|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka. Luty
Hej,
Co byś chciała za ksiązki Ven, wzięłabym dla mojej chrześnicy. ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Dziś dołożyłam wszystko co miałam, więc poza wątkiem nic nie mam
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie?
- Diorskin Shimmer 001 ma ubytek ok. 15-20% (trudno stwierdzić), na życzenia zdjęcia. Mogę oddać pędzelek, welurek -szminka YSL
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=799982&page=3
Chętnie ci zabiorę zestaw LE
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
- MAC - olejek do demakijażu 6 ml - nowy
7. Liz Earle, Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser - mini (30 ml) komplet domycia twarzy ze ściereczką z muślinu. Nowy, nigdy nie otwierany To mi się spodobało Które moje pędzle wpadły Ci w oko?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
Moje zapachy "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Coś u mnie za MAC Enchantment?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, a Ven 3 już zniknął
?---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Ech kurczę, bardziej interesowała mnie ta trójka, dwójkę mogłabym przygarnąć ale akurat nie za te rzeczy, które wybrałaś ![]() Tzn. mogłabym puścić jeden sumptuous plus coś do tego, kocham moją chrześnicę, ale nie aż tak żeby oddać za jej hiszpański Ellie Saab heheh za Ellie i Thrroba tylko coś dla mej próżności
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
YR - zafoliowana, więc nie wiem, co jest w środku, ale czasem używałam kosmetyków YR po terminie i nic im nie było.
Biotherm - mnie od początku nie pasował zapach, ale krem (miałam zestaw krem i serum) z tej serii ma podobny zapach, tylko mniej intensywny, więc go jakoś zużyłam, natomiast tego serum nie mogę ![]() Clinique bez żadnych zmian. Pat&Rub - podobnie jak z Biothermem, od początku mi nie pasował zapach, natomiast od czasu otworzenia zapach i konsystencja się nie zmieniły ![]() Od jakiegoś czasu mam strasznie wrażliwy nos i ciężko mi dobrać kosmetyki
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Mam oddać całość, pytam bo nie wiem ile twój zestaw kosztuje.
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- To odzywka do wlosow https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ow-wlosow.html
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Chętnie oddam Ci wszystkie
![]() Z twojego wątku najbardziej mi się podoba: Diorskin Shimmer 001 MAC Enchantment Liz Earle, Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam
„Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.” |
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
A co z pędzlami?
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Generalnie jestem na tak, ale wolałabym większą wymianę. ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- No dobrze, a np tylko MACa za pędzle? ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- W takim razie co widzisz u siebie za pędzle warte ok 80zł? Ceny detaliczne: Elf 18,50 ladymakeup, ecotools 11 ladymakeup, inglot 59 ze strony inglota, elite 22,90 z wizazu. Rozumiem, że pędzle są używane i tracą na wartości, ale moje są w naprawdę dobrym stanie. Trzymam je zamknięte w etui, regularnie piorę. Były mało używane. Inglot i ecotools mają widoczne wady - ecotools odłamany ząbek, a inglot odłupany kawałek lakieru, z resztą nawet nie przeze mnie, tylko poprzednią właścicielkę. |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
450 ml
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Super, data ważności to grudzień 2015
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:36.