Na Wspólnej cz. 4 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-10, 21:16   #571
ulinkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Na Wspólnej cz. 4

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Ej ale on przecież poznał już wcześniej Filipa, wiec doskonale wiedział, że to jej mąż.
oczywiscie, ze wiedzial
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-10, 21:22   #572
patrysiowa_
Zakorzenienie

porażka ten Janusz.. Dobrze mu Filipcio przywalił !! ale ubrac mogli filipa jak człowieka, a nie jak 5 latka z podworka w wersji XXXXL
Stary 2011-03-10, 21:25   #573
lone bird
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ulinkaaa Pokaż wiadomość
oczywiscie, ze wiedzial
I nawet Marta powiedziała coś w stylu : Panowie się już znają , ale zawiodłam się, liczyłam na "ostrzejszą" akcję. Żal mi Filipa, chciał jakoś to wszystko naprawić, a tu widzi swoją niewierną żonkę i kochanka gruchających jak dwa gołąbki.
A Olka lazła jak to ciele po ścieżce rowerowej i jeszcze ma pretensje

lone bird jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-10, 21:28   #574
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez lone bird Pokaż wiadomość
I nawet Marta powiedziała coś w stylu : Panowie się już znają , ale zawiodłam się, liczyłam na "ostrzejszą" akcję. Żal mi Filipa, chciał jakoś to wszystko naprawić, a tu widzi swoją niewierną żonkę i kochanka gruchających jak dwa gołąbki.
A Olka lazła jak to ciele po ścieżce rowerowej i jeszcze ma pretensje
Ola będzie miała nowego adoratora
agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-10, 21:34   #575
Gregorynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ulinkaaa Pokaż wiadomość
oczywiscie, ze wiedzial
Serio? To ja nie rozumiem czemu stał tam i zamiast uciekać, gapił się na niego. Zapewne chciał po chwili wyskoczyć z Filipem 'na gołe klaty"

Gregorynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-10, 21:38   #576
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Nawet fajny ten rowerzysta od Olki Ją też lubię w przeciwieństwie do jej siostry.
A akcja u Daniela niezła, choć nie są to rzadkie przypadki, że nie da się odróżnić wykładowcy od studentów ;P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-10, 21:48   #577
agniesiaa

Cytat:
Napisane przez Gregorynka Pokaż wiadomość
Serio? To ja nie rozumiem czemu stał tam i zamiast uciekać, gapił się na niego. Zapewne chciał po chwili wyskoczyć z Filipem 'na gołe klaty"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 00:20   #578
patrysiowa_
Zakorzenienie

Gregorynka - Janusz nie ma gołej klaty, on ma sweter nawet kiedy nie ma nic na sobie
Stary 2011-03-11, 03:17   #579
201604190949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
porażka ten Janusz.. Dobrze mu Filipcio przywalił !! ale ubrac mogli filipa jak człowieka, a nie jak 5 latka z podworka w wersji XXXXL
Dokładnie!!!! On ma te ciuchy odkąd go znam! Znam... hehe
Wygląda tragicznie, jak moi koledzy za czasów gimnazjum a wtedy było tuż po latach 90 i gie w sklepach nadal było, donaszało się po rodzeństwie i mało kto wyglądał dobrze.
Ble
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-11, 07:00   #580
Lady in Blue
Zakorzenienie

Po wczorajszym odcinku to zastanawiam się czy jęcząca Marta jest tak głupia, czy tak bezczelna ... Jak Filip i Marta do siebie wrócą to już nie oglądam NW!
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-11, 07:55   #581
Liptonka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Dokładnie!!!! On ma te ciuchy odkąd go znam! Znam... hehe
Wygląda tragicznie, jak moi koledzy za czasów gimnazjum a wtedy było tuż po latach 90 i gie w sklepach nadal było, donaszało się po rodzeństwie i mało kto wyglądał dobrze.
Ble
to prawda, ja pamietam, że marta zawsze też chodziła w płaszczu w kratke i ewa tez nosiła ten sam mantel jak marta dostała prace w telewizji to zmieniła image ale dużo osob w serialu chodzi non stop tak ubranym, wiecie to ich serialowe ciuchy takie robocze

Co do Ani to fajnie, że jest opiekunem roku lepiej to wyglada bo już zwatpiłam w rezyserów, że nie maja młodych aktorów
Ale zauwazyłam, że coraz wiecej z ekipy "brzyduli" pojawia sie na wspólnej zauważyłyście, że nowy kumpel Daniela to Jasiu własnie z Brzyduli a Daniel jeszcze go przedstawiał z Anią a oni przecież tak dobrze sie znaja niech jeszcze Pshemko tam dają, byloby super
Rowerzysta Oli jak najbardziej sympatyczny, ale dziwne to jest, że jedzie sobie gość na rowerze potrąca kogoś i od razu hehehe jakież to romantyczne

Co Wy chcecie od Renaty? normalna sympatyczna dziewczyna Żanetka miała fajną grzywkę

A co myślicie o Sarze? ( to ta stażystka od Igora ) mi się wydaje, że ona ma coś ze zgryzem nie tak
Liptonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 08:11   #582
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liptonka Pokaż wiadomość
to prawda, ja pamietam, że marta zawsze też chodziła w płaszczu w kratke i ewa tez nosiła ten sam mantel jak marta dostała prace w telewizji to zmieniła image ale dużo osob w serialu chodzi non stop tak ubranym, wiecie to ich serialowe ciuchy takie robocze

Co do Ani to fajnie, że jest opiekunem roku lepiej to wyglada bo już zwatpiłam w rezyserów, że nie maja młodych aktorów
Ale zauwazyłam, że coraz wiecej z ekipy "brzyduli" pojawia sie na wspólnej zauważyłyście, że nowy kumpel Daniela to Jasiu własnie z Brzyduli a Daniel jeszcze go przedstawiał z Anią a oni przecież tak dobrze sie znaja niech jeszcze Pshemko tam dają, byloby super
Rowerzysta Oli jak najbardziej sympatyczny, ale dziwne to jest, że jedzie sobie gość na rowerze potrąca kogoś i od razu hehehe jakież to romantyczne

Co Wy chcecie od Renaty? normalna sympatyczna dziewczyna Żanetka miała fajną grzywkę

A co myślicie o Sarze? ( to ta stażystka od Igora ) mi się wydaje, że ona ma coś ze zgryzem nie tak
Szczęki
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Stary 2011-03-11, 08:21   #583
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja Renaty nie lubię, gdyż miałam z Nią styczność w realu i była strasznie odpychająca. Patrzyła na Ciebie spode łba jakby ona była wielka GWIAZDA a Ty nikim Strasznie mało sympatyczna.

A właśnie miałam się Wam pochwalić, ale będę mieć zaproszenie na spektakl, gdzie Włochaty lata z gołą klatą i nie tylko Cóż to będzie za cudowny wieczór (bleeee)

Na telemagazynie są nowe streszczenia , których tu nie było. Muszę uciekać, więc albo Wam wkleję potem, albo ktoś może za mnie to zrobić
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-11, 08:36   #584
Lady in Blue
Zakorzenienie

14.03.2011
Sławek jest nadal nieprzytomny. Z Niemiec przyjeżdża Marzena z Darią. Najnowsza książka Jerzego, napisana na podstawie życia Mieczysława Burzyńskiego, jest ukończona. Pozostało tylko nadanie jej tytułu. Burzyński odwiedza Dudka i zasypuje go pomysłami. Marta jest oburzona zachowaniem Filipa. Kamil jest bardziej obiektywny i stara się zrozumieć mężczyznę. Ma pretensje do siostry, że przyprowadziła Janusza na Wspólną. Filip dzwoni do Marty i oznajmia jej, że wyrzuca z mieszkania resztę jej rzeczy.

15.03.2011
Marta zwierza się Zuzie, że nie wierzy, by Filip kiedykolwiek jej wybaczył. Roman postanawia ratować małżeństwo córki. Janusz uparcie przekonuje Martę, że powinni być razem. Magda wyprowadza się od rodziców. Igor przypomina dziewczynie, że zawsze może liczyć na jego pomoc. Wkrótce szef zleca mu dziennikarskie śledztwo. Mężczyzna proponuje współpracę nowej stażystce. Sebastian zaprasza Roztockich na spacer. Petrus zwierza się Weronice i Adamowi, że ostatnie tygodnie zmieniły jego życie. Zdradza, jak wyobraża sobie obecność w życiu Antosi.

16.03.2011
Marzena podejmuje decyzję o przewiezieniu Sławka do Niemiec. Między Marzeną i Renatą dochodzi do ostrej wymiany zdań. Kinga twierdzi, że nie jest zazdrosna o Laurę. Iza z Andrzejem zgadzają się, by Michał i Laura zaczęli grać na giełdzie pieniędzmi Bud-Maksu. Magda pierwszy raz prosi Igora o opiekę nad Julką w ciągu dnia. Dla mężczyzny to duże wyzwanie. Sara nie może doczekać się, kiedy zaczną z Igorem zbierać materiały do artykułu. Bez zgody Nowaka rozpoczyna dziennikarskie śledztwo.

17.03.2011
Sławek odzyskuje przytomność, ale jest w szoku pourazowym. Sebastian niespodziewanie odwiedza Roztockich. Antosia czule sie z nim wita. Wydaje się, że życie rodziny powoli wraca do normy. Zosia, sekretarka byłego szefa Zuzy, opowiada dziewczynie o oszczerstwach, które dyrektor mówi pracownikom na jej temat. Zuza jest wstrząśnięta. Zosia ma dość atmosfery panującej w firmie i zapowiada, że zwolni się, by bez strachu móc zeznawać przeciw szefowi w sądzie. Zuza nabiera nadziei, że wygra w starciu z byłym pracodawcą.

21.03.2011
Marta z Ksawerym wyprowadzają się do Janusza. Kamilowi trudno jest zaakceptować nowego ukochanego siostry. Książka, którą napisał Jerzy we współpracy z Burzyńskim, została wydana. Nosi tytuł"Pucybuci i milionerzy znad Wisły". Pierwsze recenzje są nie najlepsze. Burzyński postanawia temu zaradzić w dość niekonwencjonalny sposób. Marcin, który potrącił Olę rowerem, niespodziewanie ją odwiedza. Dziewczyna jednak nie cieszy się ze spotkania. Przeżywa rozłąkę z Danielem.

22.03.2011
Sławek źle znosi pobyt w szpitalu. Dudek niechętnie idzie na spotkanie autorskie z okazji wydania książki. Nieoczekiwanie wita go tłum wiwatujących ludzi. Książka okazuje się sukcesem. Na prezentację przychodzi też gość, którego widok szokuje Jerzego. Igor chce podjąć pracę na budowie. Wyjaśnia Ewie, że w ten sposób zamierza przeprowadzić dziennikarskie śledztwo. Kierownik budowy zatrudnia młodego Nowaka. Igor zaczyna zagadywać współpracowników i zbierać informacje do artykułu, gdy niespodziewanie Sara zjawia się na budowie.

23.03.2011
Zuza denerwuje się przed rozprawą z byłym szefem. Izabela zastaje Jerzego i Szaleja śpiących w salonie. Budzi mężczyzn i wypomina im nocne szaleństwa. Jej irytacja rośnie, kiedy dowiaduje się, że Jerzy wybiera się z dawnym przyjacielem w Bieszczady. Daniel, zaniepokojony nieobecnością Doroty, odwiedza asystentkę w jej domku. Kobieta proponuje wspólny spacer, podczas którego dziękuje mu za miniony wieczór, prosząc o dyskrecję. Rozmowę przerywa dźwięk telefonu Daniela. Dzwoni Ola, która mówi mu, że bardzo tęskni.

24.03.2011
Kinga z niepokojem zauważa, że Michał coraz więcej czasu spędza, grając na giełdzie. Laura dowiaduje się, że był on kiedyś uzależniony od hazardu. Sławek wraca do domu ze szpitala. Renata się nim opiekuje. Pewnego dnia wychodzi na chwilę do rodziców i zostawia mężczyznę pod opieką Norberta. Zuza wygrywa sprawę w sądzie. Roman przychodzi jej pogratulować. Podczas rozmowy dowiaduje się, że Marta zamieszkała z Januszem. Hoffer jest tym wstrząśnięty. Postanawia poważnie porozmawiać z córką. Ma on także pretensje do Kamila.

28.03.2011
Roman spotyka się z córką, by ją przekonać, że powinna prosić męża o wybaczenie i wrócić do niego. Przyjaciel Jerzego stara się zdobyć sympatię Izabeli. W tym celu z powodzeniem odgrywa rolę "złotej rączki". Iza jest nim zachwycona. Wydaje się, że Szalej chciałby zostać u Dudków na dłużej. Kindze udaje się przekonać Michała, że przyda im się wakacyjny wyjazd. Dzięki temu oderwie się od gry na giełdzie. Niespodziewanie Laura przyznaje Kindze rację. Jednocześnie próbuje jednak wybadać, czy Brzozowski jest gotów wejść w ryzykowną inwestycję

29.03.2011
Filip prosi Martę o spotkanie. Ola nie może się doczekać przyjazdu Daniela. Postanawia ugotować dla niego obiad. Zimińscy na prośbę córki zostawiają jej wolne mieszkanie na wieczór. Igor jest bardzo zaangażowany w pracę na budowie i pisanie artykułu. Prosi Magdę, by przez kilka dni jej matka opiekowała się Julką. Sara też nie próżnuje. Przedstawia Nowakowi efekt rozmów z urzędnikami. Ma dowody na to, że doszło do nadużycia. Spotkanie Igora z Sarą przeciąga się do późnej nocy.

30.03.2011
Sławek powoli wraca do zdrowia, zaczynają go jednak dręczyć silne bóle głowy. Nadzorujący budowę inżynier podważa kompetencje Hoffera. Roman jest oburzony. Kinga pakuje rodzinę na wakacje, gdy nieoczekiwanie przychodzi Laura. Pyta Michała, czy podczas urlopu może do niego dzwonić w ważnych sprawach. Kinga przejmuje inicjatywę i oświadcza Pawłowskiej, że nie ma takiej możliwości. Brzozowski potwierdza. Jednak chwilę potem wychodzi z domu, by w tajemnicy przed Kingą, powiedzieć Laurze, że może dzwonić.

Stary 2011-03-11, 10:58   #585
agniesiaa

Michał mnie denerwuje
Stary 2011-03-11, 11:03   #586
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Ale Pani Maria się ubiera modnie, jak nastolatka - leginsy i koszula za pośladki mogłaby imprezować z Olką.
Stary 2011-03-11, 11:37   #587
Katy_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
Gregorynka - Janusz nie ma gołej klaty, on ma sweter nawet kiedy nie ma nic na sobie
Nie sweter tylko dywan i do tego perski

A między Dorota a Danielem będzie jakieś " figo-fago"?

Edytowane przez Katy_
Czas edycji: 2011-03-11 o 11:46
Katy_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-11, 11:42   #588
kate_rossi
Zadomowienie

GG do kate_rossi

Kto to jest Norbert, co ma się opiekować Sławkiem??
Stary 2011-03-11, 11:43   #589
suszarka
Buc

w nawiązaniu do streszczenia na 23 co Daniel narobił?
Stary 2011-03-11, 11:51   #590
Katy_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość
Ja Renaty nie lubię, gdyż miałam z Nią styczność w realu i była strasznie odpychająca. Patrzyła na Ciebie spode łba jakby ona była wielka GWIAZDA a Ty nikim Strasznie mało sympatyczna.

