|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: typ któremu nie moge sie oprzec.. to: | |||
| brunetto o niebieskich oczach |
|
184 | 36,73% |
| rudawy kedzierzawek |
|
12 | 2,40% |
| blondas o ciemnych oczach |
|
28 | 5,59% |
| latynos.. ciemna karnacja,oczy |
|
164 | 32,73% |
| blondyn o niebieskich oczętach |
|
107 | 21,36% |
| farbowane włosy(liczy sie fantazja..) |
|
6 | 1,20% |
| Głosujący: 501. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: jaki macie typ faceta..
Mój typ męźczyzny to:
- ciemne włosy - niebieskie oczy - gładka i wysportowana klatka - wysoki Do takich facetów należy na szczeście mój TŻ
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ jest latynoskiej urody. Gdzie niegdzie płynie w nim włoska krew, któryś z pradziadków był Włochem i stąd jesgo wygląd i temperament.
Ciemne włosy, piwne oczy, ciemna karnacja
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
a ja szaleje za niebieskookimi blondasami
a raczej za jednym takim...
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
słyszałam ze duzy wpływ na wyglad naszego jedynego ma wyglad naszej rodziny.. Np.mój brat jest niebieskookim ciemnym blondynem wiec ja preferuje tylko brunetow- przeciwienstwo ;D cos w tym jest..
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Rozeznanie
|
Ciemny blondynek ( z włoskami krótkimi na żelik :P)..zielone oczka..karnacja śniada..dobrze zbudowany..wysoki :P..markowo sie ubierający lub poprostu fajnie sie ubierający z charakterkiem który mnie bedzie pociągał..krótko mówiąc..mój TŻ =)
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
|
|
|
|
#37 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe Jakie Kobiety Kręcą Facetów... Mam Nadziejez Ze Nie Tylko Biusciaste Maja Szanse
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
... niestety sonda nie obejmuje mojego ideału- szatyn o zielonych oczach, ale NIE KAŻDY, a jedynie mój TŻ
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie podobaja mi sie faceci o sniadej cerze, kruczoczarnych wlosach i czarnych oczach, grrr chyba mam gdzies w mózgu zakodowana juz reakcje na takiego osobnika
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
mi też ciężko wpasowac się w sondę, bo jakoś żadna odpowiedź mi nie pasuje. i wolę facetów z ciemnymi włosami i ciemnymi oczami, ale w żadnym razie nie kojarzą mi się oni z latynosami. w sumie patrząc na TŻta ostatnim skojarzenim byłoby latynos.
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
A ja tak naprawdę nigdy nie miałam swojego "typu"
Pamiętam, że moja przyjaciółka zawsze marzyła o ciemnowłosym, ciemnookim facecie z ciemną karnacją..a zakochała się w takim-przepraszam za określenie -"świńskim" blondynie-różowiutka buzia, długie blond włosy, jasne oczka..![]() Mój TŻ jest wysoki, ma czarne włosy, ciemne oczy i nie jest latynosem
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj TZ to pierwsza opcja, ciemne wlosy i niebieskie oczy. Ale jakby cos.. to latynosem i blondynem nie pogardze
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Obowiazkowo brunet oczy brazowe niemusi byc takim latynoskiem o ciemnej karnacji za to troche wyzszy odemnie tak kolo 175 do 180 niemusi byc napakowany ale by byl swtanie mnie podniesc
musi miec piekne ząbki i sliczny usmiech, lubie facetów z 2-3 dniowym zarostem obowiazkowo ma byc zadbany ladnie pachnacy, palacz odpada................... . Ale przede wszystkim musi miec piekne wnętrze
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Obowiazkowo brunet oczy brazowe niemusi byc takim latynoskiem o ciemnej karnacji za to troche wyzszy odemnie tak kolo 175 do 180 niemusi byc napakowany ale by byl swtanie mnie podniesc
musi miec piekne ząbki i sliczny usmiech, lubie facetów z 2-3 dniowym zarostem obowiazkowo ma byc zadbany ladnie pachnacy, palacz odpada................... . Ale przede wszystkim musi miec piekne wnętrze
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Mi również brakuje odpowiedniej opcji
Z jednej strony uwielbiam u mężczyzn oczy w kolorze węgla i ciemne włosy, a z drugiej strony latynosi w ogóle mnie nie kręcą (wiem, wiem, straszny stereotyp, ale cóż poradzić )
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem w stanie się zdecydować
Wybrałabym opcję blondyna, bo mój TŻ jest blondynem o niebieskich oczach, ale to jeszcze o niczym nie przesądza. W końcu Johnny Depp blondynem nie jest ![]() Jestem rozdarta
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Czarne oczy u faceta działają na mnie jak magnes
.Na szczęście mój Skarb takie ma .Ma także czarne włosy i jest wysoki co też cholernie mi się podoba
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się cholernie podoba wzrost TŻta, ma 202cm
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tą różnicą, że ja gustuję w brunetach o ciemnych oczach, a obecny TŻ jest blondynem zielonookim (poprzedni też raczej nie byli brunetami )A, i niekoniecznie "latynosikowatych" , wole niedosępnych, pociągających, mrocznych facetów... ( w stylu Bill'a z Pekin pensjonat z żelem na włosach i złotym łancuchem dyndającym na klacie..
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Wysoki brunet o ciemnej karnacji,ciemne oczka!!
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Farbowaniec zalatuje mi takim Dejwidem bekamem bleee
Mój typ to zdecydowanie ciemne oczka i ciemne włoski; jednak wyglądem nei powinien ocierać się o takiego zniewieściałego południowca, a winien być raczej w type Szona Penna
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie skróciłabym siebie ani jego, nam tak dobrze
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
wow ale wysoka z Ciebie dziewczyna
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Tak właśnie myślałam, że jestes wysoka..
![]() po prostu byłam ciekawa różnicy wzrostu między wami.. |
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja lubie takich..wlosy czorne..nie ciemne..czaarne i ciemne oczka i ..ach bo zaraz bedzie obraz jednego chlopca caly opisany...ale blondyni tez sa ok...ach...mezczyzni....m niam mniam...:P
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
jasna karnacja, zielone oczy, włosy - brąąąz
oczywiście, nigdy takiego nie spotkałam
'Dłużej nie trzeba bać się słów i lęk przysypać garścią gwiazd' Edytowane przez netiaa Czas edycji: 2006-02-18 o 20:07 Powód: literówka:) |
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
To ja się też przyłącze. Popieram ekipe obstającą za ciemnymi blondynami o niebieskich oczkach. A więc tak: ON jest wysoki (przynajmniej jak na mnie bo ja mam 165 cm
a ON 180, jest ślicznie zbudowany, ma piękną buzię, kocha mnie ponad życie, zrobiłby dla mnie wszystko (a przynajmniej zdecydowaną większość ) jest cierpliwy i inteligętny i... O MÓJ BOŻE, WŁAŚNIE SIEDZE MU NA KOLANACH!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

Z jednej strony uwielbiam u mężczyzn oczy w kolorze węgla i ciemne włosy, a z drugiej strony latynosi w ogóle mnie nie kręcą 
.Na szczęście mój Skarb takie ma

(poprzedni też raczej nie byli brunetami