Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-29, 17:08   #571
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
zośka nie uważasz że rozsądneij by było po prostu zadzwonić a nie poprzez gg pisac jak jakieś koleżanki bo mi to by było nawet głupio i wstyd do szefa pisać na gg zamiast normalnei zadzwonić i zapytać sie co dalej z twoja sytuacją

No to wszystkiego najlepszego

owszem miło jest jak ktoś pamięta i jakiś drobiazg chociaż da nawet kwiatka mi nie raz tez jest przykro bo tż często bywa zapracowany ze w dzień zapomina i przypomina mu się wieczorem i jedzie wtedy po kwiatka i jakąś czekolade - wtedy gdy dzień się kończy i moje urodziny też ale nei mam mu tego za zle wiem ze ciężko pracuje i zdarza mu sie zapomnieć tym bardziej ze nie ma pamięci do dat - i tak go kocham taki jaki jest

w tamtym roku zupełnie zapomniał o moich urodzinach było mi strasznie przykro za to w tym roku o moich imieninkach już pamiętał
ciekawe jak w tym roku będzie z urodzinami

Nie jest mi głupio, bo od początku powiedział mi, że porozumiewamy się za pomocą komunikatora jak jest taka możliwośc. Nie wiem dlaczego maiłoby mi być teraz wstyd.

Dziękuję

A co do prezentu, trudno, może jeszcze sobie o mnie przypomni.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 17:08   #572
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Zoska-mimo wszystko sto lat kochana i dużo szczęscia!! i żeby życie Ci się lepiej ułożyło.. a przede wszytskim zdrowej dzidzi
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 17:22   #573
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Nie jest mi głupio, bo od początku powiedział mi, że porozumiewamy się za pomocą komunikatora jak jest taka możliwośc. Nie wiem dlaczego maiłoby mi być teraz wstyd.

Dziękuję

A co do prezentu, trudno, może jeszcze sobie o mnie przypomni.

no ok ale to było przed tą całą akcja a teraz jak jest taka sytuacj a anei inna to lepiej chyba by było zadzwonić i zapytać sie jakei ma plany związane z tobą bo nie wiesz teraz na czym stoisz i co się dzieje, prawda??

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

zresztą jak chcesz, to jest twoja sprawa ale sama widzisz ze pisanie na gg nie przynosi żadnego rezultatu i odpowiedzi
Stary 2011-07-29, 17:43   #574
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Cytat:
no ok ale to było przed tą całą akcja a teraz jak jest taka sytuacj a anei inna to lepiej chyba by było zadzwonić i zapytać sie jakei ma plany związane z tobą bo nie wiesz teraz na czym stoisz i co się dzieje, prawda??

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

zresztą jak chcesz, to jest twoja sprawa ale sama widzisz ze pisanie na gg nie przynosi żadnego rezultatu i odpowiedzi

Wg mnie przez gg takich spraw się nie załatwia
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 17:49   #575
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Wg mnie przez gg takich spraw się nie załatwia

no też tak uważam dlatego napisałam ze rozsądniej by było jak by zadzwoniła a nie pisała przez gg
no ale to jej sprawa ja sie wtrącać nie będe chciałam dobrze doradzic ale jak większosc naszych dobrych rad są one odrzucane
więc jeżeli uważa ze powinna to rozwiązać po przez gg to niech czeka może jej kiedyś odpisze

a ja właśnie gotuje grochóweczkę tak mnie naszło i taki zapach sie roznosi po domu ze aż mi kiszki marsza grają
Stary 2011-07-29, 17:52   #576
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Ja pije przywożę od babci ze wsi i pije przynajmniej butelkę litrową tygodniowo. Za naszych mam pito takie mleko i nie było problemów więc czemu ja mam nie pić. To samo z przeziernością, wczoraj zapytałam zony mojego wujka która urodziła rok temu czy miała robione to badanie - nie miała. Gadałam z siostrą Tz-ta urodziła dwa lata temu i tez nie miała robionego bo wydawało jej się to zbędne, jak i mi. Co ma być to będzie. Jedynie co zrobię to toxo bo póki nie wiedziałam że jestem w ciazy to bawiłam się kotami.

