00:46 |
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma czego zbierać, więc nawet sobie daruj przyglądanie się sytuacji i zgadywanie co jest przyczyną. To, że Ty bardzo chcesz niestety nie jest w stanie nadrobić jej niechęci.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Smutna historia.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Okropna dziewczyna. Nie wyobrażam sobie związku, gdzie jedna osoba ląduje w szpitalu a druga po dwóch dniach, nawet się nie przejmując pisze ' sorry nie miałam czasu ' ...
Zasługujesz Autorze na kogoś lepszego.
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie bardzo sie zmartwila Twoim pobytem w szpitalu
Ma dziewczyna tupet![]() Juz sobie wyobrażam sytuacje w ,której piszesz do niej ,że nie chcesz z nia byc a ona po kilku dniach odpisuje ,,aha spoko ,, ![]() Daj sobie spokój z nią
|
|
|
#39 |
|
Zielona Driada
|
Generalnie mam podejście do smsów podobne jak Cava. Irytują mnie "rozmowy" smsowe, jak ktoś chce coś ode mnie to lepiej żeby zadzwonił, ja tak robię, mimo że ogólnie nie lubię rozmów telefonicznych, ale jeszcze bardziej smsowych.
![]() W Twoim przypadku autorze jednak mimo wszystko obstawiam konkretną zlewkę, obojętność. Bo jak ktoś nawet nie znosi smsów, to akurat na smsy od ukochanej osoby reaguje się inaczej. Przykra sprawa. Sama odpowiedź na to, że byłeś w szpitalu jest okropna. Gdyby rzeczywiście miała w zwyczaju odpisywanie na smsy po kilku dniach, to po odczytaniu od razu powinna zadzwonić i nie taka powinna być odpowiedź. Powinno być jej chociaż głupio, że nie zainteresowała się tematem. na Twoim miejscu odpuściłabym sobie znajomość. Szkoda czasu.
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Powinnam chyba się urodzić z 20 lat wcześniej,bo nienawidzę dosłownie pisania smsów,rozmawiania przez telefon czy pisania na facebooku czy innych podobnych portalach.Robię to,kiedy już naprawdę muszę.Uwielbiam się spotykać z przyjaciółmi twarzą w twarz,ale jak mam im odpisywać to mnie krew zalewa
Z moim facetem jestem 4 lata,a ostatniego smsa napisaliśmy sobie chyba z miesiąc temu.Telefon służy mi tylko do umówienia się na spotkanie-30 sekund rozmowy i po sprawie To nie jest więc do końca tak,że to znaczy że jej nie zależy.A przynajmniej taka rzecz nie świadczy o tym.
|
|
#41 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyna autora traktuje jak kolegę, z którym jak już znajdzie czas i ochotę się spotkać to miło spędza czas, jest towarzystwo, jest ktoś kto ją uwielbia, komplementuje itd. Ogólnie jak jest, to jest fajnie, jak go nie ma to też jest fajnie. |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Autorze - widocznie nie jesteś tak przystojny i inteligentny jak ci się wydaje
Poszukaj sobie innej dziewczyny która cię doceni. Obecna jak napisze, też odpowiedz po 2 dniach
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może w tygodniu kogoś ma a z Tobą umawia się na weekendy? Kiedy ta osoba wyjeżdża? Edytowane przez 201607040940 Czas edycji: 2014-11-10 o 21:51 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.

Ma dziewczyna tupet