|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
Cytat:
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
porażka ten Janusz.. Dobrze mu Filipcio przywalił !!
ale ubrac mogli filipa jak człowieka, a nie jak 5 latka z podworka w wersji XXXXL
|
|
|
#573 |
|
Rozeznanie
|
I nawet Marta powiedziała coś w stylu : Panowie się już znają , ale zawiodłam się, liczyłam na "ostrzejszą" akcję. Żal mi Filipa, chciał jakoś to wszystko naprawić, a tu widzi swoją niewierną żonkę i kochanka gruchających jak dwa gołąbki.
A Olka lazła jak to ciele po ścieżce rowerowej i jeszcze ma pretensje
|
|
#574 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Serio? To ja nie rozumiem czemu stał tam i zamiast uciekać, gapił się na niego. Zapewne chciał po chwili wyskoczyć z Filipem 'na gołe klaty"
|
|
#576 |
|
Konto usunięte
|
Nawet fajny ten rowerzysta od Olki
Ją też lubię w przeciwieństwie do jej siostry. A akcja u Daniela niezła, choć nie są to rzadkie przypadki, że nie da się odróżnić wykładowcy od studentów ;P |
|
|
|
|
#577 |
|
|
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Gregorynka - Janusz nie ma gołej klaty, on ma sweter nawet kiedy nie ma nic na sobie
|
|
|
#579 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wygląda tragicznie, jak moi koledzy za czasów gimnazjum a wtedy było tuż po latach 90 i gie w sklepach nadal było, donaszało się po rodzeństwie i mało kto wyglądał dobrze. Ble |
|
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Po wczorajszym odcinku to zastanawiam się czy jęcząca Marta jest tak głupia, czy tak bezczelna ...
Jak Filip i Marta do siebie wrócą to już nie oglądam NW!
|
|
|
|
|
#581 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak marta dostała prace w telewizji to zmieniła image ale dużo osob w serialu chodzi non stop tak ubranym, wiecie to ich serialowe ciuchy takie robocze ![]() Co do Ani to fajnie, że jest opiekunem roku lepiej to wyglada bo już zwatpiłam w rezyserów, że nie maja młodych aktorów ![]() Ale zauwazyłam, że coraz wiecej z ekipy "brzyduli" pojawia sie na wspólnej zauważyłyście, że nowy kumpel Daniela to Jasiu własnie z Brzyduli a Daniel jeszcze go przedstawiał z Anią a oni przecież tak dobrze sie znaja niech jeszcze Pshemko tam dają, byloby super ![]() ![]() ![]() Rowerzysta Oli jak najbardziej sympatyczny, ale dziwne to jest, że jedzie sobie gość na rowerze potrąca kogoś i od razu Co Wy chcecie od Renaty? normalna sympatyczna dziewczyna Żanetka miała fajną grzywkę ![]() A co myślicie o Sarze? ( to ta stażystka od Igora ) mi się wydaje, że ona ma coś ze zgryzem nie tak
|
|
|
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Strasznie mało sympatyczna.A właśnie miałam się Wam pochwalić, ale będę mieć zaproszenie na spektakl, gdzie Włochaty lata z gołą klatą i nie tylko Na telemagazynie są nowe streszczenia , których tu nie było. Muszę uciekać, więc albo Wam wkleję potem, albo ktoś może za mnie to zrobić
|
|
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
14.03.2011
Sławek jest nadal nieprzytomny. Z Niemiec przyjeżdża Marzena z Darią. Najnowsza książka Jerzego, napisana na podstawie życia Mieczysława Burzyńskiego, jest ukończona. Pozostało tylko nadanie jej tytułu. Burzyński odwiedza Dudka i zasypuje go pomysłami. Marta jest oburzona zachowaniem Filipa. Kamil jest bardziej obiektywny i stara się zrozumieć mężczyznę. Ma pretensje do siostry, że przyprowadziła Janusza na Wspólną. Filip dzwoni do Marty i oznajmia jej, że wyrzuca z mieszkania resztę jej rzeczy. 15.03.2011 Marta zwierza się Zuzie, że nie wierzy, by Filip kiedykolwiek jej wybaczył. Roman postanawia ratować małżeństwo córki. Janusz uparcie przekonuje Martę, że powinni być razem. Magda wyprowadza się od rodziców. Igor przypomina dziewczynie, że zawsze może liczyć na jego pomoc. Wkrótce szef zleca mu dziennikarskie śledztwo. Mężczyzna proponuje współpracę nowej stażystce. Sebastian zaprasza Roztockich na spacer. Petrus zwierza się Weronice i Adamowi, że ostatnie tygodnie zmieniły jego życie. Zdradza, jak wyobraża sobie obecność w życiu Antosi. 16.03.2011 Marzena podejmuje decyzję o przewiezieniu Sławka do Niemiec. Między Marzeną i Renatą dochodzi do ostrej wymiany zdań. Kinga twierdzi, że nie jest zazdrosna o Laurę. Iza z Andrzejem zgadzają się, by Michał i Laura zaczęli grać na giełdzie pieniędzmi Bud-Maksu. Magda pierwszy raz prosi Igora o opiekę nad Julką w ciągu dnia. Dla mężczyzny to duże wyzwanie. Sara nie może doczekać się, kiedy zaczną z Igorem zbierać materiały do artykułu. Bez zgody Nowaka rozpoczyna dziennikarskie śledztwo. 17.03.2011 Sławek odzyskuje przytomność, ale jest w szoku pourazowym. Sebastian niespodziewanie odwiedza Roztockich. Antosia czule sie z nim wita. Wydaje się, że życie rodziny powoli wraca do normy. Zosia, sekretarka byłego szefa Zuzy, opowiada dziewczynie o oszczerstwach, które dyrektor mówi pracownikom na jej temat. Zuza jest wstrząśnięta. Zosia ma dość atmosfery panującej w firmie i zapowiada, że zwolni się, by bez strachu móc zeznawać przeciw szefowi w sądzie. Zuza nabiera nadziei, że wygra w starciu z byłym pracodawcą. 21.03.2011 Marta z Ksawerym wyprowadzają się do Janusza. Kamilowi trudno jest zaakceptować nowego ukochanego siostry. Książka, którą napisał Jerzy we współpracy z Burzyńskim, została wydana. Nosi tytuł"Pucybuci i milionerzy znad Wisły". Pierwsze recenzje są nie najlepsze. Burzyński postanawia temu zaradzić w dość niekonwencjonalny sposób. Marcin, który potrącił Olę rowerem, niespodziewanie ją odwiedza. Dziewczyna jednak nie cieszy się ze spotkania. Przeżywa rozłąkę z Danielem. 22.03.2011 Sławek źle znosi pobyt w szpitalu. Dudek niechętnie idzie na spotkanie autorskie z okazji wydania książki. Nieoczekiwanie wita go tłum wiwatujących ludzi. Książka okazuje się sukcesem. Na prezentację przychodzi też gość, którego widok szokuje Jerzego. Igor chce podjąć pracę na budowie. Wyjaśnia Ewie, że w ten sposób zamierza przeprowadzić dziennikarskie śledztwo. Kierownik budowy zatrudnia młodego Nowaka. Igor zaczyna zagadywać współpracowników i zbierać informacje do artykułu, gdy niespodziewanie Sara zjawia się na budowie. 23.03.2011 Zuza denerwuje się przed rozprawą z byłym szefem. Izabela zastaje Jerzego i Szaleja śpiących w salonie. Budzi mężczyzn i wypomina im nocne szaleństwa. Jej irytacja rośnie, kiedy dowiaduje się, że Jerzy wybiera się z dawnym przyjacielem w Bieszczady. Daniel, zaniepokojony nieobecnością Doroty, odwiedza asystentkę w jej domku. Kobieta proponuje wspólny spacer, podczas którego dziękuje mu za miniony wieczór, prosząc o dyskrecję. Rozmowę przerywa dźwięk telefonu Daniela. Dzwoni Ola, która mówi mu, że bardzo tęskni. 24.03.2011 Kinga z niepokojem zauważa, że Michał coraz więcej czasu spędza, grając na giełdzie. Laura dowiaduje się, że był on kiedyś uzależniony od hazardu. Sławek wraca do domu ze szpitala. Renata się nim opiekuje. Pewnego dnia wychodzi na chwilę do rodziców i zostawia mężczyznę pod opieką Norberta. Zuza wygrywa sprawę w sądzie. Roman przychodzi jej pogratulować. Podczas rozmowy dowiaduje się, że Marta zamieszkała z Januszem. Hoffer jest tym wstrząśnięty. Postanawia poważnie porozmawiać z córką. Ma on także pretensje do Kamila. 28.03.2011 Roman spotyka się z córką, by ją przekonać, że powinna prosić męża o wybaczenie i wrócić do niego. Przyjaciel Jerzego stara się zdobyć sympatię Izabeli. W tym celu z powodzeniem odgrywa rolę "złotej rączki". Iza jest nim zachwycona. Wydaje się, że Szalej chciałby zostać u Dudków na dłużej. Kindze udaje się przekonać Michała, że przyda im się wakacyjny wyjazd. Dzięki temu oderwie się od gry na giełdzie. Niespodziewanie Laura przyznaje Kindze rację. Jednocześnie próbuje jednak wybadać, czy Brzozowski jest gotów wejść w ryzykowną inwestycję 29.03.2011 Filip prosi Martę o spotkanie. Ola nie może się doczekać przyjazdu Daniela. Postanawia ugotować dla niego obiad. Zimińscy na prośbę córki zostawiają jej wolne mieszkanie na wieczór. Igor jest bardzo zaangażowany w pracę na budowie i pisanie artykułu. Prosi Magdę, by przez kilka dni jej matka opiekowała się Julką. Sara też nie próżnuje. Przedstawia Nowakowi efekt rozmów z urzędnikami. Ma dowody na to, że doszło do nadużycia. Spotkanie Igora z Sarą przeciąga się do późnej nocy. 30.03.2011 Sławek powoli wraca do zdrowia, zaczynają go jednak dręczyć silne bóle głowy. Nadzorujący budowę inżynier podważa kompetencje Hoffera. Roman jest oburzony. Kinga pakuje rodzinę na wakacje, gdy nieoczekiwanie przychodzi Laura. Pyta Michała, czy podczas urlopu może do niego dzwonić w ważnych sprawach. Kinga przejmuje inicjatywę i oświadcza Pawłowskiej, że nie ma takiej możliwości. Brzozowski potwierdza. Jednak chwilę potem wychodzi z domu, by w tajemnicy przed Kingą, powiedzieć Laurze, że może dzwonić.
|
|
|
|
|
#585 |
|
|
Michał mnie denerwuje
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Pani Maria się ubiera modnie, jak nastolatka - leginsy i koszula za pośladki
mogłaby imprezować z Olką.
|
|
|
#587 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A między Dorota a Danielem będzie jakieś " figo-fago"? Edytowane przez Katy_ Czas edycji: 2011-03-11 o 11:46 |
|
|
|
|
|
#588 |
|
Zadomowienie
|
Kto to jest Norbert, co ma się opiekować Sławkiem??
|
|
#589 |
|
Buc
|
w nawiązaniu do streszczenia na 23 co Daniel narobił?
|
|
#590 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ona wogóle jest jakaś mdła bez wyrazu, taka zwykła kura domowa Musisz nam koniecznie zdać relację, czy rzeczywiście jest takim włochaczem, bo może telewizja kłamie? ![]() A na streszczenia czekamy, czekamy Edytowane przez Katy_ Czas edycji: 2011-03-11 o 11:54 |
|
|
|
|
|
#591 |
|
|
Też nie przepadam za Renatą, w serialu też wygląda na taką mało sympatyczną
|
|
|
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
uuu nie wiem zobaczymy
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Norbert to ten jego kumpel co mu co chwilę pracę załatwia.
|
|
|
#594 |
|
|
|
|
|
|
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
aaaaha, dzieki
|
|
#596 |
|
keep calm and contour on
|
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już Ci szykuję transparent z napisem "pokaż klatę!", albo lepiej 'ogol"
|
|
|
#598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;25644995] A akcja u Daniela niezła, choć nie są to rzadkie przypadki, że nie da się odróżnić wykładowcy od studentów ;P[/QUOTE] Ja mialam tak z moja wychowawczynia w ogolniaku, jak przyszla na rekonesans, by zobaczyc ktora to jej klasa, to wszystkie dziewuchy zaczely do niej na ty walic, a ona nagle, ze jest wychowawczynia. Byla od nas o 8 lat starsza i wygladala na rownolatke ![]() Cytat:
A co do spostrzezenia Liptonki o Jasku z Brzyduli, to tez to zauwazylam odrazu. Pewnie tvn zalatwia im dalsze drobne role
|
|
|
|
#599 |
|
Rozeznanie
|
Ulinka
oglądało się brzydule to się wie super mogłabyś sobie ze mną reke podać ![]() Co do Renata to już nie wiem, ja jej nie poznałam na żywo ![]() Mnie tylko zastanawia fakt po co Renata dzwoniła po Marzene obyło by się bez tego
|
|
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

ale ubrac mogli filipa jak człowieka, a nie jak 5 latka z podworka w wersji XXXXL

normalna sympatyczna dziewczyna