|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
| Ewą Chodakowską |
|
1 | 8,33% |
| Mel B |
|
2 | 16,67% |
| Anną Lewandowską |
|
0 | 0% |
| Inne |
|
9 | 75,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chodakowska efekty
Cytat:
Cytat:
Ja ogólnie stwierdzam, że lepiej dać sobie czas, bo np jeżeli oczekujemy efektów np w miesiąc, to możemy po prostu się zawieść i stracić motywację - zupełnie niepotrzebnie, aczkolwiek pomysł ze zdjęciami jak najbardziej na tak. Cytat:
![]() W ogóle ja mam taki problem z Ewką, że praktycznie w ogóle się nie męczę. Jak przez pierwsze 2 tygodnie pot ze mnie lał się litrami, tak teraz nic, może zadyszki czasami dostanę, ale też niezawsze..No i to tak szczerze mówiąc zniechęca mnie do ćwiczeń. Ćwiczenia bez zmęczenia? No nie pasuje mi to.. Ćwiczenia staram się na 100% robić i zastanawiam się, czy to nie jest czas, żeby zmienić ćwiczenia? . Myślałam nad mel b, bo to są takie w miarę ćwiczenia, gdzie nie trzeba tej maty, żeby nie jeździć po tych panelach i po kocu jak na lodzie.. Co o tym myślicie?
|
|||
|
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)
Hej. Chciałabym zapytać, czy po Skalpelu zmniejszył wam się biust?
Lubię go i bym nie chciała się z nim rozstać
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Omleecik po turbo spalaniu tez się nie pocisz? :p jeśli tak to respekt!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#574 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny, przepraszam, że się tak wtrącę, ale dopiero co zarejestrowałam się tutaj
.Muszę schudnąć i poprawić znacznie swój wygląd. Od piątku zaczęłam skalpel, ale nie wytrzymałam do końca tylko 15 minut , w sobote znowu 15 minut i brakuje mi sił....dodam, że jestem osobą otyłą tzn. 75 kg i 160 wzrostu (figura jabłka). Proszę o informację czy jest realne żebym schudła ćwicząc 3 razy w tygodniu skalpel i ćwiczenia 3 x w tygodniu na body space. Głównie zależy mi żeby schudnąć z brzuszka i górnych części ciała ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Powodzenia Ja również zaczynam.... Można wiedzieć w jakim celu ćwiczysz... bo ja mam do zgubienia jakiś 15 kg i to wszystko z górnej partii ciała niestety .
|
|
|
|
#575 |
|
Przyczajenie
|
Ja nadal na efekty czekam ale was podziwiam i zazdroszczę
|
#576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Juveni - ja się nie wypowiem, lepiej jak to zrobią bardziej obeznane w temacie osoby ode mnie .
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Po 3 dniach przerwy wczoraj zrobiłam Killer i czułam że żyję |
|
|
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#579 |
|
BAN stały
|
koc na panelach, wiadomo będzie się slizgał. Jest niebezpiecznie przy intensywnych i dynamicznych ćwiczeniach. Karimaty nie są drogie, można za 20-30zł kupić i mieć komfort wykonywania ćwiczeń i wszystkie zęby :P
|
|
|
|
#580 |
|
Konto usunięte
|
Ja kupiłam matę za 10 zł z Decathlonu
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Juveni najważniejsze jest się nie poddawać, ja też na początku miałam problem z wytrzymaniem do końca, ale później po jakimś czasie było już lepiej także ćwicz nadal.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#582 |
|
BAN stały
|
Dot.: Ćwiczenia z Ewą Chodakowską Polecacie?
moim zdnaiem ze skalpela przejść powinnaś na sklapel 2, a potem na szok trening, bo jest intensywny ale sa przewy na złapanie oddechu. Można się napocić, ale nadążasz i jest super motywacja, że dajesz radę przy intensywnym treningu
|
|
|
|
#583 |
|
BAN stały
|
Dot.: Ewa Chodakowska trening dla DetoCell Academy
trening dla detocell jest spoko, a ja osobiście lubię szok trening, jest moc
|
|
|
|
#584 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ewa Chodakowska - czy polecacie ćwiczenie z nią? Wasze efekty
Hej laski
nie było mnie tu parę dni..dziś po miesiacu raczej codziennych treningów z Ewa zważyłam się i zmierzyłam. Dodam również że ten miesiąc był prawie bez słodyczy ( może dwa razy zgrzeszyłam ). Kalorii dziennie ok 1000. Więc szału nie ma i się troszkę podłamałam. a manowicie waga bez zmian, pod biustem -1 cm, pas -1 cm. Reszta bez zmian. Postanowiłąm spróbować z mel B. dzis już jestem po ćwiczeniach na brzuch i na nogi. I choć to jest wątek o Ewie, to musze Wam powiedziec że te ok 30 minut z Mel B minęły mi strasznie szybko. Fajne tempo ćwiczen.Chyba zostanę z nią na dłużej. |
|
|
|
#585 |
|
Przyczajenie
|
Hej,u mnie jak na razie nic się nie zmniejszyło. Wydaje mi się że w każdym przypadku jak gubisz wagę, spalisz też tłuszcz z piersi. Nie nastąpi to lawinowo oczywiście
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#586 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ćwiczenia z Ewą Chodakowską Polecacie?
Cytat:
Cytat:
![]() Rzucę okiem na to, co poleciłaś.
|
||
|
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#588 |
|
Przyczajenie
|
hej! ja kupiłam swoją matę ostatnio w biedronce za 20zł i wydaję się całkiem ok!
wczoraj ćwiczyłam z książką 30dni z ewa chodakowską, nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale tam duży nacisk jest na nogi moje nogi oczywiście są słabe i dzisiaj mam zakwasy (na dodatek jeździłam wczoraj na rowerze) więc nie dałabym rady wykonać ćwiczeń z książki. postanowiłam zrobić coś z brzuchem (wydaje mi się że w książce jest mało na brzuch) i chłopak polecił mi ćwiczenia na brzuch z Natalia Gacka i były nawet fajne! cieszę się, bo dzisiaj jak ćwiczyłam to nie czułam, że robię to z obowiązku tylko miałam na to ochotę!
|
|
|
|
#589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja standardowo machnęłam Killerka wczoraj
|
|
|
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
Też kiedyś ćwiczyłam z Ewką, ale od dwóch miesięcy jakoś nie mogę znowu się zebrać. Trochę brakuje mi motywacji.
|
|
|
|
#591 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
Mam pewne postanowienia 'dokońcaroczne' wśród nich są także ćwiczenia min. 4x w tygodniu, brak słodyczy i czipsopodobnego szitu. Od jutra zaczynam, pochwalę się co ćwiczyłam ale zapewne zacznę od skalpela. Ćwiczyłam kiedyś z Ewą ale miałam przerwę wynikającą z lenistwa. Chcę się za to wziąć porządnie i na poważnie i liczę, że tutaj znajdę ku temu motywację ![]() Nie potrzebuję gubić nie wiadomo ile, chodzi o zadbanie o siebie i powrót do równowagi zarówno fizycznej jak i psychicznej |
|
|
|
#592 |
|
Przyczajenie
|
kukurukku, a jak długo ćwiczyłaś z Ewą poprzednim razem i co? Było widać efekty?
![]() Ja ćwiczę 6 razy w tygodniu, ale ciężko mi odstawić słodycze i fast foody, na razie tylko je ograniczam.
|
|
|
|
#593 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
!Przyłączę się i ja, ale od przyszłego tygodnia .Na początku roku ćwiczyłam z Ewką miesiąc, ale brakowało mi siły i czasu na dalsze dążenie do celu - zmieniłam pracę na fizyczną i samo to już z czasem sprawiło, że co nieco schudłam (jakieś 10kg). Z czasem ciężko zachorowałam, trzy miesiące jestem już na chorobowym, ale powoli mi się poprawia . Mam problemy z kręgosłupem (wypadł mi dysk) i barkiem (rwa barkowa), ale lekarz powiedział, że w granicach rozsądku i jeśli nie będę się przemęczała to nie ma przeciwwskazań.Nie chciałabym zaprzepaścić tego co już osiągnęłam, więc pora zabrać się za siebie ponownie . Wcześniejsze treningi z Ewką przynosiły efekty - nie tylko wygląd się zmieniał, ale samopoczucie również, więc potrzeba mi tylko motywacji i chęci - a dobrze wiem, że w grupie raźniej Waga: ~62kg Wzrost: 168cm Wymiary: pomierzę się przed pierwszym treningiem Pozdrawiam!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#594 |
|
Konto usunięte
|
Hmm, mam problem z regularnoscia wiec wygladalo to tak: miesiac pieknie cwiczylam, 2 tyg przerwy, znowu miesiac cwiczen i tak w kolko. Cwiczylam skalpel, skalpel 2, killer i skalpel wyzwanie chyba? Sprawdze dokladnie nazwe ale ten ostatni program sprawil, ze bolaly mnie krzyze, jakis ucisk na nerw mialam ze slabo mi sierobilo jak siedzialam np. za kierownica. Bardzo dziwne to bylo ale na bank zwiazane z ttmi cwiczeniami. Po reszcie, ktore wymienilam nic mi sie nie dzialo.
|
|
|
|
#595 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja właśnie po moim pierwszym od dawna skalpelu i jestem w szoku... trzęsę się jak galareta :| Myślałam, że skalpel na rozgrzewkę będę miała
|
|
|
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Tez sie moge podlaczyc
??Z Ewa cwicze od 16.08 przewaznie Sklapel i Turbo Spalanie 5 razy w tyg.Na poczatku bylo to 7 razy w tyg(przez pierwsze 2 tyg) ale dalam na luz i 5 jest dla mnie wystarczajace. razem z cwiczeniemi zrezygnowalam ze smieciowego jedzenia,slodyczy,alkohol u,bialego pieczywa.Ostatnio dorzucilam cwiczenia na brzuch z GYMBREAK...Obecnie spadlo mi : 3ml z tali, 3cm z brzucha 2cm z ud i jakies 2,5kg zalezy mi na wyszczulpeniu brzucha i ujedrnieniu skory na nim (2 ciaze) i juz nie jest taki napiety jak kiedys ale po miesiacu cwiczen z ewa widze efekty i to spore...przede wszystkim mam lepsze samopoczucie i widze zachodzace zmiany w ciele
|
|
|
|
#597 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Uwielbiam ćwiczyć z Ewką, próbowałam różnych form aktywności, ale ta kobieta przemawia do mnie najbardziej. Pamiętam okres intensywnych 2 miesięcy ćwiczeń przy średnim przestrzeganiu diety i efekty były super, potem niestety zabrakło czasu.. ale powróciłam znów, teraz katuje Turbo Wyzwanie, najnowszy zestaw ćwiczeń i uwielbiam go choć mam takie zakwasy na nogach, że tego nie da się opisać. ![]() Mam nadzieję, że w końcu uda mi się systematycznie ćwiczyć i powoli odrzucać wszystkie złe nawyki. |
|
|
|
#598 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
chyba naprawdę zrezygnuję z samochodu...
|
||
|
|
|
#599 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że coraz gorsza pogoda na rower, to taka fajna alternatywa dla samochodu
|
|
|
|
|
#600 |
|
Konto usunięte
|
Nie mam zamiaru się poddawać, tym bardziej mnie to motywuje do ćwiczeń ale ludzie! Aż tak wypaść z formy?!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

Ja ogólnie stwierdzam, że lepiej dać sobie czas, bo np jeżeli oczekujemy efektów np w miesiąc, to możemy po prostu się zawieść i stracić motywację - zupełnie niepotrzebnie, aczkolwiek pomysł ze zdjęciami jak najbardziej na tak. 

moje nogi oczywiście są słabe i dzisiaj mam zakwasy (na dodatek jeździłam wczoraj na rowerze) więc nie dałabym rady wykonać ćwiczeń z książki. postanowiłam zrobić coś z brzuchem (wydaje mi się że w książce jest mało na brzuch) i chłopak polecił mi ćwiczenia na brzuch z Natalia Gacka i były nawet fajne! 
.

chyba naprawdę zrezygnuję z samochodu...