|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W drodze do doskonałości. Walka sama ze sobą. Dojrzała 15latka zaczyna odchudza
3 miłe słówka, a od razu mi lepiej i moge spokojnie iść spać
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W drodze do doskonałości. Walka sama ze sobą. Dojrzała 15latka zaczyna odchudza
Cytat:
Ja nie mam nic przeciwko Jasne, że w kupie raźniej -tylko bez aluzji -Zaraz mnie coś poszatkuje!!! Pisałam taaakiego długiego posta - tak zaśmiecanie forum to moja specjalność - i mi się net wyłączył, a posta szlag trafił. I tak ciągleJutro jadę kupić książki i zwiedzić miejscowość, której mam błądzić prze kolejne 3 lata edukacji może przy okazji zakupów książkowych zakupię także jakieś coś...? Mam na myśli np. serek biały chudy - jakoś wolę robić zakupy poza moją mieściną, bo ludzie lubią gadać <ehhh> -i może jakieś coś do ubrania w końcu, bo zakupów nie robiłam... no ostatnio chyba w tamtym rokuLecę spać, bo niefajnie by było gdybym zaspała na autobus... A i jeszcze jedno... Czy to prawda, że bilety ulgowe z PKS są droższe od jednorazowych ulgowych??? Znalazłam na PKS Poznań, że bilet mies. kosztuje 81,60 (!!!) a bilet ulgowy jednorazowy 2,55x30=76,5zł, czyli o 5,1 zł mniej... tyle, że nie ma pewności czy autobus, którym będę jeździć 'toleruje' bilety ulgowe... Agr... Chyba kupię miesięczny, bo przynajmniej mogę jeździć ile chcę ] Aha... A wy co myślicie o biletach miesięcznych? -przeczytam rano -
waga: włosy: 26cm --> 52 cm Edytowane przez PsilocybeGarden Czas edycji: 2009-08-25 o 00:21 |
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
Oj wątpie,że jest to możliwe..obecnie mam duży brzuch..a wymodelowanie go na taki brzusio jak na zdjęciu zajęłoby mi całe wieki... ![]() Jeśli chodzi o to co dziś a w zasadzie wczoraj zjadłam to <porażka> ![]() 1.Sałatka z tuńczyka,troche kukurydzy i 1 pomidora 2.1 gotowany filer z mintaja 3.2 jajka sadzone 4.jogurt z płatkami owsianymi Do tego dochodzą 3 czerwone herbaty,2 kawy i ok 3-4 litrów wody niegazowanej ![]() Dzisiaj o mały włos nie zjadłam ciasta....ale powiedziałam sobie NIE... i nawet okruszka nie wzięłam Witam nowe dziewczyny
|
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
serek chudy - białko, idealna rzecz na kolację xd.
a ja jutro pobudka 7:30 i bieganko. pewnie długo to nie potrwa, kondycja siada. chociaz mam nadzieje, że troszkę pobiegam zamiast plotkować z koleżanką ;P. różnie bywało. szkoda, ze nie mogę na rowerze jeździć, niestety robią mi się od tego straszne mięśnie na udach, które i tak są dosyć masywne... |
|
|
|
|
#665 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [odezwała się ta co ma tyłek jak dwie kule do kręgli Ale na pewno przy odpowiedniej diecie wszystko ci schudnie ![]() [bieganie też działa na przyrost masy mięśniowej ![]() [ale trzeba się przyznać, że rzadko to robię chociaż mam plan... Co najmniej raz w tygodniu tydzień jeszcze młody, a ja nabrałam ochoty dzięki Tobie- napędziłaś mnie do wychwalania biegania pod niebiosa- ] Może rano wcześniej wstanę...? Ummmm... Zachciało mi się biegać Kurde, idę spać, bo jak tak dalej pójdzie to nigdzie jutro nie pojadę, nie zrobię niczego pożytecznego i będę miała napad... -tak jest, optymistką to ja nie jestem - Dobranoc! Albo nie... Dzień dobry, bo przecież już jest dzisiaj xD... mniejsza z tym...
|
|
|
#666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. jedyne co mogę robić i im nie zaszkodzić to basen. pływac uwielbiam, ale dojazd na basen trwa około godziny... uroki mieszkania poza miastem ![]() a ty biegaj, biegaj xd. wstawanie wcześnie rano podobno zdrowe (podobno, bo nigdy nie praktykowałam ;d.) Edytowane przez Martula56 Czas edycji: 2009-08-25 o 00:44 |
|
|
|
|
|
#667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#668 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#669 |
|
Konto usunięte
|
adziorek1990 Dzisiaj o mały włos nie zjadłam ciasta....ale powiedziałam sobie NIE...
i nawet okruszka nie wzięłam gratuluje, że się nie poddałaś ![]() witam nowe ![]() ja dziś już po śniadanku płatki owsiane z orzechami włoskimi i rodzynkami na wodzie
|
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam za 2 takie same posty na poprzedniej stronie , ale za każdym razem jak klikałam "dodaj" ,to wyskakiwał jakiś błąd . A później mi w ogóle wizaż nie działał.
Ja też już dzisiaj po śniadanku. Sałatka z pomidora , cebuli i papryki + 3 małe kromki razowego chleba ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
Vegeta28 witam wiatam...ja dziś jade do babci pewnie bedzie mi wciskac niezdrowy tłuczący obiat taki jak ubite ziemniaki z masłem polane tluszczem.....bleeh i pieczony kotlet....ale ja sie nie dam trzymac kciuki
![]()
|
|
#672 |
|
Rozeznanie
|
witam nową osóbkę
![]() niedawno wstałam dopiero... ale też już po śniadaniu. Jejku wczoraj wyrzuciłam płatki owsiane ale potem je z kosza wyjęłam xdd. Może kupię orzechy włoskie i rodzynki i będę jeść tak jak paprota15? sama nie wiem... : ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Martinnes daj proszę link na 1 poście bo mi się nie chce szukać swoich gdzie jest adres xd http://spreadsheets.google.com/pub?k...oQ&output=html
|
|
#673 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
rodzynki i orzechy to zawsze jakieś urozmaicenie
|
|
|
|
|
|
#674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z nami Ci się uda Ja już po śniadanku zaraz ide do sklepu czyli dłuższy spacer
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, ja tam nie wierze w diety
![]() jedzcie mniej, nie jedzcie tylu slodyczy, 5 posilko maych zamiast 3 rodem z McDonalda, wiecej dluzszych spacerkow czyli wysiasc np jeden przystanek wczesniej i isc do domku (chyba, ze mieszkacie na Wygnajewie jakims, to raczej nie wtedy ![]() i sie uda szybciej niz myslicie! przyzwyczicie sie a potem same odruchowe bedziecie robic od siebie te dietowe rady ![]() ----- wiesz co to jest dieta cud? -jesli bedziesz jadla co chcesz, kiedy chcesz i ile chcesz, nigdy nie liczyla kalorii, nie uprawiala zadnego sportu tylko siedziala non stop przed TVz chipsami i cola, i jak wtedy schdniesz, to jest dieta cud
|
|
|
|
|
#676 |
|
Rozeznanie
|
Ja też już po śniadanku
zjadłam ciemną bułkę z warzywami. Od 2 dni mam beznadziejny humor, czuję się brzydka i niedowartościowana. Chciałabym mieć tak, jak niektórzy ludzie - jak im źle, to nie chcą nawet jeść. Ja mam na odwórt- pochłaniam tonyyy żarcia :O Ale wczoraj się grzecznie trzymałam diety MŻ-WR (WR było jak wcale), przedwczoraj tak do połowy. ![]() Dziewczyny, któraś z was pisała, ze była na diecie TURBO i schudła 4 kg - możecie mi przytoczyć ten fragmencik ? albo najlepiej szczegółowoo napisać, czy do tego też potrzebny jest ruch (duużo )?Witam nowe dietgirls xD
|
|
#677 |
|
Idiotka
|
Ja na śniadanko zjadłam jogurt naturalny z płatkami owsianymi i napiłam się czerwonej herbaty
teraz pora na kawe, bo ogolnie to jestem "lekko" zawiana... A wczoraj byłam na spacerku i zrobiłam ok. 17 km ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę miłego dnia
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, ja tam nie wierze w diety
![]() jedzcie mniej, nie jedzcie tylu slodyczy, 5 posilko maych zamiast 3 rodem z McDonalda, wiecej dluzszych spacerkow czyli wysiasc np jeden przystanek wczesniej i isc do domku (chyba, ze mieszkacie na Wygnajewie jakims, to raczej nie wtedy ![]() i sie uda szybciej niz myslicie! przyzwyczicie sie a potem same odruchowe bedziecie robic od siebie te dietowe rady ![]() ----- wiesz co to jest dieta cud? -jesli bedziesz jadla co chcesz, kiedy chcesz i ile chcesz, nigdy nie liczyla kalorii, nie uprawiala zadnego sportu tylko siedziala non stop przed TVz chipsami i cola, i jak wtedy schdniesz, to jest dieta cud
|
|
|
|
|
#679 |
|
Raczkowanie
|
W diety na dłuższą metę też nie wierzę, ale samo przestawienie się na więcej ruchu i zmiana jadłospisu (i godzin posiłków) nie jest łatwe. Ja zmarnowałam całe wakacje na siedzenie przed kompem i telewizorem czego barrrdzo żałuje
Ale wtedy nie trafiłam na to forum jeszcze ![]() Na 13.00 jestem umówiona z kumpelą więc czeka mnie długi spacer ^^ A mama to mi nazłość chyba chce zrobić- odkąd powiedziałam jej że przestaje jeść słodycze zaczęła ich kupować jeszcze więcej. I tak stoją na stole. Ale się nie dam. Za silną motywację mam (na razie). A na śniadanko zjadłam 2 kromeczki ciemnego pieczywka z jakąś chudą szyneczką
|
|
|
|
|
#680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gratuluje
|
|
|
#681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż może po prostu odkąd przestałam je jeść, zwracam na nie więcej uwagi. Jak na razie trzymam się dzielnie i mnie jeszcze nie skusiły.
|
|
|
|
|
|
#682 |
|
Raczkowanie
|
Nie wykluczam możliwości, ze po prostu mama kupuje ich tyle samo, ale że nikt ich nie je, wydaje się że jest ich więcej
Na prawdę gratuluję Ci, że się nie dajesz :P
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tzn. w tej diecie przeważnie chodzi o chodzenie, zalecane są dwa spacery po 30 min dziennie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#685 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez Vegeta28 Czas edycji: 2009-08-25 o 11:11 |
|
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
Vegeta28, jesteś na jakiejś konkretnej diecie czy po prostu MŻ WR?
I od kiedy się odchudzasz?
|
|
|
|
|
#687 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny! Vegeta
nie daj się słodyczom. Mi też się wydaje,że jest ich więcej, ale to dla tego,że ich nie jesz...i wydaje Ci się,że jest ich naprawdę dużoWstałam coś lewą nogą rano. Jem śniadanie Też tak macie,że nawet po całym dniu dietkowania wydaje się wam,że zjadłyście za dużo sałatka- jajko gotowane, szczypiorek, kawałek pomidora, kawałek ogórka, jogurt naturalny. Do tego 2 małe kromki chleba lnianego (dzisiaj duże późne śniadanie, bo do domu wróce dopiero około 15-16)
I'll burn it all down As my anger reigns Til everything burns Edytowane przez Mary Rose Czas edycji: 2009-08-25 o 12:22 |
|
|
|
|
#688 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
dziwne
|
||
|
|
|
|
#689 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
![]() Powiem Wam,że w miłym towarzystwie jak się idzie na spacer to można chodzi i chodzić i chodzić i zrobić na prawdę dużo km nieprawdaż?
|
|
|
#690 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.

Jasne, że w kupie raźniej
-
może przy okazji zakupów książkowych zakupię także jakieś coś...? Mam na myśli np. serek biały chudy - jakoś wolę robić zakupy poza moją mieściną, bo ludzie lubią gadać <ehhh> -i może jakieś coś do ubrania w końcu, bo zakupów nie robiłam... no ostatnio chyba w tamtym roku
Kurde, idę spać, bo jak tak dalej pójdzie to nigdzie jutro nie pojadę, nie zrobię niczego pożytecznego i będę miała napad... -tak jest, optymistką to ja nie jestem
. jedyne co mogę robić i im nie zaszkodzić to basen. pływac uwielbiam, ale dojazd na basen trwa około godziny... uroki mieszkania poza miastem