|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood
wlasnie obejrzalam sobie 1 polowe Swades.Co prawda niewiele filmow widzialalm,ale moge pwiedziec,ze ten jest wsrod nich najbardziej dojrzaly.Szaruk sie nie wydurnia,nie robi swoich minek.Co prawda mogloby nie byc piosenek,bo ani nie sa urodziwe i jakos mi nie pasują.Jak narazie denerwuje mnie tylko ta dretwa panienka.Jak Rani mozna nazywac drewnem?Ta tutaj to dopiero drewniana.Czy to znow jakas miske wepchneli do filmu??
![]() No i znow siedzialam do 3 ,film swietny patos chyba tam byl ale mam zawsze problem z jego odczytaniem Mimo powaznego tematu zabawne momenty i to wcale nie wymuszone.Echh szkoda,ze rzeczywistosc jest zupelnie inna.Pani dretwiaczka nie podobala mi sie do samego konca,szczegolnie jej grymasy podczas "płaczu"w ogole na nia nie patrzylam.No ale chyba nic nie moze byc doskonale,bo gdyby nie ona... ![]() ps i w koncu mozna posluchac nawet dosc dlugo jak SRK spiewa heh
Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-01-05 o 10:05 |
|
|
|
#692 |
|
Zadomowienie
|
bess to widze ze noc wczoraj miałyśmy, w sumie dzisiaj
nieprzespana ![]() Ja położyłam się dokladnie o 5:04!! Matko....jeszcze nigdy tak nie zarwałam nocki ![]() Ale obejrzałam za to Jestem przy Tobie i Bunty aur Babli. Nadrabiam zaległości bo w temat bollywoodu weszłam niedawno ![]() Jestem przy Tobie podobał mi się....ale jednak te wszystkie sceny walki i bieganie po dachach to takie bajkowe. Coż w końcu bolywood cały taki jest bajkowy. Wyłapałam pare błędów i absurdów ![]() Na samym poczatku jak ojciec majora Ram wchodzi do studia czy gdzie tam, pokazuja jego nogi i widac ze w prawej rece ma czapke po czym jest ujęcie następne gdzie ta czapkę dopiero zdejmuje ![]() No i major Ram pędzący na rykszy (?) za samochodem terenowym gnającym co najmniej 130km/h. Oczywiście go dogania i jeszcze strzela ![]() Ale i tak film mi się podobał, szczególnie te świetne ubranka Szaruka....dzwony i gustowne pulowerki ![]() Bunty i Babli kolorowy film, o podążaniu do lepszego świata i sławy....ale moim zdaniem w sposob niekonwencjonalny moze dlatego mam troche awersje do tego filmu, bo zdążyłam się przyzwyczaić do tego ze główni bohaterzy sa cnotliwi i uczciwi a tu....hmmm jednak tak nie jest ![]() Ale film dobry na odprężenie,bo lekki,łatwy i przyjemny ![]() A tak od siebie to Rani...tak troszke rubaśna jest
|
#693 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Tam gdzie wszystkie zabawki, kwiaty, zwierzęta i moje sny.
|
BARDZO ŁADNY JEST SHAHRUKH KHAN
.SUPE R JEST TEŻ CZASEM SŁOŃCE CZASEM DESZCZ.
|
|
|
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
malinQa:masz taki sam gust jak ja bo moim idolem też jest SRK
|
|
|
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
Hej esia8
widzę że Szaruczkowa fascynacja aż tutaj Cię przyniosła? ![]() Buziaczki Słoneczko Woli wyjaśnienia, esia8 to moja 7-letnia siostrzyczka
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Esia jestem pod wrazeniem
![]() Justin w koncu sie skusilam w nocy obejrzalam Asoke- dopiero 1 godzine.Nie moge sie skupic na akcji i obrazie ,bo strasznie duzo napisow do czytania.ale zauwazylam ze SRK bardzo mlodo wyglada,dziwne n ie podoba mi sie wizualnie pani KK jakas taka anemiczna,poza tym smialam sie w wielu momentach . Moglby mnie Asoka pouczyc wladania mieczem ![]() na ost foto powalajace (mnie)spojrzenie -ustawilam sobie jako tapete i strzalka na czole KK wskazuje na folder moje dokumenty Justin widzialas juz Dona??Ja sie chyba na dniach skusze. Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-01-07 o 14:59 |
|
|
|
#697 |
|
Mrs Mrau
|
eh,mam awersje do Asoki
a Don? nie powalił |
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
o Donie naczytalam sie samych superlatyw ale widzialam moze 15 min i juz czulam,ze mi sie nie spodoba.Nie lubie tego gatunku filmowego i nie wiem czy nawet SRK spowoduje ze sie przekonam,ale poki co nie moge sie wypowiadac, bo nie ogladalam.
skad awersja????Tematyka ,gra ,wyglad ?a moze wszystko naraz?? ![]() slyszalam o niecheci do Paheli spowodowana wąsem Szaruka heh
|
|
|
|
#699 |
|
Mrs Mrau
|
Jak dla mnie Don jest po prostu nudny
Sama kreacja SRK mnie troche zawiodła,mimo wszystko obronił się pod koniec filmu i przez pokazanie swojego "starego ja" w dwóch teledyskach.Kareena i jej kilkuminotowy występ->TOTALNA porażka.Za to za mini-mikro rolę zyskał Rampal.A Asoka? brrr Klimat ok,Kareena w porządku,ale fabuła dziwnie posklejana i nieciekawa.Paheli,troche przereklamoany ale przyjemny
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Bess, Dona jeszcze nie widziałam..Czekam żeby skombinować lepszą werjsę, ale chyba sie skuszę na tą co mam
Też mam fotkę z Asoki na tapecie Tzn. na części, na drugiej cz.mam mój ulubiony team z piłki nożnej ![]() A co do Paheli, dla mnie taki średni ten film..Fajny, ale bez przesad.Nie umiem określic, co konkretnie mi sie nie podobało..Niby fabuła fajna, no ale nie wiem.. Ja tam się nie znam zbytnio na kinie i oceniam filmy tylko w kategoriach podobał mi się/nie podobał mi się Czytałam gdzieś, że Paheli wygrał ze Swadesem reprezentowanie Indii na Oscarach no i nie wiem dlaczego, bo Swades to było cudo ).Widze, że nam sie tu trochę rodzinnie zrobiło Powiem Wam, że mój 25. letni brat tez widział parę Bolly-filmów ze swoja dziewczyną i na K3G podobno płakał jak bóbr, no ale nigdy mi sie go chyba nie uda na babskie forum zaciągnąć
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
bo Swades pokazywal biede ,a Paheli bajke.Oni lubia bajki i idealizuja wszystko.Wlasnie ta hipokryzja mi sie nie podoba.Pocalunki zakazane,pokazywanie zdrady zle widziane,biede lepiej zakryc jakas bajka i wszystko bedzie cacy
![]() Tez nie umiem okreslic co mi nie pasowalo w Paheli,moze byl zbyt powierzchowny?Chociaz SRK wydawal mi sie cholernie sexy mimo ,ze z wąsem Szkoda mi bylo tego biednego męża,nawet nie dano mu szansy ,ech moglabym go przygarnac
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie...Ostatnio czytałam na bollywood.pl czego to wszystkiego nie można pokazywac w filmach.Filmy z Hollywoodu tam chyba wogóle nie mają racji bytu..A jak już ma to chyba pięcio minutowe, okrojone z wszystkiego (o ile w ogóle tam puszczają jakieś inne filmy niż bolly..)
Cytat:
Może by się jeszcze nawrócił Ale fajnie, że była Juhi-ja ją lubie w każdym wydaniu ![]() hehe w sumie było ich dwóch, ja też bym mogła jakiegoś przygarnąć
|
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no przeciez on tesknil biedaczek,tylko nie umial okazywac uczuc ,bo byl zdominowany przez ojca.Patrzyl przeciez na ksiezyc,chodzil smutny ,pisal listy.W koncu wrocil i na pewno byloby lepiej ale niestety .Duchowi mimo wszystko wybaczam przez jego sexapeal ![]() Justin udalo Ci sie zobaczyc KANK i Chalte CHalte? |
|
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
A no tak..Biedny nie mógł się sprzeciwic ojcu..
A duch był podstępny . Chociaż jakby w pierwszą noc zrobił to co miał zrobić to nie wiadomo jakby się akcja rozwineła Myślałam pod koniec, że duch zostanie w tym czymś na wode i że będzie Dżinem ![]() Bess, a widziałaś Devdasa? bo nie wiem czy to jest smutne,a zamierzam obejrzeć właśnie za chwilę, tylko moja mama też chce patrzeć i muszę wymyslić coś na czym nie bedzie płakać.. KANK i Chalte chalte jeszcze mi sie nie udało zobaczyć
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety widzialam tylko ok 30 minut.Wiecej nie dalam rady przez gre Aishwaryi
A pozniej go utracilam i juz nie mam Poczytaj moze na bolly,nie wiem czy smutny ale chyba zachowania bohaterow byly denerwujace.Wiadomo schemat ten sam,kazdy wychodzi /zeni sie nie z tym z kim powinien nie czytalam za wiele ,bo nie lubie wiedziec zanim obejrze.Bylas u kolezanki i dvd z kompa nie czyta tych filmow?czy nie sprawdzalas? |
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Też się właśnie boję poczytac na bolly, żeby czasem zakończenia nie przeczytać i sobie filmu nie zepsuć
No nic, idę patrzeć, najwyżej mnie zabije (poprzednio się biedaczka tak popłakała, że na poranną opuchliznę oczu nic jej nie pomogło i teraz nie chce już oglądać ze mną..).Cytat:
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
heh moja nie chce ogladac bo jej sie nudzi.Najgorsza kara dla niej to ogladac film przez 3 godziny.0 placzu 0 wzruszen.Widziala tylko KHNH i troszke Czasem slonce
No i niestety musze ogladac sama.Jak obejrzysz to napisz wrazenia ![]() wlasnie znalazlam fajne zdjecie SRK i zoni-jedyne na ktorym podobaja mi sie oboje.(chyba zaczynam jej zazdroscic -W kazdym razie dobrze jej,piekna, bogata,a praktycznie nic nie robi,ma 2 slicznych dzieci ,fajnego faceta -swoja pierwszą milosc,po tylu latach chyba wiernego i zakochanego w niej, czego chciec wiecej?)na 2 Mala Gauri i 3 chyba z przygotowan do slubu Kajol Czy tylko ja mamwrazenie ,ze SRK moze byc pantoflarzem? Nic o tym nie czytalam,ale jak patrze na wiele zdjec szczegolnie tych starszych odnosze wrazenie ,ze jest szalenie ustepliwy w stosunku do niej Ona jawi mi sie jako zarozumialec lub skryta niezbyt sympatyczna osoba czesto majaca humory.
Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-01-07 o 21:52 |
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
fotki ktorych szukalam dla siebie
z wiadomych powodow
|
|
|
|
#709 |
|
Mrs Mrau
|
Devdas...deprecha totalna
[ale i tak go lubię przez wzgląd na Madhuri] |
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
cos pomocnego w terapii--Justin zapisz sobie
a najlepiej ustaw na pulpit to ostatnie
|
|
|
|
#711 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy ktoraś z was jest z poznania?
Bo 27-28 stycznia odbywaja sie warsztaty tanca bollywood w akademii tanca w poznaniu. Ja ide z moja siostra oczywsicie nie ta 7-letnia Fajnie byloby sie spotkac na zywo ![]() Koszt warsztatow to 100 zł www.akademia-tanca.pl
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie,a dlaczego nie zabierasz 7latki?
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
oooo jaki Szaruk
Co do Gauri i jego, też uważam, że ma w sobie coś z pantoflarza W każdym razie ona chyba rządzi w tym związku Gdzieś czytałam, że biedaczek musiał dość długo chodzić za nią, żeby się z nim umówiła A te fotki z brodą całkiem cacy Chociaż trochę już siwiejącą brodą..albo to są jakieś przerzedzenia ? hehe w każdym razie fajnie wygląda ![]() Bess, skąd wzięłaś te fotki? Tzn. jego i Gauri? ![]() Devdasa w końcu nie widziałam wczoraj, patrzałyśmy na Super Nianię i na "Miłosną zagrywkę" później (fajny ).Ja do Poznania niestety mam daleko
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
my to chyba wszedzie mamy daleko
To moze nie ogladaj z mama tego Devdasa skoro Catt pisze,ze to deprecha
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
No lepiej nie.Bo znowu będzie zła na mnie..
Ja sobie ostatnio na allegro kupiłam bollywood workout i zamierzam troche poćwiczyć zamiast domowego aerobiku..Zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
tia mam to ,na kompie ledwo co slysze a na zwyklym DVD wcale nie mam glosu.
![]() a oto kitka,jak dla mnie blehhhh A na koniec sexowny golasek i tyle na dzisiaj
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szaruk też golasek, tyle że za swoich czasów młodości, czyli w wiaderku
|
|
|
|
|
#718 |
|
Raczkowanie
|
bess:dlaczego jesteś pod wrażeniem? a wiesz że od 2 lat uczę się obsługiwać komputer
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
no teraz wiem jak mi powiedzialas
Skoro nie masz problemu z obsluga to jak chcesz przyslij mi maila wysle Ci kalendarz jaki zrobila Jagna z forum bollywood.pl Kalendarz z Szarukiem oczywiscie,mozna sobie wydrukowac
|
|
|
|
#720 |
|
Zadomowienie
|
Ja tu widze ze moja siostrzyczka na dobre sie zadomowila i ma juz jakies tajne kontakty
![]() Apropo mam i bolly filmow....mojej mamy nawet nie namawiam zeby obejrzala jakis film bo ogolnie jest negatywnie nastawiona do naszej bollywoodzkiej pasji... ![]() Szkoda....bo fajnie byloby usiasc z nia razem i poryczec...tak jak ryczałam z moimi siostrami na KHNH.
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

Mimo powaznego tematu zabawne momenty i to wcale nie wymuszone.Echh szkoda,ze rzeczywistosc jest zupelnie inna.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Tzn. na części, na drugiej cz.mam mój ulubiony team z piłki nożnej 

A duch był podstępny
hehe w każdym razie fajnie wygląda