Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z:
Ewą Chodakowską 1 8,33%
Mel B 2 16,67%
Anną Lewandowską 0 0%
Inne 9 75,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-13, 10:41   #571
omleecik
Raczkowanie

Dot.: Chodakowska efekty

Cytat:
Napisane przez kingaa2407 Pokaż wiadomość
Też bym poskakała, gdyby nie to, że w swoim pokoju mam za nisko i za mało miejsca
Oo ja też bym poskakała,ale ten sam problem. Zostaje dwór,ale tak jakoś, nieswojo.

Cytat:
A zastanawiałaś się, czy przypadkiem nie jesz za mało? Może właśnie tu tkwi problem.
Pomyśl też o robieniu zdjęć, np co miesiąc i uwierz, że porównując zdjęcia na pewno zobaczysz różnicę
Za mało, za dużo, hehe, zawsze coś. Ja ogólnie stwierdzam, że lepiej dać sobie czas, bo np jeżeli oczekujemy efektów np w miesiąc, to możemy po prostu się zawieść i stracić motywację - zupełnie niepotrzebnie, aczkolwiek pomysł ze zdjęciami jak najbardziej na tak.

Cytat:
Nika ja się staram unikać słodyczy ale też czasami mi się zdarza zwłaszcza kiedy w pracy ktoś na urodziny i przynosi ciasta czy czekoladki...
Mi się rzadko zdarza zjeść coś słodkiego,ale jednak się zdarza i wtedy mam wyrzuty sumienia, że przez chwilę słodkości nie osiągnę zamierzonych efektów..

W ogóle ja mam taki problem z Ewką, że praktycznie w ogóle się nie męczę. Jak przez pierwsze 2 tygodnie pot ze mnie lał się litrami, tak teraz nic, może zadyszki czasami dostanę, ale też niezawsze..No i to tak szczerze mówiąc zniechęca mnie do ćwiczeń. Ćwiczenia bez zmęczenia? No nie pasuje mi to.. Ćwiczenia staram się na 100% robić i zastanawiam się, czy to nie jest czas, żeby zmienić ćwiczenia? . Myślałam nad mel b, bo to są takie w miarę ćwiczenia, gdzie nie trzeba tej maty, żeby nie jeździć po tych panelach i po kocu jak na lodzie.. Co o tym myślicie?
omleecik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 17:16   #572
chabrowacczytelniczka
Raczkowanie

Dot.: Z E. Chodakowską dziś ćwiczyć zaczynamy, tłuszczykowi się nie damy :)

Hej. Chciałabym zapytać, czy po Skalpelu zmniejszył wam się biust?
Lubię go i bym nie chciała się z nim rozstać
chabrowacczytelniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 18:03   #573
Fortuna1
Zakorzenienie

Omleecik po turbo spalaniu tez się nie pocisz? :p jeśli tak to respekt!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-09-14, 20:08   #574
Juveni
Przyczajenie

Cześć Dziewczyny, przepraszam, że się tak wtrącę, ale dopiero co zarejestrowałam się tutaj.

Muszę schudnąć i poprawić znacznie swój wygląd. Od piątku zaczęłam skalpel, ale nie wytrzymałam do końca tylko 15 minut, w sobote znowu 15 minut i brakuje mi sił....

dodam, że jestem osobą otyłą tzn. 75 kg i 160 wzrostu (figura jabłka).
Proszę o informację czy jest realne żebym schudła ćwicząc 3 razy w tygodniu skalpel i ćwiczenia 3 x w tygodniu na body space.
Głównie zależy mi żeby schudnąć z brzuszka i górnych części ciała

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Powodzenia Ja również zaczynam....

Można wiedzieć w jakim celu ćwiczysz... bo ja mam do zgubienia jakiś 15 kg i to wszystko z górnej partii ciała niestety.
Juveni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 20:26   #575
patrycja16_94
Przyczajenie

Ja nadal na efekty czekam ale was podziwiam i zazdroszczę
patrycja16_94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-14, 21:31   #576
omleecik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
Omleecik po turbo spalaniu tez się nie pocisz? :p jeśli tak to respekt!

Nie, skalpel robiłam, reszta jej ćwiczeń jest nie do wykonania bo ślizgam się niesamowicie, a maty nie mam.

