Coke Live Music Festival - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-27, 15:04   #601
bells999
Zadomowienie

Dot.: Coke Live Music Festival

Cytat:
Napisane przez Magda10234 Pokaż wiadomość
Do dziewczyn co były na lotnisku ;D
Byłyście rano, w południe, wieczorem??
W sumie nie wiem czy bym się odważyła do chłopaków z Muse zagadać.... Czy tylko ich tylko z daleka podziwiać. Ale gratuluje determinacji i spotkania z niesamowitym trio.
PS: A Kate H. także tam była???
ty jesteś na tym polskim forum Muse? bo coś kojarzę nick
a no byłyśmy w południe gdzie te ofiary po koncercie dzień wcześniej by się zwlekły rano na samolot?

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

no była Kate z Ryderem, była też Kelly i wszystkie dzieciaczki Chrisa tylko, co mnie dziwi, nie było z nimi Toma i Morgana (?!)

www.DKMS.pl
wspólnie przeciw białaczce
bells999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-27, 15:44   #602
Magda10234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bells999 Pokaż wiadomość
ty jesteś na tym polskim forum Muse? bo coś kojarzę nick
Tak to ten sam nick Jakbym miała na każdym portalu inny chyba bym musiała co chwile nowe konta zakładać

Cytat:
a no byłyśmy w południe gdzie te ofiary po koncercie dzień wcześniej by się zwlekły rano na samolot?
Eh, takim to dobrze, ja musiałam z rańca wstać, bo nie dość, że kończyła się doba hotelowa, to jeszcze autobus.... Może bym się wybrała na to lotnisko, gdybym była w stanie (chociaż te 3 gorące herbaty, które wypiłam po koncercie uratowały moje gardło), znała lepiej Krk i nie miała tego ciężkiego plecaka, w którym moim zdaniem nic nie było
Magda10234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-27, 16:54   #603
bells999
Zadomowienie

Cytat:
Tak to ten sam nick Jakbym miała na każdym portalu inny chyba bym musiała co chwile nowe konta zakładać

Eh, takim to dobrze, ja musiałam z rańca wstać, bo nie dość, że kończyła się doba hotelowa, to jeszcze autobus.... Może bym się wybrała na to lotnisko, gdybym była w stanie (chociaż te 3 gorące herbaty, które wypiłam po koncercie uratowały moje gardło), znała lepiej Krk i nie miała tego ciężkiego plecaka, w którym moim zdaniem nic nie było
ale myśmy ich spotkały jak przylecieli do Polski, a nie jak wracali btw. jestem na tym forum Muse pod nickiem AnnC.

www.DKMS.pl
Stary 2010-08-28, 13:11   #604
Magda10234
Raczkowanie

Cytat:
ale myśmy ich spotkały jak przylecieli do Polski, a nie jak wracali btw. jestem na tym forum Muse pod nickiem AnnC.
Tak, wiem później to rozkminiłam.... spoko, narazie jakoś się nie mogę w tamto forum wkręcić, ale jak będę miała więcej czasu to wszystko tam nadrobię
Stary 2010-08-28, 14:36   #605
bells999
Zadomowienie

Cytat:
Tak, wiem później to rozkminiłam.... spoko, narazie jakoś się nie mogę w tamto forum wkręcić, ale jak będę miała więcej czasu to wszystko tam nadrobię
nowi zawsze mają ciężko ale to mija

a tak do tematu, żeby nie było offtopowania. na Coke 2011 wybiorę się tylko, jeśli by było Keane, Coldplay albo Muse znowu, co graniczy z cudem, prędzej pewnie wylądują znów na Open'erze.
ale i tak mam nadzieję, że w tym roku to była jednorazowa przygoda z CLMF, bo jakoś mnie ten festiwal i jego formuła drażni. jedna scena z prawdziwego zdarzenia i dwa zapychacze. pff.

www.DKMS.pl

Edytowane przez bells999
Czas edycji: 2010-08-28 o 14:52
Stary 2010-08-28, 15:27   #606
Magda10234
Raczkowanie

Cytat:
a tak do tematu, żeby nie było offtopowania. na Coke 2011 wybiorę się tylko, jeśli by było Keane, Coldplay albo Muse znowu, co graniczy z cudem, prędzej pewnie wylądują znów na Open'erze.
Ja bym się wybrała jakby było Simple Plan jakoś ostanio wracam do ich muzyki.

Cytat:
ale i tak mam nadzieję, że w tym roku to była jednorazowa przygoda z CLMF, bo jakoś mnie ten festiwal i jego formuła drażni. jedna scena z prawdziwego zdarzenia i dwa zapychacze. pff.
Cała prawda, moim zdaniem dodatkowo organizacja leżała, filma ochroniarska się wywiązała, ale reszta już nie. Bo kto widział żeby te panny przy napojach tak się guzdrały.... I nalewanie do tych kubków... schodziło tyle co obsłużenie ze 4 osoby.... :/
Stary 2010-08-28, 15:32   #607
bells999
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym się wybrała jakby było Simple Plan jakoś ostanio wracam do ich muzyki.

Cała prawda, moim zdaniem dodatkowo organizacja leżała, filma ochroniarska się wywiązała, ale reszta już nie. Bo kto widział żeby te panny przy napojach tak się guzdrały.... I nalewanie do tych kubków... schodziło tyle co obsłużenie ze 4 osoby.... :/
no dla mnie nawet ochrona była marna i do tego wcale niechętna do pomocy. na Open'erze ochrona była mega, a tu już nie za bardzo..

www.DKMS.pl

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 15:37   #608
kas!a
Zakorzenienie

Cytat:
nowi zawsze mają ciężko ale to mija

Prawda. Festiwal sam w sobie nie zachwyca. Mały teren, gastronomia, nie wiem jak w tym roku, ale w poprzednim, po największym koncercie nie dało się dotrzeć na dworzec, szłyśmy z kumpelą 2h na piechotę (ale co przeżyłyśmy, to nasze). Ogólnie nie czuło się tam festiwalowej atmosfery tak jak np. na woodstocku. Na openerze za to jeszcze nie byłam, ale obiecałam sobie, że jeśli za rok będą dobre zespoły (czyt. tak jak w tym roku, albo 2009 ), to przejadę całą Polskę, ale tym razem tam rozłożę namiot. No i na woodstocku też, obowiązkowo.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155

Edytowane przez kas!a
Czas edycji: 2010-08-28 o 15:38
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-28, 15:44   #609
Magda10234
Raczkowanie

Cytat:
no dla mnie nawet ochrona była marna i do tego wcale niechętna do pomocy. na Open'erze ochrona była mega, a tu już nie za bardzo..
Ja nie mam z czym tego porównać, więc z tego byłam w jakiś mały sposób zadowolona. Jakoś w sobotę na bramkach szło sprawnie (moim zdaniem). Nie potrzebowałam ich pomocy, więc nie wiem jak z tym było. Teraz mam nadzieję jeździć na koncerty konkretnych wykonawców. A na jakiś festiwal może jak jakiś bilet wygram ;P lub serialnie będzie ktoś interesujący.
Stary 2010-08-28, 15:54   #610
bells999
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie mam z czym tego porównać, więc z tego byłam w jakiś mały sposób zadowolona. Jakoś w sobotę na bramkach szło sprawnie (moim zdaniem). Nie potrzebowałam ich pomocy, więc nie wiem jak z tym było. Teraz mam nadzieję jeździć na koncerty konkretnych wykonawców. A na jakiś festiwal może jak jakiś bilet wygram ;P lub serialnie będzie ktoś interesujący.
no ja też nie potrzebowałam ich pomocy, tylko wody. na Open'erze dostaliśmy wszystko, a ja wiem, co mówię, bo byłam okropnie, niemiłosiernie gnieciona na Kasabian, 100 razy gorzej było niż na Muse tam z przodu bardziej w stronę środka sceny ;P ..choć stałam na barierkach i z boków ludzie okropnie się pchali, bo chcieli się przesunąć bardziej do środka sceny, nie wiem po co, jak tam już całkiem miejsca nie było..
a ty gdzie stałaś na Muse?

www.DKMS.pl
Stary 2010-08-28, 17:02   #611
Magda10234
Raczkowanie

Cytat:
a ty gdzie stałaś na Muse?
O barierkach nawet nie śniłam. Byłam z prawej strony.... E.... Nie mam pojęcia, który rząd, ale wiem, że ci kamerzyści co byli na środku (tam jak te barierki co szły do czarnej wierzy) byli za mną. A butelką z wodą co rzucał ten Panika wylądowała 2 rzędy przede mną. W sumie byłam zadowolona z miejsca Nie chciałam się pchać do przodu, bo miałam tam sporo miejsca do skakania i zaczerpnięcia oddechu a wiadomo im bliżej sceny tym większy ścisk i przegapiłabym sporo koncertu obmyślając jak tu przecisnąć się jeszcze bliżej. W sumie całkiem sporo ludzi chyba wybierało ten wariant.
Na Marsach z kolei byłam baaardzo daleko, bo musiałam wyjść, gdy zostałam tak ściśnięta, że zobaczyłam czarne plamy przed oczami.
Nie podobali mi się pchający ludzie. Wiadomo jak chcesz stać z przodu przyjdź wcześniej a nie psuj zabawy innym, ale chyba cały tył myślał, że miejsca z przodu jest dla wszystkich pod dostatkiem... :/
Wydaje mi się że właśnie na Muse ludzie już byli mądrzejsi i się tak nie pchali....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-28, 17:29   #612
dawid3k
Przyczajenie

Mimo, że nie usłyszałem paru kawałków, na które liczyłem m.in. Sober, The small print i cover can't take my eyes of you, to uważam, że MUSE dali wspaniały koncert
Bardzo mi się podobało to, że używali wielu instrumentów, a nie samych gitar - różnorodność się ceni... no i bardzo spodobał mi się fakt, że starali się "dziękować" w języku polskim - przy "bardzo dziękujemi" szeroko się uśmiechnąłem, ale mieli za to wielkiego plusa, zero sztuczności, że Nas kochają, najlepsza publika na świecie itd.

Polskie zespoły też dały czadu pod namiotem Coke'a, a najlepiej wypał Rotten Bark, rewelacyjnie grali i się przy nich wybawiłem

Ogólnie cały festival uważam za bardzo bardzo udany, gwiazdy zagraniczne świetnie grały.

ps. widział ktoś może chłopaka w takiej koszulce lub z napisem GG na plecach:

http://www11.speedyshare.com/files/2...zka%20copy.jpg

Bo to byłem ja xDD

Edytowane przez dawid3k
Czas edycji: 2010-08-28 o 17:46
dawid3k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-28, 17:52   #613
bells999
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dawid3k Pokaż wiadomość
Mimo, że nie usłyszałem paru kawałków, na które liczyłem m.in. Sober, The small print i cover can't take my eyes of you, to uważam, że MUSE dali wspaniały koncert
Bardzo mi się podobało to, że używali wielu instrumentów, a nie samych gitar - różnorodność się ceni... no i bardzo spodobał mi się fakt, że starali się "dziękować" w języku polskim - przy "bardzo dziękujemi" szeroko się uśmiechnąłem, ale mieli za to wielkiego plusa, zero sztuczności, że Nas kochają, najlepsza publika na świecie itd.

Polskie zespoły też dały czadu pod namiotem Coke'a, a najlepiej wypał Rotten Bark, rewelacyjnie grali i się przy nich wybawiłem

Ogólnie cały festival uważam za bardzo bardzo udany, gwiazdy zagraniczne świetnie grały.

Bo to byłem ja xDD
akurat te piosenki, które wymieniłeś, to marzenia ściętej głowy. oni już dawno ich nie grają, a Sober w ogóle mało kiedy było uwzględniane w setlistach, nawet za czasów Showbiz

www.DKMS.pl
Stary 2010-08-28, 23:26   #614
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
JA prawdopodobnie
amelss pjona , ja też się wybieram
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-29, 00:03   #615
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
amelss pjona , ja też się wybieram
Ooooo no to bd ogień

Ja już zbieram na bilet
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-29, 12:05   #616
Aneczka91
Zakorzenienie

ja też

Stary 2010-08-29, 13:23   #617
dawid3k
Przyczajenie

Cytat:
akurat te piosenki, które wymieniłeś, to marzenia ściętej głowy. oni już dawno ich nie grają, a Sober w ogóle mało kiedy było uwzględniane w setlistach, nawet za czasów Showbiz

Wiadomo, co nie znaczy, że nie są fajne Lubie jak artyści zaskoczą na scenie jakimś starym repertuarem, a na polu dużo pojękiwań było przez ludzi, że mogli coś starego pograć, ale koncert i tak przedni

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez hashii Pokaż wiadomość
http://www.alterart.pl/30stm/bilety.html

z Warszawa bez problemu.. tylko właśnie, jeśli będę chciała być pod sceną, to trzeba będzie czyhać XD a wątpię, że to tylko mój pomysł, bo jest na pewno więcej wierniejszych fanów.. he no i nie wiem co robić : D
Mimo wszystko bierz płytę nie po to się jedzie na koncert, daje kase, żeby siedzieć Ale powiem Ci, że z psychofankami marsów nie masz szans haha ja widziałem co to się działo 1 dnia coke'a... czatowali już od rana pod bramami, a potem stali NON STOP pod sceną mimo, że marsi byli po 21 3/4 fanek to dzieciarnia typowa(bez urazy ) więc trafisz na wielką "ścianę" i dalej nie przejdziesz, tam piszczą, drapią płaczą jak chcesz przejść - totalnie chore, no bo dziecinne zachowanie... To nie to co woodstock, że wyruszyłem spod wioski piwnej prosto na papa roach i wystarczyło mówić co chwile "przepraszam" i wylądowałem pod samiutką sceną kilka metrów od wokalisty, że mogłem widzieć, jak mu krople potu ściekają

Podsumowując... jeśli też piszczysz masz KREJZOLA na ich punkcie, to wejdz na last.fm tam masz POLISH ECHELON, zgadaj sie z laskami i wtedy spokojnie sie z nimi zgrasz, bo moje znajome tak zrobiły i będziesz pod samą sceną

Pozdr. :P
Stary 2010-08-29, 14:53   #618
bells999
Zadomowienie

Cytat:
Wiadomo, co nie znaczy, że nie są fajne Lubie jak artyści zaskoczą na scenie jakimś starym repertuarem, a na polu dużo pojękiwań było przez ludzi, że mogli coś starego pograć, ale koncert i tak przedni

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Mimo wszystko bierz płytę nie po to się jedzie na koncert, daje kase, żeby siedzieć Ale powiem Ci, że z psychofankami marsów nie masz szans haha ja widziałem co to się działo 1 dnia coke'a... czatowali już od rana pod bramami, a potem stali NON STOP pod sceną mimo, że marsi byli po 21 3/4 fanek to dzieciarnia typowa(bez urazy ) więc trafisz na wielką "ścianę" i dalej nie przejdziesz, tam piszczą, drapią płaczą jak chcesz przejść - totalnie chore, no bo dziecinne zachowanie... To nie to co woodstock, że wyruszyłem spod wioski piwnej prosto na papa roach i wystarczyło mówić co chwile "przepraszam" i wylądowałem pod samiutką sceną kilka metrów od wokalisty, że mogłem widzieć, jak mu krople potu ściekają

Podsumowując... jeśli też piszczysz masz KREJZOLA na ich punkcie, to wejdz na last.fm tam masz POLISH ECHELON, zgadaj sie z laskami i wtedy spokojnie sie z nimi zgrasz, bo moje znajome tak zrobiły i będziesz pod samą sceną

Pozdr. :P
ja nie powiedziałam, że złe, ja je uwielbiam, ale sety Muse są dość przewidywalne. już kiedyś zamienili kolejność Plug in Baby i Hysterii, ale to było dawno, to samo z początkiem koncertu (nie widziałam setu z Austrii), po prostu serce mi stanęło, jak nie zaczęli od Uprising i było coś w stylu: "O BOOOOOOOOZE, NEW BORN, NEW BORN, NEW BOOOOOOORN!!! " no i, że TIRO nie grali zaraz po UD, to też było megazaskoczenie i tyle niespodzianek. niby dla kogoś to nic, ale dla mnie to był szok za szokiem

a co do stania pod barierkami i okupowania bram - ja na Muse zrobiłam dokładnie to samo. już przed 14 byłyśmy koło taśm, koleżanka nam rano miejsca zajęła, potem cały dzień stałyśmy przy barierkach, bo wiedziałyśmy, że to graniczy z cudem, żeby na raz tyle osób do przodu przeszło i nie uważam siebie za psychofankę, słucham dla muzyki i dla głodu Matta. a jego wygląd to już inna bajka

www.DKMS.pl
Stary 2010-08-29, 15:07   #619
dawid3k
Przyczajenie

Nie no fanem można być i to wielkim ale żenujące jest dla mnie jak ludzie mają wściekłosc w oczach pienią się bo ktos chce sie przesunac troche do przodu, a te pierwsze kilka metrów od sceny na marsach, to naprawde porażka była kazdy mowil ze mają coś nie tak z garem te dzieci

A ja brech mialem jak Matt tyłeczkiem kręcił hahahahha albo jak kazdy uuuuuuuuuuu krzyczal jak basista kopcił fajke na telebimie
Stary 2010-08-29, 15:24   #620
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
to akurat fakt. na Openerze byłam tylko raz i na jeden dzień, ale dużo moich znajomych jeździ i wiem, że często mają problem z wyborem sceny, bo np na głównej i w Tent Stage jednocześnie grają świetne zespoły

Cytat:

Bo to byłem ja xDD
tak, chyba Cię minęłam
ale ja akurat Marsów nie za bardzo trawię więc po prostu poszłam dalej
te piosenki, które wymieniłeś - rzeczywiście, marzenia ściętej głowy, tak jak np. moje ukochane Muscle Museum

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-30, 15:56   #621
Aneczka91
Zakorzenienie

kto chętny na clmf 2011 ? Ziółkowski już się stara o ściągnięcie na CLMF Coldplay

Stary 2010-08-30, 16:33   #622
bells999
Zadomowienie

Cytat:
kto chętny na clmf 2011 ? Ziółkowski już się stara o ściągnięcie na CLMF Coldplay
nie żartuj sobie, Anka.. skąd to info? jeszcze się skończy tak, że na Open'erze będzie Radiohead a na CLMF Coldplay i znów dwa festy będą do obstawienia.. a ja zbieram kasę na Muse!

www.DKMS.pl
Stary 2010-08-30, 17:13   #623
Aneczka91
Zakorzenienie

Było kilka z nim wywiadów o coke'u i wyraźnie mówił że już się stara o Coldplay na CLMF 2011, potwierdził też to Hali z last.fm który zna organizatorów)
A gdzie muse będą?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-30, 17:25   #624
LoieFuller
Raczkowanie

Ja marzyłam o Sunburn i Sing for absolution , ale to też bardzo rzadko grają. Cały koncert czekałam na Hysterię i chłopaki mnie nie zawiedli . Teraz mam taką fazę na Muse, ze non stop siedzę na youtubie i oglądam nagrania z koncertów. Ja niestety nie miałam zachwycającego towarzystwa, obok kotłowały się prawdopodobnie "dzieci zmierzchu" i zamiast słuchać, urządziły sobie dyskotekę. Z drugiej strony jakieś idiotki darły mi się do ucha i nawet próbowały wokalizy razem z Mattem (koszmar). Niektórzy naprawdę nie potrafią sie kulturalnie bawić, zachowują się jakby byli sami na takim koncercie. Ja nie pchałam się do barierek, bo mam 1,55 i nie porywam się przy takiej frekwencji z motyką na słońce

Co do Coldplay na CLMF 2011, ja bardzo chętnie pojadę, bo mam do Chrisa i spółki sentyment. Chociaż nie sa obecnie w najlepszej formie, więc może nawet sami poproszą Ziółkowskiego, żeby ich zgarnął :P
LoieFuller jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-30, 18:50   #625
bells999
Zadomowienie

Cytat:
Było kilka z nim wywiadów o coke'u i wyraźnie mówił że już się stara o Coldplay na CLMF 2011, potwierdził też to Hali z last.fm który zna organizatorów)
A gdzie muse będą?
nie wiem jeszcze, gdzie. jeśli w Polsce, to super, a nie spodziewałabym się tego tak szybko. tymczasem ja zbieram kasę na Berlin albo podobną cholerę, może na wiosnę jeszcze do Europy wrócą na parę koncertów..

www.DKMS.pl
Stary 2010-08-30, 19:02   #626
ILM_
Raczkowanie

Cytat:
Gosh, jak będzie Colplay to ja jadę na 100 %!
Chociaż, oczywiście, wolałabym kolejny raz Muse (tym razem z Sunburn w Secie ), ale to raczej niemożliwe...
ILM_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-30, 19:19   #627
bells999
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ILM_ Pokaż wiadomość
Gosh, jak będzie Colplay to ja jadę na 100 %!
Chociaż, oczywiście, wolałabym kolejny raz Muse (tym razem z Sunburn w Secie ), ale to raczej niemożliwe...
ja bym sie tak jarała Coke, jakby to był festiwal podobny formułą do Open'era. bo HOF mi 100 razy bardziej podchodzi i jest megafestem, a CLMF.. no chyba, że rzeczywiście chcą go zmienić w bardziej ambitny festiwal.. no ale gdziekolwiek będzie Coldplay, czy na Coke, czy na Open'erze - jadę taaaaaam choć moje marzenie, to zobaczyć Coldplay i Radiohead na jednym festiwalu, a najlepiej na Open'erze 2011

www.DKMS.pl
Stary 2010-08-30, 20:15   #628
Aneczka91
Zakorzenienie

myślę że ziółkowski powoli chce iść w stronę openera jeśli chodzi o coke'a

Stary 2010-08-30, 21:26   #629
bells999
Zadomowienie

Cytat:
myślę że ziółkowski powoli chce iść w stronę openera jeśli chodzi o coke'a
a ja jednak ciągle wolałabym jeden wieeeeeeeeelki festiwal i dwa małe, a nie jeden duży i dwa średnie, bo na każdym są zespoły, które bardzo lubię i za cholerę kasy więcej mi na moim drzewku nie chce urosnąć, żeby być tu i tu i tu...

www.DKMS.pl
Stary 2010-08-30, 21:26   #630
miyavi666
Raczkowanie

Wink Dot.: Coke Live Music Festival

CLMF 2010 był niesamowity też słyszłam że mają ściągnąć Coldplay z czego się bardzo ciesze Możemy już głosować jakich artystów chcielibyśmy widzieć w przyszłym roku. http://livefestival.pl/news_63.html

Co do koncertu w Wawie 30STM też się wybieram, tylko nie wiadomo co z biletami bo podobno się kończą(albo już skończyły) ale miała wyjść druga pula więc mam cichą nadzieję że jeszcze zdążę kupić. Wie ktoś może coś w tej sprawie? Zdecydowanie na płycie co to za zabawa na siedząco :P Wybiera się ktoś może z południa Polski? Chętnie się z kimś zabiorę xD
+ do wszystkich fanów 30STM głosujcie na esce rock na 30STM już kilka razy byli na 1# więc musimy to powtórzyć http://www.eskarock.pl/index.php?page=lista_nrd
+ zespół oczywiście wspomniał o tym na Twitterze xD więc warto
miyavi666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości