|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kamizelka FUTRZANA PUCHOWA
cholerka...nie u mnie New Yorkera..a niech to szlag..
![]() Przeszlam dzisiaj pol miasta i nigdzie juz nie ma kamizelek..wszedzie kurtki..a jeszcze dwa tygodnie temu sprzedawali i kamizelki hmm Ale patrzac po dzisiejszej temperaturze to jednak bede sie rozgladala za jakas kurteczka sredniej grubosci,taka przedzimowa bo widzialam pare ladnych mieciutkich z futerkiem
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
myslicie ze oplaca sie jeszcze kupowac taki puchowy bezrekawnik?? Czy lepiej juz jakas kurtke bo za nedlugo rpzeciez konczy sie jesien
mam dylemat dziisja ide na zakupy i zastanawiam sie czy kupic:P generalnie na wczesna wiosne tez sie przyda ale hmmm
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zrezygnowalam z kupna bezrekawnika (poza tym juz nie bylo fajnych w sklepach,wszedzie kurtki
) ,moze to i dobrze bo dzisiaj kupilam na jesien sliczna kurteczke zamiast bezrekawnika U mnie codziennie w okolicy 7 stopni ostatnio takze w bezrekawniku byloby za zimno...
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o kamizelki puchowe to jak najbardziej jestem za wprawdzie nie jest to ubranie które można nosić w mroźne zimowe dni ale na jesień oraz wiosną sprawuje świetnie.Nie przepadam zbytnio za futrzanymi kapturami ,osobiście wole zwykłe kamizelki tzw styl outdoorowy kupiłam ostatnio świetną kamizelkę firmy berghaus jest cudowna i podkreśla świetnie moją figurę cieplutka i bardzo kobieca.
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
hej
![]() poszukuje wszedzie kamizelki puchowej Abercrombie rozm. S w kolorze zielonym (takim oczoj*bnym xD) jest swietna i nigdzie nie moge jej znalezc
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Nieco wątek odświeżę ale zastanawiam sie nad kupnem futrzanej kamizelki tyle, że fajnie na mnie wygląda aczkolwiek jak ja będę wyglądać jak ubiorę na nią płaszcz bądź kurtkę? Czy aby wogóle nic już sie na nia nie powinno zakładać? Proszę o pomoc
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
No wiesz jeżeli założyłabym worek to bym wcisnęła :P
To kto to wymyślił? Chyba, że nosi się w reklamówce futrzaną kamizelkę a zakłada się gdy dotrzemy w wybrane miejsce i będziemy musieli zdjąć kurtałkę heheh |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

Ale patrzac po dzisiejszej temperaturze to jednak bede sie rozgladala za jakas kurteczka sredniej grubosci,taka przedzimowa bo widzialam pare ladnych mieciutkich z futerkiem