|
|
#631 |
|
Grażynka od kota
|
Dot.: politechnika świętokrzyska
cześć
istnieje jeszcze forum na nk gdzie mozna sie czegos dowiedziec---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Teraz do Mimozy nie ma wejscia bo robia tam. Jak bylam w ostatnim tygodniu to żurawie jeszcze stały... Mniej wiecej wyglada to tak, że babeczka kazała dzwonic okolo 17wrzesnia zeby sie dowiedziec kiedy jest kwaterowanie(ale przed 12 w ogole musisz zadzwonic zeby potwierdzic ze wyrazasz chec zamieszkania). Jesli nie masz juz ludzi z ktorymi chcesz mieszkac to kierowniczka przydziela Cie tam gdzie jest miejsce w pokoju. Jednak podobno zwracaja uwage zeby nie bylo tak ze osoba z I roku byla w pokoju z kims z V. No i niestety bida... codziennie dojezdzanie sie szykuje przez miesiac. Jednak trzeba sie cieszyc ze zostalismy przydzieleni do Mimozy a nie do Laury, bo byloby 2 miesiace jezdzenia
|
|
|
|
|
#632 | |
|
Przyczajenie
|
No tak, już potwierdziłem chęć zamieszkania w Mimozie. Ale :
Cytat:
Mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi. Dzięki za odpowiedź ; ) |
|
|
|
|
|
#633 | |
|
Grażynka od kota
|
Cytat:
napewno nie bedzie tak ze Ty dostaniesz pokoj i kogos Ci przydzieli Pani. Beda juz osoby przydzielone jakos, w jednym czasie. No nie wiem jak inaczej to wytlumaczyc. Akademik otwieraja dopiero w listopadzie. Wydaje mi sie ze wszyscy beda zmeczeni dojezdzaniem i jak najszybciej beda chcieli sie zakwaterowac takze ruch bedzie zapewne spory. Jesli Ci na tym o czym napisales szalenie zalezy... to miesiac i tak dojezdzasz, po zajeciach zawsze mozesz sobie wpasc do kierowniczki i jej sie upominać. No nie wiem... ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- btw. Mi by bardziej zalezalo zeby miec kogos normalnego w pokoju, niz zeby byc pierwszą
|
|
|
|
|
|
#634 |
|
Przyczajenie
|
Napisałem "Trochę zależy" : )
Ok, dzięki za odpowiedź, wszystko mi pięknie wyjaśniłaś
|
|
|
|
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
niech mi ktoś powie, na czym dokładnie polega to cale rozpoczecie roku akademickiego, bo ja slyszałam ze to nie ma czegoś takiego w ogole tylko, że jakies ogólne "szkolenie" jest i zajęcia, więc się pytam, najlepiej osob starszych, które miały z tym do czynienia.
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A szkolenie było innego dnia, już jak mieliśmy normalnie zajęcia. Szkolenie biblioteczne polegało na tym, że babka przez ponad godz coś czytała, później rozdała każdemu karteczkę z pytaniem i trzeba było odp, dostawało się pieczątkę do indeksu i z powrotem na zajęcia (chociaż wydaje mi się, że tu na polibudzie nie będą się bawić w takie pytania). |
|
|
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
a myślicie, że będzie coś konkretnego na stronie polibudy?? czy raczej dzwonić i się dowiadywać?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak się macie zamiar ubrać na to rozpoczęcia? Chodzi mi o to czy jakoś bardzo elegancko czy raczej nie?
mój K Edytowane przez szczesciaraaa Czas edycji: 2011-09-11 o 10:19 |
|
|
|
|
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
zapytałam starszej koleżanki i powiedziała, ze bylo właśnie jakies szkolenie bhp, testy z matematyki i fizyki, a pierwszego dnia na rozpoczecie na bialo- czarno i że na stronie PŚk powinien ukazać się jakiś harmonogram
takze spokojnie, dowiemy sie wszystkiego, jeszcze są 2 tygodnie.
|
|
|
|
|
#640 |
|
Grażynka od kota
|
|
|
|
|
|
#641 |
|
Raczkowanie
|
no takie testy sprawdzające, na jakim poziomie kto jest.. co prawda kolezanka z budownictwa jest i mowiła, ze to dlatego, iż bylo ich dość dużo i one nie wie jak jest na innych kierunkach, czy są te testy czy nie.. także nic wiecej nie wiem...
jeśli jestem zle poinformowana o tych testach to oczywiscie mile widziane będzie sprostowanie. wiec jesli ktos coś wie, to niech pisze.
Edytowane przez kuleczkaa91 Czas edycji: 2011-09-11 o 14:56 |
|
|
|
|
#642 | |
|
Grażynka od kota
|
Cytat:
modle sie zeby tylko na geodezji nie sprawdzali naszego poziomu ![]() ciekawe kiedy pojawi sie ta rozpiska jak bedzie wygladac rozpoczecie... nie wiecie moze o ktorej godzinie zazwyczaj cos takiego sie odbywa? |
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#644 |
|
BAN stały
|
Tylko, że mi osobiście to się wydaje, że wszystko co umiałam to już zapomniałam;p
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym kolorystyka u dziewczyn raczej nie będzie się bardzo odróżniać, bo szczerze wątpię żeby któraś przyszła ubrana na różowo czy pomarańczowo, pewnie będą spódnice w kwiatki, jakieś brązy, szarości, jeans itp Edytowane przez Andzia_91 Czas edycji: 2011-09-13 o 10:02 |
|
|
|
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
Ale to chyba na inauguracje się tak ubieracie a nie na te testy...
Bo inauguracja roku nie zawsze wypada w pierwszy dzień, czasami bywa tak, że już się ma te wykłady i ćwiczenia, a dopiero za jakiś tydzień albo dwa jest uroczyste otwarcie... Chyba było coś takiego w tamtym roku na PŚk a na pewno na UJK. A jak nasz rok na PŚk zaczyna się od 26.09 to znaczy, że w tych dniach może będą te testy, a na pewno będą zajęcia z BHP i przysposobienia bibliotecznego... a nie już inauguracja. Więc ja na pewno nie przyjdę w tych dniach elegancko ubrana... chyba, że będzie jakaś notka, że coś uroczystego się szykuje. |
|
|
|
|
#650 |
|
Grażynka od kota
|
z pewnych źródeł wiem ze inauguracja odbedzie sie siódmego października
|
|
|
|
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
Tez nie sadze zeby 26 oficjalne rozpoczecie takze nie mam zamiaru stroic sie na bialo czarno;> mysle ze to bedzie 1 pazdziernika a moze nawet 7 jak napisala kolezanka wyzej ale nie 26.(chyba) ;]
|
|
|
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
w takim razie co jest 26 września? idziemy jak gdyby nigdy nic od razu na jakieś zajęcia, szkolenia, czy inne dzikie węże?
|
|
|
|
|
#653 |
|
Raczkowanie
|
dowiemy się dopiero jak przyślą nam rozkład, równie dobrze 26 września może mieć rozpoczęcie inny wydział, a my będziemy czekać do października
|
|
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#655 |
|
Grażynka od kota
|
to że uroczysta inauguracja jest 7 X to jest pewne i to dla calej uczelni.
26 zaczynamy jakies zajecia, ale ciekawe po co znowu tak wczesnie ![]() czyli ubieramy sie normalnie i sruu na uczelnie
|
|
|
|
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
jest tu w ogóle ktoś z ekonomii?
|
|
|
|
|
#657 |
|
Przyczajenie
|
Ja na przykład jestem z ekonomii
|
|
|
|
|
#658 |
|
Raczkowanie
|
bardzo mnie to cieszy. jesteś już po pierwszym roku może?? jeśli tak, to jak mniej więcej miałeś zajęcia na pierwszym roku? od rana do wieczora czy w miare jakoś ogarnięte?
i czy na ekonomie w końcu są te badania potrzebne czy nie? dzięki z góry |
|
|
|
|
#659 |
|
Przyczajenie
|
Właśnie teraz wchodzę dopiero na pierwszy rok, jak Ty
![]() Jedyne co Ci mogę powiedzieć to to, że na ekonomie nie potrzeba żadnych badań. |
|
|
|
|
#660 |
|
Raczkowanie
|
ja również pierwszy rok, jaka grupa?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

istnieje jeszcze forum na nk gdzie mozna sie czegos dowiedziec

napewno nie bedzie tak ze Ty dostaniesz pokoj i kogos Ci przydzieli Pani. Beda juz osoby przydzielone jakos, w jednym czasie. No nie wiem jak inaczej to wytlumaczyc.