|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: w grudniu masę próbek, odlewek, nowej pielęgnacji, trochę kolorówki
Hej
przygarnęłabym u Ciebie kilka rzeczy. Nie znlazłabyś u mnie coś z drobnicy?---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- w jakim sensie za mala? Te dwie rzeczy oddam Ci bez problemu - perfumki to absolutnie nie mój zapach, szmineczka - nie mój kolor niestety.
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Hej! i u Ciebie podoba się ta wieksza odlewka Chanel oraz Guerlain no i kilka probek. Co myślisz? Jak mowie, chętnie pozbede się tych dwóch rzeczy, bo mocno mi zalegaja....
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam niestety
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Mi podobają się:
-Borsari, Violetta di Parma, niecale 2ml -Givenchy, Dahlia Divin, -Guerlain, Aqua Allegoria Pivoine Magnifica 4ml -Jacques Fath, Irissime ok 2ml -Moschino Glamour Toujours- ok 4ml -Armani, Mania (R) 1ml -Bvlgari, Blv II (F) -By Killian, Playing withe the Devil ok 1ml -Ch. Dior Pure Poison Elixir 1ml (R) -Hermes, Kelly Caleche edt resztka na sprobowanie -La prairie, Life Threads Gold, max 0,5ml (R) -Tom Ford, Black Orchid Voile de Fleur ok1,5ml (R) -Vicky Tiel, Sirene (R) Wybrałam trochę drobnicy, ale jeszcze zastanawiam się nad wymianą Korsa... (to ten który pisałaś). A powiedz, czy masz może poza wątkiem jeszcze jakieś próbki, które ewentualnie mogłabyś wymienić? |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Tak nieraz jest, długo nie schodzi, a później ktoś pyta
![]() -Borsari, Violetta di Parma, niecale 2ml -Guerlain, Aqua Allegoria Pivoine Magnifica 4ml -Jacques Fath, Irissime ok 2ml -Armani, Mania (R) 1ml -By Killian, Playing withe the Devil ok 1ml -Ch. Dior Pure Poison Elixir 1ml (R) -Hermes, Kelly Caleche edt resztka na sprobowanie -La prairie, Life Threads Gold, max 0,5ml (R) -Tom Ford, Black Orchid Voile de Fleur ok 1,5ml (R) -Vicky Tiel, Sirene -Givenchy, Dahlia Divin, -Bvlgari, Blv II (F) A jak tutaj wyglądają pojemności? Nic nie wpadło mi w oko a tych co wymieniłaś ostatnio niestety. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie musisz robić zdjęcia
Hm to za te wymienione przeze mnie mogłabym oddać: -Chanel, Coco EDP ok. 1,3ml -Hermes, 24 Faubourg EDP ok. 1,8ml -Fragonard, Grain de Soleil ok. 0,4ml -Keiko Macheri, Loukhoum ok. 0,5ml -Chanel. Chance EDP ok. 3,2ml -Michael Kors, Michael Kors, ok. 9,5ml Co Ty na to? |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
hej, za chanel nic nie widzę.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Jedynie Chloe Love Story jeszcze mi wpadło w oko...
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
L'Agenta mam jeszcze nowy tester, flaszkę, a HP mogę odlać do 20ml. Z Twojej listy mam jeszcze ewentualnie 9/10ml Extatic Intense Gold.
Podoba mi się Versace Crystal Noir, ale pewnie nie będziesz chciała oddać całej butelki?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Chloe za Lutensa? Militrowo mam mniej, ale cenowo chyba podobnie wychodzi ?
Co myślisz? |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to w ogóle nie wymieniamy się, czy bez Lutensa i Chloe?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
OK, to cyknij : ]
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Hm kurczę, wydaje mi się, że innych też jest trochę mniej, np. Pivoine, Pure Poison... : (
Nie wiem, dobrałabym może Vince Camuto Vince Camuto ok 2,5ml ? ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Rozumiem. Niestety chyba już nic innego nie wypatrzę. To może póki co odpuśćmy, może kiedyś jeszcze coś wymienimy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.

przygarnęłabym u Ciebie kilka rzeczy. Nie znlazłabyś u mnie coś z drobnicy?