|
|
#6031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
to ja mam pewnie tkanke tluszczowa z 45%
kiedys mi waga nawet pokazywala wode tluszcz itd ale to pewnie nie jest tak miarodajne jak jakims innym urzadzeniem ja nawet niewiedzialabym jak sie zabrac za to wszystko takie pojecia jak aeroby, kardio, ba nawet niewiem co sie zalicza do rozgrzewki a co juz nie mowie Ci mozesz sie smiac na wf-ie lubilam akurat cwiczyc i czasem z kuzynka pobiegac i w kosza pograc ale jakies cwiczenie to wogole obca dla mnie rzecz rozmiaru xs to nigdy nie mialam ze wzgledu nawet na wzrost zawsze dluga bylam ( choc widzialam i wyzsze i to o wiele ) aktualnie zmieniam diete na wiecej zielska, kielki, kasze itd itp tz sie dzis smial bo przynosze obiad ( jemu mielone , ziemniaki + pomidorki ) a sobie pol talerza mlodej marchewki, kilka ziemniakow + jajko sadzone ale oczywiscie zazartowalam ze to z marchewka dla niego bylo jedno wielkie Nieeee jak zobaczyl marchewke
|
|
|
|
#6032 |
|
Zadomowienie
|
Bieganie ...Eeeeeeeee ...
Doszłam do wniosku, że po błocie źle się biega ...
|
|
|
|
#6033 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko super tylko teraz nawet biegac niemoge
ledwo ide kilkanascie minut wiec nawet bieganie odpadlo |
|
|
|
#6034 |
|
Konto usunięte
|
Pustki, czemu?!?
Deszczowo z kawą. Na szczęście ciepło. Oczywiście, nadal nie kupiłam kaloszy na taką pogodę. Tzn. kupiłam, ale po pierwsze okazały się nieco przyciasne, po drugie przy pierwszym noszeniu potknęłam się o chodnik i się rozdziawiły z przodu...Wiec na razie straciłam serce do gumiaków wszelkiej maści. Lapi, czy to dziś jest ten ponury dzień? Miszka, do szybkiego wypisu Tigi, tż biegał rankami ambitnie w każdą pogodę i naprawdę baaardzo schudł. Ale ostatnio stracił rytm, no i na wadze od razu się to odbiło, niestety... |
|
|
|
#6035 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi jak to ten dzień to wszystkiego dobrego, jeszcze z 20 lat w takiej formie i kondycji jaką masz dziś
Miszka jak znajdziesz czas między badaniami, zakładaniem sukni do obiadu to proszę napisz czy przelew doszedł, jakoś niepewnie się czuję jak mi nie potwierdziłaś. U mnie deszczowo, ale ciepło. Przyjemnie pachnie. Dziś wyciągam wiosenno-letnie obuwie. Ze względu na deszcz założyłam dziś kozaki i miałam odruchy wiadomo jakie. Po kilku tygodniach przerwy nałożyłam dziś z Dermiki tę maseczkę "nocne życie" , jednak jest naprawdę dobra, napina fajnie buzię. Świetnie nadaje się pod makijaż. |
|
|
|
#6036 |
|
Zakorzenienie
|
No tak to dziś ten dzień
....i dlatego pada deszczbardzo Wam dziękuję za życzenia dziewczyny ![]() Miszka odezwij się jak tam na oddziale ? ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Anyzkowa Lapi jak to ten dzień to wszystkiego dobrego, jeszcze z 20 lat w takiej formie i kondycji jaką masz dziś ......................... ......................... ......................... ......................... ... hahaha boli mnie biodro
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-04-12 o 10:47 |
|
|
|
#6037 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi ha ha ha to nie patrz na dzień dzisiejszy, tak patrz na formę i kondycję z większej perspektywy
Co na dziś planujesz , jakieś przyjęcie ? Jej jak jest sennie, lekki deszczyk pada, ciepło a mi się oczy same zamykają. |
|
|
|
#6038 |
|
Zadomowienie
|
Lapi , ja już Ci mówiłam, że Ty jesteś siusiumajtek
![]() Więc nie narzekaj i nie płacz , bo co będziesz robić po 40-tce , po 50-tce....itd.... ![]() Wszystkiego dobrego z okazji urodzin! Była któraś już na "Układzie zamkniętym"? Jutro się wybieramy ...Nie wiem czy powinnam iść, bo przeżywać będę ... Skur.wysyństwo urzędasów i prawników co niektórych ... i brak odpowiedzialności za swoje nikczemności ....
|
|
|
|
#6039 |
|
Zadomowienie
|
Miszka , jak tam ? Pokuli Cię bardzo ? Dajesz radę ?
A wiecie,że dziś jest Światowy Dzień Czekolady ?
|
|
|
|
#6040 |
|
Zakorzenienie
|
Żadnej imprezy !
choć goście i tak mi się zwalą na kawę popołudniu ale na szczęście tylko moi rodzice i rodzeństwo ... mąż mnie na kolację zaprosił ... poszłam do fryzjera bez parasola,nie padało i zaparkowałam bardzo blisko ale jak wychodziłam tak lało ,że znów jak miotła wyglądam , no szlag by to ...ja dzień zaczęłam od kawy i czekolady ....nawet nie wiedziałam ,że dziś taki czekoladowy dzionek
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-04-12 o 13:49 |
|
|
|
#6041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lapi, jak ja bym chciała mieć tyle lat co Ty! Wszystkiego co najlepsze
|
|
#6042 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi sto lat
Raz-badania jakies jutro,ale mało..Niedziela-nic.(buuu).Dwa-Dostałam okres i gin niby po..To juz w myslach liczyłam, ile dni tu bede kwitła Do środy napewno..Jobca dostanę.. Mam ochotę wziąść walizkę i sobie pójść..Zdrowy rozsądek nie jest mi tu dany...
|
|
|
|
#6043 |
|
Konto usunięte
|
Nie miałam gazety w ręku, tylko w necie oglądam zdjecie. Jeśli na okładce jest Bujakiewicz, to ktoś chyba zgubił mózg przy obróbce tego zdjęcia. Chyba że to nie ona...
http://www.styl.pl/twoj-styl |
|
|
|
#6044 | |
|
Zakorzenienie
|
Lapi wszystkiego najlepszego
pewnie spoznione ale najserdeczniejsze zyczenia Cytat:
rozkrecilam kompa na czesci prawie pierwsze i troche poczyscilam oczywiscie zostalo mi srubek jak zwykle
Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2013-04-12 o 17:06 |
|
|
|
|
#6045 |
|
Zakorzenienie
|
Szati ale mnie pocieszyłaś
raz jeszcze wszystkim Wam dziękuję za serdeczność i życzenia ![]() goście już byli ...teraz jeszcze kolacja z moimi chłopakami ![]() Miszka czas szybko zleci w tym szpitalu Beata mam ten Twój Styl , kupiłam dzisiaj ... Bujakiewicz dobrze zgadujesz ....ale co najśmieszniejsze wywiad z nią zaczyna się właśnie od tego ,że nie chciała by jej zdjęcia były poprawiane komputerowo
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-04-12 o 17:15 |
|
|
|
#6046 |
|
Konto usunięte
|
Ja go chciałam kupić, bo dawno żadnej babskiej gazety nie kupowałam, ale przez te okładkę w internecie -nie ma mowy. Przejrzę przy okazji w bibliotece..
Myślałam też przez chwilę, że to Anna Guzik, tez sfotoszopowana do bóluBo to jest bardzo ładna kobieta. Ale na pewno nie taka chudziutka jak na okładce... |
|
|
|
#6047 |
|
Zakorzenienie
|
Beata2906
Bo to jest bardzo ładna kobieta. Ale na pewno nie taka chudziutka jak na okładce... ......................... ......................... ......................... ......................... ...... no nie , napewno nie jest to chudzinka ...właśnie fajna kobieca babeczka .. |
|
|
|
#6048 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
30+, co to jest?! Dziesięć lat temu byłaś smarkulą, nie powiesz, że chciałabyś do tego wrócić ![]() A facetom żadna z nas się nie skarzy, to na ogół bezcelowe, pewnie z powodu kompletnie innego rozumowania. Facet nie kojarzy potrzeby wyżalenia się, dla niego to jest problem, z którym on ma mi pomóc się rozprawić. Jak mówię tz, ze czuje się stara i gruba - ( no nie mówię już ) - to on od razu podsuwa, ze to trzeba ćwiczyć i nie jeść czekolady i wziąć się za siebie. A ze zmarszczkami się pogodzić. I jaka kobieta chce to usłyszeć...?! Oczywiście on ćwiczy codziennie, teraz przy przeziębieniu JEDEN dzień sobie odpuścił ![]() Tak, Beti, all wygląda PASKUDNIE. Swojego konta nie mogłam znaleźć... ![]() Anyżku, co to ja mówiłam o nie kupowaniu niczego...? Miałam wczoraj wyjątkowo czas na spokojne łażenie po centrum galaxy. w Douglasie...no, oszczędzałam, bo była promocja na kosmetyki firmowe, ja lubię ich krem do biustu. Dodatkowo przy 2 - 3 gratis - to kupiłam 3 ![]() A w H&M skusiły mnie egzotyczne wzory z dżunglą - i wyszłam z sukienką-tuniką i bluzką ![]() Miszka, wczoraj pokazywałam bratowej Twoje ciuchy na all. Ona ma koleżnkę, która miała sklep z ekskluzywna (?!) włoską marka Pizzaco. Sklepu nie ma, ale z Włoch przywozi bratowej ciuchy, które jej dobiera - wedle swego gustu. Bratowa jest zachwycona...no, może była. Zdołowałam ją wczoraj z lekka, ale nie lubię naciągania. A mam wrażenie, że "koleżanka" doi moja bratową, ile wlezie. Ciuchy są...normalne, butikowe. Nie tandetne może, ale i nic specjalnego. Za