|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Estee Lauder, DKNY, Blumarine - flakony i odlewki - październik
Cytat:
Z Twojej wishlisty mam 5 ml Loverdose (bez dwóch testowych psików), mogę zrobić sampla 2,5 ml Terracotty. Widzę, że szukasz five o clock Lutensa, jeszcze się go nie dorobiłam, ale może sampel Chergui Cię zainteresuje? Bardziej zależy mi na Diptyque, więc może chociaż za nie coś znajdziesz
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." Edytowane przez chouette_ Czas edycji: 2015-10-28 o 22:17 |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie znalazłabyś jeszcze czegoś u mnie? Jutro zrobię aktualizację odlewek i próbek Do tego czasu Philosykos nikomu nie wydam ![]() |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale z ciekawością zerknę co tam jeszcze jutro dołożysz.Mam jeszcze ewentualnie na wydanie sampla Eldo - Like this.
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Hej,
na pewno będzie jeszcze Olivier Durbano Jade ok. 1,5-2 ml, próbka Moschino Glamour, mała kropelka Etro Etra, próbka Lutensowej Herbatki, a reszty zapomniałam odpisać Ale jeśli to nie jest dla Ciebie problem, to uzupełnię to w poniedziałek, bo na weekend wyjeżdżam do rodziców. Jeśli zaczekasz, to będzie mi miło ![]() Oczywiście rezerwuję Ci te odlewki, które byś chciała |
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
cześć,
interesują mnie: Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
więc tak, mam jeszcze: Bois de Paradis - 0,4 ml Mark Buxton Devil in Disguise - ok. 2,5 ml Guerlain Idylle edt - kropla Shalimar - kropla Grey Flannel - próbka No i te, które wymieniłam wcześniej. Ja jeszcze zerknę do Ciebie i możemy się dogadywać, jeśli będziesz chciała edit: To ja bardzo chętnie zabrałabym Ci Terracotę, Loverdose, sampla Chergui i sampla Citizen Queen. Jeśli chodzi o ilości - jak uważasz za stosowne Edytowane przez 201802151907 Czas edycji: 2015-11-02 o 08:59 |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To w takim razie możemy przejść na PW |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Coś z Escade?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

Bardziej zależy mi na Diptyque, więc może chociaż za nie coś znajdziesz

Ale jeśli to nie jest dla Ciebie problem, to uzupełnię to w poniedziałek, bo na weekend wyjeżdżam do rodziców. Jeśli zaczekasz, to będzie mi miło