|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 6
Cytat:
|
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Lidlu ok 16 i kupila dwa pęczki rzodkiewki po 0.49zl i sałatę maslową po 1.29zl
i pęczek rabarbaru - już kompot z niego gotuję ![]() Do tego trochę twarogu i loda na patyku czekoladowego - pychaa
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
Tylko trzeba wziąć pod uwagę fakt, że gramatura krewetek po obraniu znacznie się zmneisjza. Po obraniu miałam wrażenie, że prawie połowę muszę wyrzucić
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie z nowości maselko ziołowe i czosnkowe się pojawiło, ziołowe mi smakuje. W końcu i zachwalane rurki waniliowe dotarły, dołączam do zachwytów, lepsze niż w owadzim sklepie
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#665 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wybieram się na majówkę w góry, więc pozwiedzałam sklepy z odzieżą sportową. Nieźle się zdziwiłam gdy zobaczyłam prawie identyczne spodnie jak Lidlowe w jednym z nich :P Pseudo-jeans i odpinane nogawki - cena 3 x wyższa niż w Lidlu! Materiał według mnie identyczny. Jestem jeszcze bardziej zadowolona z zakupu niż byłam
Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2014-04-27 o 22:35 |
|
|
|
|
#666 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Jestem mega zadowolona z tych legginsów i z rozmiaru, i fasonu, i tego białego koloru
Edytowane przez Kasia1313 Czas edycji: 2014-04-28 o 01:13 |
||
|
|
|
#667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już długo kanapki jem głównie z tym serkiem i pomidorami, jakoś bardzo mi podpasował. Nie ma posmaku kwaśnego jak twaróg, i lepiej się kroi, co jest wygodniejsze.Cytat:
Też ostatnio obkupiłam się w warzywa w śmiesznych cenach pod koniec dnia, i banany
|
||
|
|
|
#668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupię tym razem więcej.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Plus banany po 2.99 no i looooody, zapas lodów
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
te 1% ?
one już byly kiedyś? jakieś opinie? ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- czytalam ze chipsy mają takie wielkie opakowania, zeby sie nie pokruszyły zbytnio [chroni je poduszka powietrzna ]---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- one u mnie sa od roku mniej więcej (takie sztabki), bo kilka lat temu były w okrągłych pudełeczkach platikowych a poem zniknęły
|
#671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
Posmakował mi chociaż jak pisałam wcześniej nie od razu Szkoda że nie wiedzialam, że łatwo się go mrozi.. Myślałam ze "zachowuje się" jak mozzarella a ta po rozmrożeniu nie ma dla mnie smaku No nic następnym razem będę wiedziała
|
|
#672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie pyszne, moje ulubione piwko ![]() Wiadomo jest słabiutkie ale ja z tych reddsowych dziewczyn
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#674 |
|
Komplikatorka
|
Dziewczyny a jak z grillową serią mięs ? Znikają od razu czy jak pójdę wieczorem to jest szansa na parę opakowań?
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
Ja również po waszych zachwalaniach kilka dni temu kupiłam i zjadłam rzecz jasna tego loda z Gelatelli choco crisp. Szczerze? Tak dobrego loda na patyku jeszcze nie jadłam! A cena-zniewalająco niska! Czekolada- pyszna, twarda, chrupiąca,a sam lód-poezja!
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj po raz pierwszy spróbuję Lidlowego a la Desperadosa (Argus), nigdy nie podchodzę zbyt entuzjastycznie do takich marketowych podróbek, ale po doświadczeniu z lodami Galatell oraz tym że podobno niektórym bardziej smakuje niż oryginał postanowiłem zaryzykować ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2014-04-28 o 15:07 |
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
Jadł ktoś humus co jest w aktualnej ofercie? Wiem, że można samemu zrobić, ale jakoś mi się nigdy nie udaje zebrać
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(gorzka czekolada jest zdrowa a tam jeszcze ziarna kakao )
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
Gorzka to raczej nie jest, bynajmniej na opakowaniu mówią o deserowej. Ale moim zdaniem dla tego smaku warto od czasu do czasu sobie pozwolić.
![]() a tak poza tym jedliscie juz moze lidlowskie biojogurty? Są pyszne. Maja extra skład a do tego produkty pochodzą z rolnictwa ekologicznego. No i sa tanie jeśli spojrzeć na inne bio produkty-1,5zł około. Edytowane przez poziomka15 Czas edycji: 2014-04-28 o 16:31 |
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie sa ale resztki wieczorami Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#682 |
|
Konto usunięte
|
Gdyby nie to, że wyjeżdżam na majówkę, to obkupiłabym się w ryby i mięsko na grilla. Oferta spora, a ceny niezłe. Zakupiłam za to krewetki, są ogromne!
|
|
|
|
#683 |
|
Naczelna Nastolatka
|
a ja bym chciała jakieś mięso przecenione o 25 procent, myślicie, że coś będzie jutro albo w środę?
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#686 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Dziękuję wszystkim, którzy je polecali Hummus z Lidla jest dobry, ale inny niż zwykle się robi. Przynajmniej w moim przepisie nie ma twarożku, a w tym jest. |
|
|
|
|
#687 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Ale kusicie
Zakupiłam dziś lody Dorwałam też nowy chleb - żytni na naturalnym zakwasie.. Jeszcze nie jadłam.. |
|
|
|
#689 |
|
Zadomowienie
|
My je z TZ bardzo lubimy. Jak sa w ofercie to kupujemy kilka zgrzewek.
Jezcze nie ale dzis kupilam i mam nadzieje ze bedzie dobry. |
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Godzinka na rowerze i po sprawie
![]() Zdrowe to też nie zawsze niskokaloryczne, ale to inna sprawa. Nie żebym twierdziła, że czekolada jest zdrowa, ale co tam, trzeba znaleźć wymówkę aby ją czasami schrupać
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2014-04-28 o 21:44 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

i pęczek rabarbaru - już kompot z niego gotuję 

No nic następnym razem jak będzie na nie promocja (kiedyś była dwa w cenie jednego) to kupię wiecej
Też ostatnio obkupiłam się w warzywa w śmiesznych cenach pod koniec dnia, i banany

No nic następnym razem będę wiedziała