A właśnie miałam się Wam pochwalić, ale będę mieć zaproszenie na spektakl, gdzie Włochaty lata z gołą klatą i nie tylko Cóż to będzie za cudowny wieczór (bleeee)

Na telemagazynie są nowe streszczenia , których tu nie było. Muszę uciekać, więc albo Wam wkleję potem, albo ktoś może za mnie to zrobić
No co Ty , a gdzie ją widziałaś?
Ona wogóle jest jakaś mdła bez wyrazu, taka zwykła kura domowa

Musisz nam koniecznie zdać relację, czy rzeczywiście jest takim włochaczem, bo może telewizja kłamie?

A na streszczenia czekamy, czekamy

Edytowane przez Katy_
Czas edycji: 2011-03-11 o 11:54
Katy_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-11, 12:17   #591
agniesiaa

Też nie przepadam za Renatą, w serialu też wygląda na taką mało sympatyczną
Stary 2011-03-11, 14:23   #592
patrysiowa_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katy_ Pokaż wiadomość
Nie sweter tylko dywan i do tego perski

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
w nawiązaniu do streszczenia na 23 co Daniel narobił?
uuu nie wiem zobaczymy
Stary 2011-03-11, 14:23   #593
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kate_rossi Pokaż wiadomość
Kto to jest Norbert, co ma się opiekować Sławkiem??
Norbert to ten jego kumpel co mu co chwilę pracę załatwia.
Stary 2011-03-11, 14:28   #594
agniesiaa

Cytat:
Stary 2011-03-11, 14:29   #595
kate_rossi
Zadomowienie

GG do kate_rossi

Cytat:
aaaaha, dzieki
Stary 2011-03-11, 14:32   #596
Pilar1899
keep calm and contour on

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Jak to czemu, przecież ma łysą klatę
aa

Oh, screw beautiful. I'm brilliant.
If you want to appease me, compliment my brain.
Pilar1899 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-11, 19:17   #597
Gregorynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość

Eee Renata ma chyba po prostu taki wyraz twarzy, jakby ciągle ....robiła kupę (?)
Już Ci szykuję transparent z napisem "pokaż klatę!", albo lepiej 'ogol"

Stary 2011-03-11, 19:46   #598
ulinkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gregorynka Pokaż wiadomość
To mial byc moment napiecia dla podniesienia ogladalnosci

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;25644995]
A akcja u Daniela niezła, choć nie są to rzadkie przypadki, że nie da się odróżnić wykładowcy od studentów ;P[/QUOTE]

Ja mialam tak z moja wychowawczynia w ogolniaku, jak przyszla na rekonesans, by zobaczyc ktora to jej klasa, to wszystkie dziewuchy zaczely do niej na ty walic, a ona nagle, ze jest wychowawczynia. Byla od nas o 8 lat starsza i wygladala na rownolatke

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Po wczorajszym odcinku to zastanawiam się czy jęcząca Marta jest tak głupia, czy tak bezczelna ... Jak Filip i Marta do siebie wrócą to już nie oglądam NW!
Ja tez.

A co do spostrzezenia Liptonki o Jasku z Brzyduli, to tez to zauwazylam odrazu. Pewnie tvn zalatwia im dalsze drobne role Jasiek spoko ziomek byl. Mogliby jeszcze Betty zamiast Antosi dac
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-11, 20:03   #599
Liptonka
Rozeznanie

Ulinka oglądało się brzydule to się wie super mogłabyś sobie ze mną reke podać i zgadzam się ze Betty super by zastąpiła Antosie ona miała taki bardzo fajny głos

Co do Renata to już nie wiem, ja jej nie poznałam na żywo
Mnie tylko zastanawia fakt po co Renata dzwoniła po Marzene obyło by się bez tego
Liptonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-11, 20:05   #600
Gregorynka
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tylko zastanawia fakt po co Renata dzwoniła po Marzene obyło by się bez tego
Po to, żeby Marzena oddała Sławkowi śledzionę, którą mu uszkodzili bandyci. Teraz przeszczepy w NW są trądi przecie.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości