|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Policjant i ja
Jak myślisz- czy on jest Tobą zainteresowany skoro mimo zaangażowania w sprawę nie zaproponował Ci niczego?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Siostra pracowała na policji i
mowila,że sporo dziewczyn przychodziło "podziękować" policjantom. Wymyśl inny sposób. |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
zagubiona_ja_ - może i trochę desperacko, ale trzeba przyjąć wariant, że kilka miesięcy temu nie miał głowy/odwagi do tego, by zaproponować kawę ;-)
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Albo ochoty- przyjmij też ten wariant
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
napisz oficjalne podziękowania do przełożonego, odczekaj 2 tygodnie i napisz na fb coś w stylu: cześć nie wiem czy mnie pamiętasz, ale wiele dla mnie zrobiłeś jeśli chodzi o moją sprawę i mam nadzieje ze przełożony powiedział ci o podziękowaniu które napisałam
a napisałam do ciebie bo jakoś tak zostałeś mi w pamięci czy coś w tym stylu
|
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
Jak chcesz do niego pisac, to napisz normalnie, bo podziekowania przez fejsa sa zalosne.
|
|
|
|
|
#41 |
|
Kobieta z klasą
|
Zgadzam się z dziewczynami. Poza tym on chyba nie jest głupi i zaraz się domyśli, że podziękowania na FB po kilku miesiącach to ściema. Dodatkowo Twoja wiadomość trafi do folderu inne, skoro nie ma Ciebie w znajomych i może wcale jej nie odczytać, a Ty będziesz się tutaj zastanawiała dlaczego nie odpisał.
Gdybyś mu się spodobała, to znalazłby sposób na kontakt, no bez jaj. Pomysł z listem do przełożonego jest super, tylko znowu: po kilku miesiącach? Trzeba było działać od razu, wyszłoby naturalnie, a teraz jakoś sztucznie i bez sensu.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pchanie się na siłę w życie osoby o której nawet nie wie czy jest wolna pod pretekstem "podziękowania" i w dodatku bez zaproszenia
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
No, dobra, większość z Was jest za tym, bym do niego nie pisała. Po części się zgodzę - po tylu miesiącach może nie mieć to sensu. A z drugiej strony - przypuśćmy, że nie liczę na żadne spotkanie itd., po prostu napisałabym coś w stylu: "nie wiem czy mnie pamiętasz. Chciałabym Ci podziękować, trochę późno, za pomoc przy interwencji kilka miesięcy temu. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam" i byłoby OK ;-)
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym tego nie ruszała, dziewczyno poszukaj inny obiekt. Może on ma żonę? Jeszcze podziekowanie na fb? Troche to dziecinne.
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbuj ![]() Jak już koniecznie chcesz go rwać, to zagadaj jak kobiet do faceta, nie wspominaj na bora o jego pracy bo po co? |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Nie możesz do niego napisać normalnie, jak do faceta który Ci się podoba? Musisz kombinować?
|
|
#47 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Naczelna Nastolatka
|
No to napisz. Bez nawiązywanie do jego pracy i jakiejś starej sprawy sprzed miesięcy.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Gość pewnie już nawet nie pamięta Twojej sprawy, a Ty po kilku miesiącach wyskoczysz NA FEJSIE z podziękowaniami
![]() No przecież to idiotyczne. |
|
|
|
|
#51 | |
|
w drodze do...Ciebie...
|
Cytat:
Czyli myślisz że on to taka bomba z opóźnionym zapłonem i że jak teraz się odezwiesz to on będzie zainteresowany? Jejku to jest facet, policjant, to wątpię że jest nieśmiały, jakby był zainteresowany to już dawno wykazał by jakąś inicjatywę, a jeśli cisza to znaczy że byłaś petentką jakich on ma za pewne wiele, a jeśli już masz zamiar napisać to pisz neutralnie i nie wspominaj o pracy, a zwłaszcza o czymś co było kilka miesięcy wcześniej
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Napisać nie zaszkodzi, ale jak zrobić to na tyle neutralnie, żeby nie wyszło nachalnie?
|
|
|
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moim zdaniem sie nie da. I tak wyjdzie nachalnie. Desperacją to trąci, zwłaszcza, że już tyle czasu minęło. No i takich spraw nie załatwia się przez facebooka. Zaszkodzi o tyle, że się trochę skompromitujesz. |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie zastanawia czemu wczesniej nie odezwałas sie...
|
|
|
|
#56 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
żałosne... nie, to nie jest OK. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tu też widzę typową Grażynerię - to ja jestem jedyną kobietą jaką on w życiu spotkał, na pewno mnie pamięta! Autorko, on zapewne zalatwiał tyle spraw, że z pewnością już nawet Cię nie kojarzy, a jesli już to na zasadzie 'gdzieś ją chyba już widziałem, no nie ważne'. Dla Ciebie to był jeden wyjątkowy mężczyzna, który Ci pomógł. Dla niego byłaś dziesiątą w tym dniu [!] kobietą z podobną sprawą. Chcesz to zlap jakiś kontakt jak z normalnym męzczyzną, ale wracanie do sprawy raczej wywoła zmieszanie - Twoje, bo zamiast 'och jej tak się ciesze ze jesteś już bezpeczne i szczęśliwa!' usłyszysz od niego 'yyyyy ahaaa no tak, spoko' [bo nawet nie będzie wiedział o co ci chodzi] - oraz jego - bo głupio mu się zrobi, że ktoś mu dziękuje a on nawet nie wie kto to.
|
|
|
|
|
#58 | ||
|
.
|
Cytat:
![]() Cytat:
desperacja level master.
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Skoro tak mi radzicie, to rzeczywiście nie ma sensu do niego pisać. Dzięki za odzew.
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:13.

Próbuj