|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
![]() Tak wiec bez sensu cos planowac bo i tak co ma byc to bedzie, moze przetrzymamy pazdziernik ale watpie, jak wypadnie wyjazd a bede we wczesnej ciazy moze i jakos damy rade, a jak zajde tam to tez nie jest tak zle bo to tylko 4 miesiace
|
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Ray wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]() ![]() ![]() Cieszę się, że miło spędziłaś weekend i mam nadzieję że uda się Wam wrócić do Wrocławia!!
|
|
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
witajcie widze ze wszystkim humorki dopisuja mi nie bardzo dosc ze z planem na razie nic nie zrobia to jeszcze zabrali nam czesc klasy
![]() jutro wizyta u psychologa na 11 a lekcje na 13,40 ciekawe czy zdaze.... i co z tymi powrotami bedzie zobaczymy... pozdrawiam Ray wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek |
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
jejku co mam zrobic z tym przeziebieniem cholernym? nie dosc, ze chrypy dostalam to jeszcze kaszle......... a przy paracetamolu i tak i tak mam stan podgoraczkowy............ chyba palne sobie w łeb
![]() ![]() |
|
|
|
#695 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobitki..ale dzis jestem zmeczona..nic mi sie nie chce..brzuszek coraz bardziej ciazy i nozki zaczynaja puchnac..jestem jak wielki balonik..Mala dzis dala mi po zebrach..he he..ale fajnie..juz sie zaczyna..byle do konca..jeszcze tylko 2 miesiace
..kupilismy tapete do kuchni |
|
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie Agatko a jutro twoj mężus do pracy idzie? |
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko, ciesze sie razem z toba, wiem jak to jest sie urzadzac i cieszyc z kazdej nowej rzeczy
![]() Nikitko, jak po zabiegu?? |
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
było całkiem przyjemnie tylko takie jedno urządzonko przyssało sie do mojego ciałka i troche ciągneło ale idzie wytrzymać po 5 zabiegach cm ubędą w udach posladkach i brzuchu + Fitness i kosmetyki to może będzie oki![]() Pani zrobiła mi jeszcze pazurki nie musze miec Tipsów mam swoje ładne i pomalowane a w czwartek mi jeszcze poprawi pazurki i bedzie cud miód malina i orzeszki
|
|
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi mezulek zrbil pyszna buleczke na goroco, nie poszedl dzis do pracy i mielismy dzien leniuszka |
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja bede zdawac relacje w czwartek kolejne zabiegi ![]() potem za tydzien w czwartek ..... |
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
No ja za 2 tygodnie znowu do Polski jade, tym razem jedziemy razem pozalatwiac ostatnie sprawy
![]() jejku, ale ten czas leci, ani sie obejrze a to juz bedzie TA sobota, z nami w roli glownej ![]() A gdzie dziewczynki sie podzialy? |
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy to zleciało![]() A ty juz nie długo będziesz mężatką poraz drugi
|
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Drugi raz, dokladnie , tylko model nadal ten sam
![]() Ale ciesze sie , ze zdecydowalismy sie od razu na 2 sluby w tym samym roku. W sobote spotkalismy sie ze znajomymi, ktorzy maja tylko cywilny od 5 lat, w tym roku planowali koscielny, ale wypadla niespodzianka i dziewczyna jest w ciazy. I teraz zaluja, bo znowu im sie odwlecze albo nie wezma wcale. A my w odstepie 2 miesiecy bedziemy po wszystkim, oczywiscie bywa roznie, i nie zawsze mozna zrobic wszystko od razu, ale jak jest mozliwosc, to czemu nie. |
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
unieważnienia nie ma narazie czekam nadal Ale przyszły rok raczej odpada robilismy plan wydatków i nie ma morzliwości w przyszłym roku
|
|
|
|
|
#705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jutro znowu stres i ah jo co ja mam zrobic ze soba to nie wiem ![]() nie posiedze z wami długo dzisiaj aby malego uspie i ide sie pluskac i lulu bo strasznie nie wyspana jestem przez te ostatnie dni ![]() Agatko gratuluje tapety my tez tu w domu mamy żółta kuchnie ale farba malowana
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zadomowienie
|
a chciałam ci Agatko jeszcze powiedziec ze ja jak tak szykowałam domek bo tez był swiezo po budowie tynkowany i malowany znoszone meble itp to po tygodniu mnie odwiezli na porodówke
tak sie wziełam za sprzatanie ze juz dzidzia nie wysiedziała dłuzej jak to mówia syndrom budowania gniazdka dla dzidzi
|
|
|
|
#707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bedzie zgoda bedzie slub i bedzie jeszcze fajniej
|
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#710 | |||
|
Zadomowienie
|
Nikitko Tomek do pracy idzie w srode
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A powiedz mi w ktorym tygodniu urodzilas Malego>?
|
|||
|
|
|
#711 |
|
Zadomowienie
|
Ide na kolacje ktora zrobil mi mezus
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#712 |
|
Zadomowienie
|
w którym to za bardzo nie pamietam
ale trzy tygodnie przed terminem![]() smacznej kolacyjki zycze
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#714 |
|
Zadomowienie
|
o kurde zle ze mna zamiast plecak przeczytałam placek
głonemu chleb na mysli hehe
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zmeczenie jeszcze wieksze chba
|
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie trzymamy trzymamy
![]() a mi sie samotna noc szykuje M zadzownił ze nie wróci na noc do domciu
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Emi kochana powodzenia jutro na sprawie
Nikitko fajnie ze zanbieg Ci sie podobal,jak juz skonczysz daj znac jak efekty A ja mam dzis 25 dc i ostatnio juz pisalam ze kluje mnie w dole brzucha,dzisiaj to tak mocno mnie kluje ze az boli,kurcze czy to objawy zblizajacej sie @ czy tez moze ........ale raczej sie nie nakrecam Nikiciu Ty dzisiaj ostatnia noc samotnei spedzasz a ja ostatnia noc z Tz bo jutro wyjezdza i nie wie czy czasami dopiero za 2 tyg nie wroci,bosheee jak ja to wytrzymam,tyle czasu Madziu fajnie ze masz okazje tak odrazu wziac slub koscielny 2mce po cywilnym bo to tak zawsze jest ze odklada sie i odklada az w koncu zostaje sie tylko przy cywilnym Jaka ja dzisiaj senna jestem a przeciez wstalam dzis o 11 i zawsze moglam po pracy sobie jeszcze dlugo dlugo siedziec na necie a dzis normalnie zasypiam na stojaco i oczy na zapalki Uciekam do lozeczka bo zaraz zasne i zaryje buzia w klawiature,a jutro znowu do pani dentystki leczyc zabki ide,a niech mi zrobi wszystkie jak najszybciej i bede miala spokoj |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.