|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Metamorfoza - prezent dla żony
Issunka, nie wiem, czy brać to sobie za komplement, czy przytyk? Jako, że nastał nowy rok spojrzę na to z dobrej strony i odpowiem, że widocznie wyłazi kobieca strona mojego charakteru. ;-)) Mniejsza o to.
Ogólnie, by rozwiać podejrzenia sesja się odbyła, żonka zadowolona i podobało jej się, dzień minął na fajnej zabawie. Nie wróciła jako ostrzyżona na jeżyka blondynka czy ruda ;-) ale zadowolona z korekty pewnych zabiegów jakie sobie aplikowała opierając sie na swoim guście i intuicji. Wróciła dobrze ubrana - nie przebrana, z gustownym ale delikatnym makijażem, poprawioną fryzurą i kilkoma nowymi ciuchami. Myślę, że prezent udał sie fajnie i niesztampowo. Jeszcze raz dzięki wszystkim za porady. |
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Super prezent! Też chciałabym żeby ktoś zasponsorował mi taką metamorfozę
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Z własnego doświadczenia podpowiem, że chyba najlepiej mężowi takie pomysły sponsorowania podsuwać - w końcu załapie
![]() Pozdrowionka |
|
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
a mi to wszystko zaczyna wyglądać na jedną wielką reklamę.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Jasne, pewnie, zdemaskowałaś spisek. Teorie spiskowe... I dlatego wymieniłem w wątku nazwy różnych salonów, także spoza Warszawy, by zareklamować ten jeden jedyny. Mam z tego zysk, wybudowałem sobie chatę z prowizji, a teraz piszę do Was z Bahamów...
Uwielbiam takich forumowych "Bondów" - wątek odhaczony, spisek rozwikłany, możesz dodać sobie kolejną gwiazdkę i kontynuować przeczesywanie innych wątków forum (albo całego internetu) w poszukiwaniu innych, podobnych do mnie szeptanych marketingowców, co to nie wiadomo nawet, czy sa facetami, czy się tylko pod nich podszywają... Ręcę opadają, ale taka już specyfika internetu. Już sie nie odzywam w tym wątku, bo porady od tych osób, które chciały pomóc dostałem (jeszcze raz dzięki), a z koniami kopać się nie zamierzam. |
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Witam... Trochę odkopuje temat... Ale szukam czegoś podobnego dla swojej Pani.... Może polecicie coś sprawdzonego?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.