|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wesolych Swiat!!!!
Ja tez zycze wszystkim emigrantkom (i nie-emigrantkom) wszystkiego najlepszego w okazji Swiat, aby byly radosne niezaleznie od tego, gdzie wlasnie bedziecie
, i aby Rok 2007 przyniosl Wam wiele milych niespodzianek Ja bede pracowac w Swieta, ale nie szkodzi. W zeszlym roku spedzilam je w Polsce, i wiedzialam od dawna, ze w tym roku tak sie nie uda. Miedzy 23-25.XII bede we Frankfurcie (moze zalapie sie jeszcze na te slawne targi przedswiateczne na swiezym powietrzu? ), ma dojechac do mnie TZ, wiec mysle, ze mimo wszystko bedzie milo.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Emigrantki i Nieemigrantki!Zycze wszystkim wspanialych swiat i spelnienia zyczen w nowym 2007 roku,i zeby to dobro,ktore macie w sobie zawsze do Was powracalo!Wiem ze nie wszystkie z nas moga byc w te swieta ze swoimi rodzinami
,ale mysle ze zawsze sercem i myslami |
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
ja rowniez Wszystkim Zycze Wesołych Swiąt
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Wesolych Swiat!!!
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Wesolych, spokojnych, Rodzinnych Świat
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
I ja zycze wszystkim Emigrantkom wesolych, spokojnych Swiat spedzonych w milej i rodzinnej atmosferze
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
Zdrowych pogodnych Swiat Bozego Narodzenia oraz szczesliwego Nowego Roku 2007! Pozytywnych mysli i wydarzen! Zdrowia i radosci!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ; )![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

, i aby Rok 2007 przyniosl Wam wiele milych niespodzianek
), ma dojechac do mnie TZ, wiec mysle, ze mimo wszystko bedzie milo. 

,ale mysle ze zawsze sercem i myslami