|
|
#601 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coke Live Music Festival
Cytat:
a no byłyśmy w południe gdzie te ofiary po koncercie dzień wcześniej by się zwlekły rano na samolot? ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- no była Kate z Ryderem, była też Kelly i wszystkie dzieciaczki Chrisa tylko, co mnie dziwi, nie było z nimi Toma i Morgana (?!)
|
|
|
#602 | |
|
Raczkowanie
|
Tak to ten sam nick
Jakbym miała na każdym portalu inny chyba bym musiała co chwile nowe konta zakładać ![]() Cytat:
), znała lepiej Krk i nie miała tego ciężkiego plecaka, w którym moim zdaniem nic nie było
|
|
|
|
|
|
#603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
btw. jestem na tym forum Muse pod nickiem AnnC.
|
|
|
#604 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak do tematu, żeby nie było offtopowania. na Coke 2011 wybiorę się tylko, jeśli by było Keane, Coldplay albo Muse znowu, co graniczy z cudem, prędzej pewnie wylądują znów na Open'erze. ale i tak mam nadzieję, że w tym roku to była jednorazowa przygoda z CLMF, bo jakoś mnie ten festiwal i jego formuła drażni. jedna scena z prawdziwego zdarzenia i dwa zapychacze. pff.
Edytowane przez bells999 Czas edycji: 2010-08-28 o 14:52 |
|
|
|
|
|
#606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakoś ostanio wracam do ich muzyki.Cała prawda, moim zdaniem dodatkowo organizacja leżała, filma ochroniarska się wywiązała, ale reszta już nie. Bo kto widział żeby te panny przy napojach tak się guzdrały.... I nalewanie do tych kubków... schodziło tyle co obsłużenie ze 4 osoby.... :/ |
|
|
|
|
|
#607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Ogólnie nie czuło się tam festiwalowej atmosfery tak jak np. na woodstocku. Na openerze za to jeszcze nie byłam, ale obiecałam sobie, że jeśli za rok będą dobre zespoły (czyt. tak jak w tym roku, albo 2009 No i na woodstocku też, obowiązkowo.
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2010-08-28 o 15:38 |
|
|
|
|
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam z czym tego porównać, więc z tego byłam w jakiś mały sposób zadowolona. Jakoś w sobotę na bramkach szło sprawnie (moim zdaniem). Nie potrzebowałam ich pomocy, więc nie wiem jak z tym było. Teraz mam nadzieję jeździć na koncerty konkretnych wykonawców. A na jakiś festiwal może jak jakiś bilet wygram ;P lub serialnie będzie ktoś interesujący.
|
|
|
|
|
#610 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ty gdzie stałaś na Muse?
|
|
|
#611 |
|
Raczkowanie
|
O barierkach nawet nie śniłam. Byłam z prawej strony.... E.... Nie mam pojęcia, który rząd, ale wiem, że ci kamerzyści co byli na środku (tam jak te barierki co szły do czarnej wierzy) byli za mną. A butelką z wodą co rzucał ten Panika wylądowała 2 rzędy przede mną. W sumie byłam zadowolona z miejsca
Nie chciałam się pchać do przodu, bo miałam tam sporo miejsca do skakania i zaczerpnięcia oddechu a wiadomo im bliżej sceny tym większy ścisk i przegapiłabym sporo koncertu obmyślając jak tu przecisnąć się jeszcze bliżej. W sumie całkiem sporo ludzi chyba wybierało ten wariant. Na Marsach z kolei byłam baaardzo daleko, bo musiałam wyjść, gdy zostałam tak ściśnięta, że zobaczyłam czarne plamy przed oczami. Nie podobali mi się pchający ludzie. Wiadomo jak chcesz stać z przodu przyjdź wcześniej a nie psuj zabawy innym, ale chyba cały tył myślał, że miejsca z przodu jest dla wszystkich pod dostatkiem... :/ Wydaje mi się że właśnie na Muse ludzie już byli mądrzejsi i się tak nie pchali.... |
|
|
|
|
#612 |
|
Przyczajenie
|
Mimo, że nie usłyszałem paru kawałków, na które liczyłem m.in. Sober, The small print i cover can't take my eyes of you, to uważam, że MUSE dali wspaniały koncert
Bardzo mi się podobało to, że używali wielu instrumentów, a nie samych gitar - różnorodność się ceni... no i bardzo spodobał mi się fakt, że starali się "dziękować" w języku polskim - przy "bardzo dziękujemi" szeroko się uśmiechnąłem, ale mieli za to wielkiego plusa, zero sztuczności, że Nas kochają, najlepsza publika na świecie itd. Polskie zespoły też dały czadu pod namiotem Coke'a, a najlepiej wypał Rotten Bark, rewelacyjnie grali i się przy nich wybawiłem ![]() Ogólnie cały festival uważam za bardzo bardzo udany, gwiazdy zagraniczne świetnie grały. ps. widział ktoś może chłopaka w takiej koszulce lub z napisem GG na plecach: http://www11.speedyshare.com/files/2...zka%20copy.jpg Bo to byłem ja xDD Edytowane przez dawid3k Czas edycji: 2010-08-28 o 17:46 |
|
|
|
|
#613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#615 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
|
|
#617 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wiadomo, co nie znaczy, że nie są fajne Lubie jak artyści zaskoczą na scenie jakimś starym repertuarem, a na polu dużo pojękiwań było przez ludzi, że mogli coś starego pograć, ale koncert i tak przedni ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
nie po to się jedzie na koncert, daje kase, żeby siedzieć Ale powiem Ci, że z psychofankami marsów nie masz szans haha ja widziałem co to się działo 1 dnia coke'a... czatowali już od rana pod bramami, a potem stali NON STOP pod sceną mimo, że marsi byli po 21 3/4 fanek to dzieciarnia typowa(bez urazy ) więc trafisz na wielką "ścianę" i dalej nie przejdziesz, tam piszczą, drapią płaczą jak chcesz przejść - totalnie chore, no bo dziecinne zachowanie... To nie to co woodstock, że wyruszyłem spod wioski piwnej prosto na papa roach i wystarczyło mówić co chwile "przepraszam" i wylądowałem pod samiutką sceną kilka metrów od wokalisty, że mogłem widzieć, jak mu krople potu ściekają Podsumowując... jeśli też piszczysz masz KREJZOLA na ich punkcie, to wejdz na last.fm tam masz POLISH ECHELON, zgadaj sie z laskami i wtedy spokojnie sie z nimi zgrasz, bo moje znajome tak zrobiły i będziesz pod samą sceną ![]() Pozdr. :P |
||
|
|
|
|
#618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do stania pod barierkami i okupowania bram - ja na Muse zrobiłam dokładnie to samo. już przed 14 byłyśmy koło taśm, koleżanka nam rano miejsca zajęła, potem cały dzień stałyśmy przy barierkach, bo wiedziałyśmy, że to graniczy z cudem, żeby na raz tyle osób do przodu przeszło i nie uważam siebie za psychofankę, słucham dla muzyki i dla głodu Matta. a jego wygląd to już inna bajka
|
|
|
#619 |
|
Przyczajenie
|
Nie no fanem można być i to wielkim
ale żenujące jest dla mnie jak ludzie mają wściekłosc w oczach pienią się bo ktos chce sie przesunac troche do przodu, a te pierwsze kilka metrów od sceny na marsach, to naprawde porażka była kazdy mowil ze mają coś nie tak z garem te dzieci A ja brech mialem jak Matt tyłeczkiem kręcił hahahahha albo jak kazdy uuuuuuuuuuu krzyczal jak basista kopcił fajke na telebimie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#620 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale ja akurat Marsów nie za bardzo trawię więc po prostu poszłam dalej ![]() te piosenki, które wymieniłeś - rzeczywiście, marzenia ściętej głowy, tak jak np. moje ukochane Muscle Museum
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
kto chętny na clmf 2011 ?
Ziółkowski już się stara o ściągnięcie na CLMF Coldplay
|
|
#622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Było kilka z nim wywiadów o coke'u i wyraźnie mówił że już się stara o Coldplay na CLMF 2011, potwierdził też to Hali z last.fm który zna organizatorów
)A gdzie muse będą?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#624 |
|
Raczkowanie
|
Ja marzyłam o Sunburn i Sing for absolution
, ale to też bardzo rzadko grają. Cały koncert czekałam na Hysterię i chłopaki mnie nie zawiedli . Teraz mam taką fazę na Muse, ze non stop siedzę na youtubie i oglądam nagrania z koncertów. Ja niestety nie miałam zachwycającego towarzystwa, obok kotłowały się prawdopodobnie "dzieci zmierzchu" i zamiast słuchać, urządziły sobie dyskotekę. Z drugiej strony jakieś idiotki darły mi się do ucha i nawet próbowały wokalizy razem z Mattem (koszmar). Niektórzy naprawdę nie potrafią sie kulturalnie bawić, zachowują się jakby byli sami na takim koncercie. Ja nie pchałam się do barierek, bo mam 1,55 i nie porywam się przy takiej frekwencji z motyką na słońce ![]() Co do Coldplay na CLMF 2011, ja bardzo chętnie pojadę, bo mam do Chrisa i spółki sentyment. Chociaż nie sa obecnie w najlepszej formie, więc może nawet sami poproszą Ziółkowskiego, żeby ich zgarnął :P |
|
|
|
|
#625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#626 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
choć moje marzenie, to zobaczyć Coldplay i Radiohead na jednym festiwalu, a najlepiej na Open'erze 2011
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
myślę że ziółkowski powoli chce iść w stronę openera jeśli chodzi o coke'a
|
|
#629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#630 |
|
Raczkowanie
|
CLMF 2010 był niesamowity
też słyszłam że mają ściągnąć Coldplay z czego się bardzo ciesze Możemy już głosować jakich artystów chcielibyśmy widzieć w przyszłym roku. http://livefestival.pl/news_63.htmlCo do koncertu w Wawie 30STM też się wybieram, tylko nie wiadomo co z biletami bo podobno się kończą(albo już skończyły) ale miała wyjść druga pula więc mam cichą nadzieję że jeszcze zdążę kupić. Wie ktoś może coś w tej sprawie? Zdecydowanie na płycie co to za zabawa na siedząco :P Wybiera się ktoś może z południa Polski? Chętnie się z kimś zabiorę xD + do wszystkich fanów 30STM głosujcie na esce rock na 30STM już kilka razy byli na 1# więc musimy to powtórzyć ![]() http://www.eskarock.pl/index.php?page=lista_nrd+ zespół oczywiście wspomniał o tym na Twitterze xD więc warto
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

gdzie te ofiary po koncercie dzień wcześniej by się zwlekły rano na samolot? 

), znała lepiej Krk i nie miała tego ciężkiego plecaka, w którym moim zdaniem nic nie było