Juveni - ja się nie wypowiem, lepiej jak to zrobią bardziej obeznane w temacie osoby ode mnie .
Stary 2014-09-15, 07:55   #577
marcia0484
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez omleecik Pokaż wiadomość
Nie, skalpel robiłam, reszta jej ćwiczeń jest nie do wykonania bo ślizgam się niesamowicie, a maty nie mam.

Juveni - ja się nie wypowiem, lepiej jak to zrobią bardziej obeznane w temacie osoby ode mnie .
Ja robię ćwiczenia na dywanie i nie ślizgam się Po 3 dniach przerwy wczoraj zrobiłam Killer i czułam że żyję
marcia0484 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 11:20   #578
omleecik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marcia0484 Pokaż wiadomość
Ja robię ćwiczenia na dywanie i nie ślizgam się Po 3 dniach przerwy wczoraj zrobiłam Killer i czułam że żyję
Nie mam dywanu nigdzie.
Koc po panelach niezle sunie,a i bez koca nie jest lepiej.
Stary 2014-09-15, 13:00   #579
michalina911
BAN stały

koc na panelach, wiadomo będzie się slizgał. Jest niebezpiecznie przy intensywnych i dynamicznych ćwiczeniach. Karimaty nie są drogie, można za 20-30zł kupić i mieć komfort wykonywania ćwiczeń i wszystkie zęby :P
michalina911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 13:03   #580
f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7
Konto usunięte

Ja kupiłam matę za 10 zł z Decathlonu
f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 13:21   #581
Fortuna1
Zakorzenienie

Juveni najważniejsze jest się nie poddawać, ja też na początku miałam problem z wytrzymaniem do końca, ale później po jakimś czasie było już lepiej także ćwicz nadal.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 13:58   #582
michalina911
BAN stały

Dot.: Ćwiczenia z Ewą Chodakowską Polecacie?

moim zdnaiem ze skalpela przejść powinnaś na sklapel 2, a potem na szok trening, bo jest intensywny ale sa przewy na złapanie oddechu. Można się napocić, ale nadążasz i jest super motywacja, że dajesz radę przy intensywnym treningu
Stary 2014-09-15, 14:01   #583
michalina911
BAN stały

Dot.: Ewa Chodakowska trening dla DetoCell Academy

trening dla detocell jest spoko, a ja osobiście lubię szok trening, jest moc
Stary 2014-09-15, 19:27   #584
nika197878
Przyczajenie

Dot.: Ewa Chodakowska - czy polecacie ćwiczenie z nią? Wasze efekty

Hej laski
nie było mnie tu parę dni..dziś po miesiacu raczej codziennych treningów z Ewa zważyłam się i zmierzyłam. Dodam również że ten miesiąc był prawie bez słodyczy ( może dwa razy zgrzeszyłam ).
Kalorii dziennie ok 1000.
Więc szału nie ma i się troszkę podłamałam. a manowicie waga bez zmian, pod biustem -1 cm, pas -1 cm. Reszta bez zmian. Postanowiłąm spróbować z mel B. dzis już jestem po ćwiczeniach na brzuch i na nogi. I choć to jest wątek o Ewie, to musze Wam powiedziec że te ok 30 minut z Mel B minęły mi strasznie szybko. Fajne tempo ćwiczen.Chyba zostanę z nią na dłużej.
nika197878 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 23:29   #585
olcia46
Przyczajenie

Hej,u mnie jak na razie nic się nie zmniejszyło. Wydaje mi się że w każdym przypadku jak gubisz wagę, spalisz też tłuszcz z piersi. Nie nastąpi to lawinowo oczywiście
olcia46 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-16, 01:07   #586
omleecik
Raczkowanie

Dot.: Ćwiczenia z Ewą Chodakowską Polecacie?

Cytat:
Napisane przez michalina911 Pokaż wiadomość
moim zdnaiem ze skalpela przejść powinnaś na sklapel 2, a potem na szok trening, bo jest intensywny ale sa przewy na złapanie oddechu. Można się napocić, ale nadążasz i jest super motywacja, że dajesz radę przy intensywnym treningu
Cytat:
koc na panelach, wiadomo będzie się slizgał. Jest niebezpiecznie przy intensywnych i dynamicznych ćwiczeniach. Karimaty nie są drogie, można za 20-30zł kupić i mieć komfort wykonywania ćwiczeń i wszystkie zęby :P
No tak jak wyżej pisałam. Nie wiem co kupić, żeby była dobra i spełniała swoje funkcje,a przy tym, żeby się nie rozwalała po miesiącu.