co w ubraniach płacimy...? Za wyjątkowy pomysł, super materiał i za znana markę. To niech mi ktoś powie, czemu zwykła bluzeczka z poliestru czy czegoś podobnego kosztuje 350?! Dla mnie przegięcie na maksa. No i pokazałam jej ekskluzywność marki Pizzaco, o której gogle prawie nie słyszało. Jeden sklep w Polsce znaleźliśmy od biedy i null, pustka...Nic, co usprawiedliwia horrendalne ceny! I dla porównania pokazałam ciuchy Miszki - tez włoskie, nowe, a ceny normalne...Bratowej skoczyło ciśnienie ![]() Teraz siedzę w maseczce, po peelingu enzymatycznym ( nie jestem przekonana, ale mam miniaturę, to zużywam ) i popijam porto. Dziś na kursie rozmawiałam z laskami z mego roku. W tym roku mamy dwudziestolecie Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-04-12 o 18:23 |
|
|
|
#6049 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#6050 |
|
Zakorzenienie
|
Beti, w kazarze były ładne torebki - ale za drogie. W CCC były ładne, kolorowe koturny - ale za wysokie, moje stopy zawyły ostrzegawczo na sam widok. W carry sa fajne, letnie, kolorowe spódnice ołówkowe, ale drogie to raz i źle leżały - to dwa. Dopasowane w biodrach, przez cienki materiał odznaczały się kieszenie, a talia tak szeroka, że chyba nawet paskiem bym nie uratowała. Tylko fajne kolory i materiały
Niby nie mój styl, ale cos w sobie ma i trwały, już drugi raz zwracam na niego uwagę...Chyba musze zajrzeć na to paskudne all...A powiedzcie - co sądzicie o peelingach enzymatycznych...? Znam parę, ale jakoś przekonania nie mam, dla mnie co ścierak to ścierak... Miszka, jak szpitalne warunki, sala, towarzystwo...? Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-04-12 o 19:01 |
|
|
|
#6051 |
|
Konto usunięte
|
Fakt, torebki kazara powalają ceną...Gdyby miała kupować, to tylko w outlecie.
Co do zapachów, jestem zauroczona chanel sycomore. Byłabym bardziej, gdyby mialy ludzką cenę i można je było kupić u nas. zapach nieziemski, całodzienny i oczywiście zostający na ciuchach...Cudo I już nie mogę się doczekać pogody na anais anais Bo ja lubię głównie te zapachy, które znam |
|
|
|
#6052 |
|
Zadomowienie
|
Lapi wszystkiego najlepszego
Kama pokaz zakupy z H&M.
|
|
|
|
#6053 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.hm.com/pl/product/08744?article=08744-A
Nie było 38, wzięłam 40, jest powiewna i trochę dłuższa. Kolory śliczne Bluzki nie widzę. Biały, powiewny T-shirt z małpami ![]() Fajnie wygląda https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...#review-762837 Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-04-12 o 19:20 |
|
|
|
#6054 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#6055 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiety fajne,ale ..ale..Co chwilę mnie kusi,zadzwonic po taksówkę i ..wyjść..uciec jak najdalej..Taki typ jestem...Nic mi nie robili,żadnego badania,tylko wywiad...Bez sensu takie piatkowe przyjęcia..Kama tunika śliczna
|
|
|
|
#6056 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ladna tunika Kama, juz sprawdzilam, u mnie tez jest
|
|
|
|
#6057 |
|
Raczkowanie
|
Fajna tunika, ale coś, co się nazywa powiewny tshirt z małpami musi dopiero być prima sort
. Lapi, jesteś w najseksowniejszym wieku ! Pomyślności! Misza, współczuję, szpitale są straszne- ale chyba oddziały endo jeszcze nie najgorsze... |
|
|
|
#6058 |
|
Rozeznanie
|
Lapi, wszystkie najlepszego
Kama ładna, ale ja się np. nie widzę w takich wzorach, jednak z tego co wiem to ty takie kroje lubisz. Chcecie coś zobaczyć, to proszę: http://www.facebook.com/TrecNutritio...05128276222754 szukajcie pośrodku :p |
|
|
|
#6059 |
|
Zakorzenienie
|
xnika polubione
|
|
|
|
#6060 |
|
Rozeznanie
|
Irenka, dziękuję
![]() nie chciałam nic wcześniej pisać w poniedziałek dostałam propozycję dołączenia do Teamu Trec'a, będą mnie wspierać marketingowo oraz pod kątem suplementów, m.in jakieś filmiki będą kręcić, ma powstać całkiem osobna strona z ich zawodnikami. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

bylo jedno wielkie Nieeee jak zobaczyl marchewke

i brak odpowiedzialności za swoje nikczemności ....
...

Raz-badania jakies jutro,ale mało..Niedziela-nic.(buuu).Dwa-Dostałam okres i gin niby po..To juz w myslach liczyłam, ile dni tu bede kwitła
Mam ochotę wziąść walizkę i sobie pójść..Zdrowy rozsądek nie jest mi tu dany...
... Bujakiewicz dobrze zgadujesz