|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień wymienię ORGANIQUE ,Vichy,Avene,Inglot,Uriag e,Tangle Teezer i wiele i
Hej, podoba mi się:
Uriage woda termalna 150 ml Nowa i ewentualnie Ecotools 3 pędzle z ,,zestawu podróżnego '' (jaki jest ich stan?) Pozdrawiam
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwiecień wymienię ORGANIQUE ,Vichy,Avene,Inglot,Uriag e,Tangle Teezer i wiele i
Podoba mi się u Ciebie filtr Iwosinu i sorbet do ciała TBS. Pytałaś u mnie o kenzo, które niestety już jest nieaktualne...
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
byłabym zainteresowana filtrem, ale to trochę mało za mój peeling, także na razie podziękuję
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- niestety, chciałabym jedną konkretną rzecz za niego. Tak jak jest napisane: otwarty w lutym, ubytek ok 20% nie więcej |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Hej, zegarek kupiłam w świecie spinek W Złotych Tarasach. Założony był może ze dwa razy, bateria jest w zestawie. Działa oczywiście. Pół roku przeleżał w szufladzie, więc nie ma praktycznie żadnych śladów używania.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
podobają mi się zapachy. Może skusisz się na samoopalacze?
https://wizaz.pl/forum/newthread.php?do=newthread&f=10 |
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo, nic nie wypatrzyłam
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Euphoria blossom -zuzycie widoczne na zdjęciu ,wyjściowo 30ml
Iwostin Solecrin krem ochronny 50+spf Nowy z folią Bioderma Sensibio żel pod oczy 15ml Nowy Uriage woda termalna 150 ml Nowa Vichy Normaderm żel głęboko oczyszczający Nowy Samoopalaczy sporo zostało. Marc Inbane starczy spokojnie na 57 aplikacji na całe ciało- powtarzać aplikację samoopalacza najlepiej co 4-5 dni- to nowość wśród samoopalaczy (Wg producenta pojemność 200 ml starcza na 60 aplikacji a ja użyłam tylko 3|). St. Moriz raz użyty,więc również na bardzo długo starczy. https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post51011075 |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Znowu gdzieś indziej negocjuję te rzeczy
, teraz mogę oddać Ci balsam Sephory i krem amarantus, ale to chyba lepiej poczekać i zbierać jakąś większą wymianę. U Ciebie sięgnęłabym po coś zapasów
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
hej
u Ciebie wpadły mi w oko 3 rzeczy-Avene emulsja matująca 40 ml Nowa z folią -Vichy Normaderm żel głęboko oczyszczający Nowy -maszynka Gillette Venus Nowa |
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Euphoria blossom -zuzycie widoczne na zdjęciu ,wyjściowo 30ml
Incadessence 30ml summer white wyjściwo 50ml Lolita fleur defendue odlewka 10-15ml ml -lub flakon za konkret z wish,wyjściowo 100ml,pozostało ok polowa wymienisz się? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=810501 |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Więc pasiak jest w pasy beżowo- brązowe, nie jest wyblakły, zmechaceń ewidentnych nie ma, ale jest na nim taki jakby...minimeszek, nie wiem, jak to określić, widać po prostu, że nie jest to nowa rzecz.
Wymiary czarnej bluzeczki podam Ci wieczorkiem,jak wrócę do domu
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć!
Dziekuję za wpis,ale szukam raczej pelnych 15-tek(takich duzych "miniatur" bo potrzebuję dac w prezenciku siostrzenicom. |
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
podaję wymiary parki:
szerokość od pachy do pachy: 45cmx2 długość całkowita: 62cm |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj ponownie,
w takim razie, czy interesowałaby Cie jakaś wymianka? Pozdrawiam
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Pomierzyłam eko-skórkę i wychodzi tak: rękaw całkiem długi- od ramienia 25 cm, długość od ramienia 59 cm, pachy 41.5 cm x2. Wszystko jest oczywiście elastiko
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się ewentualnie Iwostin Solecrin krem ochronny 50+spf Nowy z folią i połowa żelu do mycia Organique
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Aj wybacz, pomyliło mi się z szamponem, nie na tą butelkę spojrzałam Hmmm to może ten żel i wilczy szlak albo Iwostin i Wilczy Szlak, nie znam ceny Iwostinu ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- A powiedz mi Kochana, ten żel nie podrażnia albo nie wysusza, bo moja skóra jest teraz masakryczna i mało co jej pasuje a z Organique nie miałam nigdy żelu
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co ja jutro będę w galerii to go obwącham i wieczorem dam znać, ok?
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, ja póki co jednak podziękuję za wymianę
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Olej kokosowy 100ml niewielkie zużycie -oddam tylko za coś z wish
Oragniaque szampon do włosów anti age bez sls - winogronowy (połowa) Organique żel pod prysznic Bloom Essence pusty pojemnik na balsam na wagę kupiony w sklepie Organique pojemność 100gr Próbuję jeszcze raz, moze tym razem coś? Luknij |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

, teraz mogę oddać Ci balsam Sephory i krem amarantus, ale to chyba lepiej poczekać i zbierać jakąś większą wymianę. U Ciebie sięgnęłabym po coś zapasów