Rzucę okiem na to, co poleciłaś. Aczkolwiek jeżeli ktoś ma jakieś pomysły, to słucham.
Stary 2014-09-16, 07:42   #587
marcia0484
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycja16_94 Pokaż wiadomość
Ja nadal na efekty czekam ale was podziwiam i zazdroszczę
Ja też ciągle czekam na efekty ale ćwiczę bo to mi poprawia samopoczucie, a jak do tego zobaczę ładniejsze ciałko to będzie super Melduję wczoraj wykonany Killer
Stary 2014-09-16, 20:28   #588
roksana0402
Przyczajenie

hej! ja kupiłam swoją matę ostatnio w biedronce za 20zł i wydaję się całkiem ok! wczoraj ćwiczyłam z książką 30dni z ewa chodakowską, nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale tam duży nacisk jest na nogi moje nogi oczywiście są słabe i dzisiaj mam zakwasy (na dodatek jeździłam wczoraj na rowerze) więc nie dałabym rady wykonać ćwiczeń z książki. postanowiłam zrobić coś z brzuchem (wydaje mi się że w książce jest mało na brzuch) i chłopak polecił mi ćwiczenia na brzuch z Natalia Gacka i były nawet fajne!
cieszę się, bo dzisiaj jak ćwiczyłam to nie czułam, że robię to z obowiązku tylko miałam na to ochotę!
roksana0402 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 07:42   #589
marcia0484
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mamuska111 Pokaż wiadomość
Wracam do Ewki i jest cudownie czas na trening 45minut z Ewka miłego dnia.
Hej jak możesz to podrzuć mi linki z tymi nowymi zestawami Ewki albo napisz czy płytka ta jest z ostatniego SHAPE? Z góry dziekuję. Jak juz Ci pisałam jestes moim motywatorem
Ja standardowo machnęłam Killerka wczoraj
Stary 2014-09-17, 08:19   #590
AneczkaRak
Raczkowanie

Też kiedyś ćwiczyłam z Ewką, ale od dwóch miesięcy jakoś nie mogę znowu się zebrać. Trochę brakuje mi motywacji.
AneczkaRak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-19, 23:36   #591
201712111032
Konto usunięte

Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?

Mam pewne postanowienia 'dokońcaroczne' wśród nich są także ćwiczenia min. 4x w tygodniu, brak słodyczy i czipsopodobnego szitu. Od jutra zaczynam, pochwalę się co ćwiczyłam ale zapewne zacznę od skalpela.

Ćwiczyłam kiedyś z Ewą ale miałam przerwę wynikającą z lenistwa. Chcę się za to wziąć porządnie i na poważnie i liczę, że tutaj znajdę ku temu motywację

Nie potrzebuję gubić nie wiadomo ile, chodzi o zadbanie o siebie i powrót do równowagi zarówno fizycznej jak i psychicznej
201712111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-20, 10:55   #592
darmac
Przyczajenie

kukurukku, a jak długo ćwiczyłaś z Ewą poprzednim razem i co? Było widać efekty?

Ja ćwiczę 6 razy w tygodniu, ale ciężko mi odstawić słodycze i fast foody, na razie tylko je ograniczam.
darmac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-20, 13:10   #593
Asiula_92
Raczkowanie

Cześć dziewczyny !
Przyłączę się i ja, ale od przyszłego tygodnia .
Na początku roku ćwiczyłam z Ewką miesiąc, ale brakowało mi siły i czasu na dalsze dążenie do celu - zmieniłam pracę na fizyczną i samo to już z czasem sprawiło, że co nieco schudłam (jakieś 10kg). Z czasem ciężko zachorowałam, trzy miesiące jestem już na chorobowym, ale powoli mi się poprawia . Mam problemy z kręgosłupem (wypadł mi dysk) i barkiem (rwa barkowa), ale lekarz powiedział, że w granicach rozsądku i jeśli nie będę się przemęczała to nie ma przeciwwskazań.

Nie chciałabym zaprzepaścić tego co już osiągnęłam, więc pora zabrać się za siebie ponownie . Wcześniejsze treningi z Ewką przynosiły efekty - nie tylko wygląd się zmieniał, ale samopoczucie również, więc potrzeba mi tylko motywacji i chęci - a dobrze wiem, że w grupie raźniej .
Waga: ~62kg
Wzrost: 168cm
Wymiary: pomierzę się przed pierwszym treningiem

Pozdrawiam!
Asiula_92 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-20, 13:18   #594
201712111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez darmac Pokaż wiadomość
kukurukku, a jak długo ćwiczyłaś z Ewą poprzednim razem i co? Było widać efekty?

Ja ćwiczę 6 razy w tygodniu, ale ciężko mi odstawić słodycze i fast foody, na razie tylko je ograniczam.
Hmm, mam problem z regularnoscia wiec wygladalo to tak: miesiac pieknie cwiczylam, 2 tyg przerwy, znowu miesiac cwiczen i tak w kolko. Cwiczylam skalpel, skalpel 2, killer i skalpel wyzwanie chyba? Sprawdze dokladnie nazwe ale ten ostatni program sprawil, ze bolaly mnie krzyze, jakis ucisk na nerw mialam ze slabo mi sierobilo jak siedzialam np. za kierownica. Bardzo dziwne to bylo ale na bank zwiazane z ttmi cwiczeniami. Po reszcie, ktore wymienilam nic mi sie nie dzialo.
Stary 2014-09-20, 23:04   #595
201712111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Asiula_92 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny !
Przyłączę się i ja, ale od przyszłego tygodnia .
Na początku roku ćwiczyłam z Ewką miesiąc, ale brakowało mi siły i czasu na dalsze dążenie do celu - zmieniłam pracę na fizyczną i samo to już z czasem sprawiło, że co nieco schudłam (jakieś 10kg). Z czasem ciężko zachorowałam, trzy miesiące jestem już na chorobowym, ale powoli mi się poprawia . Mam problemy z kręgosłupem (wypadł mi dysk) i barkiem (rwa barkowa), ale lekarz powiedział, że w granicach rozsądku i jeśli nie będę się przemęczała to nie ma przeciwwskazań.

Nie chciałabym zaprzepaścić tego co już osiągnęłam, więc pora zabrać się za siebie ponownie . Wcześniejsze treningi z Ewką przynosiły efekty - nie tylko wygląd się zmieniał, ale samopoczucie również, więc potrzeba mi tylko motywacji i chęci - a dobrze wiem, że w grupie raźniej .
Waga: ~62kg
Wzrost: 168cm
Wymiary: pomierzę się przed pierwszym treningiem

Pozdrawiam!
Witaj myślę że skalpel jest stosunkowo lekki i nieobciążający ale się kompletnie nie znam, to zdanie laika, może zapytaj kogoś mądrego na forum, czy te ćwiczenia są wskazane dla Ciebie, żebyś sobie większego bigosu nie narobiła

Ja właśnie po moim pierwszym od dawna skalpelu i jestem w szoku... trzęsę się jak galareta :|
Myślałam, że skalpel na rozgrzewkę będę miała i wiecie co? Mam tak kiepską formę także przez samochód. Wiadomo, wygoda i się d. wozi wszędzie wcześniej, to wszędzie na nogach, na przystanek, spacery z psem a teraz? Samochód, wyprowadziłam się od psa, że tak to ujmę i oto efekty. No ale nic, pierwszy dzień za mną, dojdę ponownie do tego, że skalpel to będzie jak splunąć
Stary 2014-09-20, 23:26   #596
magsch
Zakorzenienie

Tez sie moge podlaczyc ??
Z Ewa cwicze od 16.08 przewaznie Sklapel i Turbo Spalanie 5 razy w tyg.Na poczatku bylo to 7 razy w tyg(przez pierwsze 2 tyg) ale dalam na luz i 5 jest dla mnie wystarczajace. razem z cwiczeniemi zrezygnowalam ze smieciowego jedzenia,slodyczy,alkohol u,bialego pieczywa.Ostatnio dorzucilam cwiczenia na brzuch z GYMBREAK...Obecnie spadlo mi :
3ml z tali,
3cm z brzucha
2cm z ud
i jakies 2,5kg
zalezy mi na wyszczulpeniu brzucha i ujedrnieniu skory na nim (2 ciaze) i juz nie jest taki napiety jak kiedys ale po miesiacu cwiczen z ewa widze efekty i to spore...przede wszystkim mam lepsze samopoczucie i widze zachodzace zmiany w ciele

