|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy wątek... Dior, Lancome, YSL... Perfumy, kosmetyki i nie tylko...
gdzie masz prasowane meteorki niedobra babo!!!???
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17850492]Cos u mnie za rozyk Chanel i Teddy Bear?[/QUOTE] James, u Ciebie niezmiennie kusi mnie Angel rozany (jednak bez cisnienia bo jest na mnie o wiele bardzi delikatny i mniej trwaly niz klasyk). |
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Clinique, cienie 6-stki, kolory: PSESD bronze satin, CSEV buttermilk, CSSS lucky penny, CSD strawberry fudge duo pink shade, CSD beach plum duo purple shade, CSD like milk duo deep shade), kod K87, zużycie niewielkie, widoczne na foto
Clinique, paleta czterech cieni Teddy Bear, ubytek ok 15 %, , aplikatory i plastikowa nakladka, kod T55 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-15...hadow-Quad.htm podobają mi się te rzeczy
|
|
|
#665 |
|
Konto usunięte
|
Chetnie oddam Aniola.
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-03-13 o 19:34 |
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
ta terracotta to limitowanka - taki ogromny spodek - jak ten sephorowy mniej więcej.
jest dosyć jasna i złota, daje błyszczące wykończenie z drobinkami, ale nie są nachalne, raczej subtelne
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17855345]Chetnie oddam Aniola.[/QUOTE]
James, ale moglabym oddac tylko jedna rzecz, a taka wymianka nie bylaby chyba satysfakcjonujaca dla Ciebie. |
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
da się wymodelować, jest bardziej brązująca niż rozświetlająca, ale powiedz mi jeszcze jaką masz karnację? bo według mnie ona lepsza do modelowania jaśniejszych mordek
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też jestem bladzioch i dla mnie ta terracotta jest idealna
niestety nie wiem jak się ma do diorka.
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#671 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochana, nic za chanelka chyba nie wygrzebie... ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17863206]Rozumiem. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
witam, podobaja mi sie 6 cliniqua i roz chanel, ale jednego i drugiego mam pod dostatkiem dlatego sama sie wyzbywam. Bede jednak pamietac, jesli nie dostane lepszej propozycji mozemy cos ponegocjowac
|
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz to sama nie wiem. Do piątku chciałam cienie, ale w sobotę byłam w sephorze i póki mam dosyć
Nie planujesz dokładki? Jak możesz oddawać Rose Petal <mdleje> to przecież taki piękny różyk <cry> A może coś za niego u mnie znajdziesz ? Tak w ramach planowania zapasów pytam
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#676 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sosiku, zajrze do Ciebie spokojnie wieczorem. |
||||
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
mogę Ci jutro cyknąć jakieś foto, żebyś sobie popatrzyła.
mogę porownać np. z klasyczną terracottą 01 albo poudre des sables? poza guerlainem nie mam chyba innych brązerów z którymi mogę porównać ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1247305794 a tego YSL już nie masz, prawda? ![]() dwie paletki clinique to chyba przesada by była... ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- to Ci cyknę foto, bo 01 to z kolei mój bronzerek ![]() tylko, że jutro bo TŻ ma aparat, a dzisiaj wróci jak już będzie ciemno, więc bez sensu będzie zdjęcia robić
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za Clinique, paleta czterech cieni Teddy Bear, ubytek ok 15 %, , aplikatory i plastikowa nakladka, kod T55?
|
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
zrobiłam foto, tylko leżę przygnieciona papierami, bo piszę magisterkę, ale postaram się zmobilizować i wkleić
---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- dzięki za wyrozumiałość, mam totalnie skręconą głowę od tego wszystkiego, ale mam nadzieję, że za dwa miesiące będę dumną panią magister
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
zamiast gadać wkleję Ci zdjęcia
![]() po prawej/na górze orient
|
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj mirro
![]() Pukam do Ciebie w sprawie różu Chanel Na wymianę miałabym puder brązujący lecz niestety nie Chanel(a wiem, że tego szukasz najbardziej)
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lolu, jaki masz puder brazujacy? nie moge namierzyc Twojego watku. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Wtajemniczenie
|
wątku aktualnego nie mam , bo to zobowiązuje do śledzenia Targowiska a czasu brak
mam limitowankę E. Lauder Sienna Earth Edytowane przez lola23 Czas edycji: 2010-03-18 o 00:07 |
|
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za pradę?
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, niestety nic
![]() Cytat:
juz biegne ![]() Narcisse jest jasniejszy, bardziej cukierkowy i taki wiosenny. myslalam ze bedzie dla mnie za jasny, ale robi sliczny dziewczecy obloczek )---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Juz jestem ![]() Sosiku chyba za rozyk nic nie widze. choc przyznam ze chanel no 19 mnie kusi... (czemu oddalas juz piątke premierowa? |
|
|
|
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A piątka premierowa to nietrwałe zapaszysko było, nie masz co żałować W przeciwieństwie do piątki klasycznej, która nie dość, że jest strasznym śmierdziuchem, to jeszcze trwała piekielnie. A żadna odlewka Ci sie u mnie nie podoba? Bo ja bym tego samotnego Terre Hermesa przygarnęła A może za szóstki Clinique coś widzisz?I powiedz jeszcze jak Ci puderek Sagane spasował?
|
||
|
|
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
chcesz
![]() Cytat:
Chociaz szkoda ze nie masz juz Nature Millenaire, bo nie znam, a chcialabym niuchnac...A puderek jest fajniasty idealem bylby puder w kolorze Sagane, o wlasciwosciah Lucidity. ehh
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

niedobra????

Wiesz, ja mam kota, to moooogę dać Ci go pogłaskac
Nie planujesz dokładki?