|
|
#571 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Politechnika Rzeszowska :)
ja też mam taką nadzieje
|
|
|
|
|
#572 |
|
Przyczajenie
|
też chciałabym się dostac na logistyke
myśle jeszcze nad inżynierią środowiska, zarzadzaniem i inzynierią produkcji ew. nad finansami.. mam jeszcze jakieś 7 dni i wyniki.. Może coś wykombinuje
|
|
|
|
|
#573 |
|
Przyczajenie
|
wytlumaczcie mi jeszcze jedno
jesli wybieram teraz 2 kierunki w rekrutacji i jestem na liscie rezerwowej na tych kierunkach to nie moge wtedy przed ta druga rekrutacja zmienic kierunkow o ktore sie ubiegam. Czyli krotko mowiac te 2 kierunki ktore wybiore teraz zostaja juz do konca? |
|
|
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam inne pytanie: Jeżeli powiedzmy mam taką sytuację: wpisalam dwa kierunki logistyka i transport, no i dajmy na to dostałam się na transport a na logistykę nie. No ale ze badziej chce isc na logistyke wiec skladam odwolanie ale niestety nawet za drugim razem mnie nie przyjęli. Czy w tym wypadku mogę isc na transport, na ktory dostalam sie za pierwszym razem, czy juz przepadlo?
|
|
|
|
|
#575 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a co do wf mam nadzieję, że bedzie go dużo, w końcu trzeba być wysportowanym..
|
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam pytanie, na stronie rekrutacji PRz nie znalazłam żadnych informacji na ten temat.
Czy jeśli złożę papiery na studia dzienne (powiedzmy, że się dostanę) to czy później (zależy mi, żeby to było jak najpóźniej (wrzesień)) mogę się przenieść na zaoczne? Czy musi to być ten sam kierunek? Powiedzmy, że na dzienne złożę na logistykę i finanse, no i załóżmy, że się dostanę na logistykę. Czy będę mogła przenieść się później na zaoczne tylko na kierunek, na który dostałam się na dziennych (logistykę)? Czy jest możliwość przeniesienia się na inny kierunek? (drugi, który wybrałam-finanse). Idę na staż, jeśli się spodobam ( ) pewnie będę miała możliwość zatrudnienia się w tej firmie. Nie chcę od razu składać na zaoczne, bo nie wiadomo, czy na stażu się sprawdzę, czy będą chcieli mnie zatrudnić, czy sama będę zadowolona. Kurde, byłam pewna wyboru, a teraz przyjmują mnie na ten staż, no i wolałabym jednak już pracować, zarabiać własne pieniądze... Czy może mi ktoś pomóc? Jeśli Wy nie będziecie znali odpowiedzi to trudno, zadzwonię i zapytam ![]() Aaa, i jeszcze coś. Czy na zaoczne łatwo jest się dostać? Z góry dzięki za odp
|
|
#577 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak się nie wykreślisz z listy podpisanej przez siebie to nadal tam ejsteś :P---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
u nas nawet na początku października ludzie chodzili miedzy zaocznymi a dziennymi (w obie strony). Ach i wiadomo, że łatwo się dostać na niestacjonarne, w kńcu 1,5k drogą nie chodzi, prawda?
|
||
|
|
|
|
#578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czyli mogę spokojnie składać na dzienne i ewentualnie bez problemu później przenieść się na zaoczne? A wiesz może czy musi być ten sam kierunek ? ![]() Mówisz, że na początku października nawet można się przenieść ? Super, dzięki za odpowiedź, będę spała spokojnie
|
|
|
#579 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
czy ktos z Was rozważa zamieszkanie w akademiku??
|
|
|
|
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
Ja choćbym chciała to nie mam szans na akademik bo za blisko mieszkam, dlatego pasuje wkrótce zacząć poszukiwania mieszkania
|
|
|
|
|
#582 |
|
Raczkowanie
|
ja własnie zaczełam troszke szukac w internecie ale w bardzo wielu ogłoszeniach na koncu jest dopisek NIE DLA STUDENTÓW.
wiec kiszka. |
|
|
|
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
No niestety studenci są uznawani za największych bałaganiarzy i imprezowiczów, więc ludzie się zwyczajnie boją im wynajmować mieszkania
Szkoda też, że tak ciężko znaleść mieszkanie w okolicach polibudy
|
|
|
|
|
#584 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie ! jesli juz znajde jakies to nie w okolicy i pewnie musiał bym dojezdzac na zajecia na co poszło by troche kasy. A jak wiadomo kazdemu studentowi sie nie przelewa
|
|
|
|
|
#585 |
|
Rozeznanie
|
ja będę składać na akademik ale pewnie i tak się nie załapie przez dochód więc pewnie też zostanie mi mieszkanie . Powoli zaczynamy coś szukać z koleżanką ale albo za drogo albo za daleko
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#586 |
|
Raczkowanie
|
dokonował ktoś opłaty rekrutacyjnej osobiście? ja tak i wpłaciłam pieniądze do tego banku na dole. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale tak mnie skierowali
|
|
|
|
|
#587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że na zaoczne mozesz potem skladac na jakiekolwiek...
|
|
|
|
|
|
#588 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie jak to jest z tymi wpłatami osobiście? Gdzie dokładnie mam się udać i w ogóle? Bo nie chce mi się za bardzo bawić z przelewami.
|
|
|
|
|
#589 |
|
Rozeznanie
|
a czy ktoś z was ogarniał już mieszkanie i ma może wolne miejsce?
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
Ja na razie tylko przeglądam oferty bo nie wiem jeszcze czy dostane sie na studia
Ale jak coś to oczywiście dam znać
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ok. a wyniki już jutro. ja mam nadzieje że się jednak dostanę ;P
|
|
|
#592 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam nadzieję że jednak zdam
Próbowałam się logować przed chwilą na swoje konto oke i pisze 'przerwa techniczna', więc podejrzewam że wprowadzają wyniki...
|
|
|
|
|
#593 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co się dowiedziałam to są już wyniki tylko się zalogować nie mogę właśnie ;/ Może to jakieś przeciążenie.
|
|
|
|
|
#594 |
|
Raczkowanie
|
Ja przed chwilą sprawdzałam i nie ma jeszcze, ale mówili, że o północy mają być, więc jeszcze godzinka
|
|
|
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
No i jak maturzystki? Zadowolone z wyników? Bo ja nie bardzo
|
|
|
|
|
#596 |
|
Rozeznanie
|
spoko ja tez nie xd
|
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny orientujecie się może jaki był w poprzednim roku próg na zarządzanie? Wiem, że niby wszystkich przyjmują ale wolę mieć jakąś wiedzę na ten temat i czy w ogóle jest sens startować na ten kierunek
|
|
|
|
|
#598 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#599 |
|
Raczkowanie
|
No to spokojnie się uzbiera xD I jeszcze takie pytanie dotyczące kursów.. na stronie znalazłam, że są prowadzone dodatkowe kursy językowe w tym hiszpański. Nie wiecie jak jest z tym w praktyce? Czy faktycznie można uczyć się hiszpańskiego?
|
|
|
|
|
#600 | |
|
Raczkowanie
|
hej wspominałyście cos wczesniej o progach punktowych na logistyke z tamtego roku?? jesli wiecie to napiszcie tu
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
a nie wiesz czy jest tam tez wloski ?? zawsze chciałam się go uczyc
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.

myśle jeszcze nad inżynierią środowiska, zarzadzaniem i inzynierią produkcji ew. nad finansami.. mam jeszcze jakieś 7 dni i wyniki.. Może coś wykombinuje

a ja mam pytanie odnośnie kierunku - bezpieczenstwo wewnetrzne, wybiera sie ktos ? interesuje mnie jak jest z wf wlasnie na tym kierunku ? wiecie cos
) pewnie będę miała możliwość zatrudnienia się w tej firmie. Nie chcę od razu składać na zaoczne, bo nie wiadomo, czy na stażu się sprawdzę, czy będą chcieli mnie zatrudnić, czy sama będę zadowolona.