A tak poza tym to zrobiłyście mi ochotę na pierogi, u mnie będą z sereeem , tylko muszę poczekać na ser do 16

Gadałam z Tz, ślub będzie ale jak będę się źle czuć to nie muszę szaleć. wczoraj to chyba te hormony ...
Dziś jest o niebo lepiej, nawet w szafach zrobiłam porządek jak sprzatałam

Ja zawsze zapinam pasy, nawet Tz-ta opierniczam bo jego pasy uwierają i nie dają swobody ruchu jak on to lubi gadać. Mama mi powiedziała że jak jestem w ciązy to nie muszę zapinać ale potem czytałam artykuly na ten temat i zapinanie pasów może uratować życie, więc zapinanie pasów- zdecydowanie TAK.

Czubasku,
to Twoja decyzja. I w sprawie ślubu, i w sprawie badań i w sprawie picia niepasteryzowanego mleka

Cytat:
Witam Was.
Szef wobec mnie totalna olewka, nie odpisał nic, pier*** go. We wtorek mu takiego wała wykręcę, że jeszcze mnie zapamięta.

Dziś mam urodziny, oczekiwałam od Tż-ta coś, cokolwiek, przyjechał rano złożyć życzenia i cisza. Nie żebym była materialistką, ale przyjemnie jest otrzymywać prezenty, nawet te najdrobniejsze. Usłyszałam tylko od niego, że króliki potem dostane, dwa króliki, małe najzwyklejsze króliki, które bedziemy hodować u niego,a zjemy je na Wielkanoc, tak własnie, zjemy mój prezent urodzinowy przy wielkanocnym stole.

Już mnie wszystko wnerwia, głowa mnie do tego znowu boli

Zoska, wszystkiego najlepszego

Przepraszam, ale Twoja wypowiedź o króliku z jednej strony mnie rozbawiła a z drugiej - biedne króliki

Cytat:
zośka nie uważasz że rozsądneij by było po prostu zadzwonić a nie poprzez gg pisac jak jakieś koleżanki bo mi to by było nawet głupio i wstyd do szefa pisać na gg zamiast normalnei zadzwonić i zapytać sie co dalej z twoja sytuacją

No to wszystkiego najlepszego

owszem miło jest jak ktoś pamięta i jakiś drobiazg chociaż da nawet kwiatka mi nie raz tez jest przykro bo tż często bywa zapracowany ze w dzień zapomina i przypomina mu się wieczorem i jedzie wtedy po kwiatka i jakąś czekolade - wtedy gdy dzień się kończy i moje urodziny też ale nei mam mu tego za zle wiem ze ciężko pracuje i zdarza mu sie zapomnieć tym bardziej ze nie ma pamięci do dat - i tak go kocham taki jaki jest

w tamtym roku zupełnie zapomniał o moich urodzinach było mi strasznie przykro za to w tym roku o moich imieninkach już pamiętał
ciekawe jak w tym roku będzie z urodzinami
Monika, jak TZ zapracowany to mozna mu wybaczyć, ale jednak to przykre. Przecież może przypomnienie w telefonie ustawić Jemu to nie zaszkodzi a Tobie będzie przyjemniej Oby pamiętał w tym roku ....

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
no też tak uważam dlatego napisałam ze rozsądniej by było jak by zadzwoniła a nie pisała przez gg
no ale to jej sprawa ja sie wtrącać nie będe chciałam dobrze doradzic ale jak większosc naszych dobrych rad są one odrzucane
więc jeżeli uważa ze powinna to rozwiązać po przez gg to niech czeka może jej kiedyś odpisze

a ja właśnie gotuje grochóweczkę tak mnie naszło i taki zapach sie roznosi po domu ze aż mi kiszki marsza grają
Monika, my swoje a Zoska swoje. Ja jej radziłam zadzwonić do UP i zpaytacz czy jest jeszcze na stażu, ale nie, bo nic jej to nie da Więc napisała do tego kogoś, kogo nazywa szefem i co jej to dało? Nic.
Facet wie, że jej zależy, więc trzyma ją w niepewności i się na niej psychicznie wyżywa, a ona mu na to pozwala.

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 17:53   #577
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Dobra, wiem , lepiej byłoby to załatwić przez telefon lub osobiście.

agawoo dziękuje ;*

liczyłam na jakiegoś kwiatka, chociaz króliczki też lubie, ale ja nie chce ich jesc. Strasznie sie przyzwyczajam do ludzi, zwierząt, a mam je zjeść? To ja tych królików nawet w prezencie nie chce.

Jak sobie przeczytałam to co napisałam o królikach to też sie uśmiechnęłam, bo choć to straszne to trochę chce się smiac.

W poniedziałek będę na mieście wtedy się przejde do UP i sie dowiem. Bede wiedziała czy załatwiac to L4, czy juz niepotrzebne.
Wiem, chcecie dobrze, ja swoje robię dalej, pomieszałam się w tym wszystkim...

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-07-29 o 17:54
Stary 2011-07-29, 18:01   #578
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

A ja zapraszam na naleśniki z czekoladą lub dżemem. Do wyboru
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 18:03   #579
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Oj Zoska nie zazdroszczę Ci sytuacji życiowej....ale głowa do góry.. wszytsko się ułoży!!!!
Stary 2011-07-29, 18:03   #580
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, wiem , lepiej byłoby to załatwić przez telefon lub osobiście.

agawoo dziękuje ;*

liczyłam na jakiegoś kwiatka, chociaz króliczki też lubie, ale ja nie chce ich jesc. Strasznie sie przyzwyczajam do ludzi, zwierząt, a mam je zjeść? To ja tych królików nawet w prezencie nie chce.

Jak sobie przeczytałam to co napisałam o królikach to też sie uśmiechnęłam, bo choć to straszne to trochę chce się smiac.

W poniedziałek będę na mieście wtedy się przejde do UP i sie dowiem. Bede wiedziała czy załatwiac to L4, czy juz niepotrzebne.
Wiem, chcecie dobrze, ja swoje robię dalej, pomieszałam się w tym wszystkim...
Zoska, wazne, żebyś wyszła na prostą. Tylko posłuchaj nas czasem

A ja bym tych króliczków też nie zjadła (tzn. lubię pasztet z królika, ale nie wiem jak ten królik wyglądał wcześniej). Jakbym go widziała, a do tego jeszcze karmiła, chodowała od malutkiego to nie dałabym go tknąć palcem nikomu

A zjadanie prezentów urodzinowych nie jest wcale takie dziwne, bo np. czekoladki też zjadasz, tyle, że one nie kicają, nie mają mięciutkiego futerka i nie patrzą na Ciebie słodkimi oczkami

Stary 2011-07-29, 18:19   #581
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

My jutro mamy z narzeczonym imprezę panieńsko kawalerską
Robimy grilla, ale ja jedzonko dodatkowo jeszcze przygotowuje Co by według Was pasowało do takiej imprezy jeśli chodzi o jedzenie

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 18:20   #582
zoskasamoska
Wtajemniczenie

No jakoś mi sie tak ostatnio wszystko źle układa.

Co do królików, to owszem mogę je hodować, ale tak jak piszesz palcem ich tknąć nie pozwolę. Jak dla mnie to one mogą umrzeć ze starości Albo jak dostane parke to załoze hodowle i bede sprzedawała żywe króliki i nie chce wiedziec co sie z nimi dzieje.
Stary 2011-07-29, 18:21   #583
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Robimy grilla, ale ja jedzonko dodatkowo jeszcze przygotowuje Co by według Was pasowało do takiej imprezy jeśli chodzi o jedzenie
Nie mam pojęcia, też mam ten problem - chcieliśmy zrobić grilla ze znajomymi, ale nie mam pomysłu
Na pewno jakaś lekka sałatka (może grecka?) A co jeszcze? Może dziewczyny mają jakieś pomysły?

Stary 2011-07-29, 18:23   #584
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm moze koreczki?
Jakieś sałatki ze świeżych warzyw

Może taka sałatkę z kurczaka podsmazonego w przyprawie do kurczaka przekładany zwykla posiatkowana kapusta pekińską, ogórkami kiszonymi, kukurydzą z majonezem i keczupem?

Tutaj jest przepis, znalazłam go w necie, robiłam kiedys i wszystkim smakuje zawsze

cycki kurze w kostke - posypujemy przyprawą Gyros i smażymy
Kapusta pekińska - drobno posiekać
cebula - w kostkę
ogórek kiszony ew. konserwowy w kostkę
kukurydza
majonez+ketchup i ja dodaję jeszcze odrobinę musztrady dla zoastrzenia smaku.

I układamy warstwami w szklanej misie:
1. cycki kurze
2. cebulka
3. kukurydza
4. polewamy powstałym sosem ketchupowo-majonezowym
5. dość gruba warstwa kapusty pekińskiej

i tak do wyczerpania składników - oczywiście ostatnią warstwe stanowi kapusta.
Ja robię akurat bez cebuli

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-07-29 o 18:27
Stary 2011-07-29, 18:28   #585
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Cytat:
Hmm moze koreczki?
Jakieś sałatki ze świeżych warzyw

Może taka sałatkę z kurczaka podsmazonego w przyprawie do kurczaka przekładany zwykla posiatkowana kapusta pekińską, ogórkami kiszonymi, kukurydzą z majonezem i keczupem?
To co mam już na myśli to własnie: sałatka z warzyw z działki, koreczki warzywno - mięsne, krakersy z pastą czosnkową i koperkiem, kiebłaki, skrzydełka, nalesniki nadziewane mieskiem i warzywami na grilla i może karkóweczka. Chipsy, paluszki i hmm.... może pokrojone ogóreczki i pomidorki ?

zokasamoska - wielkie dzięki ;*

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 18:31   #586
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
To co mam już na myśli to własnie: sałatka z warzyw z działki, koreczki warzywno - mięsne, krakersy z pastą czosnkową i koperkiem, kiebłaki, skrzydełka, nalesniki nadziewane mieskiem i warzywami na grilla i może karkóweczka. Chipsy, paluszki i hmm.... może pokrojone ogóreczki i pomidorki ?

zokasamoska - wielkie dzięki ;*
Własnie moze pokrojone warzywa, marchew, kalarepa, pomidorki, rzodkiewki w całości, ogórki , papryka i dipy do tego?

Ale nie rób za duzo, zawsze po imprezie zostaje tyle jedzenia, ze szok, nie raz sie wyrzuca potem.

A impreza na dużo ludu?
Stary 2011-07-29, 18:32   #587
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

cholera sie napisalam i mnie z neta wywaliło ;/

Bebi zrób rózne mięska grillowe- karczek, kurczaka, udka,co tam jescze lubisz, kiełbaskę, kaszankę
do tego sałatki- mozesz grecką, plus ja jeszcze robie z kapusty pekińskiej, papryki, pomidorów, ogórków plus oliwa z oliwek i zioła i przyprawy
do tego mozesz zrobic tzatzyki, sos czosnkowy,
niektorzy robią warzywa grillowane..
plus własnie jakies koreczki,.
no i zawsze mozesz dac słone przekąski....
Stary 2011-07-29, 18:36   #588
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm rozne sałateczki, grecka, z makaronem, z tunczykiem na przegryche bagietki z maslem czosnkowym moze, szaszłyki, karkoweczka, kaszaneczka rybka z grilla

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-07-29 o 18:39
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:16   #589
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
kurcze a mi ósemka rosnie i pobolewa juz trzeci dzień...
no i przez Was muszę się do pepco wybrac
Ja mam ósemkę do leczenia, moja dentystka chciała ją robić jak byłam w Polsce. Naszczęście brakło mi czasu, bo pewnie bez zastrzyku znieczulającego by się nie obyło, nieświadoma tego, że jestem w ciąży nie dałabym się dotknąć bez znieczulenia. Dobrze, że mnie ten ząb nie boli.

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
Witam Was.
Szef wobec mnie totalna olewka, nie odpisał nic, pier*** go. We wtorek mu takiego wała wykręcę, że jeszcze mnie zapamięta.

Dziś mam urodziny, oczekiwałam od Tż-ta coś, cokolwiek, przyjechał rano złożyć życzenia i cisza. Nie żebym była materialistką, ale przyjemnie jest otrzymywać prezenty, nawet te najdrobniejsze. Usłyszałam tylko od niego, że króliki potem dostane, dwa króliki, małe najzwyklejsze króliki, które bedziemy hodować u niego,a zjemy je na Wielkanoc, tak własnie, zjemy mój prezent urodzinowy przy wielkanocnym stole.

Już mnie wszystko wnerwia, głowa mnie do tego znowu boli
Zosia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, mniej zmartwień i zdrowego dzidziusia:ro za:
Dziwne pomysły ma Twój chłopak

Edytowane przez nawojka8583
Czas edycji: 2011-07-29 o 19:18
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:18   #590
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Proponuję ostatnio dość modną i fajną, lekką sałatkę z arbuza, fety z czerwoną cebulką na paru forach dziewczyny ją polecały jako hit imprezy, który szybko znika

A ja zaczęłam URLOP Dwa tygodnie bez pracy

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:22   #591
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Ja mam ósemkę do leczenia, moja dentystka chciała ją robić jak byłam w Polsce. Naszczęście brakło mi czasu, bo pewnie bez zastrzyku znieczulającego by się nie obyło, nieświadoma tego, że jestem w ciąży nie dałabym się dotknąć bez znieczulenia. Dobrze, że mnie ten ząb nie boli.

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Zosia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, mniej zmartwień i zdrowego dzidziusia:ro za:
Dziwne pomysły ma Twój chłopak
haha mój chłopak tak kombinuje żeby zawsze mieć cos dla siebie, no to kombinuje bedzie miał mięso z królika,ale jak sobie je sam wychowa
Stary 2011-07-29, 19:23   #592
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Według mnie w zupełności wystarczy
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:25   #593
*Agatek*
Zakorzenienie

Hejj, wróciłam od koleżanki Ale fafjnego ma bobasa hihi, ale jakoś się bałam troszkę, jakaś niepewna do małych dzieci jestem... może doszło do mnie w końcu, że w ciąży jestem? Bo jeszcze nie dochodzi, brzucha brak chyba jak urodzę, to wtedy dojdzie!
Cytat:
Napisane przez Psotnika Pokaż wiadomość
no
Ja miałam bakterie w moczu i lekarz od razu kazał mi zrobić posiew bakteryjny moczu i wyszły mi te bakterie - jakis tam rodzaj i dostałam jedyny lek dla kobiet w ciąży na to bo to się leczy od razu. Lek - antybiotyk bierze się jednorazowo - zwie się Monural i jest to jedna saszetka do wypicia z wodą na noc - i po kłopocie i teraz jak robiłam badanie moczu wyszło że już nie ma bakterii do tego jeszcze parę dni łykałam urosept
jedyny problem to cena tego leku - ta jedna saszetka to kilkadziesiąt zł kosztuje chyba ok 35 zł
Mi przepisali ten lek jak byłam w szpitalu bo miałam ostre zapalenie pęcherza, a tak na bakterie w moczu, kazał mi pić 2,5 litra dziennie...
A dostałam 2 saszetki i kosztowała jedna 30 zł

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:30   #594
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

agatku ja don tej pory boję się wziąć małego bobaska na ręce...dopiero takie 3 miesieczne mniej wiecej boję się, że krzywdę zrobię....

rany ale nadal mam ochote na barszcz czerwony z uszkami
Stary 2011-07-29, 19:33   #595
Lucy1111
Zakorzenienie

Zosia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! dużo spokoju, jak najmniej zmartwień i dużo zdrówka
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 19:33   #596
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
agatku ja don tej pory boję się wziąć małego bobaska na ręce...dopiero takie 3 miesieczne mniej wiecej boję się, że krzywdę zrobię....

rany ale nadal mam ochote na barszcz czerwony z uszkami
no a ja się bałam ubrać Kajusi skarpetkę jakoś przeraża mnie wizja- dziecko, trzeba mieć oczy dookoła głowy ja sobie nie poradzę!!!!

A ja mam ochotę na barszcz z PASZTECIKAMI!!

Stary 2011-07-29, 19:35   #597
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
no a ja się bałam ubrać Kajusi skarpetkę jakoś przeraża mnie wizja- dziecko, trzeba mieć oczy dookoła głowy ja sobie nie poradzę!!!!

A ja mam ochotę na barszcz z PASZTECIKAMI!!
podobno ta wiedza i umiejętności same przychodzą... tak mi wszyscy mówią ;/
Stary 2011-07-29, 19:36   #598
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
podobno ta wiedza i umiejętności same przychodzą... tak mi wszyscy mówią ;/
noo, pewnie jest inaczej jak ma się 'swoje' dziecko...

Dziewczyny, kurdę, kończę 15 tydzień, ale ja często czuję jak malec się obija o macicę jak kichnę, a jak jestem głodna to mi podskoczy, teraz z lewej strony brzuszka mnie kopł

Stary 2011-07-29, 19:39   #599
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Heloł

wróciliśmy, pogoda pod psem, ale odpoczęliśmy trochę.

Myślałam, że kilka stron będę miała do nadrobienia a tu... 16

no i dziś 17t0d czy to znaczy że zaczynam 18tc i 5 miesiąc??? czy to za tydzień???
Stary 2011-07-29, 19:39   #600
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
noo, pewnie jest inaczej jak ma się 'swoje' dziecko...

Dziewczyny, kurdę, kończę 15 tydzień, ale ja często czuję jak malec się obija o macicę jak kichnę, a jak jestem głodna to mi podskoczy, teraz z lewej strony brzuszka mnie kopł
w 15 tygodniu juz czujesz kopnięcia? ale super, może ja tez za niedługo poczuję, jestem w 13 tygodniu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości