|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary cz. XLVIII
Cytat:
Powiem szczerze,że nie mogłabym być MINUTY W TAKIM ZWIĄZKU. Mężczyzna powinien się starać cały związek poza tym, chore to jest, że nigdzie nie wychodzie my często wychodzimy, ale to zasługa bardziej tż, bo ja czasem mam tryb domowy a teraz POWAŻNIE!! JAK TY go nie zostawisz to robimy z WIZAŻANKAMI nalot na Twój dom
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
Moje z 28 grudnia zostało wysłane w sobotę, mail przyszedł popołudniu, a dziś rano dostałam paczkę, nie dostałam tego linku do śledzenia co zawsze.
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Dziwią mnie np pary, które robią sobie prezenty na tzw."miesięcznice" bo to już jest lekka przesada. Ale urodziny, święta, rocznice ? Przecież to miłe gesty, które dla mnie znaczą, że mi i jemu zależy, że się staramy kupić coś, co drugiemu się spodoba, przyda, będzie pamiątką... Mój mąż jak był moim "chłopakiem" to ciągle mnie gdzieś zabierał. Do kina, restauracji, na drinka, na Sylwka do Pragi ( on pracował i studiował zaocznie, ja studiowałam dziennie i nie miałam za dużo kasy, więc wszystko on sfinansował ). Oświadczył mi się w pięcigwiazdkowym hotelu na Klimczoku ( w Walentyki hahaha ) i też za to w całości zapłacił + pierścionek za 2 koła. Nie mam zamiaru się chwalić tylko chcę pokazać, że wcale nie jest bogaczem, ale najwyraźniej planował to kilka miesięcy, odkładał kasę... I wiem, że nie każdego stać na takie gesty a dla niektórych to jest pryszcz na tyłku. Ale chciałam napisać, że mam cudownego męża i dlatego może grać od Świąt codziennie w Assassina ( którego mu sama kupiłam )
Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2015-01-05 o 11:42 |
|
|
|
|
#635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pati jestes piękna kobietą, młodą na co Ci on ? Cos mi się wydaje,że jestes z nim bo boisz się samotności-tak ludzie sobie komplikuja życie Tyle ode mnie-głowa do góry , będzie dobrze ja trzymam mocno kciuki |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze Dziewczyny, tak lecicie z tym wątkiem, ze już nie nadążam nadrabiać
![]() Mam mały problem z kontem na stronie Bershki, zapomniałam hasła, wygenerowałam lik, hasło zmieniłam na nowe a po próbie zalogowania wywala mi komunikat, że konto nieaktywne |
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko, dzwonię w takim razie zapytac co z moim (w szczegółach zamówienia mam datę dostawy 31.12.2014 ). Z tym, ze ja mam w tej paczce "uwięzione" prawie 600zl. Kasa niemała, a zamawiałam 20.12, minęły ponad 2 tygodnie. Najchętniej zrezygnowałabym z tego i zarządała natychmiastowego zwrotu gotówki, bo to jakas kpina, nie stać mnie na zamrażanie takiej kasy na tak długi okres :/Patrycjo, nie powiem Ci nic innego niz dziewczyny, zaciśnij zęby i zostaw kolesia... Tez kiedys miałam takiego "chłopaka", od którego przez ponad rok związku ani jednego prezentu nie dostałam... Ni to na świeta, ni to na urodziny, a miałam w tym czasie je 2x, w tym 18. O rocznicy nie pamiętał. Ja mu na urodziny podarowałam duży prezent, za to na swoje dostałam tylko kartkę wypisaną po pijaku, ktorej treści odczytać sie nie dało (nie kwalifikuje tego do kategorii prezentów). Żenada. Nie chce zeby moje słowa zle zabrzmiały, nie jestem jakas straszna materialistka ale facetowi pieniedzy nie brakowało, a na pewno nie na jakąś czekoladę chociaz. Kilka tys zł na gitarę elektryczną wydał lekką ręką. Do tego wlasnie w dniu moich 18. urodzin mieliśmy jechac na koncert do Krakowa (Coke Live Festival), to sie koles spoźnił, przez co nie zdążyliśmy na pociąg i ostatecznie na koncert tez nie. Rzucil mi tez kiedys tekstem, ze on nie rozumie, jak mozna przez 15 lat chodzić do łóżka tylko z jedną kobietą. A to tylko część z takich historii. Takze tego. Głupia byłam wtedy strasznie. Zawsze powtarzam, ze najlepsze co dla mnie zrobił to to, ze mnie zostawił. Ja niestety nie potrafiłam odejść. Co śmieszne, po kilku latach zadzwonił i gdy nie rozpoznałam jego głosu, zapytał smutno "jak to, juz o mnie nie pamietasz?". Po czym sie obraził gdy powiedziałam, ze nie mamy o czym rozmawiać. Zbierz siłę w sobie dziewczyno, jesteś młoda, piękna, mądra, jesteś warta wszystkiego co najlepsze! Duzo jeszcze przed Tobą, nie trać życia i radości na takiego buca! A jakbys potrzebowała porozmawiac to na pewno znajdziesz u nas wiele wsparcia Co do ubioru jeszcze, to cholewka, ubieramy sie dla siebie przede wszystkim! Zeby dobrze i pewnie sie czuć na codzień. A będąc w związku tym bardziej jest to fajne, kiedy mozemy założyć jakas kiecke i obcasy i mamy kogoś , kto nam powie, ze swietnie wyglądamy ze mozemy sie wystroić na randkę czy na zwykle wyjście do kawiarnii. Ja to bardzo lubie
