|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
Ania, gratuluję ogarniecia egzaminów, a akcja z rajstopami bezcenna
![]() odchudzam się od dzisiaj
|
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj pomimo, że dzień przed okresem waga 46,5
|
|
|
#693 |
|
Zadomowienie
|
Dzieeeeeeeń dobry!
![]() ![]() Boże jak mnie tu długo nie było.... zanim nadrobię wszystko, uuuuu.... ale dam rade![]() Miałam długi weekend. W sobote poszłam na "kieliszeczek" szampana, w gruncie rzeczy skończyło się na Red'sach cytrusowych... Córcia spała i została z moim bratem (kochany braciszek po południu grill i Red's ciag dalszy ajajaj....A wczoraj wstałam o 3.40 (tak, o 3.40 RANO) bo nie mogłam spać... Jechałam sobie do bratowej TŻ, przy okazji popłaciłam rachunki i zrobiłam jakies zakupy...Dziś od rana nie mogłam neta włączyc Aaaa.... I TŻ wczoraj wrócił na dobre, oddał klucze od mieszkania, wział resztę rzeczy i mam go w domu ![]() Milusia związek bez szacunku to cięzka sprawa, ten szacunek potem odbudowac to naprawde wyzwanie.... Zgadzam sie z dziewczynami ![]() Ania akcja z rajstopami naprawdę meeega jak to faceci podrywaja.... No i dałas radę z egzaminami ![]() Psyhe kiecka fajna ale ja bym się w niej nie czuła.... Kurcze często tak mam że coś mi się podoba ale na kims ![]() Po weekendzie i tak sie dobrze trzymam wagowo, wczoraj na wadze 54,8 i tyłek się "podniósł" Dzis na I śn. kanapka z szyneczka i ogóraskiem świeżym, potem kawusia, II śn. mussli (jakoś nie umiem bez niego zyć ostatnio
Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2011-06-14 o 13:24 |
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Milusia, kochana według mnie sytuacja w Twoim związku jest nie ciekawa i jeśli już masz wątpliwości, to wydaje mi się, że to nie ten. Nie trac wielu lat w nieudanym związku tak jak ja, nie warto. On się nie zmieni, nie wierz w to... (z moich doświadczeń).
Annobanno, Smietanko gratulacje zdania egzaminów ![]() Anoo, jak mogłaś mu nie pomóc? Ja bym pomogła A no miałam mega jazdę, pół roku nad tym rozmyślałam i się zdecydowałam- jestem hardcorem ![]() Smietanko, no to życzę powodzenia ![]() Co do kiecki nie podoba mi się, nie w moim stylu. Winyl, Ty masz chłopaka? Ja nie wiedziałam! No i niestety moje bejbaski coś mi się dzieje. Jak waga pokazała 54,8 tak dziś pokazuje 55,7 kg. Najgorsze jest to, że byłam dziś w Maku zjadłam wrapa i shake a brat kupił piwo, lody, chipsy no cóż raz na 3 tyg sobie pozwolę, ale od jutra dieta pełną parą Jeszcze prawie 6kg do zrzucenia. Już zaczynałam lubic swoje ciałko musze nad soba popracowac
|
#696 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jazda nawet spoko, chociaż u mojego taty w aucie jakoś ciężko 1-ka wchodzi i nie mogłam ruszyć ze skrzyżowania A tata na mnie krzyczy Powiedziałam, że jak będzie tak dalej robić, to wsiądę do auta swojego własnego, jak sobie je kupię, to się uspokoił wtedy Dziwnie mi się jeździ Dieselem Przyzwyczaiłam się do auta w benzynie.Cytat:
|
||||
|
|
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
i właśnie to jest w tym najgorsze
![]() ![]() gratuluję ![]() a ja właśnie wpierdzieliłam chałwę i teraz nie wiem czy się śmiać czy płakać a tak dobrze mi szło!!! więc od dziś zero słodyczy to moje postanowienie, że przez 100dni nie tknę w ogóle!!!dziewczyny mam do was pytanie czy ta bluzeczka jest warta swojej ceny? w jakim kolorze najbardziej Wam się podoba? http://allegro.pl/lipmar-sexowny-luz...643327673.html Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-06-14 o 15:46 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygońcie mnie stąd,jutro najważniejszy egzamin w moim życiu,a mi mózg paruje
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt, wychodzenie z diety to koszmar
![]() E tam, chałwa jak ta 50g, to potraktuj jako część kolacji Nie zaszkodzi Ja bym nie dała prawie 70zeta za tę bluzkę MONIA, SPADAJ!!!! |
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra idę zakuwać
|
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo witam!!!!!!!!!!!!
miliony buziakow dla Was sto lat mnie nie bylo... a tak poważnie, na wizazu siedze jakies 5 lat, mialam ten inne konto, i to jest najdluzsza przerwa jaka mialam. TZ duzo siedzi na moim lapku, a ja z pracy wracam zmeczona, nie tyle co zmeczona - ale psychicznie padam. Szefowa to wampir energetyczny, czuje sie pusta, bez energi kiedy widze jej pysk tak wiec na wizaz nawet nie zagladalam... ![]() ja tez ja tez! Ale bardziej od jutra! chociaz mialo byc od poniedzialku dzisiaj skonczylam prace o 13, poszwedalam sie po ysku, szukalam zaslon, czegos ladnego do pokoju i :dupa: mam dzien dla siebie, ale jestem strasznie zmeczona, leze i pije browara. Drugi sie chlodzi u mnie ostatnio rooooooooooznie, wzloty i upadki. Staram sie po prostu nie przejmowac. Praca okazala sie wielka porazka. To juz 3 miesiac, zaklimatyzowalam sie, zaprzyjaznilam sie z jedna dziewczyna, tylko integracji jeszcze nie mialysmy no wiecie zawsze jak poznam fajna laske boje sie ze źle o mnie pomysli poza tym staram sie zacisnac zeby, nie komentowac, bo oszustwo straszne. nadal pracuje bez umowy. Ale to temat rzekano i najwazniejsze - mega sie roztylam. Nawet tydzien temu kupilam balsam z eveline na cellulit, no juz sie zmotywowalam, ale on stoi na polce tydzien!!! nie moge sie ogarnac, podniesc tylka, brakuje motywacji, energi. WTF? Moj TZ ciagle kupuije slodycze, chipsy, bo lubi. Tylko odkad mieszkamy razem to on schudl a ja przytylam odkrylam w niedziele, bedac z TZ na spacerzem ze 3 minuty od domu mamy park i rzeke, umowilismy sie na bieganie. Z reszta, jestem zdecydowana na karnet do fitness clubu, tylko nie wiem w co sie ubrac?? wyjezdzam 7-10 lipca do Gdanska, i staram sie teraz oszczedzacNie dostane urlopu, nawet na 2 dni w lipcu, powiedzialam ze sie zwolnie. tak mnie przytlacza sytuacja w pracy, ze jak wracam do domu wcinam pizze, pije piwo i no stresssss. A to złe. Musze to zmienic! biore sie za czytanie... 23 strony. Ale najpierw ide po browarka do lodowki ![]() teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeesknilam ![]() Kochana Monia mnie przywolala ![]() ![]()
|
|
#702 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ale widzę że ma tańsze po 39zł czy na bazarku będzie hmm możliwe![]() co do chałwy to nie 100g ![]() oo na jakiej jesteś diecie? pochwal się
|
||
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem, próbowałam być na niej 3 dni, ale to nie dla mnie, za dużo cukru, a ja lubię mieć cukier na dobrym poziomie, lepiej wtedy funkcjonuję
|
|
|
|
#704 |
|
Zadomowienie
|
Laski kocham to nasze "od dziś jestem na diecie"
|
|
|
|
#705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
psyche.... jak moglyscie nie otagowac alkoholu?! ja sie pytam jaaaaak? piwo![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
uwielbiam nowy tytuł watku
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2011-06-14 o 17:56 |
|||||
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę dodać nowego tagu
![]() "You cannot add any tags to this thread. Please remove some first. Tags will be visible to all users"
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-06-14 o 18:03 |
|
|
|
#707 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Bożeeeeee, dlaczego ja zawsze ściągam na siebie takich tłumoków i cwaniaczków?
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-06-14 o 19:23 |
|
|
|
#709 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny może trochę głupie pytanie, ale co tam!
czy na randkę mogę pójść w krótkich spodenkach jeansowych? czy to nie będzie troche dziwnie wyglądało?---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
było to przerażające.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to ja nie wiem, nigdy nie chodziłam na randki . zawsze albo byłam sama albo w związku <choć praktycznie wszystkie nazwałabym "związkami" :P>.
|
|
#711 |
|
Wtajemniczenie
|
winyl ale kiedyś musiał być ten pierwszy raz
|
|
|
|
#712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a dlaczego miałabys nie iśc?!?! jestesmy młode i trzeba ztego korzytac, puki można z reszta to nie sredniowiecze że po same kostki i szyje się trzeba ubierac. trzeba byc wyzwolonym ![]() dziewczyny jakie robicie omlety np: na śniadanie?
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2011-06-14 o 21:30 |
|
|
|
|
#713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chciałam się upewnić czy nie będę dziwnie wyglądaładietetyczny? edit wiec składniki jajka( ja robie z 2) sól maka kukurydziana dżem niskosłodzony bądź jogurt oliwa z oliwek proszek do pieczenia a wiec jajko oddzielasz, białka upijasz na sztywno z dodatkiem szczypty soli, następnie do żółtek dodajesz 2 łyżki maki kukurydzianej( bo masz 2 jajka) białka, proszek do pieczenia wszystko ładnie mieszasz i na patelnię. Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-06-14 o 21:56 |
|
|
|
|
#714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak dietetyczny bo jutro rano planuje zjeśc na śniadanie. ale jestem głodna.
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Odchudzam sie już cały jeden dzień, więc robi się z tego poważna sprawa
ania, w jakim sensie czy wyrażamy siebie? bo jeśli chodzi o jakieś subkultury to nie Ubieram się (chyba) kobieco i klasycznie, a siebie wyrażam, kiedy za kazdym razem podczas jedzenia poplamię ubrania zazwyczaj z mojej koszulki pod koniec dnia można wyczytać dzienne menu![]() sensual, bluzka nie w moim stylu, w tej cenie są ładniejsze a szorty na randke jak najbardziej!monia, w jakich godzinach mamy trzymać mocno kciuki? PowodzeniaEwelka! Może zacznij szukać jakiejś innej pracy?Pomysł nowego tagu świetny. Psyhe, wystarczy wyrzucić odchudzanie i wstawiamy driny ![]() właśnie, psyhe! co odwaliłaś? jakie cwaniaczki? ![]() winyl tez w życiu za duzo nie randkowałam, jakoś to mnie nie kręciło. randki wydaja mi sie strasznie sztywne i zobowiązujące Jakoś inaczej toczyły sie moje znajomości
|
|
|
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie jutro kciuki 9:00-13:00, prooooooszę
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
![]() sensual, pochwal się potem jak randka
|
|
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
UuuuUuuaaaaAA! Ewelka!
**Monia, mocno trzymam kciuki Psyhe, a czy nie takich szukasz? ![]() nie wiem co miałam jeszcze napisać A oglądacie nowy serial tvp 2, który jest zamiast m jak miłość? Z Dorocińskim I czy widziałyście ostatni odcinek m jak miłość?! ![]() Edit: sprawdziłam w programie tv i to był tylko odcinek pilot.
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-06-15 o 08:15 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

zanim nadrobię wszystko, uuuuu.... ale dam rade
Córcia spała i została z moim bratem (kochany braciszek
po południu grill i Red's ciag dalszy
i zrobiłam jakies zakupy...
jak to faceci podrywaja.... No i dałas radę z egzaminami 

BLOGUJĘ 

Powiedziałam, że jak będzie tak dalej robić, to wsiądę do auta swojego własnego, jak sobie je kupię, to się uspokoił wtedy
Przyzwyczaiłam się do auta w benzynie.

wyjezdzam 7-10 lipca do Gdanska, i staram sie teraz oszczedzac