![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: romantyczne piosenki
Cytat:
Dzięki że mi o niej przypomniałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Romantyczne piosenki!
Poszukuję jakiś romantycznych..nastrojowy ch piosenek..moga byc polskie i zagranicze...piszcie to co lubicie słuchac
![]() ![]() -Anita Lipnicka "Płacz,płacz" -Juanes "Es por ti" -Jaime O'Neal- All by myself -Gabrielle - Out of Reach -Donna Lewis- I love you always forever -Jose Gonzales- Heartbeats......- moja ulubiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Dot.: Romantyczne piosenki!
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-08 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
.
Edytowane przez winner Czas edycji: 2007-08-08 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Ohh sporo tego jest
![]() ![]() -James Blunt (ulubione - Goodbye My Lover, High, Cry); -Norah Jones (dziewczyna slicnzie spiewa. piosenki sa w gatunku jazz, soul i troche folk .. ![]() ![]() -Damien Rice - nie jest chyba w Polsce zbyt popularny ale ma piękną muzykę. Jego piosenki były w filmie Closer (Bliżej). Szczegolnie podoba mi sie piosenka Cheers Darlin', The Blower's Daughter i Cold Water .... Oczywiscie poza tymi muzykami lubie też innych, ale moja miłość skierowana jest tylko na tyc powyżej, ponieważ kocham ich całe płyty natomiast innych muzyków tylko pojedyńcze piosenki. PS. Mam nadzieje, ze cos pomoglam i trafilam w Twoje gusta. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
hmmm... a ja standardowo polecam wszystkim Katie Melua i Dido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz, tymbardziej w okresie ściśle związanym z Walentynkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Dance Me To The End Of Love - Leonard Cohen
Luv me, Luv Me -Shaggy Say You, Say Me - Lionel Richie Because I Love You -Jewel Far Away -NickelBack Everything I Do, I Do For You - Bryan Adams Zawsze Tam Gdzie TY - LadyPank Na co komu dziś - LadyPank hmm i jeszcze kilka lub naście ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Dżem - chcę Ci coś powiedzieć
Minnie Riperton - Lovin' You Bryan Adams- Heven takie które mi się z czymś kojarzą i przyszły na raz dwa trzy do głowy ![]()
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Lionel Richie - Hello
Gabriel Fleszar - Krople Deszczu Farba - Chcę tu zostać De Mono - Zostańmy Sami Bryan Adams - Please Forgive Me Anita Lipnicka - Pocałuj Noc Maroon5 - She Will Be Loved Lenny Kravitz- Again Out Of Me Mind Natalia Oreiro - Me Muero De Amor Marcin Rozynek - Siłacz Jeden Osiem L - Jak Zapomnieć Borysiewicz&Kukiz - Jeśli Tylko Chcesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Gosia Andrzejewicz - Słowa
Sławomir Uniatowski - Kocham Cie Chor "Tu es petrus" - Nich mowia ze to nie jest milosc Kasia Cerekwicka - Gdzie jestes Kasia Cerekwicka - Na kolana to tyle co mi teraz do glowy przeszlo;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
I jeszcze coś dorzucę do tej kolekcji
![]() Ricky Martin& Christina Aguilera - Nobody Wants To Be Lonely Wilki - Son Of The Blue Sky Urszula - Na sen Stachursky - Gdy zapłaczesz Perfekt - Kołysanka Dla Nieznajomej Strachy Na Lachy - Dzień Dobry Kocham Cię A szczególnie Strachy... coś mi ostatnio wpadły w ucho ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Zapomniałam jeszcze dodać,że uwielbiam piosenki (dosownie wszystkie
![]() ![]() - she's like the wind - dance like this - ghost -hungry eyes Po tych filmach pokochałam piosenku latynoamerykanskie i takie z lat 60 i 70....mogłabym je słuchac bez przerwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Jak ja mogłam zapomnieć o Garou
![]() Większość jego piosenek jest miła dla ucha i fajnie się ich słucha we dwoje. Moja ukochana piosenka tego wykonwacy to Demande Au Solei. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
1. Bryan Adams - ogólnie
2. Norah Jones - np.come away with me, What am I to you 2. James Blunt - np. You're Beautiful 3. Katie Melua - np. I cried for you 4. Barry White - You're The First, The Last, My Everything 5. Boys II Men - End of the Road 6. L'aura - Today 7. Mariah Carey & Boyz 2 Men - One Sweet Day 8. Le Roi Soleil - Tant Quon Reve Encore 9. Emmanuel Moire - Etre a la hauteur (le roi soleil) 10. Seal - Kiss From A Rose 11. Seal - Love's Divine 12. Shade - By Your Side 13. Tracy Chapman - Sorry 14. Tracy Chapman - The Promise, I am Yours, Broken i inne To tak z mojego skromnego zbioru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
A to moje skromna lista
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Peter Gabriel - The book of love (ze sciezki dzwiekowej "Shall we dance")
Pink Floyd - Bike Marillion - Kayleigh, Lavender, Script for a jester's tear The Doors - Indian summer Foreigner - Waiting for a girl like you, I wanna know what love is Kate Bush - The man with the child in his eyes, Hounds of love, Bertie (ta ostatnia dedykowana synkowi, jest przepiekna) The Cure - Lovesong Patrick Swayze - She's like the wind (chyba juz bylo) Michael Buble - Quando Quando Quando, How sweet it is Alanis Morissette - Head over feet ZZ Top - Gimme all your lovin' ![]() Led Zeppelin - Thank you Frankie Goes To Hollywood - The power of love Lighthouse Family - Ain't no sunshine Jej portret (nie pamietam pierwszego wykonawcy, piosenka czesto powielana) ... To byloby na razie na tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Moje to:
3doors down - here without you james blunt- you're beautiful kelly family - break the walls ![]() mafia - imie deszczu toploader - only for a while jewel - you were meant for me borysewicz&kukiz - jesli tylko chcesz coma - leszek zukowski goya - tylko mnie kochaj reamon - supergirl sandra - i close my eyes ona - niekochana sa romantyczne ale raczej dobre na dola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Ja dodam do tej listy tylko jedną piosenkę, ale za to jaką!
F.R. David - "Words" (don't come easy) ![]()
![]() |
#52 |
BAN stały
|
no a ja dodam tytlko tytul hehe bo wykonanwcy nie pamietam sliczna pioseneczka o milposci :d - " Love changes everything"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Destiny's child-Stand up for love
PussyCat Dolls-Stick with you Mary J Blige-Be without you Shakira-Underneath your clothes Beyonce-Speechless,Yes Tych piosenek najczęściej słucham myśląc o moim kochanym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
a ja proponuję
M.Żebrowski&A.M Jopek - Wspomnienie Nelly & Tim McGraw - Over and Over
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Foreigner-I just died i your arms tonight
Sinead O'connor-nothing compares to you
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Katie Melua - Nine milion bicycles
Avril Lavigne - I'm with you Avril Lavigne - Slipped away Avril Lavigne - How does it feel Farba - Chcę tu zasać Farba - W strugach deszczu Rihanna - Unfaithfull PussyCat Dolls - Stick with you Britney Spears - I'm not a girl, not yet a woman Jeszcze gdzieś mi lata w głowia piosenka coś mniej wiecej takiego było w refrenie "..dlaczego im więcej Ciebie tym mniej ? bardziej to czuje niż wiem, dlaczego im więcej Ciebie tym mniej ? Jak to jest możliwe..?" Piękna piosenka ale nie znam ani wykonawcy, ani tutułu ![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Avril Lavigne
"Slipped away" "How does it fell" "Tomorrow" "I'm with you" Guns N'Roses "Don't Cry" "November Rain" Rihanna "Unfaintful" James Blunt "You're beautiful" Prince "Purple rain" I wiele innych ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
klaudiaa
![]()
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
![]()
najbardziej romantyczne piosenki dla mnie??hmmmmm napewno "Hungry Eyes" -Erik Carmen, "unchained melody" Righteous brothers, "She's Like the Wind"- Patrick Swayze, "Unbreak my Heart" -Toni Braxton,"the Time of my life" Bill madley & Jennifer warnes, "Reason" -Hoobastank, "Kiss form a rose" - seal. "Every breath you take" - Sting, to wszystko co mi w tej chwili przychodzi do glowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.