|
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Te wszystkie opowieści są jak z Horroru
|
#641 | |||
|
kosmitka
|
Cytat:
Cytat:
, nie byłam we Włoszech, jakoś bardziej do Grecji mnie zawsze ciągnie. Mam nadzieję, że Ci pomoże. Wszystko już zostało napisane. Miałam podobny toksyczny związek i czuję dużą ulgę, że się od niego uwolniłam. Nie oczekuję, że faceta będzie stać na moje zachcianki, u nas jest tak, że sama sobie "sponsoruję" swoje chciejstwa, ale skąpstwa bym nie zniosła. Wczoraj znowu w nocy włączyła mi się klikawica. ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
#642 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Co kupiłaś ? |
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
niestety mam podobnie, dzwoniłam i to samo mi powiedzieli. Podobno w tym tyg na bank dojdą po 6.01
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzwoniłam juz 3 razy i ciagle wszystkie linie zajęte :/ a ta muzyka ktora leci w czasie oczekiwania jest jakas taka dziwna, niby łagodna ale nazwałabym ją rzępoleniem nie da sie słuchawki przy uchu trzymać
|
|
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 | |
|
batonik
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#649 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Chyba każdy zdrowy facet jest/powinien być zadowolony z atrakcyjnej żony, która o siebie dba.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Do mnie w końcu dotarły dwie paczki z 27 i 28.12. z Zary, ale widzę "oczyma przyszłości" dużo zwrotów po zmierzeniu Cieżko sobie coś ładnego upatrzyć (i kupić), jedyne co mnie póki co cieszy to bluzka uzyskana dzięki uprzejmości Olaola1 |
|
|
|
|
#651 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
tez nie mam linka ze sledzeniem przesylki.
Edytowane przez iva78 Czas edycji: 2015-01-05 o 12:17 |
|||
|
|
|
#652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#653 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój podobnie, często mnie komplementuje Sam tez dba o siebie bardzo Święta prawda! |
|
|
|
|
#655 | ||
|
kosmitka
|
W sumie to spodnie dokupiłam, "pracowe" takie. Koszulę w kratę i kilka rzeczy dla synka.
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Właśnie jakoś mnie zupełnie nie ciągnie, prędzej do Hiszpanii chyba. Ale pewnie i tak postawimy na Grecję w tym roku.
|
|
|
#656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie Ci w tych siwcowych, ten dłuższy jakis taki.... ![]() A, i mail doszedł - tzn. na kompie da sie pdfa otworzyć, dziękuję Cytat:
Mam paczki z 19.12, miały być 31 grudnia, dalej cisza... Cytat:
Mój też lubi, jak sie stroję i wystoję a najbardziej, jak mierzę nowe ciuszki i mu sie pokazuje
|
|
|
#657 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli robiłam zakupy online i chciałabym zwrócić w sklepie stacjonarnym to muszę to zrobić osobiście czy może to zrobić ktoś inny, np. mąż? Wiadomo na paragonie są moje dane. Jak to jest w Zarze?
|
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie może ktoś inny byle z paragonem, zwrot i tak idzie na kartę
|
|
|
|
#659 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
![]() Unikalna naklikałam 4 pary spodni, chociaż znając moje szczęście, wszystkie out. 2 pary w kratkę, jedne czarne lejące i jedne różowe do marynarki.
|
|
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

poza tym, chore to jest, że nigdzie nie wychodzie
my często wychodzimy, ale to zasługa bardziej tż, bo ja czasem mam tryb domowy 

)
. Jakby mógł, to żyłby powietrzem, żeby na jedzenie nie wydawać kasy.

). Z tym, ze ja mam w tej paczce "uwięzione" prawie 600zl. Kasa niemała, a zamawiałam 20.12, minęły ponad 2 tygodnie. Najchętniej zrezygnowałabym z tego i zarządała natychmiastowego zwrotu gotówki, bo to jakas kpina, nie stać mnie na zamrażanie takiej kasy na tak długi okres :/

klask i: