|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *W marcu- OBAGI MEDICAL zestaw kosmetyków NOWY! *
Nie ma juz koszuli Zara.Nie wiem czy jestes nadal zainteresowana.
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
To pod oczęta trzeba wtedy dwie albo i trzy warstwy,albo coś treściwszego
skóra taka sama,tylko delikatniejsze i bez podściółki tłuszczowej Może to serum bardziej , a ilu % jest to serum?,w formie olejku ,żelu? |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
krok z przodu 20cm
z tyłu 32 po szwie nogawka 13,5cm na samym dole nie mam składu materiału bo zawsze wycinam te wielkie metki ze srodka ale spodnie sie ciągną. Za te wszystkie rzeczy wziełabym tylko filtr bo naprawde potrzbuje.Ale oczywiście nic na siłe. Może cos z kosmetyków bys dobrała? ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- chyba na razie nie ![]() sorki że wymieniłam te koszule ale zależało mi tez na rzeczach dla córki i tak wyszło...
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniłam już podpis, a dalej przerzuca twoje odpowiedzi do mojego starego wątku
![]() Kod to L068B, przyleciał do mnie od producenta jakoś pod koniec lata 2015. Możesz mi napisać ile % wit. C ma to serum i czy napisali do jakiej to cery (miałam od nich próbkę tylko w innej buteleczce i celuję czy to to samo), jaki jest okres ważności po otwarciu? Trochę szkoda, że go otwierałaś, bo witamina C jest szalenie nietrwała, ale za taką kasę chyba jakoś ją powinni stabilizować
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie go oddam.Otwarłam go miesiąc temu z kawałkiem i uzyłam tylko raz.Dobrze zakreciłam od racu i do tej pory lezy nieuzywany.
A może ten zapach Orsaya by ci sie podobał?Dla mnie jest zbyt kwiatowy,jest podobny do Chloe,taki mocno kwiecisty.Nie wiem czy to twoje klimaty ale jest całkiem spoko. ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Kurcze wiesz co poczytałam troche o tym kremie i ma sporo tlenku cynku co niestety mi nie odpowiada,bo ten składnik drazni mnie bardzo i wysusza a jestem teraz na kuracji retinoidami.Nie wiem sama co robic.Orientujesz sie może czy krem mocno wysusza i czy bieli skórę bo tego chciałabym uniknąć. ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- jesli chodzi o drugi zapach to taki bardziej słodziak i jest go zdecydowanie mniej.Nie wim w jakich gustujesz ale YR to wg.mnie taki zapach bardziej dla młodziutkich dziewczyn. Wiesz co nie mo sie zastanawiać,jak nie wypróbuje to sie nie dowiem. Moge ci oddać ciuchy,które chcesz a więc spodnie,koszulę i bluzę oraz tusz i jakiś zapach za te filtr. Daj znac bo niebawem zmykam do pracy i bede dostepna dopiero poźno wieczorem.
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2016-03-14 o 11:28 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam niestety czasu pomierzyć, może jutro
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Kurcze,trzy stówki za 10% serum to jakieś szaleństwo
Oczywiście nie Twoje ,tylko producenta :-! Jednak podziękuje,ale zdecydowanie oddam mój krem za 10% wartości serum,byleby za coś potrzebnego Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2016-03-14 o 21:48 |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisałam, jest Pw
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Wiem,wiem ,że profesjonalny, ale przyznasz że i tak drogi
Nie żartowałam,oddam mój krem pod oczy niezależnie jego wartości,byleby za coś co mi się przyda :-D |
|
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
Szkoda,żeby dostało się w niepowołane ręce mamy czy koleżanki,lepiej oddaj mi
Jakiej torebki szukasz ?mam same skóry Jaki rozmiar nosisz? ,kolory,fasony? Nic z kolorówki Ci się nie przyda,a czego konkretnie szukasz? Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2016-03-16 o 17:29 |
|
|
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
No to będzie ciężko,masek nie mam,kosmetyki azjatyckie to dla mnie czarna magia ,buty nie ten rozmiar
Torebkę mam tylko, cudną,jasną (takie taupe) średniej wielkości,z widoczną czerwoną podszewką . Sęk w tym że mogłabym Ci ją co najwyżej pożyczyć, jeszcze nie śmigana,kupiłam sobie na wiosnę Z innych jasnych mam tylko typowe letnie Musimy więc chyba spasowac
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, pomyślę za dnia co by tu za co wymienić, napisz mi tylko czy w razie czego byłabyś skłonna dorzucić jeszcze np. tonik, żebyśmy ukręciły większą wymiankę? Kurtałki te z mamowej szafy?
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
przylazłam jeszcze raz z miśkami: mam różne i bardzo duże, duże, średnie i małe. czy za serum byłaby szansa zamiany?
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
wracam dopiero po weekendzie, ale widzę, że ktoś mi już zwinął sprzed nosa serumka, no trudno, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba się spòźniłam
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.