Miłośniczki Zary cz. XLVIII - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-05, 11:28   #631
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XLVIII

Cytat:
Napisane przez patrysienka Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu opowiadałam Wam o moim chłopaku. Otóż zeszliśmy się. Na gwiazdkę kupiłam mu perfumy mimo, iż wcześniej powiedział, abym mu nic nie kupowała, bo SZKODA KASY i NIE MA CZASU, aby kupic mi prezent. Myślałam, że kupi mi jakieś czekoladki chociaż. Wczoraj z nim rozmawiałam, że mam trochę dosyć siedzenia w domu, cały czas spędzamy przed telewizorem. Nigdzie nie chodzimy. Jedyne nasze wyjście to wyjazd na wakacje w ciągu roku, na który składamy się razem, a po wyjeździe rozliczamy co do zł. Nigdzie mnie nie zabiera, bo twierdzi, że szkoda kasy, woli oszczędzać. Twierdzi, że nie mam po co się stroić skoro mam chłopaka, po co mi to jest potrzebne. Przed wyjazdem na wakacje nie chciał iść na lody, bo wyjeżdzamy na majorkę, tam wydamy kasę. Jestem jeszcze młoda, a nasz związek wygląda jak... gorzej niż moich rodziców, siedzimy jak stare pierniki w domu. Nie lubię się nadto kręcić, ale czasem fajnie byłoby pójść do kina.. cokolwiek. Chciał na sylwestra jechać w góry na dwa dni, jego znajomi pojechali tam na tydzień, ja nie chciałam, bo nigdy nie wyjeżdżałam w góry, wolę te 500 zł przeznaczyć na wakacje albo coś co mi się bardziej przyda. Po czym stwierdził, że nawet tam nie chciałam jechać, że gdyby on chciał pojechać na tydzień to co nie pojadę, bo mi szkoda kasy, bo jestem egoistką i nie liczy się to co on chce. Powiedziałam, że doskonale wie, że za kilka miesięcy okaże się, czy nie zwolnią mnie z pracy [i reszty pracowników] i wolę te pieniądze zostawić sobie niż wydać na wyjazd w góry [gdzie nigdy nie jezdziłam, nie jeźdzę na nartach i wolę za te pieniądze pojechać gdzieś w ciepłe kraje]...

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Musialam się wyżalić i zapomniałam o najważniejszym. On nie będzie nigdzie wychodził i mi "kupował' bo nie jestem jego "żoną". Ale żeby być jego żoną to wydaje mi się, że sam p0owinien się też postarać, bo na ten moment to obawiam się, że zawsze byłoby tak samo i byśmy się ze wszystkim rozliczali co do złotówki i na wszystko byłoby szkoda kasy ...

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

A czy byłabym jego żoną, czy dziewczyną czy narzeczoną to jeśli chce abym była jego żoną to chyba jednak traktowałby mnie inaczej... niż teraz to nic, bo nie warto. Nie wiem co o tym myśleć, ale przykro mi.. bo nigdy w sumie nic od niego nie chciałam, chciałam, aby był.. ale czasem też bym chciała gdzieś wyjść a nie tylko praca i dom.. a jak nie jest ze mną to tylko widzę, że kręci się a to do kina, a to na imprezę,jedzenie...

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

I teraz czytam to co napisałam, dość chaotycznie, ale staram się i tak streścić całą historię. Iii zastanawiam się, czy ja przesadzam, czy to ja się czepiam... Już sama nie wiem..

szczęka mi opadła do samej podłogi!!!
Powiem szczerze,że nie mogłabym być MINUTY W TAKIM ZWIĄZKU.
Mężczyzna powinien się starać cały związek poza tym, chore to jest, że nigdzie nie wychodzie my często wychodzimy, ale to zasługa bardziej tż, bo ja czasem mam tryb domowy nie lubię ludzi socjopaci tak mają a teraz POWAŻNIE!! JAK TY go nie zostawisz to robimy z WIZAŻANKAMI nalot na Twój dom i wywalamy Twojego tż ZOSTAW GO. Zmień numer telefonu i znajdź kogoś kto Cię będzie SZANOWAŁ!!!!
Stary 2015-01-05, 11:32   #632
carisma carpenter
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Ja mam niby z 26.12 wysłane, ale żadnego linku do śledzenia ani nic i do tej pory paczka nie doszła.
Moje z 28 grudnia zostało wysłane w sobotę, mail przyszedł popołudniu, a dziś rano dostałam paczkę, nie dostałam tego linku do śledzenia co zawsze.
Stary 2015-01-05, 11:34   #633
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam niby z 26.12 wysłane, ale żadnego linku do śledzenia ani nic i do tej pory paczka nie doszła.
Moje wysłane w piatek wieczorem. Kurier wlasnie zawitał, a linku do śledzenia tez nie mialam, zawsze słali.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:34   #634
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Mężczyzna powinien się starać cały związek poza tym, chore to jest, że nigdzie nie wychodzie my często wychodzimy, ale to zasługa bardziej tż, bo ja czasem mam tryb domowy nie lubię ludzi socjopaci tak mają a teraz POWAŻNIE!! JAK TY go nie zostawisz to robimy z WIZAŻANKAMI nalot na Twój dom i wywalamy Twojego tż ZOSTAW GO. Zmień numer telefonu i znajdź kogoś kto Cię będzie SZANOWAŁ!!!!
Nie wyobrażam sobie, że słyszę od mojego faceta "nie kupię Ci, bo nie jesteś moją żoną". Tzn mam rozumieć, że szkoda mu kasy na mnie, bo może nie zostanę jego żoną i pójdę sobie a on straci na "inwestycji".

Dziwią mnie np pary, które robią sobie prezenty na tzw."miesięcznice" bo to już jest lekka przesada. Ale urodziny, święta, rocznice ? Przecież to miłe gesty, które dla mnie znaczą, że mi i jemu zależy, że się staramy kupić coś, co drugiemu się spodoba, przyda, będzie pamiątką...

Mój mąż jak był moim "chłopakiem" to ciągle mnie gdzieś zabierał. Do kina, restauracji, na drinka, na Sylwka do Pragi ( on pracował i studiował zaocznie, ja studiowałam dziennie i nie miałam za dużo kasy, więc wszystko on sfinansował ). Oświadczył mi się w pięcigwiazdkowym hotelu na Klimczoku ( w Walentyki hahaha ) i też za to w całości zapłacił + pierścionek za 2 koła. Nie mam zamiaru się chwalić tylko chcę pokazać, że wcale nie jest bogaczem, ale najwyraźniej planował to kilka miesięcy, odkładał kasę... I wiem, że nie każdego stać na takie gesty a dla niektórych to jest pryszcz na tyłku. Ale chciałam napisać, że mam cudownego męża i dlatego może grać od Świąt codziennie w Assassina ( którego mu sama kupiłam )

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2015-01-05 o 11:42
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:34   #635
KARI1604
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakiś czas temu opowiadałam Wam o moim chłopaku. Otóż zeszliśmy się. Na gwiazdkę kupiłam mu perfumy mimo, iż wcześniej powiedział, abym mu nic nie kupowała, bo SZKODA KASY i NIE MA CZASU, aby kupic mi prezent. Myślałam, że kupi mi jakieś czekoladki chociaż. Wczoraj z nim rozmawiałam, że mam trochę dosyć siedzenia w domu, cały czas spędzamy przed telewizorem. Nigdzie nie chodzimy. Jedyne nasze wyjście to wyjazd na wakacje w ciągu roku, na który składamy się razem, a po wyjeździe rozliczamy co do zł. Nigdzie mnie nie zabiera, bo twierdzi, że szkoda kasy, woli oszczędzać. Twierdzi, że nie mam po co się stroić skoro mam chłopaka, po co mi to jest potrzebne. Przed wyjazdem na wakacje nie chciał iść na lody, bo wyjeżdzamy na majorkę, tam wydamy kasę. Jestem jeszcze młoda, a nasz związek wygląda jak... gorzej niż moich rodziców, siedzimy jak stare pierniki w domu. Nie lubię się nadto kręcić, ale czasem fajnie byłoby pójść do kina.. cokolwiek. Chciał na sylwestra jechać w góry na dwa dni, jego znajomi pojechali tam na tydzień, ja nie chciałam, bo nigdy nie wyjeżdżałam w góry, wolę te 500 zł przeznaczyć na wakacje albo coś co mi się bardziej przyda. Po czym stwierdził, że nawet tam nie chciałam jechać, że gdyby on chciał pojechać na tydzień to co nie pojadę, bo mi szkoda kasy, bo jestem egoistką i nie liczy się to co on chce. Powiedziałam, że doskonale wie, że za kilka miesięcy okaże się, czy nie zwolnią mnie z pracy [i reszty pracowników] i wolę te pieniądze zostawić sobie niż wydać na wyjazd w góry [gdzie nigdy nie jezdziłam, nie jeźdzę na nartach i wolę za te pieniądze pojechać gdzieś w ciepłe kraje]...

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Musialam się wyżalić i zapomniałam o najważniejszym. On nie będzie nigdzie wychodził i mi "kupował' bo nie jestem jego "żoną". Ale żeby być jego żoną to wydaje mi się, że sam p0owinien się też postarać, bo na ten moment to obawiam się, że zawsze byłoby tak samo i byśmy się ze wszystkim rozliczali co do złotówki i na wszystko byłoby szkoda kasy ...

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

A czy byłabym jego żoną, czy dziewczyną czy narzeczoną to jeśli chce abym była jego żoną to chyba jednak traktowałby mnie inaczej... niż teraz to nic, bo nie warto. Nie wiem co o tym myśleć, ale przykro mi.. bo nigdy w sumie nic od niego nie chciałam, chciałam, aby był.. ale czasem też bym chciała gdzieś wyjść a nie tylko praca i dom.. a jak nie jest ze mną to tylko widzę, że kręci się a to do kina, a to na imprezę,jedzenie...

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

I teraz czytam to co napisałam, dość chaotycznie, ale staram się i tak streścić całą historię. Iii zastanawiam się, czy ja przesadzam, czy to ja się czepiam... Już sama nie wiem..
Kochana, szkoda takiej fajnej kobitki jak Ty dla takiego faceta! Sama widzisz, że ciągle jest jakiś problem. Macie chyba zupełnie inne podejście do życia i to chyba będzie trudno zmienić. Ja jestem przeciwniczką zbyt pochopnego zrywania związków, ale z tego co mówiłaś, sprawa ciągnie się już dość długo. Odetnij się od niego - zobaczysz, że za jakiś czas stwierdzisz, ze jesteś szczęśliwa i wcześniej mogłaś się z tym facetem rozstać - dla własnego dobra
KARI1604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:35   #636
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Ja takich ludzi nigdy nie zrozumiem. Moja siostra była z bardzo podobnym typkiem i też sie schodzili kilka razy. On niby ją ciągle kocha i wypomina jej w sms, że poświęcił jej młodość ( ma chyba 27 -28 lat )... Ale taki dusigrosz, że masakra. Śmiejemy się, że to jest taki typek, który zarabia powiedzmy 3 tyś a odkłada 4 . Jakby mógł, to żyłby powietrzem, żeby na jedzenie nie wydawać kasy.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Moje z 28 też wysłane w sobotę ( coś kolo 8:40 dostałam maila, więc wcześnie bardzo ) ale linka nie mam. Na szczęście mam nr do kuriera DPD to zaraz sobie zadzwonie, czy ma paczaka
Linka nie miałam, a przed chwilą był kurier.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:36   #637
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
Zeszliscie sie, a on nie stara sie ani odrobine bardziej? Szczerze? ja bym takiego faceta poslala w diably.
Jesli teraz nie stac go na to, zeby zrobic w Twoja strone chocby maly gest- zabrac na kawe/ do kina/ na kolacje, to po slubie bedzie tylko gorzej! To jest, wedlug mnie, kwestia charakteru i obraczka nic tu nie zmieni (przynajmniej nie na lepsze). Ba, podejrzewam, ze zacznie rozliczac Cie z rachunkow za jedzenie, prad czy gaz. Bo przeciez mozna bylo kupic ziemniaki zamiast frytek czy wysuszyc wlosy na wietrze, a nie suszarka, bo to oszczednosc. Wiem,ze przyklady moga sie wydac absurdalne, ale chcialam pokazac do czego prowadzi takie zachowanie jak opisujesz. Wedlug mnie jesli facet nie stara sie przed slubem, to po tym bardziej nie bedzie mial/czul powodu, by to robic po...
podpisuje się pod tym jak najbardziej
Pati jestes piękna kobietą, młodą na co Ci on ? Cos mi się wydaje,że jestes z nim bo boisz się samotności-tak ludzie sobie komplikuja życie facet jak teraz sie nie stara po ślubie nie będzie lepiej a moze byc nawet gorzej Ja na Twoim miejscu bym odpuściła -znajdziesz kogos lepszego kto Cie pokocha prawdziwie i tylko Ty dla niego będziesz ważna nie kasa.
Tyle ode mnie-głowa do góry , będzie dobrze ja trzymam mocno kciuki
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:38   #638
KARI1604
Wtajemniczenie

Kurcze Dziewczyny, tak lecicie z tym wątkiem, ze już nie nadążam nadrabiać

Mam mały problem z kontem na stronie Bershki, zapomniałam hasła, wygenerowałam lik, hasło zmieniłam na nowe a po próbie zalogowania wywala mi komunikat, że konto nieaktywne Dzowniłam na obsługę klienta na jakiś numer warszawski, ale mi kobitka powiedziała żeby dzownić na ten: 00 800 341 12 05, tylko, że każda konfiguracja tego numeru wpisana na telefonie jest zła, słysze komunikat, ze numer nie istnieje, już nie wiem czy ja jestem jakas głupia i nie umiem zadzownic na ten numer czy co..
Stary 2015-01-05, 11:39   #639
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
W ogole to mam wkur@#$ a na MD......mialam miec przesylke 5.01 potem 1.01 a teraz dzwonie i 9.01........malo tego zwrot jest od daty zakupu!!!! Jaja sobie robia...... ja MD mowie juz dzis "dziekuje".......

O matko, dzwonię w takim razie zapytac co z moim (w szczegółach zamówienia mam datę dostawy 31.12.2014 ). Z tym, ze ja mam w tej paczce "uwięzione" prawie 600zl. Kasa niemała, a zamawiałam 20.12, minęły ponad 2 tygodnie. Najchętniej zrezygnowałabym z tego i zarządała natychmiastowego zwrotu gotówki, bo to jakas kpina, nie stać mnie na zamrażanie takiej kasy na tak długi okres :/

Patrycjo, nie powiem Ci nic innego niz dziewczyny, zaciśnij zęby i zostaw kolesia... Tez kiedys miałam takiego "chłopaka", od którego przez ponad rok związku ani jednego prezentu nie dostałam... Ni to na świeta, ni to na urodziny, a miałam w tym czasie je 2x, w tym 18. O rocznicy nie pamiętał. Ja mu na urodziny podarowałam duży prezent, za to na swoje dostałam tylko kartkę wypisaną po pijaku, ktorej treści odczytać sie nie dało (nie kwalifikuje tego do kategorii prezentów). Żenada. Nie chce zeby moje słowa zle zabrzmiały, nie jestem jakas straszna materialistka ale facetowi pieniedzy nie brakowało, a na pewno nie na jakąś czekoladę chociaz. Kilka tys zł na gitarę elektryczną wydał lekką ręką. Do tego wlasnie w dniu moich 18. urodzin mieliśmy jechac na koncert do Krakowa (Coke Live Festival), to sie koles spoźnił, przez co nie zdążyliśmy na pociąg i ostatecznie na koncert tez nie. Rzucil mi tez kiedys tekstem, ze on nie rozumie, jak mozna przez 15 lat chodzić do łóżka tylko z jedną kobietą. A to tylko część z takich historii. Takze tego. Głupia byłam wtedy strasznie. Zawsze powtarzam, ze najlepsze co dla mnie zrobił to to, ze mnie zostawił. Ja niestety nie potrafiłam odejść. Co śmieszne, po kilku latach zadzwonił i gdy nie rozpoznałam jego głosu, zapytał smutno "jak to, juz o mnie nie pamietasz?". Po czym sie obraził gdy powiedziałam, ze nie mamy o czym rozmawiać. Zbierz siłę w sobie dziewczyno, jesteś młoda, piękna, mądra, jesteś warta wszystkiego co najlepsze! Duzo jeszcze przed Tobą, nie trać życia i radości na takiego buca! A jakbys potrzebowała porozmawiac to na pewno znajdziesz u nas wiele wsparcia
Co do ubioru jeszcze, to cholewka, ubieramy sie dla siebie przede wszystkim! Zeby dobrze i pewnie sie czuć na codzień. A będąc w związku tym bardziej jest to fajne, kiedy mozemy założyć jakas kiecke i obcasy i mamy kogoś , kto nam powie, ze swietnie wyglądamy ze mozemy sie wystroić na randkę czy na zwykle wyjście do kawiarnii. Ja to bardzo lubie
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:53   #640
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Te wszystkie opowieści są jak z Horroru
Stary 2015-01-05, 11:56   #641
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
jak dla mnie to sam ten kołnierz może być za duży, bo ja mam krótką szyję :/ dlatego ten poprzedni wątkowy sweter dla mnie był golfem do wywinięcia, a nie półgolfem
Mam długą szyję, ogólnie jestem długa, więc na pewno na każdej figurze to będzie inaczej wyglądać i się układać.
Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
byłam pierwszy raz we Włoszech i było bardzo fajnie (choć dużo lepiej czuję się w Hiszpanii), pierwszy sylwester spędzony jakoś inaczej niż zwykle, słoneczko, spacery i pyszne jedzenie
Brzmi fantastycznie , nie byłam we Włoszech, jakoś bardziej do Grecji mnie zawsze ciągnie.
Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
też mam problemy żołądkowe
Mam nadzieję, że Ci pomoże.
Cytat:
..
Wszystko już zostało napisane. Miałam podobny toksyczny związek i czuję dużą ulgę, że się od niego uwolniłam.
Nie oczekuję, że faceta będzie stać na moje zachcianki, u nas jest tak, że sama sobie "sponsoruję" swoje chciejstwa, ale skąpstwa bym nie zniosła.

Wczoraj znowu w nocy włączyła mi się klikawica.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Co do ubioru jeszcze, to cholewka, ubieramy sie dla siebie przede wszystkim! Zeby dobrze i pewnie sie czuć na codzień. A będąc w związku tym bardziej jest to fajne, kiedy mozemy założyć jakas kiecke i obcasy i mamy kogoś , kto nam powie, ze swietnie wyglądamy ze mozemy sie wystroić na randkę czy na zwykle wyjście do kawiarnii. Ja to bardzo lubie
klask i:

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:56   #642
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Mam długą szyję, ogólnie jestem długa, więc na pewno na każdej figurze to będzie inaczej wyglądać i się układać.

Brzmi fantastycznie , nie byłam we Włoszech, jakoś bardziej do Grecji mnie zawsze ciągnie.

Wszystko już zostało napisane. Miałam podobny toksyczny związek i czuję dużą ulgę, że się od niego uwolniłam.
Nie oczekuję, że faceta będzie stać na moje zachcianki, u nas jest tak, że sama sobie "sponsoruję" swoje chciejstwa, ale skąpstwa bym nie zniosła.

Wczoraj znowu w nocy włączyła mi się klikawica
.

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

klask i:

Co kupiłaś ?
Stary 2015-01-05, 11:57   #643
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
W ogole to mam wkur@#$ a na MD......mialam miec przesylke 5.01 potem 1.01 a teraz dzwonie i 9.01........malo tego zwrot jest od daty zakupu!!!! Jaja sobie robia...... ja MD mowie juz dzis "dziekuje".......
niestety mam podobnie, dzwoniłam i to samo mi powiedzieli. Podobno w tym tyg na bank dojdą po 6.01

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:59   #644
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
niestety mam podobnie, dzwoniłam i to samo mi powiedzieli. Podobno w tym tyg na bank dojdą po 6.01

Ja dzwoniłam juz 3 razy i ciagle wszystkie linie zajęte :/ a ta muzyka ktora leci w czasie oczekiwania jest jakas taka dziwna, niby łagodna ale nazwałabym ją rzępoleniem nie da sie słuchawki przy uchu trzymać
Stary 2015-01-05, 12:01   #645
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzwoniłam juz 3 razy i ciagle wszystkie linie zajęte :/ a ta muzyka ktora leci w czasie oczekiwania jest jakas taka dziwna, niby łagodna ale nazwałabym ją rzępoleniem nie da sie słuchawki przy uchu trzymać
też długo dzwoniłam, ale dałam na głośnomówiący i odłożyłam słuchawkę na bok

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-05, 12:01   #646
sskers
batonik

Cytat:
Mój tż uwielbia jak "stroje" się. Jak to mówi, lubi patrzeć jak inni mu zazdroszczą Ale przede wszystkim wie, że ja lubię dobrze wyglądać. Zresztą jest moim doradcą i często odwodzi mnie od głupich zakupów

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:03   #647
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
tak Grecja jest przepiękna, byłam tam na wakacjach 3 miesiące temu, tylko póki co mam ciągle przykre wspomnienia, może za jakiś czas będę ją lepiej wspominać

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

Stary 2015-01-05, 12:03   #648
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
patrysienka, myślę, że ludzie z takim podejściem się nie zmieniają. Na pewno nie tak to powinno wyglądać.
zmieniaja sie, ale do tego dochodzi sie po pewnych przezyciach. Nasi znajomi do doskonaly przyklad, facet identiko jak w opisie Patrysienki. Do dzis pamietam jak kolezanka chciala torebke i niemal na kolanach go blagala zeby jej kupil a on jak krol i wladca odmawiał.... nigdzie jej nie zabieral itp, zawsze siedzenie w domu. Teraz sie rozwodza a on jakby nowego zycia nabrał, ma dziołsxzkę nową, dba o nią, bierze to do kina, to na zakupy to to to tamto
Stary 2015-01-05, 12:03   #649
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Mój tż uwielbia jak "stroje" się. Jak to mówi, lubi patrzeć jak inni mu zazdroszczą Ale przede wszystkim wie, że ja lubię dobrze wyglądać. Zresztą jest moim doradcą i często odwodzi mnie od głupich zakupów
Mój mąż też się cieszy jak dobrze wyglądam Chyba każdy zdrowy facet jest/powinien być zadowolony z atrakcyjnej żony, która o siebie dba.
Stary 2015-01-05, 12:03   #650
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Coś im się pewnie wysypało w dostawach, moze nie byli przygotowani na taką dużą ilość zamówień ?
Do mnie w końcu dotarły dwie paczki z 27 i 28.12. z Zary, ale widzę "oczyma przyszłości" dużo zwrotów po zmierzeniu Cieżko sobie coś ładnego upatrzyć (i kupić), jedyne co mnie póki co cieszy to bluzka uzyskana dzięki uprzejmości Olaola1

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:13   #651
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Robiłam zamówienie 26/27 a jeszcze nie mam informacji, że nawet wysłano towar... :/ najchetniej bym go nie przyjmowała.
Dzis otrzymalam paczke wyslana w sobote rano ...nie dostalam sledzenia przesylki.

Cytat:

Brutalnie...zostaw dziada
Cytat:
Moje sobotnie wyslane rano dzis dotarlo..popoludniowe nie tez nie mam linka ze sledzeniem przesylki.

Edytowane przez iva78
Czas edycji: 2015-01-05 o 12:17
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:16   #652
KARI1604
Wtajemniczenie

Cytat:

klask i:
Wybierz sie kiedyś koniecznie do Włoch... jakie tam mają jedzenie, az mi s.linka cieknie na samą myśl!!!!!
Stary 2015-01-05, 12:23   #653
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość

Wankaw chyba widziałam tą torebkę, ale nie wiedziałam, że ją chcesz...
jakbyś była jeszcze kiedyś przy okazji to proszę o zakup
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-05, 12:25   #654
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość

Mój podobnie, często mnie komplementuje Sam tez dba o siebie bardzo

Cytat:
Mój mąż też się cieszy jak dobrze wyglądam Chyba każdy zdrowy facet jest/powinien być zadowolony z atrakcyjnej żony, która o siebie dba.
Święta prawda!
Stary 2015-01-05, 12:30   #655
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Co kupiłaś ?
W sumie to spodnie dokupiłam, "pracowe" takie. Koszulę w kratę i kilka rzeczy dla synka.
Cytat:
tak Grecja jest przepiękna, byłam tam na wakacjach 3 miesiące temu, tylko póki co mam ciągle przykre wspomnienia, może za jakiś czas będę ją lepiej wspominać
W Grecji byłam w sumie 2 razy i za każdym razem jestem zachwycona - ludźmi, klimatem, jedzeniem, otoczeniem, wszystkim. W tym roku też na pewno Grecja
Cytat:
Otóż to.

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez KARI1604 Pokaż wiadomość
Wybierz sie kiedyś koniecznie do Włoch... jakie tam mają jedzenie, az mi s.linka cieknie na samą myśl!!!!!
Właśnie jakoś mnie zupełnie nie ciągnie, prędzej do Hiszpanii chyba. Ale pewnie i tak postawimy na Grecję w tym roku.

Stary 2015-01-05, 12:34   #656
trammer
Zakorzenienie

Cytat:

klask i:

Fajnie Ci w tych siwcowych, ten dłuższy jakis taki....
A, i mail doszedł - tzn. na kompie da sie pdfa otworzyć, dziękuję

Cytat:
Strasznie długo to wszystko trwa...
Mam paczki z 19.12, miały być 31 grudnia, dalej cisza...

Cytat:
Otóż to, bo faceci to wzrokowcy i lubią ładne kobiety (w sensie, że zadbane też).
Mój też lubi, jak sie stroję i wystoję a najbardziej, jak mierzę nowe ciuszki i mu sie pokazuje
Stary 2015-01-05, 12:39   #657
*Sienna*
Raczkowanie

Jeśli robiłam zakupy online i chciałabym zwrócić w sklepie stacjonarnym to muszę to zrobić osobiście czy może to zrobić ktoś inny, np. mąż? Wiadomo na paragonie są moje dane. Jak to jest w Zarze?
*Sienna* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:41   #658
earthpace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Sienna* Pokaż wiadomość
Jeśli robiłam zakupy online i chciałabym zwrócić w sklepie stacjonarnym to muszę to zrobić osobiście czy może to zrobić ktoś inny, np. mąż? Wiadomo na paragonie są moje dane. Jak to jest w Zarze?
Normalnie może ktoś inny byle z paragonem, zwrot i tak idzie na kartę

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:45   #659
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez trammer Pokaż wiadomość
Fajnie Ci w tych siwcowych, ten dłuższy jakis taki....
A, i mail doszedł - tzn. na kompie da sie pdfa otworzyć, dziękuję

Strasznie długo to wszystko trwa...
Mam paczki z 19.12, miały być 31 grudnia, dalej cisza...

Otóż to, bo faceci to wzrokowcy i lubią ładne kobiety (w sensie, że zadbane też).
Mój też lubi, jak sie stroję i wystoję a najbardziej, jak mierzę nowe ciuszki i mu sie pokazuje
Dziękuję Trammerku. Ten długi jest taki bezkształtny, ale jakoś jestem w nim zakochana

Unikalna naklikałam 4 pary spodni, chociaż znając moje szczęście, wszystkie out. 2 pary w kratkę, jedne czarne lejące i jedne różowe do marynarki.

Stary 2015-01-05, 12:56   #660
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości