|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Modelka
ja tez przychylam sie do próśb o zdjęcia gwiazdy.....
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Brand - mnie te z "Vogue" najbardziej interesują
Jak się układała współpraca z Anną Wintour ?A może to nie był "Vogue" tylko reklama do "TV shopu" elektrycznego garnka wzorowanego na orientalnym woku o nazwie "Woque" ![]() ... Wiesz - " oj Ines-moze zajmij sie stanem swojej cery co?" - takie wycieczki personalne są szczególnie przykre. Zwłaszcza, że Ines wygląda ślicznie i nie zauważyłam u niej problemów z cerą. A nawet gdyby miała takowe, to tobie nic do tego. Swoją drogą to więcej szacunku mam do dziewczyn, które mają kłopoty z cerą a nie mają kłopotów z megalomanią niż na odwrót ![]() ... Aleks999
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beliczku Kłopoty z cerą mam i pisałam o nich na forum . Wiec jak widać Brand New Star czyta wizaż bardzo wnikliwie, ale po jej wiadomosciach widac ze wypowiada sie głownie tam gdzie moze sie pochwalic swoimi sukcesami .Szkoda tylko ze jest tak niesłowna jesli chodzi o pochwalenie sie fotkami .Brand, naprawde nikt by tak o nie uparcie nie prosil, gdybys sama nie mowila ze je nam pokażesz...
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Brand pozbdzie sie oporów i pokaże nam swą "przeszlachetną" osobę ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chociaz blizn sie raczej nie pozbede . Ale naprawde przez te wszystkie lata nauczylam sie juz zyc ze swoja nieidealna cera i takie komentarze splywaja po mnie jak po kaczce . Również pozdrawiam A tak na marginesie ... Brand, tak negatywnie komentujesz mój albo Oli wygląd a sama boisz sie zamiescic swoje zdjecia... Czyzbys sie obawiala, ze ktos powie Ci cos niemiłego?
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakim prawem w taki sposob zwracasz sie do innych? Co Cię do tego upoważnia? Moim zdaniem absolutnie nic! Na przyszłość ugryż się w język , albo lepiej w palec, zanim napiszesz takie słowa. Pewnie , że nie musisz niczego udowadnać, ale jeśli wymądrzasz się we wszystkich wątkach , chełpisz się swoją urodą , innych obrażasz lub każesz im udowadniać jak wyglądają, to nie dziw się, że inni też chcą zobaczyć jak TY wyglądasz. Pamiętaj , że piękno jest pojęciem względnym i bardzo subiektywnym. Nie wkurzaj innych, nie drażnij swoim zachwaniem na wizażu, to nikt nie będzie się Ciebie czepiał i prosił o Twoje zdjęcia. I jeszcze jedno- nie nazywaj nikogo KWOKĄ, zansz takie bardzo infantylne przysłowie " kto się przezywa , ten się sam tak nazywa"? Przemyśl sobie to owo i przestań zadzierać nosa, na starość i tak opadnie. Fizjologia. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Veni, w Katowicach jako takiej prawdziwej agencji mdelek nie znajdziesz, te które są, zajmują się raczej prowadzenie banków twarzy, angażowaniem modelek do pokazów, jak hostessy.
Jeśli chcesz zająć się tym zawodem pważnie, to myślę że warto wyruszyć do stolicy w pszukwaniu agencji jednej lub kilku. Wymiary i wiek jak najbardziej masz odpowiedni, ale pamiętaj , ze to rdzice lub prawny opiekun odpwiadaja za Ciebie i to oni decydują. Zyczę powdzenia
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak co do zachowania naszej wizazowej "gwiazdeczki" to mysle ,ze nie byloby problemu ,omijajac juz nawet wymadrzanie sie i traktowanie innych wizazanek z nalezyta kpina jak przystalo na modelke wielkiego formatu ![]() Bylo pare dziewczyn ,ktore rowniez sa modelkami ale jest jedna wielka roznica potrafia sie zachowac . I nie boja sie pokazac swoich zdjec ,za to nalezy sie szcunek ,za klamstwo juz nie. I mozna z tego wyciagnac wnioski . Skoro "gwiazgeczka" mowi i sama proponuje ,ze pochwali sie zdjeciami a potem tego unika jak moze i nie odzywa sie praktycznie w innych watkach to mozemy sobie pomyslec ,ze to sciema , to chyba normalne ,bo my jej nie kazalismy ani nawet nie prosilismy o jej , byc moze wogole nie istniejace zdjecia. Bo jaki jest sens w tym ,zeby najpierw wychwalic sie jak tylko mozna a innych zmieszac z blotem , obiecac zdjecia ze swiatowej slawy magazynow a potem dostawac histerii jak sie o nie upominamy :O Aha i jeszczce jedno ,znam takie osobki kierujace sie zasada ,najlepsza obrona to atak . Jak nie miala sposobu w jaki moglaby sie obronic to postanowila zaatakowac Ines . Co wydaje mi sie bardzo dziecinne i zaczynam podejrzewac co do jej wieku i wogole jakiejskolwiek chodzby amatorskiej kariery w modelingu ... Ale tak to jest jak sie przeczyta jeden watek na krzyz ,bo tam gdzie nie mozna sie wychwalic to sie juz nie czyta i ma sie przeterminowane wiadomosci. PS : Nie jedna " modelka" marzylaby o wygladzie Ines ,tylko sie do tego nie przyzna , zazdrosc ...zazdrosc... |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez znam przyslowie tego typu 'kazdy sadzi wedlug siebie'
|
|
|
|
|
|
#41 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej w "mojej sprawie" ![]() Zgodze sie z tym: Cytat:
. I nie ma z jej strony żadnego wywyższania sie ani nic w tym stylu . Poza tym mozna z nia porozmawiac na forum na kazdy temat, a nie tylko na ten wiazacy sie z modelingiem.Bardzo cenie takie osoby
|
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale tak to jest ,jak sie czegos nie ma trzeba nadrabiac "mordka"
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz niedlugo dolacze do grona emigrantow[chociaz zawsze bylam tak kosmopolitycznie chowana bo rodzinki wiecej w swiecie niz Polsce] .jade do Londynu do agencji modelek na kontrakt oraz do szkoly filmowej a nastepnie robie wypad do LA,tam gdzie mieszka pewien fajny facet...
__________________<------------to moja absolutnie ukochana wypowiedź Brand New Star ![]() Podpisuję sie pod wypowiedzią Ines dotyczącą Vodii ,przemiła i bardzo ciekawa osoba.Vooodia,kwoczki Cię pozdrawiają.
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Dajcie linka do tego wątku gdzie BNS się 'wychwalała'
chętnie zobaczę, bo właśnie czytam jak tu na nią jedziecie, ale troszke nie w temacie jestem
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Co sie ostatnio dzieje na tym forum
![]() Króliki, parówki, śledziki a teraz jeszcze kwoczki ![]() koookoookokokoooo ![]() chicka - wystarczy ze zajrzysz w profil BNS i w jej wiadomosci . Mało tam innych niż przechwałki
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ines, bardzo mi miło się zrobiło,naprawdę![]() Aleksandro, pozdrowienia z grzędy |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie ze mi sie udało, bo byłam zbyt leniwa aby wyszukiwać Cię w innych wątkach ![]() Edit: No i oczywiscie mysle tak jak wczesniej napisalam, nie bylo to tylko "zabiegiem telepatycznym" ale przede wszystkim wyrazeniem swojej opinii. W ogole to wypowiadaj sie czesciej bo przyjemnie sie patrzy na twój avatar . Ach te oczy Ach te KWA
|
|
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Avatar samodzielnie przerobiłam w PS'ie (musiałam się pochwalić ) Od wczoraj siedzę i przerabiam zdjęcia(czyt. na razie tylko nakładam filtry,bo nic więcej nie umiem ). Za to TŻ przerobił mnie wczoraj w elfowiedźmę- mam nadzieję, że autorka się nie obrazi, jak rzucę fotką w Jej poście To chyba jedyne zdjęcie oddające mój prawdziwy charakter |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wolę Cię w avatarkowej wersji ![]()
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Elfo wiedźma jest niesamowita !
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a zdjecie super zrobione
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejna wizażowa kwoczka chętnie zobaczy profesjonalne zdjęcia wizażowej modelki
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

Jak się układała współpraca z Anną Wintour
?
.
.
A Brand pozbdzie sie oporów i pokaże nam swą "przeszlachetną" osobę