|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIX
empress_
Podziwiam Cię za to, że znowu Ci się chce Bardzo ładna, przejrzysta pierwsza strona. Mimo to, wydaje mi się, że to głównie Twoja zasługa i adnotacja o innym autorze postów informacyjnych może już zniknąć Co do zakupów i odwyków - ja mam z mężem wspólne konto i nie zamawiam do paczkomatu, bo trzeba płacić z góry i w historii widać czarno na białym ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
Edytowane przez athm Czas edycji: 2016-03-19 o 21:59 |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Mi Pani w stacjonarnym powiedziała (pytałam tylko o kokos) że zmieni się tylko opakowanie, a skład nie będzie zmieniany.
Jak dotąd Pani u nas nie mijała się z prawdą
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
zamówienie poszło, bardzo lubię maseczkę hammam a i trzeba było uzupełnić zapas owsa
![]() 17005 Woda perfumowana Secrets d’essences Rose Oud 50 ml 1 132.00 zł 76103 Nawilżająco-natłuszczające mleczko do ciała 390 ml 1 26.90 zł 52498 Mleczko do ciała Owies z upraw Bio 3 59.70 zł F68712 Maseczka z glinką marokańską do twarzy i włosów 1 PREZENT F70978 So Elixir Purple Woda perfumowana 30 ml 1 PREZENT Łączna cena produktów: 218.60 zł Koszt dostawy: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "HAPPY3" / -50.00 % Razem do zapłaty: 109.30 zł Dawno nie było tak dobrego kodu a i prezenty mi spasowały
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
I ja skorzystałam.
Chociaż ani SEP, ani QNDA nie lubię, ale sprzedam albo będzie na prezent dla kogoś. 65257 Paleta 4 cieni do powiek / Róże 1 39.00 zł 76103 Nawilżająco-natłuszczające mleczko do ciała 390 ml 1 26.90 zł 84361 Peeling do twarzy z pudrem z pestek moreli 1 21.90 zł 31859 Mgiełka samoopalajaca 1 25.90 zł 06324 Podkład wygładzająco-rozświetlający / Beż 000 1 54.90 zł 88637 Pomadka Grand Rouge / Pastelowa Malwa 1 38.00 zł OS1457435328 3 produkty do włosów Jedwabisty szampon odżywczy do włosów suchych (10853): 1 szt. Szampon odbudowujący (13199): 1 szt. Szampon przywracający blask (89677): 1 szt. 1 27.90 zł WB01 Prezent niespodzianka 1 PREZENT F70978 So Elixir Purple Woda perfumowana 30 ml 1 PREZENT Łączna cena produktów: 234.50 zł Koszt dostawy: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "HAPPY3" / -50.00 % Razem do zapłaty: 117.25 zł No to czekam.
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
W Zielonej Księdze Urody 2016 jest pokazane 8 zapachów nowej gamy Les Plaisirs Nature. Nie ma Bazylii & cytryny oraz Oliwki & petitgrain. Otóż te zapachy w Czechach wchodzą dopiero we wrześniu, więc u nas może być podobnie.
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
I ja odwiedziłam dzisiaj stacjonarkę.
- Wzięłam nową pomadkę w kredce malwa. Dobrze, że wiedziałam, jak ten kolor ma wyglądać, bo najpierw pani pokazała mi jako malwę jakiś wściekły róż.
|
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za nowy wątek
Ja też zużywam zapasy, niektóre mam jeszcze nawet z zeszłego sezonu świątecznego (kilka balsamów gruszka w karmelu!). Może namówię siostrę, żeby została moją przyjaciółką w wysyłkowej Cytat:
zamawiałam przy zeszłym weekendzie zniżek i mam jeszcze vouchery do wykorzystania do 14 ...i zdecydowanie wciąż mam co kupić. ostatnio moja szafa składa się głównie z ich ubrań... w których zresztą nie mogę chodzić do pracy
Edytowane przez eudoxia Czas edycji: 2016-03-11 o 20:03 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Szalejecie z zamówieniami
ja też mam jedno w planie, może uda mi się dziś jeszcze kliknąć ;-)Wysłane z mojego SM-G530FZ
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Dostałam dzisiaj moje zamówienie z mini RO i gratisową naturelką. Oj ciężka ta róża. Raczej nie skuszę się na pełnowymiarowe opakowanie i tylko od czasu do czasu poużywam miniaturki.
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich
Melduję się w nowym wątku! Kod -50% kusi, kusi ![]() Czekam z niecierpliwością natomiast na kwiecień i nową gamę Plaisir, trzeba będzie koniecznie wcześniej zajrzeć do stacjonarki, aby przetestować wszystko i pewnie będzie szaleństwo zakupów, coś czuję |
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogę się doczekać tych nowości!
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
witam w nowym watku
dostalam dzisiaj paczuszke z nowa woda rose,,wzielam wlasnie prysznic i wypachnilam sie tą woda i mysle..troszke ciezkawa.A jakie sa wasze odczucia?wzielam ja bo bardzo sie podobala mojemu mezowi,
|
|
|
|
#44 |
|
Animal Liberation
|
Empress pięknie prowadzisz wątki o YR
Dzięki mamaAmelka zdecydowałam się na skoncentrowaną wersję CUE, chociaż zamówienie zrobiłam i tak głównie dla wit. C, bo już mi się skończyła ta w postaci pastylek z aceroli. Szkoda, że w Polsce nie ma szerszej oferty suplementów diety, herbatek, koncentratów odżywczych do rozcieńczania z wodą.
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Też się skusiłam na zamówienie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Zrobiłam wczoraj zamówienie z kodem na -50% powyżej 99zł.
Ciekawi mnie serum na przebarwienia, używała któraś wizażanka? |
|
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
stosowałam to przez ok pół roku dwa razy dziennie (zużyłam 1 całe i drugiego pół opakowania) i zeszło
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny chcę zrobić zamówienie z nowym kodem HAPPY3 ale nawet po wylogowanie i wyczyszczeniu mam inne prezenty, nie ma już perfum....wy także tak macie czy tylko ja???
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Po wyczyszczeniu ciasteczek zamknij i otwórz na nowo przeglądarkę lub otwórz okno w trybie prywatnym/incognito. Upewnij się też, że kwota po rabacie wynosi co najmniej 109zł.
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Popełniłam w tym miesiącu dwa zamówienia i kusi mnie kod na -50% i nie wiem...mąż z chaty mnie wyrzuci :-P ale nie mam zapasów, raczej kupuję na bieżąco, a jak mi się kończy jakiś krem w słoiczku to na złość dobrego kodu nie ma i panikuję wtedy bardzo, bo ja na pyszczek bardzo lubię krem YR. Hmm, muszę przemyśleć sprawę mały zapasik dwóch słoiczków kremów nikomu nie zaszkodzi
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo, tym razem poszło Niestety, skusiłam się na dwa zamówienia, jedno zarejestrowane, a drugie bez rejestracji, mam nadzieję, że mi nie anulują bo adres ten sam ![]() Teraz tylko zastanawiam się, czy oba opłacać, bo ja naprawdę mam zapasy wszystkiego, ale co robić, kiedy ceny niskie i fajne gratisy
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
Hej, chciałam kupić sobie mleczko do ciała z serii Plaisirs Nature, ale boję się że niewygodnie będzie się z niego korzystać. Słyszałam, że można do tych butelek dokupić pompkę, ale robię zamówienie przez internet i nie widzę nic takiego na stronie. Jakoś źle szukam czy te pompki są tylko w sklepach stacjonarnych?
|
|
|
|
#53 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#57 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam osiem nagębnych (w tym 3 pod oczy) W dużych zapasach ważne jest pilnowanie daty ważności
|
|
|
#59 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Potwierdzam, że to serum jest skuteczne. Mam drobne przebarwienia, ale po trądziku. Bardzo ładnie potrafi je z czasem nieco złagodzić . Serum jest wydajne, nie powoduje zapychania (to ważne przy mojej tłustej cerze), lekko matowi nawet powiedziałabym. Polecem do spróbowania
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Po raz pierwszy dzisiaj złożyłam zamówienie bez pewności, że je opłacę. Chyba poczekam do zmiany oferty i zastanowię się, czy warto.
W związku z tym mam pytanie do tych z Was, które zbierają punkty PAYBACK. Co oni robią z takimi zamówieniami? Widzą je i naliczają punkty, a potem, gdy nie opłacicie, cofają je? Czy widzą je w dniu opłacenia? I jak wtedy doliczają punkty za kupony - według tego, co mam w dniu składania zamówienia czy w dniu opłacania go? Z góry dziękuję za odpowiedź |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

Podziwiam Cię za to, że znowu Ci się chce
Bardzo ładna, przejrzysta pierwsza strona. Mimo to, wydaje mi się, że to głównie Twoja zasługa i adnotacja o innym autorze postów informacyjnych może już zniknąć

a jaka jest w ogóle cena tych pompek?