Wspólne odchudzanie do Sylwestra :) cz.2 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-09-04, 21:30   #31
Ann_cuu
Przyczajenie

Dot.: Wspólne odchudzanie do Sylwestra :)

Przyłączam się 163cm/62kg/61kg/52kg dzisiaj ćwiczyłam 30 min, po czym zjadłam pół litra lodów czekoladowych sama sobie nie poradzę
Ann_cuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-05, 00:09   #32
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Dziewczyny, podziwiam Was za to bieganie Ja jeśli chodzi o wszelkie aeroby, to jestem beznadziejna. Nie jestem w stanie biec dłużej niż dwie minuty, jak jestem na bieżni to robię sobie naprzemiennie dwie minuty marszu na prędkości 6,5 km/h, dwie minuty biegu na prędkości 9 km/h. Zawsze jak słyszę że ktoś przebiegł maraton albo półmaraton, to robi to na mnie ogromne wrażenie.

W końcu jednak poddałam się i zjadłam pizzę Ale ta pizza jest na bardzo cienkim cieście, i składniki to rukola, pomidorki, cebulka i szynka parmeńska. Więc wmawiałam sobie że jem sałatkę Jutro planuję iść na siłownię bo zakwasy mi już zeszły.

Dla mnie deska to też jest masakra- umiem wytrzymać max 30 sekund, a pewnie i tak nie robię jej dobrze.

Zuza, ja Cię rozumiem że zjadłaś lody, ja ostatnio zakochałam się w jogurtowych lodach z Biedry i mogę jeść je cały czas, ale niestety są bardzo kaloryczne 200 kcal/100 ml. Ogólnie to nie przepadam za słodyczami, mogą dla mnie nie istnieć, ale lody mogę wcinać litrami To moja największa pokusa. Całe szczęście że istnieją sorbety
Stary 2016-09-05, 00:22   #33
sysa09
Zakorzenienie

Dzień dobry !
Jeszcze nie śpię, czekam az Tż dojedzie do domu, już tęsknię i mam dołka, ze weekend tak szybko mija, zawsze.

Daguś, mialaś cudowne urodziny, zasłużyłaś na wszystko Bardzo cieszę się, że wam się układa i życzę wszystkiego najwspanialszego Ale super domowe SPA 😊

Aguś, skarbie ! Udanego wypoczynku bejbe Bezpiecznej podróży 😘

Witam nowe dziewczynki 🤗

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-05, 06:31   #34
bejata440
Zakorzenienie

Witam nowe koleżanki

Ja jestem w pracy juz. Musiałam dzisiaj rano podwieźć Tz do kumpli bo wyjeżdża dzis na uczelnie ja 4 dni
No i dzis mega duzo pracy mam, wiec juz siedzę z kubkiem kawy. I rozmrażam potrzebne mi substrty.

Mam duzo stresu na dzien dzisiejszy i w ogole chyba na ten tydzien ale cóż. Trzeba dac rade!

Miłego startu w nowy tydzien!
Stary 2016-09-05, 06:51   #35
Butterfly_27
Zakorzenienie

Witam się z rana
Melduję zaliczony rowerek stacjonarny 58min (25,6km), a do tego Killer. Zaraz uciekam pod prysznic, a potem na zajęcia
Wczoraj od popołudnia siedziałam w domu, bawiłam się w różne gry planszowe z synkiem, a mój wybrał się na wycieczkę rowerową z córą. Pierwszy raz gdzieś pojechali, nieźle dałą sobie radę. Zrobili ok 13-15km Muszę dokupić synkowi taką rurę co się do naszego rowera przyczepia, żeby z nim jeździć i możemy razem się na takie wycieczki wybierać Dzisiaj zrobiłam sobie pomiary, załamać się można, już się nie dziwię dlaczego ja się w żadne swoje spodnie nie mieszczę, mam jak szafa czterodrzwiowa, w tyłku mam aż 99cm ( a było 96,5)

Witam nowe osoby
Daguś Staram się jakoś, żeby tym dzieciakom się nie nudziło
Zuzka Ja kiedyś wybrałam się na bieganie 11km, a zamiast tego przeleciałam 25km i dalej miałam pełno energii, byłam w szoku Gdyby nie brak czasu na dalsze bieganie to bym może i maraton przebiegła
No widzisz a moje dzieci jakoś nie zawsze są zadowolone, one by chciały żeby im poświęcać 20h, a tak się nie da.
Brawo za grzeczne jedzenie, ja wczoraj wciągnęłam 2 mleczne kanapki Ale odpokutowałam chociaż rowerkiem
Nie oglądałam tego treningu Ewki, tzw deski ale w innych ćwiczeniach nie raz robiłam. Na początku miałam z tym mega problemy, teraz jakoś sobie radzę, ale nadal mam słabe mięśnie mojego brzucha (czyt. wału tłuszczu)
Aguś Udanegoooo wyjazduuuu
Haha a ja powinnam przenieść się na forum dla kurdupli
Ann_cuu Jesteśmy podobnego wzrostu i wagi Ja mam 161-162 do tego 61,4kg a dążę do 52kg
Gwiazdeczka Ja kiedyś po 1,5 minucie biegania dostawałam mega zadyszki, także wszystko przychodzi z czasem. Potem po wprawieniu się w bieganie mogłam po 25km przebiec i to bez przystanków, a teraz znowu mam gorszą kondychę Wszystko przychodzi z czasem, nie da się od razu przebiec dużo
Syska Nie smuć się, my jesteśmy z Tobą Mi teżweekend przeleciał raz dwa, a teraz będę miała cały tydzień zawalony. Ledwo się poniedziałek zaczął, a ja już mam dosyć
Beatka Powodzenia w pracy mój pracusiu Pytałam już, może nie zauważyłaś. Znasz jakąś stronkę gdzie są wypisane wszystkie biegi w DE? albo w okolicy?
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-05, 07:15   #36
Zuza_kg
Zakorzenienie

Dzień dobry w poniedziałek!
Pocieszyłyście mnie z tą deską - początek będzie pewnie ciężki ale w końcu się uda prawda? Chyba dziś spróbuję
Dziś na drugie śniadanko uszykowałam sobie do pracy jogurt naturalny z bananem, kiwi, borówkami i orzechami mniaaam!

Czy Wy wiecie, że w sobotę jadę na wesele? Na pewno spróbuje torcika ale znając mojego Tż, który jest mega taneczny to spalę milion kalorii na parkiecie

Witam nowe koleżanki, oby zostały na dłużej z nami!

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-05, 09:09   #37
bejata440
Zakorzenienie

Poodpisuje ładnie dzis z laptopa wieczorkiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-09-05, 09:47   #38
Butterfly_27
Zakorzenienie

Hahaha a ja siedzę na tych zajęciach, dostałam 15 kartek do wypisania i co trzecie słowo z tego nie rozumiem jak to ktoś przeczyta co ja tu nawypisywalam to ze śmiechu padnie

Edytowane przez Butterfly_27
Czas edycji: 2016-09-05 o 10:18
Stary 2016-09-05, 11:11   #39
sysa09
Zakorzenienie

Hej dziewczynki, wstalam niedawno dopiero 😱

Na wadze malenki wzrost 59,6kg ale to pewnie dlatego, ze nie bylo wc rano 😃 nie chce ta waga leciec w dol cos...

30.06.2018
Stary 2016-09-05, 11:16   #40
aza3994
Zakorzenienie

Dzień dobry
U mnie dzień rozpoczął się od owsianki z owocami i zielonej herbaty, pycha przyszły dziś do mnie podkłady mineralne (na razie probki) i właśnie się umalowalam, jestem zachwycona - bardzo delikatny naturalny efekt a zakrywa wszystkie niedoskonałości, zaczerwienienia i popękane naczynka !

Madzia pisz co Ci ślina na język przyniesie będzie dobrze, może jednak wprawisz się w ten sposób w języku o której Ty wstalas, że udało Ci się taki trening zrobić, o 3?szacunek ogromny! A cm i waga się tak bardzo nie przejmuj - poleci Ci szybko, zobaczysz

Zuza to będzie szalona sobota super czekamy na zdjęcie kreacji , najlepiej z TZ u boku fajnie, że taki taneczny facet, nie będziesz się nudzila nigdy spróbuj deski, na początek może być ciężko, ale chociaż 20s wytrzymać i pilnuj żeby nie wypinac pupki i żeby brzuch nie leciał w dół, bo obciążysz sobie kręgosłup

Beata powodzenia! Ciężki tydzień, ale na pewno dasz sobie radę ze wszystkim

Syska współczuję Ci strasznie tych rozstan z TZ, na pewno jest to przygnebiajace, że tak daleko musi jechać ślub i wesele będzie u Ciebie? A później jakieś wspólne mieszkanie?

Gwiazdka ja czasem pozwalam sobie na taką pizze, o której mówisz, uważam, że jest przepyszna i nie jest taka typowo niezdrowa i nie można przesadzać lody jednak wiekszy grzech niestety nawet sorbety naja mnostwo cukru w sobie. Do biegania da się przyzwyczaić, ja nie lubię za bardzo biegać, kiedyś tak samo jak Ty oddechu złapać nie mogłam, teraz potrafię przebiec te 5km z maleńkim przerwami na marsz

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-05, 11:47   #41
Ann_cuu
Przyczajenie

To deske tyle czasu się trzyma?! W trakcie robienia moich ulubionych krokodylków wplatam kilkanaście sekund w pozycji deski, ale nie miałam pojęcia, że im dłużej tym lepiej :P teraz idę w rekordy, bo to nawet spoko ćwiczenie A z tym bieganiem to nie wiem jak wy to robicie. Podziwiam bardzo, bo mi się nawet nie chce tyłka z domu ruszyć, a po kilku metrach pewnie padłabym na zawał (paliłam papierochy 10 lat). Kurczę, może jakoś mi się uda zmobilizować i spróbuję kilka rundek jakiegoś truchto- marszu zrobić. To super na nogi robi, a moje mają wiele do życzenia
Ann_cuu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-05, 11:54   #42
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Dzień dobry Dopiero wstałam bo mam dziś wolne i zastanawiam się co dziś robić. Zaraz zamierzam zjeść jaglankę z bananem i kakao, potem prysznic i biegnę na siłownię lubię chodzić tak o 13, 14, bo wtedy nie ma zbyt dużo ludzi i zdarzyło się że byłam sama w strefie funkcjonalnej.

Syska- ja też dziś mam więcej na wadze- 57,9- pewnie ze względu na pizzę i wino które wczoraj pochłonęłam

Zuza- baw się dobrze a torcika w żadnym wypadku sobie nie odmawiaj akurat wesele to taka okazja że aż grzech nie zgrzeszyć Zazdroszczę, uwielbiam wesela, masz szczęście że masz takiego roztańczonego TŻ wszyscy moi byli kompletnie nie umieli i nie lubili tańczyć

Beata- powodzenia, na pewno ze wszystkim sobie poradzisz

Aza- ja od roku używam tylko mineralnych i już nie wrócę do drogeryjnych. Obecnie mam annabelle minerals kryjący golden fair i jest chyba najlepszy z tych które do tej pory miałam A te sorbety to ja sama sobie robię, więc są bez cukru, same owoce praktycznie

Edytowane przez Gwiazdeczka223
Czas edycji: 2016-09-05 o 12:06
Gwiazdeczka223 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-05, 12:02   #43
sysa09
Zakorzenienie

Aza, z jakiej firmy masz te kosmetyki? Na pewno pieknie wygladasz Tak, tak, slub i wesele u mnie. Potem zobaczymy jak to bedzie
Rozstania to masakra

Madzia, wlasnie, o ktorej wstalas?

Gwiazdeczka, u mnie tez w sobote wpadlo troche %. Ciezkie te weekendy sa ...

Bede robila dzisiaj pierogi, duuuzo pierogow

30.06.2018
Stary 2016-09-05, 12:09   #44
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Ann_cuu I jak z tym paleniem rzuciłaś? Ja kiedyś paliłam dużo, zaczęłam tuż po maturze i przez pierwsze trzy lata studiów paliłam. Teraz dużo ograniczyłam, przerzuciłam się na epapierosa ale do winka dalej lubię sobie zapalić, no i nie powiem- ciągnie mnie. Szczególnie że moja mama pali, i jej papierosy zawsze leżą na wierzchu. Chociaż wczoraj przez cały wieczór nie zapaliłam, a zawsze jak się spotykam z tą kumpelą to palimy jak smoki więc jest to jakiś mały sukces.

Madzia- jak chodzi o arkusz na którym każda z nas będzie mogła wpisywać wyniki, to najszybciej jest zrobić zwykły arkusz i udostępnić go na dysku google. Tylko że każda z nas musi mieć konto na gmailu żeby wpisywać swoje wyniki itp.

Edytowane przez Gwiazdeczka223
Czas edycji: 2016-09-05 o 12:18
Gwiazdeczka223 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-05, 12:29   #45
ania8628
Zadomowienie

Cześć dziewczynki! Brawa dla ćwiczących!

Muszę Wam powiedzieć że jestem dumna z synka - nawet chętnie dziś poszedł do przedszkola, póki co nie płacze. Najbardziej obawiam się, tego że nie zawoła siku, bo w domu zdarza mu się zrobić w majty....

Witam nowe koleżanki!!!

Daga ode mnie również spóźnione ale szczere życzenia!!!

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-05, 12:37   #46
Zuza_kg
Zakorzenienie

Daga - co to za cudowne podkłady? Mów tu szybko ja tez chcę być piękna!

Ania - no zuch chłopak! Super ze tak gładko idzie, początki mojej Kajki w przedszkolu to masakra była - a dziś codziennie z entuzjazmem i uśmiechem na twarzy wpada o 6.30 do sali.

13.10.2017
Stary 2016-09-05, 14:06   #47
sysa09
Zakorzenienie

Laski, ja chodząc do zerówki wyłam pod drzwiami od września do czerwca, cały rok !

Jem jogurt naturalny z brzoskwinia, bananem i cynamonem. Mniam. Zuza, pozazdrosciłam deserków !

30.06.2018
Stary 2016-09-05, 14:07   #48
aza3994
Zakorzenienie

Gwiazdka to pospalas ładnie takie sorbety to luks malina też właśnie zamówiłam te annabelle minerals, zastanawiam się tylko nad wersją matująca czy kryjąca.

Sysa pierożki ze szpinakiem?

Ania86 brawa dla synka! Odważny chłopak dziękuję

Dziewczynki , zamówiłam probki z annabelle minerals, mam skórę mieszana, czasem więcej czasem tylko odrobinę niedoskonałości , do tego mam sklonnosc do swiecenia,naczynka i zaróżowienia a pokrył mi wszystko z pierwszą delikatna warstwa, nic się nie świece, skóra wygląda naturalnie i zdrowo. Jestem zachwycona na razie

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-05, 14:13   #49
Butterfly_27
Zakorzenienie

Zuzka Ja nie cierpię deski, ale jest nawet skuteczna No to torcik będzie ci wybaczony. Lepiej cały czas na weselichu tańczyć aniżeli siedzieć i się obżerać, takie moje zdanie I nie pochwaliłaś się jeszcze, przynajmniej ja nic nie pamiętam
Syska U mnie też dzisiaj 400gram na wadze bo nie byłam w wc, także nic się nie przejmuj
Daguś haha napisałam co tam chciałam, a potem byłam u gościa i on to czytał i się pytał
O której wstałam? Hahaha lepiej zapytajcie o której poszłam spać. Ja już poszłam spać razem z kurami, o 20.20 a wstałam o 4.00, aleee Co to za kosmetyki, pochwal się
Ann_cuu Są ćwiczenia z Mel B np na brzuch, to tak trzyma się 1min, ja do dzisiaj przy tym wymiękam
Syska No i znalazła się druga ciekawska co do mojej godziny pobudki Poszłam wczoraj spać z kurami, bo o 20.20 ja już chrapałam, a wstałam o 4tej
Ja też chce pierogiiiiiiii, ty coś często je robisz a mnie nawet nie zaprosisz
Gwiazdeczka haha to co mi tu piszesz to dla mnie czarna magia, udostępnić na dysku google Jak będę mieć czas to postaram się coś zrobić. Teraz jestem zagoniona
u. Chociaż wczoraj przez cały wieczór nie zapaliłam, a zawsze jak się spotykam z tą kumpelą to palimy jak smoki więc jest to jakiś mały sukces.
Aniu86 No to fajnie, mój za to dzisiaj wrzeszczał, że nie chce iśc do przedszkola Nauczy się, a panie napewno będą wyrozumiałe dla twojego smyka

Wróciłam z tego hmm nawet nie wiem jak to nazwać, z tych zajęć. Dostaliśmy z 15 kartek do wypełnienia, ale tam były ciężkie wyrazy i głupie pytania, no nie wiedziałam co mam napisać. Co 4 rubrykę zostawiłam pustą A potem z tymi kartkami podzielili nas na do 3 pracowników. Mi się trafił taki zabawny. Weszłam, przywitałam się, on mi wyjechał z tekstem po niemiecku oczywiście: Dzień dobry, co mogę dla pani zrobić. A ja mu odpowiedziałam. Dzień dobry, nie wiem, niech pan mi to powie Potem mu wyjaśniłam, że nie szukam jak na razie pracy bo czekam na kurs itp Pytał o mój zawód, czy dostaję kase z urzędu i takie tam. Facet dość w porządku, szkoda że to on tych zajęć nie poprowadzi. Prawdopodobnie te zajęcia poprowadzi taki facet z którym się kłóciłam pół roku temu jak mnie wysłał na inny kurs, był mega bezczelny. Mam nadzieję, że jednak się mylę
Zaraz zabieram się dopiero za robienie obiadu, a jak dam radę to dzisiaj pobiegam jeszcze na bieżni lub na zewnątrz

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Syska bleee tylko nie cynamon Ja cynamon to mogę co najwyżej dodać do peelingu kawowego, nieźle rozgrzewa
Daguś A drogie takie cuda? I gdzie zamówiłaś na All?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-09-05, 14:41   #50
Zuza_kg
Zakorzenienie

Sysa - i dobrze, że pozazdrościłaś bo to pyszne i zdrowe!
Madzia - czym się znów nie pochwaliłam?
Daga - podłączam się do pytań Madzi, gdzie i za ile i jaka wersje testujesz? Trwały jest?

13.10.2017
Stary 2016-09-05, 14:42   #51
Butterfly_27
Zakorzenienie

Zuzka No tym, że idziesz na wesele I dlaczego piszesz ZNOWU?
Stary 2016-09-05, 15:50   #52
Gwiazdeczka223
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam z siłowni, ćwiczyłam przez godzinę a potem wygrzałam się w saunie Cudowne uczucie w taką paskudną pogodę Próbowałam zrobić tą nieszczęsną deskę ale uznałam że wyjątkowo nie lubię tego ćwiczenia i się poddaję Potem poszłam na obiad do galerii w której jest moja siłownia i wzięłam danie dnia ale pulpet drobiowy był tak ohydny że zjadłam samą kaszę z surówką i w domu zrobiłam sobie jeszcze białeczko. I szukając alternatywy dla lodów jogurtowych postanowiłam zrobić sobie mrożony jogurt, zobaczymy co mi wyjdzie

aza- kryjąca i matująca są bardzo podobne, tylko kryjąca jest bardziej trwała i wolniej się ściera. Dla mnie najgorsza jest rozświetlająca bo mam rozszerzone pory i trochę je podkreśla niestety. Minusem tych podkładów jest to że są niezbyt wydajne (przynajmniej u mnie) ale cena całkiem fajna więc można przeżyć
Stary 2016-09-05, 17:08   #53
ania8628
Zadomowienie

Sylwia ja też ryczałam w przedszkolu, dlatego mama zapisała od razu mojego brata. Z nim było mi raźniej

Madzia dziś Pani w przedszkolu powiedziała mi że synek woła siku, więc mam nadzieję, że będzie dobrze...

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-05, 17:53   #54
agafisia
Zakorzenienie

Lo matko jak was duzo😊
Witam nowe chude laseczki 😊
Ja grubcio dziś obijam się w Karpaczu zjadłam 3 kawałki małej pizzy i wychlalam duże piwo z sokiem😊 zaraz idziemy do czekoladziarni na prawdziwą czekoladę belgijska😊
Hotelik jest bardzo fajny i ładny i czysty, w centrum miasta 😊 pies nam zrobił niezpodzianke. ..obgryzl firanke jak nas nie było. .. koszt 40 zł i wstyd😕 teraz dostanie kaganiec i będzie grzeczna...
Jak wrócę biorę się za siebie☺
Buziaki z pod Śnieżki 😊

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-09-05, 18:06   #55
sysa09
Zakorzenienie

Agus, baw sie dobrze i korzystaj Haha, Fisia łobuz 😃

Dagus, z jakiej strony zamawialas te probki? Troche napalilam sie na ten podklad

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Daga, tak, tak. Pierozki ze szpinakiem i bialym serem, cebulka i czosnkiem 😍 wyszlo mi 50 🤗

30.06.2018
Stary 2016-09-05, 18:07   #56
agafisia
Zakorzenienie

Sysa-Swinia nie pies! Teraz siedzi pod łóżkiem i mlaska jezorem bo pewnie firanki nie może strawic. ..muszę ją zabrać ze sobą do czekoladziarni bo jak założę kaganiec a tak mlaska to jeszcze się zadlawi. .. głupi pies- a miało być tak pięknie. ...

Stary 2016-09-05, 18:11   #57
sysa09
Zakorzenienie

Agus, haha, spokojnie mala Trudno, stalo sie, zapomnij i baw sie dobrze

30.06.2018
Stary 2016-09-05, 18:13   #58
agafisia
Zakorzenienie

Sysa- jeździ z nami 7 lat... na wakacje na krótkie wyjazdy i nigdy nie nabroila. ..ale się bałam że nas z hotelu wyrzuca😀 mojego wysłałam żeby się tłumaczył a sama pod drzwiami podsluchiwalam😀 na szczęście stara firanka była więc nie było źle ☺...
Uciekam na czekoladę i grzanca

Stary 2016-09-05, 18:24   #59
sysa09
Zakorzenienie

Aga, zazdroszcze grzanca bardzo ! Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam ! Zrob zdjecie jak pijesz Bo coz Aga, daj spokoj Fisi, w koncu musiał byc ten pierwszy raz 😃

30.06.2018
Stary 2016-09-05, 18:33   #60
Butterfly_27
Zakorzenienie

Gwiazdeczka To w zamian zawsze możesz porobić sobie jakieś inne ćwiczenia na mięśnie brzucha albo deskę codziennie czy co 2 dni i zwiększać sekundy :
Aniu86 Dzielny mały zuch Ja jak posłałam synka do przedszkola to też miałam obawę, bo akurat nauczyłam go wołać siusiu i to drugie we wakacje ale on z nikim innym nie chciał chodzić oprócz ze mną, a potem szedł do przedszkola. Jakoś się przełamał i ani razu się nie posikał
Aguś ty się baw a nie tu zaglądasz, do nas wrócisz jeszcze za te pare dni A psem się nie przejmuj, trudno, nudziło jej się
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości