|
|
#661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
a ja już od 1.5 roku używam plastrów antykoncepcyjnych..
ani nie przytylam.. ani nie schudlam.. zastanawialam sie nad zmiana plastrow na tabletki, zeby choc troche przytyc zeby choc troche cycki mi urosły ![]() Tequilka dzien dobry kochana nadrabiaj prędkoi wdawaj sie w dyskusje.. brakowało Ciebie
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
jakich uzywasz i ile placisz jesli mozna oczywiscie ??
|
#663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj zrobiłam znowu tamilee na brzuszek i pupe Bieganie idzie świetnie. Jestem w stanie przebiec 1,8km po rocznej przerwie ![]() Ale dzisiaj sobie odpuściłam bo rano zrobiłam tamilke a że jeszcze kolana mi do pełnej sprawności fiz nie wróciły to sobie odpuściłam aby znowu nie mieć kontuzji i kolejny rok w dupe ![]() Mnie lekarz się pytał o mnóstwo chorób (czy jakieś miałam, m.in. o wątrobę itd.), czy mam mocne owłosienie średnie czy słabe , zrobił cytologię, zbadał piersi i dobrał idealne tabletkiCytat:
A mi po tabletkach piersi nie urosły ani nie przytyłam
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-21 o 21:19 |
|||
|
|
|
#664 |
|
Wtajemniczenie
|
neheszta i jak zadania z majcy??
mam nadzięję, że chociaż jedno było dobrze
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere20 wiesz ja to mam na jutro. Sprawdzałam z wynikami innych i są takie same więc pewnie dobre
|
|
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#668 | ||
|
Zakorzenienie
|
teqiulla.sunrise nareszcie jesteś!
![]() Cytat:
![]() ja na początku byłam totalnie przeciwna tabletkom, teraz już tak pół na pół... widuję się z tż co tydzień, wychodzi mniej więcej 4x na miesiąc. No i póki co nie opłaca się raczej, nie chce brać cały tydzien tabsów, wole użyć innego zabezpieczenia na tą sobote/niedziele. Ale sama nie wiem, już też mielismy nie raz stracha jak mi się okres raz 3tyg spóźnił, bo miałam ostra anginę i przez antybiotyki wszystko. Cytat:
i ginekolog może je każdemu przepisać, czy może odmówić?
|
||
|
|
|
#669 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za opakowanie tabletek płacę 7zł
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-04-21 o 21:44 |
|
|
|
|
#671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja biegam wg programu 6-tygodniowego ze stronki bieganie.pl tylko zaczęłam od 2giego tygodnia bo 1wszy był dla bardzo początkujacych. No i do końca maja z tego powinno wyjść, że uda mi się przebiec 30min. Ale nie bede sie napalać, czas pokaże jaką mam kondycje ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
a implantom mówię nie |
||
|
|
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
hej
nie było mnie troszke ![]() ale jestem i widze ze teguilla znowu z nami ![]() byłam dzis na solarium ;d w ogole to jutro(pojutrze i popojutrze) mam testy !! mam nadzieje ze bedziecie trzymac za mnie kciuki ... lece sie umyc i jeszcze po uczyc ... ![]() a co do implantów ... ja sie zdecyduje w rzyszłości .. -decha jestem .. |
|
|
|
#673 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja się od koleżanki o nich dowiedziałam, wydaje mi się, że każdemu może przepisać, ale dokładnie nie wiem. Powiedziałam, że mnie nie stać na droższe i tyle
|
||
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie chce sobie schrzanić moich planów przez to, że np. nie chciałam wydać 3zł na prezerwatywy Masakra![]() Wiem, że jest duży procent że nie zajdę w ciąże i nie znam osoby która biorąc tabletki (tylko je) wpadła. Ale w moim mózgu tak siedzi, że jak nie ma co najmniej 2 zabezpieczeń to wtedy będę w ciąży. A TZ też tak uważa, zawsze sobie powtarzamy przezorny zawsze ubezpieczony ![]() Dlatego nigdy nam się nie zdarzyło zrobić tylko na samych tabletkach... Zawsze są prezerwatywy |
|
|
|
|
#675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesta a nie mialas problemow z tym ze np sie odklejal albo cos ??
![]() co do tabspw refundowanych to moje tez byly refundowane i placilam 8zl
|
#677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będę 3mać kciuki powodzenia i masz kopniaka w
|
|
|
|
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
Mnie też sie za bardzo nie podobają, ale jak ktoś chce to czemu nie,
grunt to czuć sie dobrze ze sobą YEM będę trzymać ![]() Powodzenia
Edytowane przez aga808 Czas edycji: 2009-04-21 o 21:56 |
|
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
Mi się zdarzyło raz bez żadnych praktycznie zabezbieczeń
Powodzenia Yem!
|
|
|
|
#681 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() niekiedy rogi mi sie odklejaja ale nie przejmuje sie zbytnio.. docisne, przycisne i jest ok ![]() co do implantów to marzą mi sie cycuszki mam nieszczesne70A i watpie ze mi jeszcze urosna bo jakby nie patrzec mam juz te 19lat rocznikowo.. ehh.. mam nadzieje ze bedzie mnie w niedalkiej przyszłości stać.. mój tż mowi ze to durny pomysl jednak ja bede sie czuć jeszcze pewniej i lepiej, wiec czemu nie miałam juz jedna operacje.. troche postękałam z bolu ale idzie przeżyc przynajmniej teraz lepiej sie czujei nie wstydze choc i tak dalej widze niedoskonałości ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
a tu prosze, miłe zaskoczenie ..ja za kilka tygodnimam maturke ..teraz ja trzymam za Ciebie kciukiza kilka tygodni Ty bedziesz trzymac kciuki za mnie
|
||
|
|
|
#682 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeżeli rzeczywiście boicie się na samych tabsach (chociaż nie ma się czego bać wręcz jest bardziej przyjemnie ) to używajcie prezerwatyw, ale bez przesady z tą większą ilością zabezpieczeń, te 2 zdecydowanie wystarcząCytat:
Dekoder mają moi rodzice w pokoju, ale mają zwykły kineskopowy tv i stwierdzili, że bezsensu, żeby był u nich, bo im i tak nic nie daję, więc do mnie się go przełączy.
|
||
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaką operację miałaś?? |
|
|
|
|
#684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego miałaś operację? Cytat:
|
||
|
|
|
#686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja po zeszłorocznych wakacjach jestem baaardzo przeczulona na tym punkcie, no ale w szczegóły już nie wchodzę, dało się trochę luzu, rodzinka daleko i sie porobiło niestety
|
|
|
|
|
#688 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ja to sie bardziej boje tego ze jakis kretyn mnie zabije na drodze, albo ze sama siebie przez nieuwage, ehhh musze wkoncu zaczac jezdzic. Wkurzylam sie bo powiedzialam ojcu ze ide pracowac jako kelnerka, to mi zrobil taka chaje, bo on msli ze sie Bog wie co dzieje w tych knajpach ojaaaaaaa i nie wytlumaczysz mu on swoje wie i tyle No i mi powiedzial ze mam go o nic juz nie prosic, zero kasy, nic wogóle ... Jak mnie w****ia taki szantarz ehhhh
|
|
#690 | |
|
Zadomowienie
|
korekcje uszu
jak byłam małolatka kuzynwiecznie mi dogryzal nt. moich odstajacych uszków oczywiscie to durne zaczepki, ale cholernie wzielam to do siebie.. ale jako ze mama chciala mi pomoc i byla mozliwosc zrobienia operacji bezpłatnie - podjęłam się temu ..ale tak czy inaczej dalej sie czepiam moich uszu wizja odstajacych uszu mimo operacjijest wciąz ![]() olasia99 toż to faktycznie macie teraz dodatkowo język obcy za moich czasów to byłtylko human i mat-przyr ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
mozeszpowiedziec cóz to sie ' porobiło ' ;> ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- no własnie! ja to bym chciała C.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

nadrabiaj prędko

Witam wszystkie nowe WP
Masakra

Masakra
masz za to 

..teraz ja trzymam za Ciebie kciuki