|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ograniczanie jedzenia + ćwiczenia
Ja niewiem,faceci to chyba jakieś niedopracowane osobniki.Głuche to takie i ślepe.Od tygodnia truję mojemu żeby zabrał mnie na tą nieszczęsną siłownię(zaznaczam,ze jest po drugiej stonie ulicy,czyli jakieś 200m od jego pracy)i aby zapisał mnie oraz opłacił wszystko bo ja na jasną cholerę(wybaczcie ale już mnie nosi z nerwów)niepotrafię rozmawiać po niemiecku
Ciągle tylko obiecuje,ze w końcu tam pójdziemy i załatwimy co trzeba...a jak mu o tym przypominam to zaraz oburzony odburka,że ciągle myslę o sobie i czy on kiedykolwiek mi czegoś nie załatwił? No tylko wziąć siekierkę i palnąć w łep.....Przecież ja niechcę gwiazdki z nieba... Sama tego serio nie mogę załatwić bo tutaj na siłowni spisuje sie umowę na rok i pobierają co miesiąc pieniążki z konta,dlatego wszystko musi być załatwione przez niego..Jak ja mam do jasnej ciasnej ćwiczyć i chudnąć? Załamka.... ![]()
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Lill ah, Ci faceci. Musisz mu jeszcze bardziej truć tyłek, aż w końcu pójdziecie
a póki co, zostają jakieś ćwiczonka w domciu i nie załamuj się
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zagrałam inną taktyką![]() chodziłąm smutna jak zbiczowany pies,jak się mnie zapytał co mi leży na serduszku,udałam,że nic ale mówiłam to takim prawie skamlącym głosem,że odrazu wiedział że coś mi jest. Kilka razy mnie pytał abym mu powiedziała,więc zrobiłam to.Nie minęło 20 minut a ja już miałam podpisaną umowę na cały rok na siłownię i jutro tylko odbierę kartę wstępu i moge wypacać ten nieszczęsny tłuszczyk z brzucha.Jeszcze tego lata chcę pochwalic się figura w bikini,choćby tylko na zwykłym basenie
|
|
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to miłego siłowania :PP ja właśnie wróciłam, z biegu , 2km i 15 minutowej bokserskiej skakanki i zdycham a w kuchni się piecze, moje dietetyczne ciasto czekoladowe <33
|
|
|
|
|
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki co wy ćwiczycie, jak i ile?
|
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
ja skacze na skakance, czasem tańcze (chociaż tego raczej nie można nazwać tańcem
), biegam w miejscu, aerobic z VITY i jakieś czasami ćwiczenia typu przysiady itp ;D no i rower ![]() dietetyczne ciasto czekoladowe? też chcee mogłabyś mi dać Marzeniątko przepis jak to się robi?
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
ja zainwestowalam w stepper ale teraz jakos coraz zadziej go uzywam... pewnie dlatego ze jest cieplo i wole rower... a tak to cwicze ok godziny dziennie, aerobik/taniec 200 brzuszkow, 10 min twistera, 8 min na nogi i 8 min rozciaganie
|
|
|
|
|
#668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale zastanawiam się tylko jak ja powłączam te wszelkie urządzenia...tam nawet bierznia nie jest zwykła-ma jakieś zakichane ulepszenia i wynalazki a ja ni w ząb po niemiecku..Grrrrrr.....
|
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do silowni- to bierznia to najlepszy sprzet na nim najszybciej zgubisz kg!! moj kolega codziennie biegal na bierzni to tak pieknie schudl
|
|
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
skakanka /15 minut dziennie i więcej
brzuszki /4 minuty dziennie biegi /ok 2 km dziennie |
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
no to ja od dzisiaj, ale już tak serio, bo tamto to mi nie wychodzi
![]() masakra. musze schudnąć, we wrześniu nowa klasa, trzeba zrobić wrażenie ![]() puki co życzę wam moje drogie miłego dnia ;*
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia |
|
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
dawno mnie nie bylo, mam teraz maly przestoj w odchudzaniu, bo pracuje i moje menu musi byc takie jak calej reszty, ale dzis sie wazylam i zobaczylam 66 kg, nie schudlam ale tez nie przytylam czyli nie jest zle, mam nadzieje ze u was tez nie jest gorzej, milego dnia
|
|
|
|
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj dałam na siłowni z siebie chyba wszystko,co dziwne-dzisiaj nie mam żadnych zakwasów choć byłam pewna,że je dostanęCały czas trzymam dietę czyli nie jem po 18 a w ciągu dnia staram się nieprzesadzic.Na śniadanie kilka kromeczek pieczywa Wasa z serkiem Almette oraz kawa z mleczkiem bez cukru.W ciągu dnia piję duuuuuuużo wody bo upały w niemczech niemiłosierne(z tego to akurat się cieszę bo wtedy niechce się tak jeść) |
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
ja schudlam 1kg
i jesze raz pisze ze niejedzenie po 18 to mit- spowalniasz sobie przemiane materii.. no chyba ze kladziesz sie spac o 21.. jedz cos lekkiego na 2-3 godziny przed snem jakis serek wiejski .. |
|
|
|
|
#676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() ja za godzinkę zjem sobie pół gołąbka na obiad ^
|
|
|
#677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,ale chciałam zobaczyć czy dam tak radę..Generalnie mogę nawet o 19 i 20 zjeść bo chodzę spać o 23
|
|
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez jem 19-20 czasem nawet 21 jak wiem ze czeka mnie dluga noc
|
|
|
|
|
|
#679 |
|
Raczkowanie
|
ojj jak mnie tu dawno nie było. wyjazd. i przytyłam 1 kg
ale od jutra już zaczynam ćwiczyć regularnie i będzie dobrze.a w ogóle to bardzo dużo ćwiczysz andziuchna, jak ja bym tak sie zmobilizowała i tyle ćwiczyła to mm. szło by o wiele lepiej ![]() a i mam pytaniee no więc dziewczyny, używacie jakiś kremów wspomagających odchudzanie ? tzn takich wyszczuplających, i jak tak to jakich i czy dają efekty?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do kosmetykow to zuzylam jedno opakowanie balsamu wyszczuplajacego (smarowalam nim uda) ale jakos efektow nie bylo... teraz szoruje cialo szorstka gabka- poprawia ukrwienie i skora robi sie gladsza a uda masuje i to wsio |
|
|
|
|
|
#681 |
|
Raczkowanie
|
heloł heloł.
przepraszam za nieobecność ![]() schudłam 1 kg ! waże 68 ^^ :"D
|
|
#682 |
|
Raczkowanie
|
A ja schudłam już 3 kilo
,jeszcze 2 i powinno być super.Cały poprzedni tydzień chodziłam na siłownię,w weekend zrobiłam przerwę a dzisiaj od nowa cały tydzień siłowni bo w piątek zlatuję do polski i jadę do rodzinki to muszę się pokazać.I co najważniejsze-nawet mój zauważył,że schudłam bo powiedział,że mam" jakąś taką mniejszą pupę"...największe wynagrodzenie hehe..
Edytowane przez LillAnn1 Czas edycji: 2008-07-07 o 10:45 Powód: skleroza |
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje dziewczyny!!
|
|
|
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
ojj ale tu cicho ostatnio
![]() dziś na śniadanie zjadłam dwie kromki ciemnego chleba z serem almette i pomidorem, oraz omlet z dwóch jajek, potem wypiłam zieloną herbatę, a na obiad zupa pomidorowa, niestety z kluskami, i kilka pierogów. pierogi są bardzo tuczące? ehh staram się ale narazie waga ani rusz
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
no faktycznie to forum ucichlo... dziewczyny!!! gdzie jestescie?? piszcie cos... ja musze sie usprawiedliwic, wyjechalam na wies i tam musialam pomagac przy zbiorach, takze dostepu do neta nie bylo... ale od dzis znow sie biore za siebie i odchudzanie, trzeba mi schudnac conajmniej tyle ile do tej pory czyli 8 kg
a jak tam u Was?
|
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
no ucichlo niestety
ja waze teraz 64... czyli jeszcze 2 w dol i po odchudzaniu bedzie teraz bylam w gorach to wiadomo- 2posilki dziennie i nie moglam wybrzydzac ale trudno- przynajmniej dobrzew sie bawilam... wczoraj tez bylam w plenerze i co prawda duzo nie zjadlam ale duzo wypilam kurcze musze skonczyc z piciem;p
|
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
andziuchna kończ z piciem, kończ
![]() a u mnie jeszcze tylko 3 kg... |
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
tylko jakos nie dam rady
w ogole mam kaca + moralniaka wrr jestem okropna
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak koncz z tym piciem...
ja mam jeszcze troche do zrzucenia, za tydzien ide na wesele, wiec teraz bede sie ograniczac no i cwicze znow a po weselu przechodze znow na kapuscianke zobacze co z tego wyjdzie...a Ty Marzenko bylas na kapusciance? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

a póki co, zostają jakieś ćwiczonka w domciu
i nie załamuj się
wystarczy Marzena 

też chcee

dawno mnie nie bylo, mam teraz maly przestoj w odchudzaniu, bo pracuje i moje menu musi byc takie jak calej reszty, ale dzis sie wazylam i zobaczylam 66 kg, nie schudlam ale tez nie przytylam czyli nie jest zle, mam nadzieje ze u was tez nie jest gorzej, milego dnia
kurcze musze skonczyc z piciem;p