|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
|
|||
| Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
|
31 | 53,45% |
| Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
|
0 | 0% |
| Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
|
3 | 5,17% |
| Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
|
24 | 41,38% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
Nie jest mi głupio, bo od początku powiedział mi, że porozumiewamy się za pomocą komunikatora jak jest taka możliwośc. Nie wiem dlaczego maiłoby mi być teraz wstyd. Dziękuję A co do prezentu, trudno, może jeszcze sobie o mnie przypomni. |
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Zoska-mimo wszystko sto lat kochana i dużo szczęscia!! i żeby życie Ci się lepiej ułożyło.. a przede wszytskim zdrowej dzidzi
|
|
|
|
#573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ok ale to było przed tą całą akcja a teraz jak jest taka sytuacj a anei inna to lepiej chyba by było zadzwonić i zapytać sie jakei ma plany związane z tobą bo nie wiesz teraz na czym stoisz i co się dzieje, prawda?? ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- zresztą jak chcesz, to jest twoja sprawa ale sama widzisz ze pisanie na gg nie przynosi żadnego rezultatu i odpowiedzi
|
|
#574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wg mnie przez gg takich spraw się nie załatwia |
|
|
|
|
#575 |
|
Wtajemniczenie
|
no też tak uważam dlatego napisałam ze rozsądniej by było jak by zadzwoniła a nie pisała przez gg no ale to jej sprawa ja sie wtrącać nie będe chciałam dobrze doradzic ale jak większosc naszych dobrych rad są one odrzucane więc jeżeli uważa ze powinna to rozwiązać po przez gg to niech czeka może jej kiedyś odpisze a ja właśnie gotuje grochóweczkę tak mnie naszło i taki zapach sie roznosi po domu ze aż mi kiszki marsza grają
|
#576 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czubasku, to Twoja decyzja. I w sprawie ślubu, i w sprawie badań i w sprawie picia niepasteryzowanego mleka Cytat:
Zoska, wszystkiego najlepszego Przepraszam, ale Twoja wypowiedź o króliku z jednej strony mnie rozbawiła Cytat:
Jemu to nie zaszkodzi a Tobie będzie przyjemniej ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
Więc napisała do tego kogoś, kogo nazywa szefem i co jej to dało? Nic. Facet wie, że jej zależy, więc trzyma ją w niepewności i się na niej psychicznie wyżywa, a ona mu na to pozwala.
|
|
|
#577 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra, wiem , lepiej byłoby to załatwić przez telefon lub osobiście.
agawoo dziękuje ;* liczyłam na jakiegoś kwiatka, chociaz króliczki też lubie, ale ja nie chce ich jesc. Strasznie sie przyzwyczajam do ludzi, zwierząt, a mam je zjeść? To ja tych królików nawet w prezencie nie chce. Jak sobie przeczytałam to co napisałam o królikach to też sie uśmiechnęłam, bo choć to straszne to trochę chce się smiac. W poniedziałek będę na mieście wtedy się przejde do UP i sie dowiem. Bede wiedziała czy załatwiac to L4, czy juz niepotrzebne. Wiem, chcecie dobrze, ja swoje robię dalej, pomieszałam się w tym wszystkim... Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-07-29 o 17:54 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
A ja zapraszam na naleśniki z czekoladą lub dżemem. Do wyboru
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Zoska nie zazdroszczę Ci sytuacji życiowej....ale głowa do góry.. wszytsko się ułoży!!!!
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja bym tych króliczków też nie zjadła (tzn. lubię pasztet z królika, ale nie wiem jak ten królik wyglądał wcześniej). Jakbym go widziała, a do tego jeszcze karmiła, chodowała od malutkiego to nie dałabym go tknąć palcem nikomu ![]() ![]() ![]() A zjadanie prezentów urodzinowych nie jest wcale takie dziwne, bo np. czekoladki też zjadasz, tyle, że one nie kicają, nie mają mięciutkiego futerka i nie patrzą na Ciebie słodkimi oczkami
|
|
|
#581 |
|
Rozeznanie
|
My jutro mamy z narzeczonym imprezę panieńsko kawalerską
![]() Robimy grilla, ale ja jedzonko dodatkowo jeszcze przygotowuje Co by według Was pasowało do takiej imprezy jeśli chodzi o jedzenie
|
|
#582 |
|
Wtajemniczenie
|
No jakoś mi sie tak ostatnio wszystko źle układa.
Co do królików, to owszem mogę je hodować, ale tak jak piszesz palcem ich tknąć nie pozwolę. Jak dla mnie to one mogą umrzeć ze starości Albo jak dostane parke to załoze hodowle i bede sprzedawała żywe króliki i nie chce wiedziec co sie z nimi dzieje.
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno jakaś lekka sałatka (może grecka?)
|
|
|
#584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakieś sałatki ze świeżych warzyw Może taka sałatkę z kurczaka podsmazonego w przyprawie do kurczaka przekładany zwykla posiatkowana kapusta pekińską, ogórkami kiszonymi, kukurydzą z majonezem i keczupem? Tutaj jest przepis, znalazłam go w necie, robiłam kiedys i wszystkim smakuje zawsze cycki kurze w kostke - posypujemy przyprawą Gyros i smażymy Kapusta pekińska - drobno posiekać cebula - w kostkę ogórek kiszony ew. konserwowy w kostkę kukurydza majonez+ketchup i ja dodaję jeszcze odrobinę musztrady dla zoastrzenia smaku. I układamy warstwami w szklanej misie: 1. cycki kurze 2. cebulka 3. kukurydza 4. polewamy powstałym sosem ketchupowo-majonezowym 5. dość gruba warstwa kapusty pekińskiej i tak do wyczerpania składników - oczywiście ostatnią warstwe stanowi kapusta. Ja robię akurat bez cebuli Edytowane przez zoskasamoska Czas edycji: 2011-07-29 o 18:27 |
|
|
|
|
#585 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zokasamoska - wielkie dzięki ;*
|
|
#586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale nie rób za duzo, zawsze po imprezie zostaje tyle jedzenia, ze szok, nie raz sie wyrzuca potem. A impreza na dużo ludu? |
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
cholera sie napisalam i mnie z neta wywaliło ;/
Bebi zrób rózne mięska grillowe- karczek, kurczaka, udka,co tam jescze lubisz, kiełbaskę, kaszankę ![]() do tego sałatki- mozesz grecką, plus ja jeszcze robie z kapusty pekińskiej, papryki, pomidorów, ogórków plus oliwa z oliwek i zioła i przyprawy do tego mozesz zrobic tzatzyki, sos czosnkowy, niektorzy robią warzywa grillowane.. plus własnie jakies koreczki,. no i zawsze mozesz dac słone przekąski.... |
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rybka z grilla
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-07-29 o 18:39 |
|
|
|
|
#589 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
Dziwne pomysły ma Twój chłopak
Edytowane przez nawojka8583 Czas edycji: 2011-07-29 o 19:18 |
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja zaczęłam URLOP
|
|
|
#591 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejj, wróciłam od koleżanki
Ale fafjnego ma bobasa hihi, ale jakoś się bałam troszkę, jakaś niepewna do małych dzieci jestem... może doszło do mnie w końcu, że w ciąży jestem? Bo jeszcze nie dochodzi, brzucha brak Cytat:
A dostałam 2 saszetki i kosztowała jedna 30 zł
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
agatku ja don tej pory boję się wziąć małego bobaska na ręce...dopiero takie 3 miesieczne mniej wiecej
boję się, że krzywdę zrobię....rany ale nadal mam ochote na barszcz czerwony z uszkami
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Zosia, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! dużo spokoju, jak najmniej zmartwień i dużo zdrówka
|
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam ochotę na barszcz z PASZTECIKAMI!!
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, kurdę, kończę 15 tydzień, ale ja często czuję jak malec się obija o macicę jak kichnę, a jak jestem głodna to mi podskoczy, teraz z lewej strony brzuszka mnie kopł
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
wróciliśmy, pogoda pod psem, ale odpoczęliśmy trochę. Myślałam, że kilka stron będę miała do nadrobienia a tu... 16 ![]() no i dziś 17t0d czy to znaczy że zaczynam 18tc i 5 miesiąc??? czy to za tydzień??? |
|
|
|
#600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

rybka z grilla

musi być 60