Modelka - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-15, 12:06   #31
takasobieania
Zadomowienie

GG do takasobieania
Dot.: Modelka

ja tez przychylam sie do próśb o zdjęcia gwiazdy.....

moje obrazki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117813
takasobieania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 12:11   #32
beliczek
Zakorzenienie

Brand - mnie te z "Vogue" najbardziej interesują Jak się układała współpraca z Anną Wintour ?
A może to nie był "Vogue" tylko reklama do "TV shopu" elektrycznego garnka wzorowanego na orientalnym woku o nazwie "Woque"
...
Wiesz - " oj Ines-moze zajmij sie stanem swojej cery co?" - takie wycieczki personalne są szczególnie przykre. Zwłaszcza, że Ines wygląda ślicznie i nie zauważyłam u niej problemów z cerą. A nawet gdyby miała takowe, to tobie nic do tego.
Swoją drogą to więcej szacunku mam do dziewczyn, które mają kłopoty z cerą a nie mają kłopotów z megalomanią niż na odwrót
...
Aleks999 Ty wiesz co ja myślę o Twoich tekstach
beliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 12:18   #33
Marilyn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleksandra999
O...I tutaj mnie zasmuciłaś.Pod remizą we wsi rodzinnej zawsze mi chłopacy mówili,żem kunktetna dziewuszka jest.A tu bęc ...Tera do miasta jechać trza do psychologów uczonych coby mi lek na te mojo depresję zapisali.
Somsiad jeden też miał tak,tabletki niebieskie o nazwie wiagra takie mu zapisali,weselszy od razu się zrobił i całe dnie z krowom swą spędzać zaczął.

Pozdrawiam kwoczki

Brand,jesteś szczęśliwą osobą.Szczęśliwą,spełnion ą,atrakcyjną,ja Ci zazdroszczę i jestem zawistna...Pozwolę sobie na małe zwierzenie...Jak byłam mała rodzice wieszali mi na szyi kiełbasę żeby pies chciał sie ze mną bawić...Podejrzewam ,ze to leży u podstaw moich problemów...
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Marilyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 12:47   #34
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beliczek
Wiesz - " oj Ines-moze zajmij sie stanem swojej cery co?" - takie wycieczki personalne są szczególnie przykre. Zwłaszcza, że Ines wygląda ślicznie i nie zauważyłam u niej problemów z cerą. A nawet gdyby miała takowe, to tobie nic do tego.
Swoją drogą to więcej szacunku mam do dziewczyn, które mają kłopoty z cerą a nie mają kłopotów z megalomanią niż na odwrót
Beliczku
Kłopoty z cerą mam i pisałam o nich na forum . Wiec jak widać Brand New Star czyta wizaż bardzo wnikliwie, ale po jej wiadomosciach widac ze wypowiada sie głownie tam gdzie moze sie pochwalic swoimi sukcesami .
Szkoda tylko ze jest tak niesłowna jesli chodzi o pochwalenie sie fotkami .
Brand, naprawde nikt by tak o nie uparcie nie prosil, gdybys sama nie mowila ze je nam pokażesz...

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 13:08   #35
beliczek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Beliczku
Kłopoty z cerą mam i pisałam o nich na forum . Wiec jak widać Brand New Star czyta wizaż bardzo wnikliwie, ale po jej wiadomosciach widac ze wypowiada sie głownie tam gdzie moze sie pochwalic swoimi sukcesami .
Szkoda tylko ze jest tak niesłowna jesli chodzi o pochwalenie sie fotkami .
Brand, naprawde nikt by tak o nie uparcie nie prosil, gdybys sama nie mowila ze je nam pokażesz...
Ines, przez kilka lat miałam kłopoty z cerą (na szczęście to czas przeszły) i wiem jak to jest. Człowiek niby się z tego śmieje, niby jest ok ale... Mam nadzieję, że uda Ci się tych kłopotów jak najszybciej pozbyć A Brand pozbdzie sie oporów i pokaże nam swą "przeszlachetną" osobę
pozdrawiam (ale nie Brand, bo nie znoszę megalomani, mitomanii, itd.)
beliczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 13:20   #36
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beliczek
Ines, przez kilka lat miałam kłopoty z cerą (na szczęście to czas przeszły) i wiem jak to jest. Człowiek niby się z tego śmieje, niby jest ok ale... Mam nadzieję, że uda Ci się tych kłopotów jak najszybciej pozbyć A Brand pozbdzie sie oporów i pokaże nam swą "przeszlachetną" osobę
pozdrawiam (ale nie Brand, bo nie znoszę megalomani, mitomanii, itd.)
Mam nadzieje ze tez kiedys bede mogla mowic w czasie przeszlym o tych kłopotach . Chociaz blizn sie raczej nie pozbede . Ale naprawde przez te wszystkie lata nauczylam sie juz zyc ze swoja nieidealna cera i takie komentarze splywaja po mnie jak po kaczce .
Również pozdrawiam

A tak na marginesie ... Brand, tak negatywnie komentujesz mój albo Oli wygląd a sama boisz sie zamiescic swoje zdjecia... Czyzbys sie obawiala, ze ktos powie Ci cos niemiłego?

Stary 2005-11-15, 14:24   #37
manolita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brand New Star
oj Ines-moze zajmij sie stanem swojej cery co?alez tak-oczywiscie,mam pelno zdjec zrobionych na potzreby wizazowych kwoczek zeby sie wystawiac do oceny tak szacownemu gremium oraz UDOWADNIAC ze jestem kim jestem.zastanow sie co mowisz.nie mam zadnego obowiazku niczego tobie ani tobie podobnym dowodzic.takze wyluzuj-pamietaj ze stres zle dziala na cere.
alex-jeszcze nie widzialam zeby ci sie jakakolwiek dziewczyna w ktorymkolwiek watku podobala.krytykujesz rowno kazda laske.od razu widac co cie boli.dlatego twoje napasci i zle ukryta zawisc niezmiernie mnie bawia.
Wiesz co, daj sobie na wstrzymanie.
Jakim prawem w taki sposob zwracasz sie do innych? Co Cię do tego upoważnia? Moim zdaniem absolutnie nic! Na przyszłość ugryż się w język , albo lepiej w palec, zanim napiszesz takie słowa.

Pewnie , że nie musisz niczego udowadnać, ale jeśli wymądrzasz się we wszystkich wątkach , chełpisz się swoją urodą , innych obrażasz lub każesz im udowadniać jak wyglądają, to nie dziw się, że inni też chcą zobaczyć jak TY wyglądasz.
Pamiętaj , że piękno jest pojęciem względnym i bardzo subiektywnym.

Nie wkurzaj innych, nie drażnij swoim zachwaniem na wizażu, to nikt nie będzie się Ciebie czepiał i prosił o Twoje zdjęcia.

I jeszcze jedno- nie nazywaj nikogo KWOKĄ, zansz takie bardzo infantylne przysłowie " kto się przezywa , ten się sam tak nazywa"? Przemyśl sobie to owo i przestań zadzierać nosa, na starość i tak opadnie. Fizjologia.

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 14:29   #38
manolita
Zakorzenienie

Veni, w Katowicach jako takiej prawdziwej agencji mdelek nie znajdziesz, te które są, zajmują się raczej prowadzenie banków twarzy, angażowaniem modelek do pokazów, jak hostessy.
Jeśli chcesz zająć się tym zawodem pważnie, to myślę że warto wyruszyć do stolicy w pszukwaniu agencji jednej lub kilku.

Wymiary i wiek jak najbardziej masz odpowiedni, ale pamiętaj , ze to rdzice lub prawny opiekun odpwiadaja za Ciebie i to oni decydują.

Zyczę powdzenia

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 15:02   #39
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Cytat:
Napisane przez beliczek
Brand - mnie te z "Vogue" najbardziej interesują Jak się układała współpraca z Anną Wintour ?
A może to nie był "Vogue" tylko reklama do "TV shopu" elektrycznego garnka wzorowanego na orientalnym woku o nazwie "Woque"
...
Ostatnio cos slyszalam o zdjeciach na billboard do reklamowania jakiejs knajpy z kebabem ,wiesz mialbyc usmiechnieta mordka i wielki kebab ,moze to rowniez taka mala pomylka z tym billboardem
A tak co do zachowania naszej wizazowej "gwiazdeczki" to mysle ,ze nie byloby problemu ,omijajac juz nawet wymadrzanie sie i traktowanie innych wizazanek z nalezyta kpina jak przystalo na modelke wielkiego formatu
Bylo pare dziewczyn ,ktore rowniez sa modelkami ale jest jedna wielka roznica potrafia sie zachowac . I nie boja sie pokazac swoich zdjec ,za to nalezy sie szcunek ,za klamstwo juz nie.
I mozna z tego wyciagnac wnioski . Skoro "gwiazgeczka" mowi i sama proponuje ,ze pochwali sie zdjeciami a potem tego unika jak moze i nie odzywa sie praktycznie w innych watkach to mozemy sobie pomyslec ,ze to sciema , to chyba normalne ,bo my jej nie kazalismy ani nawet nie prosilismy o jej , byc moze wogole nie istniejace zdjecia. Bo jaki jest sens w tym ,zeby najpierw wychwalic sie jak tylko mozna a innych zmieszac z blotem , obiecac zdjecia ze swiatowej slawy magazynow a potem dostawac histerii jak sie o nie upominamy :O
Aha i jeszczce jedno ,znam takie osobki kierujace sie zasada ,najlepsza obrona to atak . Jak nie miala sposobu w jaki moglaby sie obronic to postanowila zaatakowac Ines . Co wydaje mi sie bardzo dziecinne i zaczynam podejrzewac co do jej wieku i wogole jakiejskolwiek chodzby amatorskiej kariery w modelingu ... Ale tak to jest jak sie przeczyta jeden watek na krzyz ,bo tam gdzie nie mozna sie wychwalic to sie juz nie czyta i ma sie przeterminowane wiadomosci.
PS : Nie jedna " modelka" marzylaby o wygladzie Ines ,tylko sie do tego nie przyzna , zazdrosc ...zazdrosc...
Izunia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 15:06   #40
Veni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez manolita
Veni, w Katowicach jako takiej prawdziwej agencji mdelek nie znajdziesz, te które są, zajmują się raczej prowadzenie banków twarzy, angażowaniem modelek do pokazów, jak hostessy.
Jeśli chcesz zająć się tym zawodem pważnie, to myślę że warto wyruszyć do stolicy w pszukwaniu agencji jednej lub kilku.

Wymiary i wiek jak najbardziej masz odpowiedni, ale pamiętaj , ze to rdzice lub prawny opiekun odpwiadaja za Ciebie i to oni decydują.

Zyczę powdzenia
nie dziekuje, aby nie zapeszyc tez znam przyslowie tego typu 'kazdy sadzi wedlug siebie'
Veni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 15:13   #41
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izunia86
Ostatnio cos slyszalam o zdjeciach na billboard do reklamowania jakiejs knajpy z kebabem ,wiesz mialbyc usmiechnieta mordka i wielki kebab ,moze to rowniez taka mala pomylka z tym billboardem
A tak co do zachowania naszej wizazowej "gwiazdeczki" to mysle ,ze nie byloby problemu ,omijajac juz nawet wymadrzanie sie i traktowanie innych wizazanek z nalezyta kpina jak przystalo na modelke wielkiego formatu
Bylo pare dziewczyn ,ktore rowniez sa modelkami ale jest jedna wielka roznica potrafia sie zachowac . I nie boja sie pokazac swoich zdjec ,za to nalezy sie szcunek ,za klamstwo juz nie.
I mozna z tego wyciagnac wnioski . Skoro "gwiazgeczka" mowi i sama proponuje ,ze pochwali sie zdjeciami a potem tego unika jak moze i nie odzywa sie praktycznie w innych watkach to mozemy sobie pomyslec ,ze to sciema , to chyba normalne ,bo my jej nie kazalismy ani nawet nie prosilismy o jej , byc moze wogole nie istniejace zdjecia. Bo jaki jest sens w tym ,zeby najpierw wychwalic sie jak tylko mozna a innych zmieszac z blotem , obiecac zdjecia ze swiatowej slawy magazynow a potem dostawac histerii jak sie o nie upominamy :O
Aha i jeszczce jedno ,znam takie osobki kierujace sie zasada ,najlepsza obrona to atak . Jak nie miala sposobu w jaki moglaby sie obronic to postanowila zaatakowac Ines . Co wydaje mi sie bardzo dziecinne i zaczynam podejrzewac do do jej wieku i wogole jakiejskolwiek chodzby amatorskiej kariery w modelingu ... Ale tak to jest jak sie przeczyta jeden watek na krzyz ,bo tak gdzie nie mozna sie wychwalic to sie juz nie czyta i ma sie przeterminowane wiadomosci.
PS : Nie jedna " modelka" marzylaby o wygladzie Ines ,tylko sie do tego nie przyzna , zazdrosc ...zazdrosc...
Spokój już Przynajmniej w "mojej sprawie"

Zgodze sie z tym:
Cytat:
Przykład Voodia - ktora jest śliczna, skromna i chociaz nie jest modelką światowej sławy to pokazala nam kilka swoich profesjonalnych fotek . I nie ma z jej strony żadnego wywyższania sie ani nic w tym stylu . Poza tym mozna z nia porozmawiac na forum na kazdy temat, a nie tylko na ten wiazacy sie z modelingiem.
Bardzo cenie takie osoby

Stary 2005-11-15, 15:16   #42
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Cytat:
Napisane przez Ines1985

Dobrze Ines juz Cie nie bedziemy meczyc ,chociaz taka jest prawda
Stary 2005-11-15, 15:19   #43
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Cytat:
Napisane przez Ines1985

Przykład Voodia - ktora jest śliczna, skromna i chociaz nie jest modelką światowej sławy to pokazala nam kilka swoich profesjonalnych fotek . I nie ma z jej strony żadnego wywyższania sie ani nic w tym stylu . Poza tym mozna z nia porozmawiac na forum na kazdy temat, a nie tylko na ten wiazacy sie z modelingiem.
Bardzo cenie takie osoby
Zgadzam sie w 100 % .Dziewczyna wrecz piekna i z strasznie ciekawa uroda ,jakby chciala to moglaby o tym pisac i sie wymadrzac ,ale nie bo ona ma klase w przeciwienstwie co do niektorych.
Ale tak to jest ,jak sie czegos nie ma trzeba nadrabiac "mordka"
Stary 2005-11-15, 15:24   #44
aleksandra999
Wtajemniczenie

ja juz niedlugo dolacze do grona emigrantow[chociaz zawsze bylam tak kosmopolitycznie chowana bo rodzinki wiecej w swiecie niz Polsce] .jade do Londynu do agencji modelek na kontrakt oraz do szkoly filmowej a nastepnie robie wypad do LA,tam gdzie mieszka pewien fajny facet...
__________________<------------to moja absolutnie ukochana wypowiedź Brand New Star

Podpisuję sie pod wypowiedzią Ines dotyczącą Vodii ,przemiła i bardzo ciekawa osoba.Vooodia,kwoczki Cię pozdrawiają.
aleksandra999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 15:25   #45
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izunia86
Dobrze Ines juz Cie nie bedziemy meczyc ,chociaz taka jest prawda
Bardzo mi jest miło, że tak uważasz, ale pogadamy jak nam sie kiedys uda spotkać na żywo

Stary 2005-11-15, 15:26   #46
chicka
Rozeznanie

Dajcie linka do tego wątku gdzie BNS się 'wychwalała' chętnie zobaczę, bo właśnie czytam jak tu na nią jedziecie, ale troszke nie w temacie jestem
chicka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 15:27   #47
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Bardzo mi jest miło, że tak uważasz, ale pogadamy jak nam sie kiedys uda spotkać na żywo
Uda uda
Stary 2005-11-15, 15:29   #48
Ines1985
Zakorzenienie

Co sie ostatnio dzieje na tym forum
Króliki, parówki, śledziki a teraz jeszcze kwoczki
koookoookokokoooo

chicka - wystarczy ze zajrzysz w profil BNS i w jej wiadomosci . Mało tam innych niż przechwałki

Stary 2005-11-15, 15:34   #49
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...416#post827416 na przyklad.
Stary 2005-11-15, 15:35   #50
Voodia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ines1985

Zgodze sie z tym:

Bardzo cenie takie osoby
A ja się zastanawiam,co mi tak poliki grzeją Ines, bardzo mi miło się zrobiło,naprawdę

Aleksandro, pozdrowienia z grzędy
Voodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 15:45   #51
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Voodia
A ja się zastanawiam,co mi tak poliki grzeją Ines, bardzo mi miło się zrobiło,naprawdę

Aleksandro, pozdrowienia z grzędy
Chcialam Cie telepatycznie sciagnac do jakiegos wątku zeby Ci powiedziec ze masz przesliczny avatar

Fajnie ze mi sie udało, bo byłam zbyt leniwa aby wyszukiwać Cię w innych wątkach

Edit: No i oczywiscie mysle tak jak wczesniej napisalam, nie bylo to tylko "zabiegiem telepatycznym" ale przede wszystkim wyrazeniem swojej opinii. W ogole to wypowiadaj sie czesciej bo przyjemnie sie patrzy na twój avatar . Ach te oczy
Ach te KWA

Stary 2005-11-15, 15:51   #52
Voodia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Chcialam Cie telepatycznie sciagnac do jakiegos wątku zeby Ci powiedziec ze masz przesliczny avatar

Fajnie ze mi sie udało, bo byłam zbyt leniwa aby wyszukiwać Cię w innych wątkach
Hehe,ja czasem sprawdzam w profilu kto jaki wątek obserwuje

Avatar samodzielnie przerobiłam w PS'ie (musiałam się pochwalić ) Od wczoraj siedzę i przerabiam zdjęcia(czyt. na razie tylko nakładam filtry,bo nic więcej nie umiem). Za to TŻ przerobił mnie wczoraj w elfowiedźmę- mam nadzieję, że autorka się nie obrazi, jak rzucę fotką w Jej poście

To chyba jedyne zdjęcie oddające mój prawdziwy charakter
Voodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 15:56   #53
Brzoskwineczka
Przyczajenie

Cytat:
oj Ines-moze zajmij sie stanem swojej cery co?alez tak-oczywiscie,mam pelno zdjec zrobionych na potzreby wizazowych kwoczek zeby sie wystawiac do oceny tak szacownemu gremium oraz UDOWADNIAC ze jestem kim jestem.zastanow sie co mowisz.nie mam zadnego obowiazku niczego tobie ani tobie podobnym dowodzic.takze wyluzuj-pamietaj ze stres zle dziala na cere.
alex-jeszcze nie widzialam zeby ci sie jakakolwiek dziewczyna w ktorymkolwiek watku podobala.krytykujesz rowno kazda laske.od razu widac co cie boli.dlatego twoje napasci i zle ukryta zawisc niezmiernie mnie bawia.
Oj tak czytam, przerost formy nad treścią i pierwszoklasowe buractwo.
Brzoskwineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 15:57   #54
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Voodia

Avatar samodzielnie przerobiłam w PS'ie (musiałam się pochwalić ) Od wczoraj siedzę i przerabiam zdjęcia(czyt. na razie tylko nakładam filtry,bo nic więcej nie umiem). Za to TŻ przerobił mnie wczoraj w elfowiedźmę- mam nadzieję, że autorka się nie obrazi, jak rzucę fotką w Jej poście

Wolę Cię w avatarkowej wersji

Stary 2005-11-15, 16:47   #55
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Voodia

super elfo wiedzma ale Twoj avatorek ladniejszy
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 18:17   #56
aleksandra999
Wtajemniczenie

Elfo wiedźma jest niesamowita !
aleksandra999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 18:45   #57
Veni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Voodia

spoko nic sie nie stalo a zdjecie super zrobione
Veni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-15, 18:50   #58
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
alez tak-oczywiscie,mam pelno zdjec zrobionych na potzreby wizazowych kwoczek zeby sie wystawiac do oceny tak szacownemu gremium oraz UDOWADNIAC ze jestem kim jestem.

Kolejna wizażowa kwoczka chętnie zobaczy profesjonalne zdjęcia wizażowej modelki
Stary 2005-11-15, 18:52   #59
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandra999
Elfo wiedźma jest niesamowita !
Porażające masz spojzenie, Voodia

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości