Slimex 15 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-08, 16:47   #601
nenkaEr
Raczkowanie

Dot.: Slimex 15

Powiem Ci że z każdym kolejnym dniem apetyt był coraz mniejszyJednak mam takie dni np.dzisiaj że pochłaniam wszystkoStaram się nie wchodzić do kuchni,ale przy dwójce dzieci to niemożliwe

nenkaEr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 18:25   #602
crookass
Raczkowanie

Niestety ale ten facet się nie odezwał, miał zadzwonić, żebyśmy się umówili i cisza. Może jutro zadzwoni.
crookass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 18:52   #603
nenkaEr
Raczkowanie

Ojej,strasznie mi przykroWydawało mi się że jest bardziej konkretnyAle główka do góry,Tobie zależy na tabsach a jemu na kasie,więc pewnie się odezwie.A jeśli nie to jutro delikatnie mu się przypomnij

Stary 2012-05-08, 19:23   #604
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39

Cytat:
Napisane przez crookass Pokaż wiadomość
Niestety ale ten facet się nie odezwał, miał zadzwonić, żebyśmy się umówili i cisza. Może jutro zadzwoni.
witajcie dziewuszki widze , że coraz wiecej nas to fajnie

kto zaproponowal spotkanie? umawiał sie dziś na kontakt tel?
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 20:16   #605
nenkaEr
Raczkowanie

Cześć MariczkoJak tam u Ciebie?Jak się czujesz?Ja mam jakiegoś doła dzisiaj i chce mi się potwornie jeść..No i jem jak głupia,mam nadzieję że jutro będzie inaczej,bo inaczej moje odchudzanie szlag trafiłA poza tym dzisiaj nie mam na nic siły,jakaś lelawa jestem..Rano wysprzątałam całą chałupę,a teraz ledwo patrzę na oczy....Oby ten dzień jak najszybciej się skończył

Stary 2012-05-08, 20:41   #606
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nenkaEr Pokaż wiadomość
Cześć MariczkoJak tam u Ciebie?Jak się czujesz?Ja mam jakiegoś doła dzisiaj i chce mi się potwornie jeść..No i jem jak głupia,mam nadzieję że jutro będzie inaczej,bo inaczej moje odchudzanie szlag trafiłA poza tym dzisiaj nie mam na nic siły,jakaś lelawa jestem..Rano wysprzątałam całą chałupę,a teraz ledwo patrzę na oczy....Oby ten dzień jak najszybciej się skończył
hej kochana co z Toba sie dzieje oststniomasz często doły? nie mozna tak!!!
czasami tak jest , że chce sie jeść , ze złości , z nudówja tez tak mam , ale bedzie lepiej- musi byc , także nie martw sie

Idx jutro i kup wage i sie zważ , bo umre z ciekawości
ja się czuję dobrze, aczkolwiek czasmi , jak wracam z pracy - a mało jem , pawie wogóle w pracy- ledwo wchodze po schodach - a mieszkam na parterze, i to efekt malego jedzenia ale dajemy rade , kto jak kto , ale my zawsze
Stary 2012-05-08, 20:54   #607
kardulka
Przyczajenie

Hej! Napisałam mega długą relację i wszystko mi się skasowało
No ale zacznę jeszcze raz w skrócie

Po pierwsze - Marika - GRATULACJE! Wow, -30 to jest mistrzostwo
Po drugie - a jednak, dalej nie mogę spać
Po trzecie - mdli mnie jak diabli i nie mogę w siebie prawie nic wcisnąć poza śniadaniem Już się wystraszyłam, że to ciąża
Po czwarte - wydaje mi się że jest mnie mniej ciężko mi po ubraniach wywnioskować, ale coś jakby moje policzki są mniej napompowane w piątek zweryfikuję to na wadze i dam znać
Zobaczymy czy faktycznie ubyło tu i ówdzie, czy mam schize, czego nie wykluczam
Pozdrawiam
kardulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-08, 21:00   #608
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kardulka Pokaż wiadomość
Hej! Napisałam mega długą relację i wszystko mi się skasowało
No ale zacznę jeszcze raz w skrócie

Po pierwsze - Marika - GRATULACJE! Wow, -30 to jest mistrzostwo
Po drugie - a jednak, dalej nie mogę spać
Po trzecie - mdli mnie jak diabli i nie mogę w siebie prawie nic wcisnąć poza śniadaniem Już się wystraszyłam, że to ciąża
Po czwarte - wydaje mi się że jest mnie mniej ciężko mi po ubraniach wywnioskować, ale coś jakby moje policzki są mniej napompowane w piątek zweryfikuję to na wadze i dam znać
Zobaczymy czy faktycznie ubyło tu i ówdzie, czy mam schize, czego nie wykluczam
Pozdrawiam

hejka
na poczaatek sprostuje to co ŹLE CZYTACIE
napisałam , że od października WALCZE Z 30 KG a nie ,ze schudłam 30 kg , czy naprawde napisałam niezrozumiale?

