|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad u Cashmeree. Zapraszam!
chetnie bym przygarnela The one
znajdziesz cos ??
|
|
|
|
|
#32 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
tutaj zdjęcia: KLIK
Vera to 30stka (bez pudełka); kulek jest 13 (odsypane z nowego opakowania specjalnie dla celów wymiankowych Hoola jest wiekowa, pochodzi z S. - odkleiła się spodnia etykieta, zapodział się pędzelek... od lat czasem jej używam, ale na tyle rzadko, że oddam bez żalu ![]() chętnie coś jeszcze dorzucę, traktując Hoola jako całkiem grastisowy dodatek do wymiany
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Brązer już poszedł
Pozdrawiam ciepło Anna
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za La Roche Posay, Effaclar, Puryfing Foaming Gel For Oily Sensitive Skin ( Oczyszczający żel do skóry tłustej i wrażliwej ) 125ml, wodę termalną vichy(2 sztuki bym przygarnęła), kremy vichy aqualia thermal i idealia?
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
Taki prostokątny- nie wiedziałam nawet, że są jakieś rodzaje- wygrałam go w jakimś konkursie ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy to się załączy... pierwszy raz próbuję Jeśli zadziała, to za chwilę Ci wrzucę też to serum do włosów.---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- A tu serum: ![]() Jakość jest kiepska, ale to telefon więc lepiej mi się nie uda... szczególnie, że to tak się powiększa mega... ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy. zmajdziesz coś u mnie?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Cowbu mnie za l'eau the one?
|
|
|
|
|
#39 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie znam wartości bronzera dlatego czekam na propozycję
![]() niestety nic Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() co moge dostać z poniższych: Lancome La vie est Belle EDP 50 bez kilku psikow*** Miss Dior EDT 70/100 wersja z 2011 ze srebrną wstążką*** Marc Jacobs Daisy 15/50 Thierry Mugler Alien Liquer 2013 25/30***
|
|
|
#40 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
mogę odlać z mojej flaszki Eaudmoiselle - bo akurat mam jeden atom po tym zapachu mogę odlać Flora by Gucci Gorgeous Gardenia Gucci - ale nie mam do czego i mogę oddać niepsikaną próbkę LaPetite RObe Noir ![]() ewentualnie spoza wątku mam: z naturalnej pielęgnacji maskę/peeling BalmBalm KLIK (pól opakowania) z kolorówki kilka nowych, nienapoczętych pomadek z zapasów; ale raczej średnia/niska półka (aczkolwek są to moje zapasy, więc mogę spokojnie polecić ![]() no i to, co w wątku
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Rozeznanie
|
Przypominam się
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam już niestety nic nie znalazłam
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj po dłuuuugiej nieobecności.
Czy znajdziesz coś u mnie za krem Dermika i na pięty? W razie czego kilka aptecznych też mi wpadło w oko. Mam dość skromne wątki, ale może coś Ci wpadnie w oko. Miło Cię znowu widzieć na wizażu.
|
|
#45 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczytałam pooglądałam i spodobała mi sie torba Tchibo i flakonik Harajuku pomimo że nie znam zapachu flakon jest mega Nie wiem czy cos znajdziesz u mnie za te rzeczy?Prosze o propozycje ![]() Cytat:
Póki co Princess trzymam dla Ciebie , my się nie polubiłyśmy i to się nie zmieni więc na pewno chcę sie jej pozbyć
|
|
|
#47 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
Oki; to ja kulki Ci rezerwuję, resztę puszczam dalej... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie oddam perfumy i torebkę za:
Vichy, Eau Thermale (Woda termalna) - 50ml - 2szt. La Roche Posay, Thermal Spring Water (Woda termalna) - 50ml -3szt. La Roche Posay, Cicaplast Baume B5 (Kojący balsam regenerujący) 40ml Vichy, Purete Thermale, Soluzione Micellare 3 in 1 (Płyn micelarny 3 w 1)- 30ml - 2szt Dermika Age Modyfic, krem redukujący zmarszczki, dzień/noc, skóra dojrzała, 50 ml nowe w folii Iwostin Propodia, krem naprawczy na pękające pięty, 50 ml nowe
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Protko i mimbla obydwie chcesie wody termalne, pozwólcie mi sie zastanowić do soboty dam zanć
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jeszcze duża termalka i krem Soraya i Novadiol.
Więc, chętnie zrezygnuję z np. 2-3 małych termalek za coś z powyższych rzeczy, jeśli ma Ci to pomóc w połataniu wymianek.
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Protko powiedz mi jeszcze czy ta torebka jest z materiału czy skórobodobna? I jaka długośc ma pasek bo ja bym chciała przez ramie ją nosić i nie wiem czy jest na tyle długa?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Skóropodobna. Miła w dotyku.
Długości paska z głowy Ci nie podam, bo torebka została w PL, ale z tego co pamiętam jest dość długi, do regulacji i przez ramię powinna być również OK. Jesli Ci zależy wieczorem poproszę mamę o zmierzenie paska, ale krótki nie jest.
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Byłabym baaardzo wdzięczna bo ja do małych też nie należę a nie chcę mieć torebki zaraz pod pasem
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Max długość paska to 134 cm.
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Coś u mnie za tusz lancome i guerlain? (odsypka?)
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
taka długośc w zupełności mi wystarczy a powiedz mi wysyłka do PL? bedziesz na święta?mimbla dziękuję za cierpliwość jednak zrezygnuję z bronzera
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Wysyłka od ręki poprzez moją mamę.
Te rzeczy są w Polsce, nie miałam miejsca w walizce na nie, a teraz uznałam że mogę je oddać za coś bardziej mi potrzebnego. ![]() Oczywiście wysyłka do Polski na adres moich rodziców. Jak się zdecydujesz zapraszam na PW.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2014-11-22 o 20:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

znajdziesz cos ??

Mogę foto kulek i Hoola?