|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sukienka na studniówkę - opinie!
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
sukienka bardzo ładna i moim zdanie pasuje na studniówkę, moja koleżanka wybrała bardzo podobny fason
jeśli chodzi o buty wybrałabym szpilki w kolorze nude
|
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
Powiem tak nie przejmuj się tym co Ci tu napiszą na forum ponieważ każdemu podoba się coś innego . I tak naprawdę nie ma znaczenia kto w jakiej sukience pójdzie na 100-dniówkę . Chodzą dziewczyny w sukienkach typu księżniczki, chodzą jak na dyskę że im ledwo tyłek zakrywa i te które które noszą długie zależy kto co lubi. Ja bym taką ubrała bo mnie się bardzo podoba i uważam że pasuje jak najbardziej jest piękna .Ważne żebyś to ty się w niej dobrze czuła To tego będzie pasować np srebrna biżuteria i srebrne buty .
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Studniówka to według mnie poważne, długo oczekiwane spotkanie, o wyjątkowym klimacie, a nie dyskoteka, impreza u znajomych. Pokazana przez Ciebie sukienka pasuje na dyskotekę/randkę zakończoną w łóżku. Nie jest elegancka, nie porywa klasą, tajemniczością, wysublimowaniem. Bieliźniany gorset i rzeka falban o fatalnym wykończeniu. Do tego ten kolor... Rozumiem, że żyjemy w XXI wieku i wokół aż kipi sexem, ale na boga... Gorset, krótka spódnica plus - o nie, nie, nie, tylko nie to... - szpile na platformach... czy to jest styl nastolatki z klasą?
Nie chcę cię urazić, ale przynajmniej przemyśl powyższą opinię. Ładne, skromne sukienki ma np. Mohito. Na pewno w innych sklepach też takie znajdziesz. Zastanów się. Udanej studniówki! |
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
Jak dla mnie to raczej za jasna na studniówkę. Może coś w tym ostatnio modnym lazurowym kolorze
![]() |
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Sukienka na studniówkę
Co myślicie o takiej sukience na studniowke ?
Kupiłam ja a teraz wydaje mi sie troche ze sie nie nadaje. Ten kolor sprawia ze wyglada troche jak koszula nocna. Chcialam ja zwrocic i kupic inna ale oczywiscie moja mama po rozpakowaniu od razu wyrzucila paragon... Jeżeli juz bede musiala w niej isc to jakie dodatki dobrac do niej ? Jaki makijaż i fryzurę ?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
kolor rzeczywiście jest pościelowy. ale bardziej zdecydowanym makijażem i paznokciami w kolorze można ją chyba uratować. zdobna góra pozostawia dwie opcje do wyboru - albo równie zdobny, duży wisior albo wręcz przeciwnie - skromnie, a ewentualną odzobę przerzucić na rękę.
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sukienka na studniówkę
Cytat:
Jak już ją kupiłaś i nie masz możliwości zwrotu to idź w niej. Ja bym postawiła na jakiś mocniejszy makijaż, delikatny naszyjnik i fryzurę ze spiętymi włosami, albo tylko tak lekko podpiętymi A buty i torebka to nie wiem. Może spróbuj ze srebrnymi dodatkami/ butami? Bo wydaje mi się, że jak pójdziesz w beż/ nude to będzie bardzo mdło.
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
piszę o tym bo ja nie jestem i jeszcze jestem blondynką i bym się całkiem zlała z tą kiecką. moja siostra też szukała sukienki na studniówkę ostatnio i kupiła tu http://http://www.copolecamy.pl/tag/...i-sylwestrowe/ tylko zupełnie inną taką cekinową krótką granatową. Fajnie macie bo jak ja miałam studniówkę to wszystkie byłyśmy raczej w długich czarnych lub granatowych kieckach :/
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Kupiłam sukienke w kolorze łososiowym na studniowke Jakie doradziłybyście mi dodatki (buty,marynarka itp) Myslałam o srebnej biżuterii ![]()
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy intensywny łososiowy czy blady, ale spróbuj poszukać czegoś w tych odcieniach
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

jeśli chodzi o buty wybrałabym szpilki w kolorze nude

Kupiłam sukienke w kolorze łososiowym na studniowke