dobre z ta ciąza:hah aha: jedz wiecej to mdlić na ciaze nie bedzie
a co do wagi , to by było dziwne jakby nie było Ciebie mniej ile juz bierzesz? 2 tyg? spadło napewno ze 2-3 kg
Stary 2012-05-09, 07:05   #609
crookass
Raczkowanie

Dziewczyny facet się odezwał zadzwoni wieczorem i powiedział, że miał jakąś stłuczkę i nie miał jak dać znać. Umówiliśmy się na dzisiaj, tylko, że mój narzeczony ma odebrać tabsy, bo ja w pracy jestem. Ale facet naprawdę fajny, bo powiedział, że w każde miejsce w Warszawie może mi dowieźć Dałam narzeczonemu instrukcję i mam nadzieje, że dobre te tabletki od niego weźmie:P
ja chcę już chudnąć! doczekać się nie mogę
Stary 2012-05-09, 07:33   #610
nenkaEr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość
hej kochana co z Toba sie dzieje oststniomasz często doły? nie mozna tak!!!
czasami tak jest , że chce sie jeść , ze złości , z nudówja tez tak mam , ale bedzie lepiej- musi byc , także nie martw sie

Idx jutro i kup wage i sie zważ , bo umre z ciekawości
ja się czuję dobrze, aczkolwiek czasmi , jak wracam z pracy - a mało jem , pawie wogóle w pracy- ledwo wchodze po schodach - a mieszkam na parterze, i to efekt malego jedzenia ale dajemy rade , kto jak kto , ale my zawsze
WitajPrzepraszam że wczoraj już się nie odezwałam,ale musiałam przekazać kompa mężulowi
Myślę że te całe moje doły wynikają z tego że nie mogę się po ludzku zważyć,w końcu dziś zjadłam 9 tabletę i dalej nie wiem na czym stojęWagę kupię dopiero jutro,bo nie mam kasy a chcę już kupić troszkę konkretniejszą

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Cytat:
Dziewczyny facet się odezwał zadzwoni wieczorem i powiedział, że miał jakąś stłuczkę i nie miał jak dać znać. Umówiliśmy się na dzisiaj, tylko, że mój narzeczony ma odebrać tabsy, bo ja w pracy jestem. Ale facet naprawdę fajny, bo powiedział, że w każde miejsce w Warszawie może mi dowieźć Dałam narzeczonemu instrukcję i mam nadzieje, że dobre te tabletki od niego weźmie:P
ja chcę już chudnąć! doczekać się nie mogę
Witaj Kamilko
No widzisz,nie potrzebnie się już martwiłaśTak więc od jutra startuj z tabletkami i opisuj co się dzieje

Stary 2012-05-09, 07:35   #611
crookass
Raczkowanie

mam całe 3 miesiące na używanie tabletek. Ślub jest 22 września, więc chyba będzie dobrze jak tabletki odstawię 10? ciekawe jak będzie po nich, chyba już będę mogła pić aklohol? bo na własnym weselu się nie napić? :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-09, 07:45   #612
nenkaEr
Raczkowanie

Życzę Ci byś jak najkrócej musiała je stosować, bo one nie są obojętne dla naszego organizmu..Dziewczy ny w różnym tempie chudną,to sprawa indywidualna.Ale ponoć jak bierzesz tabletki tego typu pierwszy raz to chudnie się łatwiej(tak wyczytałam tu gdzieś na wizażu)
Acha,a co do alkoholu,to trzeba uważać,różnie to bywa..Trudno mi powiedzieć czy będąc już po kuracji kilka dni, tabsy nie wejdą w jakąś reakcje z alkoholem.Naprawdę nie wiem.To też chyba zależy od organizmu.

Edytowane przez nenkaEr
Czas edycji: 2012-05-09 o 07:48
Stary 2012-05-09, 08:09   #613
crookass
Raczkowanie

no ja mam też dużą nadwagę, więc to też sprawi, że szybciej będą ze mnie spadać te kilogramy. Od jutra zaczynam relacjonować co się ze mną dzieje
Stary 2012-05-09, 08:17   #614
nenkaEr
Raczkowanie

To fajnie,z uwagą będę śledzićJa też dopiero jutro przekonam się o skuteczności tych lekarstw jak wejdę na normalną wagęW takim razie życzę Ci samych sukcesów i nie poddawaj się

Stary 2012-05-09, 08:56   #615
marika39
BAN stały

Witajcie dziewczynki
widze, że tabletki dotarły? a rzcej Pan sprzedający więc trzymam kciuki , powodzonka

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-05-10 o 09:20
Stary 2012-05-09, 09:12   #616
crookass
Raczkowanie

marika39 o tej rewelacji czytałam na wielu stronach, no ale bez różnicy, mam nadzieję, że pójdzie mi szybko w dół.
Stary 2012-05-09, 09:15   #617
marika39
BAN stały

Cytat:
marika39 o tej rewelacji czytałam na wielu stronach, no ale bez różnicy, mam nadzieję, że pójdzie mi szybko w dół.
ok, ale nie widze tu żadnej zależności miedzy duzymi kg i szybkim spadkiem wagi? ale ok , nie mnie oceniać nie jestem expertem życze powodzenia
Stary 2012-05-09, 13:51   #618
bartek75lech
Przyczajenie

Witam 2 tygodnie temu kupilam Slimex u P.Kasia gg9291404 - otrzymalam tabletki po 5 dniach. Na dzien dzisiejszy jest mnie 3 kg mnie polecam godny sprzedawca
bartek75lech jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 14:43   #619
paulajas
Raczkowanie

Witajcie!! Wiem, nie było mnie długo, pewnie dostanę burę ale niestety po sibumaxie czułam się tragicznie.. no i obowiązki, mały bobas.. chyba wybaczycie?
chcę schudnąć, bo moja waga po ciąży jest straszna. ma ktoś namiary na adipex, sprawdzony???

Marika: co słychać?? jak odchudzanko? jak waga no i samopoczucie??
crokass: Witam! powiedz co zamówiłaś??
paulajas jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-09, 14:46   #620
crookass
Raczkowanie

paulajas cześć
zamówiłam Slimex 15. Już czeka na mnie w domu, od jutra zaczynam

Edit: a właśnie dziewczyny, powiedzcie mi jak najlepiej brać ten Slimex? przed śniadaniem czy po? ja wstaję o 5.15 i śniadanie jem w pracy dopiero koło 8. To lepiej w domu czy jak już zjem?

Edytowane przez crookass
Czas edycji: 2012-05-09 o 14:50
Stary 2012-05-09, 15:09   #621
paulajas
Raczkowanie

Cytat:
paulajas cześć
zamówiłam Slimex 15. Już czeka na mnie w domu, od jutra zaczynam

Edit: a właśnie dziewczyny, powiedzcie mi jak najlepiej brać ten Slimex? przed śniadaniem czy po? ja wstaję o 5.15 i śniadanie jem w pracy dopiero koło 8. To lepiej w domu czy jak już zjem?
biorąc przed, zjesz mniej, ale to zależy od tego jak będziesz się po nim czuła a ten facet nie ma innych leków?
paulajas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 16:35   #622
nenkaEr
Raczkowanie

HejkaJa biorę najwcześniej jak się da tzn.nawet po 6.rano.Biorę tak wcześnie,bo przynajmniej nie mam aż tak wielkich teraz problemów z zaśnięciem w nocy.Na początku to był horror,chodziłam spać nawet koło1.w nocy co dla mnie jest nie do pomyślenia bo ogólnie kładłam się na co dzień góra 23.Zapomniałam dodać że śniadanko wcinam po godz.8.

Edytowane przez nenkaEr
Czas edycji: 2012-05-09 o 16:36
Stary 2012-05-09, 16:38   #623
crookass
Raczkowanie

no dobra to i ja będę brała je jak najwcześniej.
paulajas, ma też inne leki. wpisz tadeusz nalepa slimex w google i znajdziesz jego ogłoszenia
Stary 2012-05-09, 18:35   #624
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bartek75lech Pokaż wiadomość
Witam 2 tygodnie temu kupilam Slimex u P.Kasia gg9291404 - otrzymalam tabletki po 5 dniach. Na dzien dzisiejszy jest mnie 3 kg mnie polecam godny sprzedawca
w niecałe 2 tyg czyli 9-10 dni 3 kg mniej? ciekawe

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez paulajas Pokaż wiadomość
Witajcie!! Wiem, nie było mnie długo, pewnie dostanę burę ale niestety po sibumaxie czułam się tragicznie.. no i obowiązki, mały bobas.. chyba wybaczycie?
chcę schudnąć, bo moja waga po ciąży jest straszna. ma ktoś namiary na adipex, sprawdzony???

Marika: co słychać?? jak odchudzanko? jak waga no i samopoczucie??
crokass: Witam! powiedz co zamówiłaś??

hej Tobie koleżanko ochrzan sie należy tyle czasu nie dać znacnie ładnie

czyżbys odstawiała sibumax?skonczyłas go brac czy przestałaś? aż tak źle się czujesz? niestety tak jest, widze ze na adipex chcesz się przezucic? ile kg spadło , napisz cos a nie zero informacji o kg pozdrawiam
a ja daje rade, musze

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

hejka , jak tam samopoczucie i zacięcie do odchudzania
co do brania leków, radziłabym brać razem ze śniadaniem , bo kto je bardzo obfite śniadania??? nie znam takich , żeby sie objadać rano , poza tym śniadanie jest najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia , więc jeśli zje się normalne porządne śniadanie to bedzie jedyny posiłek który bedzie dawał powera na cały dzień , bo później z jedzeniem i chęciami kiepsko a nie można nic nie jeść, bo po 2-3 dniach padniecie
ale każdy robi jak uważa, poza tym kochana jak bedziesz wstawała o 5,15 i weźmiesz tabl. to możesz mieć problem z dojazdem do pracy, po kilku dniach bedzie Ci słabo , źle i będziesz bezsilna , zawroty głowy itp. To jest za duży czas od tabl. do zjedzenia , tym bardziej , że to rano po nocy i jeszcze dzień wcześniej małe jedzenie ....tak kilka dni i ciało bedzie odmawiało połuszeństwa, pierwsze kilka dni bedzie ok, zanim organizm nie przejdzie w faze spustoszenia , ale co ja tam bede sie produkować, każdy ma swój rozum i musi na własnej skórze sie przekonać

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez nenkaEr Pokaż wiadomość
HejkaJa biorę najwcześniej jak się da tzn.nawet po 6.rano.Biorę tak wcześnie,bo przynajmniej nie mam aż tak wielkich teraz problemów z zaśnięciem w nocy.Na początku to był horror,chodziłam spać nawet koło1.w nocy co dla mnie jest nie do pomyślenia bo ogólnie kładłam się na co dzień góra 23.Zapomniałam dodać że śniadanko wcinam po godz.8.
hejka koleżanko waga zakupiona? kg zważone? spowiadaj się czekam
Stary 2012-05-09, 19:35   #625
crookass
Raczkowanie

marika39 dzięki za rady, w takim razie będę je łykać razem ze śniadaniem. Zobaczymy jak to później w ciągu dnia będzie wyglądało.
Zacięcie jest ogromne, najchętniej to już bym wzięła tą tabletkę :P
Stary 2012-05-09, 19:55   #626
onlemon
Raczkowanie

Aaaa! I ja jutro zaczynam !
Dzisiaj po pracy, pobiegłam prosto do skrzynki żeby zobaczyc czy listonosz już był a tam nic az nagle puka sąsiadka ze jakaś przesyłeczka jest dla mnie !

Jestem mega zadowolona! Mój Sibumax stoi sobie spokojnie na półce i czeka do dnia jutrzejszego...nie powiem że stresik mały też mam

Widzę że i nie ja jedna od jutra zaczynam - także będziemy mogły porównywać osiągnięcia

Idę na rower z tej radości !!
onlemon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 20:10   #627
marika39
BAN stały

zobaczysz ja sie bedziesz czuła po kilku dniach brania wtedy ustalisz sobie sama pore o ktorej najlepiej dla Ciebie bedzie zażywać, ale lepiej nie szaleć zawsze na poczatku trzeba obserwować siebie i uwazać na objawy

onlemon......nie dziwie się że stres jest , radze uważać, bo napaliłaś sie na tabsy, nie przecholuj

powodzonka zycze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-09, 21:43   #628
crookass
Raczkowanie

onlemon fajnie, że zaczynamy razem

Marika na pewno będę obserwować mój organizm, bo też troszkę obawiam się objawów, nie mam zamiaru szaleć, bo wiem, że to trochę niebezpieczne.

W ogóle jak powiedziałam mojemu TŻ, że zamierzam takie coś brać to o mało z siebie nie wyszedł, zaczął krzyczeć, że on mi zabrania, że to niebezpieczne, że umrę i że ja tego przecież niepotrzebuję. Ale jakoś udało się go udobruchać i powiedzieć, że jak tylko coś się zacznie dziać to odstawiam, a on zagroził, że mi je w kibelku spuści :P
Stary 2012-05-09, 22:58   #629
nenkaEr
Raczkowanie

No dobra dziewuchyKupiłam tą wagę,wlazłam i co???
61,2.No tyle dokładnie.Tak więc nie wiem ile zrzuciłam dotychczas bo nie wiem od kiedy ta moja zepsuta waga okazała się zepsutą.Tyle w tym temacieNa inne się nie wypowiadam bo mam kaca moralnego bo właśnie zżarłam hot dogaMoże jutro będę w lepszym nastroju.Życzę Wam spokojnej nocy

Stary 2012-05-09, 23:57   #630
Jeanne1990
Raczkowanie

Dziewczyny, jak się ma SibuMax do tabletek anty?
Jeanne1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości