|
|
#6631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
a to jest taki tytył Przygody S. Plum ?....nie znam , może też bym poczytała
|
|
|
|
#6632 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Beata2906;40718360]Aha
----------------------------------------------------------------------- ![]() Dostałam dziś Filorgę, wreszcie ah i co powiem...że minimalizm zawartości mnie zaskoczył.... 50ml maska...przecież ja to wymarzę w 2tyg. i to serum takie maciupe....no może na 3tyg. smarując tylko rano wystarczy dobrze, że zapłaciłam 2oo a nie 500 za ten zestaw....Lapi jak już będziesz miała konkretniejszy osąd, to poproszę o opinię tego żelu/kremu magicznego na brzuch, ciekawa jestem efektów bo cena zbójecka Poczytałam też o tych serach Alghoterm, które Misza chwalisz (ja nie miałam nic tej marki, ale np.koleżanka lubi ich maski do twarzy...). Misz miałaś to serum niebieskie, nawilżające od nich? Ostatnio od mamy przechwyciłam to (coś nie używała ) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ux-karite.html ale nie zachwyciło mnie, jest ultra lekkie ale pachnie zbyt intensywnie, nie lubię kosmetyków do twarzy, które mają tak ostre zapachy na pograniczu czegoś ziołowegoMiałaś Kama deszcz? ciepło jest...kurcze aż dziwnie wyciągać z szafy letnie ubrania...po tak długim czasie zimy i zimna...nagle lato Odchudzający się faceci trzyma dietę cały dzień, jada zupki warzywne z płatkami owsianymi...a wieczorem...pocichaczu pełznie do lodówki i wyciąga ciężką artylerię Anyżku jak koleżanka ma, to zachęcam naprawdę do wypróbowania peelingu do ciała czerwone wino i mask algowych |
|
|
|
#6633 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jadę od początku, w drugim tomie jestem. ale dziś sprzątanie i dalsze dopakowywanie, więc nie wiem, ile przeczytam...
|
|
|
|
#6634 |
|
Zakorzenienie
|
Wy czytacie,a ja nadal wśród Dynastii Tudorów.Serial przekładam jednak wyżej niżeli Tron.Historia kontrowersyjnego Henryka .. Wiecie,że Meyers jest twarzą Versace i Bossa..i alkoholikiem.Prywatnie jego zycie nie jest za wesołe,chodz suksesów zawodowych mu nie brakuje..Jak w filmie,wysokie ego przysparza mu kłopotów... I z innej beczki
Serum NUXE jest wspaniałe.Gdybym miała je porównać do wysławianej Filorgii,to bije ja na głowę..zapach,konsystencj a,ukojenie jakie daje,efekt..W ogóle ta seria jest boska.Jedna z lepszych jakie dane mi było wypróbowac na swej facjacie...A o piance LPR mogłabym pisac elaboraty w ochach i achach..Na lato ,taka forma demakijazu jest swietnym rozwiązaniem!---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Ilana podaj adres na pv to wyslę Ci algotherm i sobie przetestujesz.. ..Kaśka do Ciebie przesyłka tez jutro pójdzie
|
|
|
|
#6635 |
|
Zakorzenienie
|
Ilana tą maskę używa się raz w tyg i nie trzeba dużo jej nakładać ...o ile to Ci osłodzi trochę
....chociaż ja nakładałam i 2x w tyg tak ją lubię ...muszę też kupić jako ,że dostałam sleep & peel zamiast niej ....ten żel wyszczupl. o tyle fajny ,że nie jest żelem a taką jakby emulsją białą i ma delikatny , niedrażniący zapaszek ..do tego rzadki także jak na pojemność 150 ml będzie dość wydajny ...co do efektów to za jakieś 2 tyg się określę czy wart swej ceny ...też mi to drogo było , nie kupuję wyszczuplaczy powyżej stówki na ogół ... z Meyersem jest fajny film W.Allena "Wszystko gra " ...jak nie widziałyście to naprawdę warto obejrzeć ...kilku innych fajnych aktorów też tam gra ... Kama na urlopie będziesz miała czas na czytanie ![]() Miszka co do serum Meso + Filorgi to akurat się zgodzę ,że nie jest udane , też go nie lubię ...żelowe jakieś , wkurzało mnie ...jeszcze tego żelu pod oczy Filorgi też nie lubię ...a reszta ich kosmetyków jest świetna Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-05-09 o 11:56 |
|
|
|
#6636 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi, proszę bardzo
http://merlin.pl/Evanovich-Janet/bro...&place=suggest W Polsce wyszło chyba szęśc, ale baba popełniła...17 czy 18... ![]() Kryminałek na wesoło z elementami romansu ![]() Maska filorgi jest w miarę wydajna, ale ja i tak nieustannie polecam Lancastera A serum meso jest fajne, ale faktycznie mało wydajne.Na urlop ma kindleya i duuużo zakupionych ebooków. Ale w domu Evanovich właśnie. Ilana - padało, padało, grzmiało wczoraj, dziś tak chłodniej, zachmurzenie lekkie...I dobrze, w pociągu w sobotę 8 godzin, wcale mie się nie chce w upale jechać. Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-05-09 o 12:02 |
|
|
|
#6637 |
|
Zakorzenienie
|
Maski duzo nie da sie nałozyc bo wygladałam jak Bieluch..Niczym Kacper maszerowałam do łóżka ,wcierając kóleczkami..Po chwili wsiąka,ale i tak efekt królewny Śnieżki zachowany..Lancastera Kam?Pewnie podawałas nazwę,ale wiesz..ta demencja
Poprosze raz jeszcze Ulubiona ma,pora roku, a trudno sie nia teraz nacieszyc..Od razu bum i upały..
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#6638 |
|
Zakorzenienie
|
proszę bardzo, miniatura maski
![]() http://allegro.pl/lancaster-flash-hy...235228907.html |
|
|
|
#6639 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Kama za linka do książki ...widziałam ją w Empiku ale jakoś tytuł mnie nie zainteresował ani okładka ...ale skoro mówicie ,że fajne to kupię i poczytam ...
Kama jak Cię nie będzie te 2 tyg to całe allegro nasze ![]() u mnie chyba dziś pociurka ...chmury ciemne się zbierają na niebie ...gorąco , zatem burza możliwa ... Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-05-09 o 13:47 |
|
|
|
#6640 |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję
Dla tych -co chcą nabyć serum w dobrej cenie http://allegro.pl/bioliq-intensywne-...209319026.html Nawilżacz ozonowy przyniosłam do sypialni..Wkropiłam olejek cytrytnowy i mam Toskanię w pełnej krasie..Jeszcze mam Kamasutrę Może wieczorem sprawdzę działanie---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Co to pociurka dialekt y terytorialne
|
|
|
|
#6641 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#6642 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ciurka
...i grzmi ...burzy się burzy ...zauważyłam ,że każda z nas czasami napisze jakieś słowo , które innym jest nieznane ...jednak co region to inne tekściarstwo
|
|
|
|
#6643 |
|
Zakorzenienie
|
Gzika w Wielkopolsce,mnie swego czasu zaskoczyła..Miałam skonsumować ,a nazwa intrygowała ..Ciurki nie słyszałam..U nas nadal gorąco,30 stopni ...Rolety trochę poopuszczałam..Zatrważają ce jeszcze sie lato nie zaczeło ,a człowiek juz szuka cienia i ochłody..Jutro po towar jadę..Mam nadzieję,że sie ochłodzi
|
|
|
|
#6644 |
|
Zakorzenienie
|
Michell72
Gzika w Wielkopolsce,mnie swego czasu zaskoczyła.. ......................... ......................... ......................... ......................... ......... raczej gzik dla niewtajemniczonych twaróg do ziemniaków ...tzw pyry z gzikiem - tak typowo po poznańsku
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-05-09 o 15:58 |
|
|
|
#6645 |
|
Rozeznanie
|
Meyers
niekomercyjna, niepokojąca uroda (film wszystko gra też mi się podobał pomimo tego, że nie jestem mega fanką Allena) podoba mi się fagas (to tak po poznańskua słyszałyście określnie fikuśny? ja się zastanawiam czy operuję jakimś specyficznym słownictwem, określeniem ale nic mi do głowy nie przychodzi co by mogło by brzmieć egzotycznie![]() Miszu dzięki poiwedz tylko, wysłałaś na mój adres W-wa czy do rodziców? Lapi, Misz piszecie o serum Meso, nie o tym z hialuronem? bo wydawało mi się, że właśnie to hialuronowe zamówiłyście ![]() Podoba mi się ten kombinezon http://szafomania.pl/index/page/lang...duct/1127.html ale taki jest praktyczny, że nie wiem gdzie mogłabym i kiedy go założyć...materiał dość treściwy, rękaw długi i jednocześnie odkryte nogi ![]() Chciałam kupić maskę Lancaster tlenowa to chyba jest, w takim niebieskim słoiczku, na all rzecz jasna...patrzę i kto jest sprzedawcą...Alexa24h |
|
|
|
#6646 |
|
Zakorzenienie
|
Fikuśny to znane, poznański gzik tez znałam, a teraz proszę zgadywać
: findegluszki ( to mama), piuchnać, ryczka (to teściowa) i coś, czego nie znoszę, bo mi się źle kojarzy: wciągać żółtko...kombinezon fajny, ale masz rację -na lato po co długi rękaw, a na zimę - po co krótkie nogawki
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-05-09 o 17:07 |
|
|
|
#6647 |
|
Zakorzenienie
|
Piuchnać to chyba spać tak?Co do reszty sie poddaję
Ila na adres rodziców.Wsadziłam Ci algotherm,peeling z Apis,maseczkę Apis(b.lubię!)Murad żel,maskę profesjonal Loreal volume i nie wiem co tam jeszcze Z Filorgii ta maseczke zamówilam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...aju-skory.html Ty inną??Kombinezon to nie moja bajka..Trzeba miec dupkę jak 5 min,do takowych strojów..---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- a ryczka,ryćka to taki mały taborecik jak mniemam..
|
|
|
|
#6648 |
|
Zakorzenienie
|
Miszuś, bardzo dobrze
Piuchnać to spać, ryczka to taborecik, ja nie wiedziałam. Findegluszki - to drobiazgi, głupotki. A wciagnąc żółtko - dojść do siebie np. po śnie.
|
|
|
|
#6649 |
|
Zakorzenienie
|
fuertavertura
Lapi, Misz piszecie o serum Meso, nie o tym z hialuronem? bo wydawało mi się, że właśnie to hialuronowe zamówiłyście ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ............ wszystkie zamawiałyśmy serum Hyal Defanse bo te było w tych promocyjnych zestawach a jest jeszcze serum Meso + i na te ja marudziłam , że nie fajne po hiszpańsku idealnie brzmi teściowa jak dla mnie - SUEGRA no tak pasuje mi to słowo do teściowej a "wuhta" to dużo , sporo ...niekoniecznie wiary , może być wuhta czegokolwiek ... ryczka ...często używane u nas .. Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-05-09 o 18:22 |
|
|
|
#6650 |
|
Zakorzenienie
|
Wciągnąć żółtko-pierwszy raz słyszę..Jaskółki nisko latają,ochłodziło się..Pada u Was?
|
|
|
|
#6651 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie już po deszczu i burzy ...
|
|
|
|
#6652 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moze macie malucha co chciałby łyzworolki extreme.Rozm długosc wkladki 22-24,6...Rolki z najlepszymi bajerami..Syn dostał dwa komplety na komunię....Nawet są z ceną..
|
|
|
|
#6653 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam, że jakos nie czuje tego wyjazdu. Nic mi się nie chce, wizyty sanepidu jutro tym bardziej
|
|
|
|
#6654 |
|
Rozeznanie
|
Miszu ale będę mieć bal, Twoja wyprawka lepsza niż jajko niespodzianka
z Filorgii też mam tą maskę i serum hialuronowe.Lapi a jak Twój hiszpański, nadal chodzisz na kurs? Ja ostatnio miałam okazję zaprezentować umiejętności na rozmowie o pracę ![]() co raz cieplej i co raz trudniej wysiedzieć na zajęciach...dziś byłam na francuskim i wierciłam się jak dziecko...zero skupienia ![]() wciągać żółtko...nie podoba mi się, brzmi pejoratywnie i w życiu bym tego tak nie przetłumaczyła za to podoba mi się findegluszki poznańskie grypsy mają dużo wspólnego z niemieckim...Kama to znaczy, że wyjazd będzie wyjątkowo udany...ja tak mam, że jak nie nastawiam się na coś albo mi się nie chce, nie mam weny, to później wychodzi z tego najlepszy wyjazd/impreza ![]() Widziałam ostatnio w tv panią minister Elżbietę Bieńkowską...kobieta ma 49 albo 50 lat i muszę przyznać, że na twarzy wygląda rewelacyjnie...na dużo mniej niż ma co więcej przeszła małą metamorfozę więc mona wnosić, że dopieściła ją ręka profesjonalisty od m.estetycznej....efekt super bo przy takiej kondycji skóry nie widać sztuczności....![]() Tu...bym teraz chciała być |
|
|
|
#6655 |
|
Zakorzenienie
|
fuertavertura
Lapi a jak Twój hiszpański, nadal chodzisz na kurs? ......................... ......................... ......................... ................. taa , nawet jeżdżę ale też jakoś bez entuzjazmu ostatnio ...
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-05-09 o 21:36 |
|
|
|
#6656 |
|
Zakorzenienie
|
Ila będzie mi miło,jak Ty się ucieszysz
A plaża ..oj dałabym się porozpieszczać..Kama wrócisz radosna i wypoczęta..Najgorzej jest ruszyć,a póżniej żal wracać..Wyleżakuj się za nas wszystkie..Co chwilę cos podgryzam..wrr..Dni przed @ są stresujące..
|
|
|
|
#6657 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dziś dzień głodówkowy, więc zero podgryzania
|
|
|
|
#6658 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#6659 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś szaro, ponuro, ciśnienie niskie...I jeszcze sanepid nie przyszedł ( ale musiałam się sama dobijac, oni mnie nie zawiadomili
) i jeszcze mam problem z pacjentem...Ech, wszystko przed samym wyjazdem...
|
|
|
|
#6660 |
|
Zakorzenienie
|
Kama nie denerwuj się ...u nas zawsze to sam przed wyjazdem , najpierw się człowiek cieszy ,że leci odpocząć , niby wszystko ogarnięte, poplanowane a potem przed samym wylotem jazda na maxa bo coś tam i stres , stres , stres ...no i się odechciewa tego urlopu ...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.

i co powiem...że minimalizm zawartości mnie zaskoczył....
50ml maska...przecież ja to wymarzę w 2tyg. i to serum takie maciupe....no może na 3tyg. smarując tylko rano wystarczy
dobrze, że zapłaciłam 2oo a nie 500 za ten zestaw....
)
trzyma dietę cały dzień, jada zupki warzywne z płatkami owsianymi...a wieczorem...pocichaczu pełznie do lodówki i wyciąga ciężką artylerię
Ulubiona ma,pora roku, a trudno sie nia teraz nacieszyc..Od razu bum i upały..

Nawilżacz ozonowy przyniosłam do sypialni..Wkropiłam olejek cytrytnowy i mam Toskanię w pełnej krasie..Jeszcze mam Kamasutrę 

...
) i jeszcze mam problem z pacjentem...Ech, wszystko przed samym wyjazdem...