|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Slimex 15
Powiem Ci że z każdym kolejnym dniem apetyt był coraz mniejszy
Staram się nie wchodzić do kuchni,ale przy dwójce dzieci to niemożliwe
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
Niestety ale ten facet się nie odezwał, miał zadzwonić, żebyśmy się umówili i cisza. Może jutro zadzwoni.
|
|
|
|
#603 |
|
Raczkowanie
|
Ojej,strasznie mi przykro
Wydawało mi się że jest bardziej konkretny Ale główka do góry,Tobie zależy na tabsach a jemu na kasie,więc pewnie się odezwie
|
#604 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#605 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Mariczko
Jak tam u Ciebie?Jak się czujesz?Ja mam jakiegoś doła dzisiaj i chce mi się potwornie jeść..No i jem jak głupia,mam nadzieję że jutro będzie inaczej,bo inaczej moje odchudzanie szlag trafił
|
#606 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
masz często doły? nie mozna tak!!!czasami tak jest , że chce sie jeść , ze złości , z nudów Idx jutro i kup wage i sie zważ , bo umre z ciekawości ja się czuję dobrze, aczkolwiek czasmi , jak wracam z pracy - a mało jem , pawie wogóle w pracy- ledwo wchodze po schodach ale dajemy rade , kto jak kto , ale my zawsze |
|
|
|
|
#607 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Napisałam mega długą relację i wszystko mi się skasowało
![]() ![]() No ale zacznę jeszcze raz w skrócie ![]() Po pierwsze - Marika - GRATULACJE! Wow, -30 to jest mistrzostwo ![]() Po drugie - a jednak, dalej nie mogę spać Po trzecie - mdli mnie jak diabli i nie mogę w siebie prawie nic wcisnąć poza śniadaniem Po czwarte - wydaje mi się że jest mnie mniej ciężko mi po ubraniach wywnioskować, ale coś jakby moje policzki są mniej napompowane w piątek zweryfikuję to na wadze i dam znaćZobaczymy czy faktycznie ubyło tu i ówdzie, czy mam schize, czego nie wykluczam ![]() Pozdrawiam |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#608 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hejka na poczaatek sprostuje to co ŹLE CZYTACIE napisałam , że od października WALCZE Z 30 KG a nie ,ze schudłam 30 kg , czy naprawde napisałam niezrozumiale? ![]() dobre z ta ciąza ![]() a co do wagi , to by było dziwne jakby nie było Ciebie mniej ile juz bierzesz? 2 tyg? spadło napewno ze 2-3 kg
|
|
|
|
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny facet się odezwał
zadzwoni wieczorem i powiedział, że miał jakąś stłuczkę i nie miał jak dać znać. Umówiliśmy się na dzisiaj, tylko, że mój narzeczony ma odebrać tabsy, bo ja w pracy jestem. Ale facet naprawdę fajny, bo powiedział, że w każde miejsce w Warszawie może mi dowieźć Dałam narzeczonemu instrukcję i mam nadzieje, że dobre te tabletki od niego weźmie:Pja chcę już chudnąć! doczekać się nie mogę
|
|
|
|
#610 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę że te całe moje doły wynikają z tego że nie mogę się po ludzku zważyć,w końcu dziś zjadłam 9 tabletę i dalej nie wiem na czym stoję Wagę kupię dopiero jutro,bo nie mam kasy a chcę już kupić troszkę---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
No widzisz,nie potrzebnie się już martwiłaś Tak więc od jutra startuj z tabletkami i opisuj co się dzieje
|
|
#611 |
|
Raczkowanie
|
mam całe 3 miesiące na używanie tabletek. Ślub jest 22 września, więc chyba będzie dobrze jak tabletki odstawię 10? ciekawe jak będzie po nich, chyba już będę mogła pić aklohol? bo na własnym weselu się nie napić? :P
|
|
|
|
#612 |
|
Raczkowanie
|
Życzę Ci byś jak najkrócej musiała je stosować, bo one nie są obojętne dla naszego organizmu..
![]() Acha,a co do alkoholu,to trzeba uważać,różnie to bywa..Trudno mi powiedzieć czy będąc już po kuracji kilka dni, tabsy nie wejdą w jakąś reakcje z alkoholem.Naprawdę nie wiem.To też chyba zależy od organizmu.
Czasem lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości Edytowane przez nenkaEr Czas edycji: 2012-05-09 o 07:48 |
|
|
|
#613 |
|
Raczkowanie
|
no ja mam też dużą nadwagę, więc to też sprawi, że szybciej będą ze mnie spadać te kilogramy. Od jutra zaczynam relacjonować co się ze mną dzieje
|
|
|
|
#614 |
|
Raczkowanie
|
To fajnie,z uwagą będę śledzić
Ja też dopiero jutro przekonam się o skuteczności tych lekarstw jak wejdę na normalną wagę W takim razie życzę Ci samych sukcesów i nie poddawaj się
|
#615 |
|
BAN stały
|
Witajcie dziewczynki
widze, że tabletki dotarły? a rzcej Pan sprzedający więc trzymam kciuki ,![]() powodzonka
Edytowane przez marika39 Czas edycji: 2012-05-10 o 09:20 |
|
|
|
#616 |
|
Raczkowanie
|
marika39 o tej rewelacji czytałam na wielu stronach, no ale bez różnicy, mam nadzieję, że pójdzie mi szybko w dół.
|
|
|
|
#617 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#618 |
|
Przyczajenie
|
Witam 2 tygodnie temu kupilam Slimex u P.Kasia gg9291404 - otrzymalam tabletki po 5 dniach. Na dzien dzisiejszy jest mnie 3 kg mnie
|
|
|
|
#619 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!! Wiem, nie było mnie długo, pewnie dostanę burę
ale niestety po sibumaxie czułam się tragicznie.. no i obowiązki, mały bobas.. chyba wybaczycie? ![]() chcę schudnąć, bo moja waga po ciąży jest straszna. ma ktoś namiary na adipex, sprawdzony??? Marika: co słychać?? jak odchudzanko? jak waga no i samopoczucie?? crokass: Witam! powiedz co zamówiłaś?? |
|
|
|
#620 |
|
Raczkowanie
|
paulajas cześć
![]() zamówiłam Slimex 15. Już czeka na mnie w domu, od jutra zaczynam ![]() Edit: a właśnie dziewczyny, powiedzcie mi jak najlepiej brać ten Slimex? przed śniadaniem czy po? ja wstaję o 5.15 i śniadanie jem w pracy dopiero koło 8. To lepiej w domu czy jak już zjem? Edytowane przez crookass Czas edycji: 2012-05-09 o 14:50 |
|
|
|
#621 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ten facet nie ma innych leków?
|
|
|
|
|
#622 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
Ja biorę najwcześniej jak się da tzn.nawet po 6.rano.Biorę tak wcześnie,bo przynajmniej nie mam aż tak wielkich teraz problemów z zaśnięciem w nocy.Na początku to był horror,chodziłam spać nawet koło1.w nocy co dla mnie jest nie do pomyślenia bo ogólnie kładłam się na co dzień góra 23.
Czasem lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty,niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości Edytowane przez nenkaEr Czas edycji: 2012-05-09 o 16:36 |
|
|
|
#623 |
|
Raczkowanie
|
no dobra to i ja będę brała je jak najwcześniej.
paulajas, ma też inne leki. wpisz tadeusz nalepa slimex w google i znajdziesz jego ogłoszenia |
|
|
|
#624 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
hej Tobie koleżanko ochrzan sie należy nie ładnie czyżbys odstawiała sibumax?skonczyłas go brac czy przestałaś? aż tak źle się czujesz? niestety tak jest, widze ze na adipex chcesz się przezucic? ile kg spadło , napisz cos a nie zero informacji o kg pozdrawiama ja daje rade, musze ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- hejka , jak tam samopoczucie i zacięcie do odchudzania![]() co do brania leków, radziłabym brać razem ze śniadaniem , bo kto je bardzo obfite śniadania??? nie znam takich , żeby sie objadać rano , poza tym śniadanie jest najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia , więc jeśli zje się normalne porządne śniadanie to bedzie jedyny posiłek który bedzie dawał powera na cały dzień , bo później z jedzeniem i chęciami kiepsko a nie można nic nie jeść , bo po 2-3 dniach padniecie ale każdy robi jak uważa, poza tym kochana jak bedziesz wstawała o 5,15 i weźmiesz tabl. to możesz mieć problem z dojazdem do pracy, po kilku dniach bedzie Ci słabo , źle ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
waga zakupiona? kg zważone? spowiadaj się czekam |
|||
|
|
|
#625 |
|
Raczkowanie
|
marika39 dzięki za rady, w takim razie będę je łykać razem ze śniadaniem. Zobaczymy jak to później w ciągu dnia będzie wyglądało.
Zacięcie jest ogromne, najchętniej to już bym wzięła tą tabletkę :P |
|
|
|
#626 |
|
Raczkowanie
|
Aaaa! I ja jutro zaczynam !
Dzisiaj po pracy, pobiegłam prosto do skrzynki żeby zobaczyc czy listonosz już był a tam nic az nagle puka sąsiadka ze jakaś przesyłeczka jest dla mnie !Jestem mega zadowolona! Mój Sibumax stoi sobie spokojnie na półce i czeka do dnia jutrzejszego...nie powiem że stresik mały też mam Widzę że i nie ja jedna od jutra zaczynam - także będziemy mogły porównywać osiągnięcia Idę na rower z tej radości !!
|
|
|
|
#627 |
|
BAN stały
|
zobaczysz ja sie bedziesz czuła po kilku dniach brania wtedy ustalisz sobie sama pore o ktorej najlepiej dla Ciebie bedzie zażywać, ale lepiej nie szaleć
zawsze na poczatku trzeba obserwować siebie i uwazać na objawy ![]() onlemon......nie dziwie się że stres jest , radze uważać, bo napaliłaś sie na tabsy , nie przecholujpowodzonka zycze |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#628 |
|
Raczkowanie
|
onlemon fajnie, że zaczynamy razem
![]() Marika na pewno będę obserwować mój organizm, bo też troszkę obawiam się objawów, nie mam zamiaru szaleć, bo wiem, że to trochę niebezpieczne. W ogóle jak powiedziałam mojemu TŻ, że zamierzam takie coś brać to o mało z siebie nie wyszedł, zaczął krzyczeć, że on mi zabrania, że to niebezpieczne, że umrę i że ja tego przecież niepotrzebuję. Ale jakoś udało się go udobruchać i powiedzieć, że jak tylko coś się zacznie dziać to odstawiam, a on zagroził, że mi je w kibelku spuści :P |
|
|
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
No dobra dziewuchy
Kupiłam tą wagę,wlazłam i co???61,2.No tyle dokładnie.Tak więc nie wiem ile zrzuciłam dotychczas bo nie wiem od kiedy ta moja zepsuta waga okazała się zepsutą.Tyle w tym temacie Może jutro będę w lepszym nastroju.Życzę Wam spokojnej nocy
|
#630 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jak się ma SibuMax do tabletek anty?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

Staram się nie wchodzić do kuchni,ale przy dwójce dzieci to niemożliwe
Wydawało mi się że jest bardziej konkretny
Ale główka do góry,Tobie zależy na tabsach a jemu na kasie,więc pewnie się odezwie

masz często doły? nie mozna tak!!!
ale dajemy rade , kto jak kto , ale my zawsze

ciężko mi po ubraniach wywnioskować, ale coś jakby moje policzki są mniej napompowane 

nie ładnie