|
|
#691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
toż to jakaś uczta oczywiście się wpraszam ja mam dziś obiad z głowy - jedziemy do teściów na pierogi
|
|
|
#692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wiesz co pierogami bym nie pogardziła - jestem maniaczke ruskich - zawsze wszedzie i duzo! Edit: Czy ja sie chwalilam ze zamowilam lozko do sypialni? Takie jak chcialam z pojeminkiem na posciel, bez dechy u nog - cena 1500 (moglaby byc nizsza). Do tego sa szafki nocne za 500 (komplet) i ta cena z wygladem tego stolika mnie nie przekonuja. Plyta wiorowa, kilka srub i tyle kasy?! Wiec wlasnie badam Ikee i chyba cos znajde dla siebie hi hi i to wiele taniej
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-22 o 15:56 |
|
|
|
|
#693 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ta cena to z materacem czy bez?? nie za bardzo orientuje się w cenach łóżek szybciej są mi znane ceny dużych szaf
|
|
|
#694 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To cena łóżka z wszystkim, tylko kłaść się i spać |
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
no i wrocilismy
niestety choinki jak nie bylo tak nie ma. no niestety czarna/brazowa/fioletowa choinka to zdecydowanie nie nasz typ
|
|
|
|
#696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..... Ale zesmy dzis sie nachodzili ..... Zlezlismy Ikee (wybierajac meble do pokoju), praktikera (kupilismy farby do pokoju, wkretarko-mlot pneumatyczny czy jakos tak, bluszcz w doniczce, duzo pedzli, walki do malowania, wybralismy panele i karnisze), w Deichmanie moj maz kupil sobie buciki a w super sklepiku na pasazu w TESCO kupil marynarke a zonie superasna czapeczke ( w koncu wygladam w czyms na glowe naprawde ekstra) w dodatku na targu mebli w Piastowie znalezlismy meble pod zabudowe kuchni takie o jakich myslelismy. Cytat:
Widoczek super Agus. U nas dzis taka zimnica ze az mi posladki zmarzy na tym targu. Cytat:
Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-11-22 o 21:13 Powód: bo zapomnialam o narozniku dla gosci :) |
|||
|
|
|
#697 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Łóżek z pojemikiem jest niestety bardzo mało. Jeszcze jak sie wezmie pod uwage szafe z drzwiami przesuwnymi dopasowana do lozka to mega malo. Wiem ze to nasze lozko jest od jakiegos malego producenta (nie znam nazwy tylko model) i on umozliwia robienie na wymiar np bedziemy robic wezsza szafe i inne rozmieszczenie wnetrza. Osobiscie nie spotkalam lozka na 120 szer. Zmiescicie sie? No chyba ze spicie na Kanapke raz Ty na gorze raz maz A powaznie to wiem ze stoliki nocne, szafe zarobia na zyczenie ale czy lozka tez robia to nie wiem. Mam tylko namiar na sklep w ktorym je zamowilismy -> przypominam ze mieszkam na południu ![]() Znalazlam podobne lozko (notabene w sklepie w ktorym zamawialismy nasze) tylko my mamy kolor wenge i trawa morska, pojemnik na poscie (otwiera sie go do gory, jest naprawde duzy) i nogi lozka u stop sa bardziej wyraziste i wyciagniete na brzeg lozka. Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi. http://www.meblepik.pl/index.php?co=kat_syp_d13 Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-22 o 22:37 |
|
|
|
|
#698 |
|
Raczkowanie
|
Eh dziewczyny muszę się wygadać bo mam doła. Mało tu piszę, ale często Was czytam. Mieszkam sobie z mężem w jego mieście i czuje się tu taka samotna. Wprawdzie studiowałam tu, ale najlepsze kumpele z tych lat mieszkają pod miastem więc szybkie wyjście na piwo nierealne. Dziś postanowiłam zaprosić znajome od mojego męża i klops. Ja się przygotowałam, zrobiłam zakupy, a tu przyszły tylko 2 i to te z którymi mam najczęstszy kontakt. I jak tu być miłym, chciałam się przełamać, znaleźć w końcu bratnią duszę a tu zonk. One tego nie potrzebują bo mieszkają tu od zawsze i mają przyjaciółki a ja tak ciągle z boku. Chyba tak już zostanie, a strasznie tego nie lubię. Zawsze po takich sytuacjach czym prędzej jade na pare dni do psiapsiół z liceum i wtedy wracam do jakieś stabilności, ale czasem nie ma kiedy i tylko rozmowa przez neta. Strasznie mi ciężko tak tu samej, a z mężem o wszystkim się nie porozmawia. Już straciłam nadzieje, że znajdę tu kogoś naprawdę bliksiego. Czy któraś też tak ma?
Dobrej nocki Wam życzę |
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, śpiochy!
![]() U mnie piękna zima, padało chyba całą noc Idziemy dziś, jak co niedzielę, do moich rodziców na obiad. Będzie też (jak co niedzielę ) moja siostra z mężem. Myślę, co by tu wykombinować w wigilię, jak to wszystko zgrać. Chciałabym, żebyśmy spędzili ją u moich rodziców, ale Tomkowi pewnie będzie ciężko Na razie się na to zgadza, nie wiem jednak, jak zareaguje teściowa. Muszę dziś znowu popracować. Ostatnio nie wiedziałam za bardzo, jak coś zrobić w programie do wizualizacji I jeszcze opis do projektu (ok. 50 stron)... Ciężko będzie, ale dam radę ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
#700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh, też muszę się za czapką rozejrzeć, mam nadzieję, że upoluje w końcu coś sensownego, bo nie cierpię czapek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#701 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w niedzielne popołudnie
zazdroszczę ci takich widoczków U nas wczoraj sypało śniegiem, ale dzisiaj się już powoli roztapia ![]() Cytat:
![]() popieram w całej rozciągłości Zmykam, bo dzisiaj idziemy do kina. Muszę się jakoś ogarnąć, bo na razie to jestem jeszcze w rozsypce - piżamka i szlafroczek ![]() Buziaczki dla wszystkich |
|
|
|
|
#702 |
|
Rozeznanie
|
hej laski:d
u mnie za oknem tez zima pelna geba! bialo i ciagle pada! a ja najchetniej poszlabym spac i obudzila sie kolo marca! nie cierpie zimy, zimna i jak jest mokro! a urodzilam sie w grudniu dziwne co... ale my tak mamy z siostra ona w lipcu sie urodzila i kocha zime a ja w grudniu i kocham lato
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#705 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ad 2 Nie wiem czy taka piekna zima, gdy widze jak auta tancuja na drogach az mnie sciska. Przejrzalam dzis stan ogumienia sasiadow na parkingu - 70 % ma letnie opony ![]() Ad 3 My dzis bylismy u tesciowej na obiedzie a u moich na kawie. Ad 4 Dasz rade ![]() Cytat:
Ad 2 A na co idziecie? Ad 3 i dla CiebieCytat:
![]() Lilka zgadzam sie z Agusia wiele z nas ma podobnie, chyba nastały troche takie czasy - kontakty miedzyludzkie troche sie rozluzniaja. Wiecie w jaka zamiec wracalismy?! Jechalam z sercem na ramieniu Teraz sie juz grzejemy w domku hihi
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-23 o 19:46 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#706 |
|
Rozeznanie
|
cześć Kobietki
![]() dzięuję za wybaczenie i melduję się że wróciłam wlaśnie od teściów - było suuuper opowiem jutro bo już mąż krzywo patrzy jakis film będziemy oglądać chyba na ale kino "XXY" kontrowersyjny podobno, zobaczymy czy da się oglądać ![]() buziaki i miłego wieczoru ![]() jutro więcej się odezwę
|
|
|
|
#707 | |
|
Wtajemniczenie
|
Byliśmy na nowym Bondzie
![]() Jakiś czas temu teściowa dostała z zakładu pracy 2 bilety do kina i dała je nam Film niczego sobie, całkiem inny od poprzednich Bondow, ale może być Cytat:
Lubię zimę, ale taką konkretną, że się wyrażę, w sensie - śnieg, temperatura poniżej zera, nie lubię jak breja na ulicach Lubię lato, ale jak jest ciepełko, ale nie ze 40 stopni
|
|
|
|
|
#708 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Kochane
![]() właśnie wróciłam od Mężusia u mnie szara breja a u Niego piękna zima![]() niestety strasznie ślisko takżejechałam z duszą na ramieniu. Dagmarko jestem całym serduchem i myslami z Tobą i Twoimi najbliższymi. głęboko wierzę że wszystko pomalutku się ułoży. i oczywiście trzymam kciuki za pracę.i cieszę się że Wasz remont rusza ![]() za Twoją też Aguniu ![]() Asiuk jasne, że dasz radę ![]() Katey ja urodzona w sierpniu nad zycie uwielbiam lato-i jeszcze nigdy nie marudziłam że jest za gorąco![]() Monia a co to za filmik?Lilka mogę sobie wyobrazić co czujesz bo niedługo czeka mnie przeprowadzka do Męża-wiem że początkowo będzie ciężko ale jestem dobrej myśli.i Ty tez nie smuć się tak jak pisze nasza Agunia-przede wszystkim będę mieć tam B.Dzastuniu a może jakiś fociak w nowej fryzce? i rzuć kilka ruskaczyMalutka ściskam Ciebie i Maleństwo i jak tam film?Sofferko ależ Ty pyszności serwujesz-wpraszam się następnym razem. co do cen łóżek to my za łóżko 160x200 ze stelażem, 2 szafki nocne, komodę i szafę-4 skrzydła płacimy 3200. musimy dokupić jeszcze materac juz wypatrzyłam na necie![]() idę się plumkać-
|
|
|
|
#709 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Śpiochy i Pracujące Żony
u mnie zima, ale z bardzo pochmurnym niebem no i chyba się już wszystko topi, czyli bleeeee...Liluś - zdjęcie chcesz?? może później ![]() Malutka z porami roku mamy podobnie ![]() lęce do pracki, miłego dzionka
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Aguniu trzymam kciuki za pracę
Daguś , trzymam kciuki za pracęMalutka gratuluję zostania ciocią |
|
|
|
#711 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej misie
Cytat:
Cytat:
![]() A powiedz mi... czy Ty tam pracujesz? Czy w domku siedzisz? Może jesteś nieśmiała? Za mało otwarta? Sęk w tym, żeby poznawać nowych ludzi Sąsiadów, kolegów z pracy... przecież można poznać kogoś nowego i spędzać z nim wolne chwile. Zobacz ile fajnych dziewuch się spotkało na tym forum <z różnych zakątków Polski>! ![]() Trzeba się rozejrzeć Powodzenia życzę A w chwilach kompletnego braku ludzi naokoło zapraszamy naturalnie do Nas Cytat:
Nie to co pice w starych Bondach , gdzie chociażby: auto jedzie po plaży... i robi piskacze oponami ![]() Ad.2- Zgadzam się w 100% z Twoimi odczuciami co do pór roku A tak w ogóle to ja też jestem z grudnia! Z którego jesteście???![]() Byłam na weselichu. Popiłam, pobawiłam się i było fajowsko. Najbardziej lubię w moim mężu to, że nie pije nic <bo prowadzi> a bawi się lepiej ode mnie <wypitej> ![]() Pazurki wylazły cudaczne Frenczyk wspaniały i na dwóch paluchach czarno srebrne gałązki z listkami echhh... zdolna bestia z tej dziewuchy ![]() Gorzej z moją fryzurką weselną > Aaaaaaaaaaaa zapomnialam Wam powiedzieć, że dostałam już od teściów prezent urodzinowo-choinkowy ![]() Dostałam złoty łańcuszek z Marysią ![]() Idem siiii i czas zabierać się do roboty. Ale najpierw obejrzę katalog z Avonu, bo fajne rzeczy tam widzę Buziak dla Was na miły początek dnia
|
|
#712 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
![]() Witam po weekendzie Byłam w domku Było ...ciepło Bo już zapominalam jak to jest chodzic w krotkim rękawku po mieszkaniu![]() Obecnie u mnie 16, 1 stopnia- piecyk nagrzał bo jak wstałam było 15,2. Zaraz uruchomię dogrzewanie( piekarnik w kuchni + wentylator wygrany w promocji Zywiec Zdrój) Impreza udana- samo wspomnienie mnie rozgrzewa Męża nie było za to 10 innych osób Jedlismy przekąseczki- krakersiki z 6 różnymi pastami, hotdogi w cieście francuskim, sałatkę gyros, koreczki różnorakie,ciasto milka a do tego grzane winko lub wódeczka- co kto woli (ja to pierwsze)Graliśmy w kalambury , przekomarzaliśmy się i takie tam Dostałam piękny przewodnik Pascala po polskich górach, mapę Bieszczad, komplet kieliszków do czerwonego wina, trzy pudełka herbaty lipton (sto torebek) z wielkimi kubkami (uwielbiam zółte kubki )różyczki, bilet do teatrui 3 książki na długie zimowe wieczory![]() Daget pomodle sie oczywiście!!! Dziewczynki badźcie ostrożne, bardzo Was proszę!!!
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny.... Wczoraj tu zagladalam ale nie mialam nastroju do pisania..... moje mysli sa caly czas na trasie Swidnik Kaczorow. Caly czas ktos do mnie pisze i pyta sie o mojego brata, prosi aby go pozdrowic i usciskac, a ja .... tak daleko i nie moge tego osobiscie uczynic. Jest mi z tym tak cholernie zle.
Wczoraj poszlismy wieczorem na msze i w pewnym momencie zespol zaspiewal.... "Wzywasz nas Panie do siebie, przed Twoj w niebie tron"... I peklam lzy same mi po policzkach poplynely. Moj maz mnie wtedy tak mocno przytulil .... Wiecie, gdyby nie Bartek, ktory zginal i wzial uderzenie na siebie to moj brat.... Wiem ze powinnam sie cieszyc ze zyje, ze wraca do zdrowia ale psychika nas wszystkich mocno ucierpiala. Znam tych chlopakow z widzenia i az serce mi sie kroi.... Przepraszam ze z takim smutkiem tu wyskoczylam, ale na razie ciezko mi sie pozbierac i myslec o czyms innym..... |
|
|
|
#714 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na pysznosci zapraszam ![]() Cytat:
i Cytat:
|
|||
|
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
Daget za co Ty przepraszasz? Znasz nas nie od dziś...chyba lepiej bys sie wyzalila niz dusila to w sobie tym bardziej ze masz problemy z żołądkiem a stres kiepsko na niego wpływa!!!
Wiem o czym mówisz... kurde bardzo dobrze wiem. Nie mam prawa jazdy, przez bite 6 lat bałam się usiąśc z przodu auta... Dlaczego?? Trauma. Moj przyjaciel z lat dziecinnych wygral olimpiade historyczna i olimpiade jezyka niemieckiego. Dostal propozycje studiów w Monachium. W Niemczech wsiadł do taksówki . Był wypadek- taksowkarz wyszedl bez szwanku, Łukasz zginął. Miał 19 lat. w dniu wypadku do mnie dzwonil, był szczęśliwy. Bylismy dla siebie jak rodzeństwo. O wypadku dowiedzialam sie bedac w szkole, dzwonila jego siostra. Dyrektorka jak mnie zobaczyla kazala natychmiast zbierac sie do domu. Masakryczne uczucie, które mimo uplywu czasu (8 lat) wraca... Twoj brat sobie poradzi- to młody silny organizm, poza tym macie wsparcie również z góry. Nie myśl co by było gdyby! Twój brat żyje i to najważniejsze! A tamten drugi młody człowiek jest już po lepszej stronie świata. Taki był plan. Wykonało się
|
#716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#717 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm dziewoje wy moje. Teraz z innej beczki
![]() Spotkanie. Znalazłam miejscowość która nie jest jakoś strasznie daleko od żadnej z nas ( w sumie najgorszy dojazd pociagiem mamy my z kasieńką uwaga uwaga proszę o uwagę: KUTNOZnalazłam też na necie oferty babeczki która ma kwatery prywatne w Kutnie http://noclegi.interia.pl/teresa,kutno.html Warszawianki mogą trafić tam pociągiem już w 1:26 h, olsztyn ok 4 h, szczecin 5:10 (bez przesiadki), Katowice ok 5 h, Kielce 4:20 reszta mi się nie zgłaszała, Aha biorę pod uwagę tylko pociągi pospieszne i osobowe bez ICi EC zatem kochaniutkie nie jest tak źle. Co Wy na to??
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze z mężem o tym nie rozmawiałam, ale Wy się tu dogadujcie Kochane, a ja w razie jak by się zgodził (i z kasiorką było dobrze), to się do Was dołączę |
|
|
|
|
#720 |
|
Wtajemniczenie
|
Bez pośpiechu słonka!! Myślę o wiośnie kiedy dzień jest dłuższy
Pomyślcie, popytajcie, zbierajcie pieniążki Nocleg za ok 20 zł myślę że to nie majątek Prócz tego dojazd- zawsze mozna kupic bilet weekendowy za 69 zł (dla tych co mieszkają dalej i nie mają zniżek studenckich to sie bardzo opłaca- od piątku o 18:00 do 6:00 w poniedziałek można jeżdzić do woli)
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

toż to jakaś uczta
oczywiście się wpraszam

a ta cena to z materacem czy bez?? nie za bardzo orientuje się w cenach łóżek
niestety choinki jak nie bylo tak nie ma. no niestety czarna/brazowa/fioletowa choinka to zdecydowanie nie nasz typ

..... Ale zesmy dzis sie nachodzili
..... Zlezlismy Ikee (wybierajac meble do pokoju), praktikera (kupilismy farby do pokoju, wkretarko-mlot pneumatyczny czy jakos tak, bluszcz w doniczce, duzo pedzli, walki do malowania, wybralismy panele i karnisze), w Deichmanie moj maz kupil sobie buciki a w super sklepiku na pasazu w TESCO kupil marynarke a zonie superasna czapeczke ( w koncu wygladam w czyms na glowe naprawde ekstra) w dodatku na targu mebli w Piastowie znalezlismy meble pod zabudowe kuchni takie o jakich myslelismy.
my juz po sniadanku i wlasnie zbieramy sie na zakupki
hand-made: urodzinowo na 40tkę

i dla Ciebie
, trzymam kciuki za pracę

echhh... zdolna bestia z tej dziewuchy