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276479
magsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-20, 23:28   #597
Mya_93
Rozeznanie

Cześć

Uwielbiam ćwiczyć z Ewką, próbowałam różnych form aktywności, ale ta kobieta przemawia do mnie najbardziej. Pamiętam okres intensywnych 2 miesięcy ćwiczeń przy średnim przestrzeganiu diety i efekty były super, potem niestety zabrakło czasu.. ale powróciłam znów, teraz katuje Turbo Wyzwanie, najnowszy zestaw ćwiczeń i uwielbiam go choć mam takie zakwasy na nogach, że tego nie da się opisać.

Mam nadzieję, że w końcu uda mi się systematycznie ćwiczyć i powoli odrzucać wszystkie złe nawyki.
Mya_93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 19:08   #598
201712111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magsch Pokaż wiadomość
Tez sie moge podlaczyc ??
Z Ewa cwicze od 16.08 przewaznie Sklapel i Turbo Spalanie 5 razy w tyg.Na poczatku bylo to 7 razy w tyg(przez pierwsze 2 tyg) ale dalam na luz i 5 jest dla mnie wystarczajace. razem z cwiczeniemi zrezygnowalam ze smieciowego jedzenia,slodyczy,alkohol u,bialego pieczywa.Ostatnio dorzucilam cwiczenia na brzuch z GYMBREAK...Obecnie spadlo mi :
3ml z tali,
3cm z brzucha
2cm z ud
i jakies 2,5kg
zalezy mi na wyszczulpeniu brzucha i ujedrnieniu skory na nim (2 ciaze) i juz nie jest taki napiety jak kiedys ale po miesiacu cwiczen z ewa widze efekty i to spore...przede wszystkim mam lepsze samopoczucie i widze zachodzace zmiany w ciele
Cytat:
Napisane przez Mya_93 Pokaż wiadomość
Cześć

Uwielbiam ćwiczyć z Ewką, próbowałam różnych form aktywności, ale ta kobieta przemawia do mnie najbardziej. Pamiętam okres intensywnych 2 miesięcy ćwiczeń przy średnim przestrzeganiu diety i efekty były super, potem niestety zabrakło czasu.. ale powróciłam znów, teraz katuje Turbo Wyzwanie, najnowszy zestaw ćwiczeń i uwielbiam go choć mam takie zakwasy na nogach, że tego nie da się opisać.

Mam nadzieję, że w końcu uda mi się systematycznie ćwiczyć i powoli odrzucać wszystkie złe nawyki.
Witajcie, ja dzisiaj drugi dzień, skalpel, jestem załamana swoim słabym ciałem... nogi się trzęsą, mroczki przed oczami, masakra chyba naprawdę zrezygnuję z samochodu...
Stary 2014-09-21, 19:37   #599
darmac
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kukurukku Pokaż wiadomość
Witajcie, ja dzisiaj drugi dzień, skalpel, jestem załamana swoim słabym ciałem... nogi się trzęsą, mroczki przed oczami, masakra chyba naprawdę zrezygnuję z samochodu...
Nie załamuj się dziewczyno! Ja ćwiczę już prawie 3 tygodnie z Ewką i widzę, że coraz lepiej idą mi ćwiczenia

Szkoda, że coraz gorsza pogoda na rower, to taka fajna alternatywa dla samochodu
darmac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-21, 19:44   #600
201712111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez darmac Pokaż wiadomość
Nie załamuj się dziewczyno! Ja ćwiczę już prawie 3 tygodnie z Ewką i widzę, że coraz lepiej idą mi ćwiczenia

Szkoda, że coraz gorsza pogoda na rower, to taka fajna alternatywa dla samochodu
Nie mam zamiaru się poddawać, tym bardziej mnie to motywuje do ćwiczeń ale ludzie! Aż tak wypaść z formy?!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości