|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wróżka w Poznaniu
I ja wybieram sie do Pani Halszki w przyszłym tygodniu, ponieważ podobnie jak w waszym przypadku rozstałam się z chłopakiem i jestem ciekawa czy uda nam się ponownie zejść i co mogłabym w tym kierunku zrobić. Co prawda muszę przejechać przez większą część Polski, ale czego się czasem nie zrobi dla uczucia ....
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z jakiej części Polski jesteś? Przygotuj sobie pytania które chcesz zadać ja miałam spisane je na kartce bo jak siedzisz to zadasz kilka i pustka. Ile czasu minęło od rozstania jeśli można wiedzieć? |
|
|
|
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
Najpierw rozstaliśmy się w drugiej połowie lipca, ale z tego co zrozumiałam z ostatniej rozmowy, miał się odezwać po wakacjach. Ale ponieważ do września się nie odzywał, ja napisałam pierwsza. Okazało się, że nie jesteśmy już razem, on mnie już nie kocha, chce wyjechać za granice. Płakałam ponad tydzień bez przerwy, ale postanowiłam się ogarnąć i skontaktowałam z wróżką, która wróży przez skype i ona powiedziała, że według niej on jeszcze kocha tylko to wypiera, że jest pod dużym wpływem osób trzecich (to prawda) że jeśli napiszę, że akceptuje jego decyzje o rozstaniu i będę się starała utrzymywać z nim kontakt koleżeński to może dawne uczucia odżyją. Napisałam, zaczęliśmy się spotykać, mówił, że mnie bardzo lubi, że nie powinniśmy być razem ani nawet się ze sobą spotykać, ale coś go do mnie przyciąga. Przez kilka dni było lepiej między nami. Pojechał na weekend do domu, porozmawiał z mamą, która po tym jak się dowiedziała, że ma ze mną kontakt chyba wpadła w jakiś szał, (to ja postawiłam przyszłość naszego związku na ostrzu noża i przez jego znajomych i rodzinę to ja jestem postrzegana jako ta zła) powiedziała, że pakuje się w problemy, że udaje miłą tylko dlatego, że go straciłam itd. Na naszym wczorajszym spotkaniu, powiedział, że to go trochę otrzeźwiło i spotykając się ze mną nie chce mi robić nadziei, że zrobił się bałagan między nami, że chce wyjechać za granice i za jakiś czas ułożyć sobie życie na nowo.
Wygląda na to, że to już koniec, ale ta wróżka z którą rozmawiałam przez skype powiedziała, że powinnam o niego walczyć do końca tego roku, bo jest szansa że za jakiś czas ok. kilka tygodni on zacznie zmieniać stosunek do mnie na bardziej przychylny. Trudno mi w to uwierzyć bo nawet jeśli teraz się czasem spotykamy to jest to tylko moja inicjatywa i myślę, że w nim już coś po prostu pękło. Poza tym dużo mnie kosztuje spotykanie się z nim. Ale ta wróżka wiele rzeczy opisała bardzo trafnie więc myślę, że albo rzeczywiście ma jakiś dar albo sprytnie to ukrywa, że nie ma, więc z jednej strony warto zaryzykować, ale z drugiej właśnie wolałabym się pozbyć złudzeń wcześniej niż zabiegać o niego przez ponad 3 miesiące a potem się dowiedzieć, że jednak nic z tego nie będzie. Zastanowiło mnie też to, że wróżka Halszka na pytanie czy wróży przez internet (mam daleko) za głowę się złapała i powiedziała, że według niej takie wróżenie się nie liczy bo to oszustwo, więc może warto porozmawiac z kimś na żywo. Znalazłam jeszcze jasnowidz Inkę w Warszawie, ale nie ma o niej aż tak dużo recenzji, a te które są, są średnio wiarygodne (np. samo stwierdzenie że jest świetna, bez żadnych konkretów) Eh przepraszam, że się tak rozpisałam Jakby ktoś coś słyszał o kimś dobrym bliżej centralnego południa to proszę o namiary. I oczywiście trzymam kciuki, żeby to co powiedziała Halszka się sprawdziło (tzn. z tym powrotem)
|
|
|
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
Ivanovna
U Halszki karty przed prawie każdym rozkładem dotykasz - muszą "przejść Twoją energią" są to karty energetyczne tak to nazwała, dlatego wróżenie z kart bez ich dotykania wg niej to jakby sama sobie wróżyła. Słyszałam o Ryszardzie Zawadzkim w Warszawie ale nie wiem czy się sprawdza ponoć jakiś słynny wróżbita. Edytowane przez Ewa Mewa Czas edycji: 2013-10-02 o 19:20 |
|
|
|
|
#665 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 21:22 |
|
|
|
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
Ja we wróżby smsowe też nie wierze, skype to trochę co innego bo ma się przynajmniej bezpośredni kontakt "głosowy". Poza tym do "mojej" wróżki przekonały mnie, wydaje mi się, że szczere, świetne opinie.
|
|
|
|
|
#667 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie te wrozby smsowe to oszustwo.. Probowalam i ledwo zdazylam wcisnac wyslij to juz mialam odpowiedz :/ przez telelefon owszem, ale ja mam tylko jedna wrozke, ktorej ufam w 100%-moja babcie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#668 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 21:22 |
|
|
|
|
#669 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#670 |
|
Raczkowanie
|
Ja z Warszawy znam wróżkę Izę, ona czasami też przyjeżdża do Poznania, byłam u niej 2 lata temu i byłam bardzo zadowolona, ostatnio miałam z nią kontakt mailowy, fajna młoda kobieta, rozłada karty i oprćz tego robi też numerologię możesz się z nią skontaktować mailowo lub telefonicznie i.wrozka@wp.pl 511-3278-59 bierze ok 120 zł
Ja mam tylko takie pytanie czy Halszka przepowiada wszystkim odnowienie związku???? Przecież nie każdy się schodzi ze swoim byłym....to mnie troszkę martwi
|
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
A wróżka Iza bierze 120 zł za jaki czas wrożby? I dużo różniły Ci się wróżby Izy (mailowe) i Halszki? Nie chcę ryzykować drugi raz wróżby przez "komputer" chociaż już sama nie wiem jak to jest z tym dotykaniem kart. Kilka razy słyszalam jak ktos mówił że ktoś mu wrożył przez np. telefon i nie było dużej róznicy. No już sama nie wiem ...
A co do tego odnowienia związku, pewnie tylko ludzie którym wyszło coś pozytywnego się tym chwalą ...
|
|
|
|
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
U Izy nie było ograniczonego czasu, wróżba trwała tak długo ile się ma pytań, mi bardzie podobało się jak byłam u niej osobiście, ostatnio też chciałam pójść do niej ale ma jakąś kontuzje i będzie w Poznaniu chyba dopiero w listopadzie, co do wróżby mailowej to najpierw wysłała mi mój portret numerologiczny i odpowiedziała na pytania jakie jej wysłałam, co do maili to też nie było ograniczeń, bo się ma jakieś wątliwośći lub pytania do wróżby to można się pytać i ona.odpisuje.....ja jestem za osobistą wizytą u wróżki, bo do wróżby mailowej mam mieszane uczucia, ona napisała mi , że jestem/byłam z moim już byłym chłopakiem w roku kryzysowym, który trwa do listopada i że jak to przetrwamy to już będziemy do końca razem i ona pisała, że raczej nam sie uda, tylko, że potem po 2 tygodniach on ze mną zerwał, więc zdesperowana napisałam do niej maila, a ona mi odpowiedziała, że to przez emocje i problemy jakie mam i że on przemyśli i do mnie wróci a ja mam być teraz bierna....więc nie wiem czy to prawda, czy tylko taka wymówka, jak byłam u niej osobiście 2 lata temu to dużo rzeczy mi się sprawdziło, przepowiedziała mi mojego byłego itp więc jak jesteś z tamtych rejonów to umów się z nią osobiście!....... Halszka od razu widziała, że się rozstałam i jestem osłabiona (do Halszki poszłam tydzień po rozstaniu ) i powiedziała mi , że on do mnie zadzwoni......... ale tak jak już ktoś tu teraz pisał szczęśliwi ludzie nie chodzą do wróżek, więc też łatwo jest zinterpretować "klienta"....teraz jestem na etapie powątpiewania czy ta wróżba się sprawdzi czy nie....wiem, że to troche chore, ale najchętniej poszłabym jeszcze do 3 wróżki :p ale to może dopiero pod koniec miesiąca i muszę zastanowić się do kogo
|
|
|
|
|
#673 |
|
Raczkowanie
|
Może jak sprawdzę kogoś w Warszawie to Ci kogoś polecę.
Umówiłam się z jasnowidzem Inką (podobno nie korzysta z kart) i do Izy też pewnie zadzwonię, ale niestety z Warszawy też nie jestem, więc nie wiem czy wizyta u dwóch wróżek jednego dnia jest dobrym pomysłem.
|
|
|
|
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
Halszka wywróżyła że facet będzie chciał odnowić związek do końca roku, ma się odezwać - pytałam w kartach czy w październiku - powiedziała że widzi bardziej w przyszłym miesiącu więc czekam do listopada.
Mnie jak Halszka rozkładała karty to na początku nie widziała odnowienia ale pojawił się mój Ex, dopiero ostatnie rozłożenie jest najważniejsze i tam to co wychodzi to się sprawdzi, w ostatnim rozkładzie wyraźnie się pojawił. Wróżka z Chwalibogowa wywróżyła - że się odezwie ale żebym jeszcze poczekała, będzie mi ciężko ale wytrwam ,określiła październik. Mam być z niego zadowolona, przyjedzie z prezentami do gwiazdki będziemy razem, powiedziała aby poczekać bo ma dużo pracy i takich tam innych spraw - ale odezwie się. Zachęcała abym się do niego odezwała - abym powiedziała że czekam na niego - niestety z tej porady na pewno nie skorzystam wykluczone! Powiedziała ze pojedziemy za granicę jak wróci / tak jakby urlop/. Mówiła tez, że pojawi się facet 5 lat starszy ode mnie i że jak go zapoznam to o tym zapomnę. Też bym chciała aby wróżby się spełniły, daję sobie czas do końca listopada zobaczymy co będzie.... Ivanova, Skoro masz zamiar jechać do Halszki to może na razie już nie szukaj innej wróżki. Edytowane przez Ewa Mewa Czas edycji: 2013-10-02 o 21:49 |
|
|
|
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
Dajcie znać dziewczyny jak coś ruszy. Jak dwie mówią to samo to coś w tym może być.
|
|
|
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
Mnie jak już to interesują tylko wróżki z Poznania,ewentualnie bliskich okolic
Mi też Halsza mówiła, że3 rozłożenie się sprawdza, co prawda w rozłożeniu na mnie widziała chęć odnowienia związku, w rozłożeniu na mojego byłego wyszło, że myśli o mnie ale nie jest pewny co do powrotu, a w trzecim wyszło, że będziemy razem! I ja byłam tak uradowana tą wiadomością, że nawet nie pomyślałam by spytać kiedy dokładniej to nastąpi, na koniec mi tylko powiedziała, że nie później niż za 3 miesiące i przepowiedziała mi też wyjazd w okolicach grudnia za granice, co gdybyśmy do siebie wrócili to pewnie by się zgadzało....chociaż te wszystkie nasze wróżby są bardzo podobne....dlatego zastanawiam się by za jakiś czas iść do innej wróżki, by się upewnić, ale myślicie, że po 2 tyg od wróżby to nie będzie za wcześnie?
Edytowane przez civetta05 Czas edycji: 2013-10-02 o 22:07 |
|
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
Ja rozmawiałam z dwiema wróżkami o tym czy można do nich chodzić za często i odpowiedziały, że nie. Co najwyżej jesli idziesz dwa razy do jednej w małym odstepie czasowym to może powiedzieć 2 razy to samo, ewentualnie jak nie jest uczciwa to może się tego obawiać.
Nie wiem niestety jak jest z chodzeniem do różnych wróżek. Jedyny minus jaki widze to taki że ta trzecia powie Ci coś innego niż dwie pozostałe i całkowicie się pogubisz i jeszcze narobisz jakichś głupot ... Edytowane przez Ivanovna Czas edycji: 2013-10-02 o 22:15 |
|
|
|
|
#678 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowanie za wcześnie, minimum 3 miesiące. Jak się za często korzysta to karty pokazują nieprawdę a dodatkowo portfel pustoszeje
|
|
|
|
|
#679 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie porzucone nieszczęśliwe kobiety zaglądające tutaj chciały by aby wróżba o powrocie Ex faceta się spełniła, ale gdyby ci faceci nas naprawdę kochali to przecież by nas nie porzucili.
Tutaj jedynie czas może w ich decyzji coś zmienić bo na chwilę obecną nie chcą z nami być i można mieć nadzieję, ze tę decyzję zmienią, nikt nam pewności nie da niestety, są dziewczyny którym wróżba się nie spełniła. Nikt nam gwarancji nie dał jedynie czas wyjaśni czy oni Nas jeszcze kochają i chcą być z nami. |
|
|
|
|
#680 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 21:21 |
|
|
|
|
#681 |
|
Raczkowanie
|
Black Mermaid
Kurczę faktycznie inna sytuacja niż nasze.... Byłaś z tej drugiej strony. Jak długo nie byliście ze sobą razem w tej przerwie? U mnie jest trzy miesiące jak nie jesteśmy ze sobą, wydaje mi się strasznie długo, do tego wczorajsze porządki z telefonem... Cóż możemy jedynie zaufać że tarot się spełni. Ja tez poszłam za szybko, to wiem ale już nie wytrzymałam. Jednak pokryły się wróżby, powinnam podziękować tarotowi że nie zakpił sobie ze mnie. Edytowane przez Ewa Mewa Czas edycji: 2013-10-02 o 23:02 |
|
|
|
|
#682 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 21:21 |
|
|
|
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
A oprócz wróżki Halszki kogo jeszcze polecacie? Był ktoś u wróżki Kamelii? Czytałam też opinie o Kiarze, ale 200 złotych to dla mnie zdecydowanie za dużo :/
|
|
|
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
Może Maryla ? Również Koziegłowy....?
|
|
|
|
|
#685 |
|
Raczkowanie
|
muszę przejrzeć jeszcze raz forum i poczytać o niej opinie, a wie ktoś ile ona bierze? ja jak już to i tak pójdę do niej po d koniec miesiąca, bo chyba bez sensu byłoby iść w tak małym odstępie czasu jeszcze raz do Halszki
|
|
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
Wywiad z Kiarą:
http://www.youtube.com/watch?v=bezn2h3N3-I część druga http://www.youtube.com/watch?v=eT-LAM4OkMI Wydaje się fajna może warto wydać 200zł? Edytowane przez Ewa Mewa Czas edycji: 2013-10-03 o 19:23 |
|
|
|
|
#687 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiście wydaje się spoko, może ją sobie zafunduję na koniec miesiąca
muszę się zastanowić, któraś z Was była u Kiary i jakie ma wrażenie i jaka jest jest sprawdzalność ?
|
|
|
|
|
#688 |
|
Konto usunięte
|
Edytowane przez 201801280952 Czas edycji: 2018-01-22 o 21:20 |
|
|
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
Trochę informacji na temat wróżb Cała prawda o wróżbach
|
|
|
|
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
Halszka mówiła o rytuale miłosnym wg niej działa.
Kupujemy 4 czerwone świeczki / do podgrzewacza/ koniecznie czerwone bo to na miłość układamy 4 i kładziemy zdjęcie ukochanego,zapalamy jedna z tych świeczek codziennie inna przez 4 dni - koniecznie o tej samej godzinie i prosimy Anioła Stróża / ja podobno go mam / o to co chcemy np żeby zadzwonił, wrócił to co czujemy/ i dziękujemy mu za to z góry. Za kilka dni znowu powtarzamy przez cztery kolejne dni. Tak na wszelki wypadek kupiłam dziś w Ikea te czerwone świeczki. Edytowane przez Ewa Mewa Czas edycji: 2013-10-04 o 17:52 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.