|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki .... część IX
|
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Kmee agdzie Twój Boyfreind???
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię cycki
![]() ![]() ![]() Nie małe, nie ogromne. Pisanie o monitorze skończone, dużo obrazków więc strony się zapełniają. Mało dziś napisałam, ale przynajmniej rozejrzałam się w materiałach co i jak. Najgorsze będzie ta prace dopracować od technicznej strony -, nie lubię tego. Ale tu liczę na pomoc BSa ![]() Muszę iść na badania, skierowanie mam już wypisane. Próby wątrobowe jak co roku (tym razem dłużej minęło), cukier itd Mam nadzieję, że wszystko będzie ok ![]() A na weekend skończy się @ i będzie dużo sssss..... już mnie powoli nosi
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewno, musimy!!!! ![]() ![]()
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
ja wstrętne kłakuny muszę rozczesać i znowu do łóżka
![]() taki tydzień... praca, spanie, praca, spanie, lol, praca, spanie...
|
|
#696 | |
|
Zakorzenienie
|
a u kumpla piwkuje..
cycek jest cycek, a żaden cycek nie jest zły ![]() Cytat:
oj mnie też nosi... największą chętkę mam na jakieś bzykanie w plenerze ![]() hehehehe no ja zawsze winiacz wiesz.. sprawia, że krew szybciej w żyłach płynie itp etc ![]() oj to będzie dobre spotkanie |
|
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się naoglądałam olbrzymów to mi słabo było, fuuuu
|
|
|
#698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Badania przy tabsach, co roku je wykonuję, bo chcę mieć pewność że mi nie szkodzą zwłaszcza na wątrobę. W plenerze...hmm zimno Ja zmarzluch, dupa by mi zamarzła![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
O to mi chodziło
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie...
![]() A mój to taki grzejniczek, uwielbiam z Nim spać, a po s to mi wrząco hehe ![]() Jutro zamiast na piwko, jedziemy z BSem na randkę. Na jakiś pyszny deserek we dwoje Właśnie się dowiedziałam przez gg
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę jakie gorrące, wieczorowe rozmowy....
Kmee - ja też lubię plenerowy sssss..... nawiększy hardcore zrobiliśmy zimą - przy minusowej temperaturze dobrze, ze miałam płaszcz i przykrywał mi nerki i zrobił daszek dla ptaszka atakującego mnie od tyłu
|
|
|
|
|
#702 | |||||
|
Dolce vita
|
Cytat:
pije z kumplem, a Kmee sama ![]() Cytat:
pijoki ![]() Cytat:
![]() oj ja mam tak stale, że schemat sie powtarza, dzień jak co dzień... Cytat:
![]() Cytat:
ekscytujące to musiało być: zimno na zewnątrz a gorąco w środku
|
|||||
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- już mam ![]() http://demotywatory.pl/topka/procenty pierwszy jest świetny!!! |
|
|
|
|
|
#704 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj poszliśmy z Bsem na piwko, myślałam, że jak wrócimy to coś pokombinujemy, a on zasnął.. Rozczarował mnie, bo ostatnio bzykaliśmy się z miesiąc temu.. Fakt, że nie mogliśmy ostatnio przez moje problemy, ale teraz kiedy już mogę.. czuję jakby w ogóle nie miał na mnie ochoty.. Dziś zadzwonił do mnie z pracy i mówił, że jakby ktoś się dowiedział, że mając tak cudowną dziewczynę obok on zasnął, to by nie uwierzył, i że sam jest bardzo zły na siebie, nie ukrywałam, że ja też jestem, a raczej, że jest mi przykro. Nienawidzę się tak czuć, bo top na prawdę tak jakby mnie nie pragnął..Labi hehe ja też napisałam o tym lunchu dlatego, że Akcent tak napisała Kiedyś w Krk w galerii właśnie stałam w kolejce za jakimiś dziewuchami i mówły, że teraz sobie pójdą na lunch, to mi się śmiać chciało, że w Krakowie mieszkają, a zachowują się jakby to było USA Cytat:
Cytat:
Oba świetne. |
||||||
|
|
|
|
#705 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Też gratulowałam
Też chcę buzi!! ;(Cytat:
![]() Cytat:
Zaraz idę na koncert gitarowy mojego brata (dla rodziców ).Jak 12-latka przekonać, żeby oderwał się od komputera? |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Ketaminia nie wiem jak 12-latka, ale mnie można oderwać np. kusząc pewną częścią ciała (twardą, stojącą)
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli to Twój brat to nie wiem, ale jeśli nie to gołe cycki mu pokaż
![]() Lalalala lala la - weekend się zaczyna Jednak chyba zrezygnuję dziś z randki i pojedziemy do znajomych, bo mam kilka spraw do nich. A może się wyrobimy na randkę? A jak nie to nic straconego. Jutro też jest dzień![]() Mamy całyyyy weekend dla siebie. Wizazanka domyślam się co czujesz, ale uwierz że on nie usnął bo Cię nie pragnie. Po prostu zdarzyło się. Im się zdarza. Trzeba wybaczyć, a on Ci pokaże w weekend na co go stać ![]() Widzicie się? Ale miałam akcje. Pies uciekł wujkowi który mieszka obok. Znalazła się na moim podwórku, moja suczka 5 razy mniejsza zaczeła szczekać, chciała gryźć. Ja w ręku brokuły i ser żołty, rzuciłam na ziemię, chciałam mojego psa złapać. Ten duży chciał mi ser zjeść No po prostu cyrk. Psa zamknełam, duży mi uciekł do babci na podwórko i prosto do kurnika i kurę zaczepia:/ Wbiegłam za nią, później szybko po babcie. Później próbowałyśmy na siłę ją do takiego pomieszczenia gospodrczaego wepchnąć. No cyrk na kółkach
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-11-18 o 14:37 |
|
|
|
|
#708 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój brat, niestety także odpada ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Walecznego masz pieska
|
|||
|
|
|
|
#709 |
|
Dolce vita
|
Dzień dobry
coś mi się rozregulowało....wy piszecie o weekendach dla siebie..a ja ma dla siebie cały tydzien |
|
|
|
|
#710 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dziś dzień tylko dla siebie, przynajmniej do jakiegoś czasu
![]() Chata błyszczy, powiedzmy ![]() Zaraz trza coś upichcić, kasy nie potrwonię na szalonych zakupach we wroo, chociaż i okazja i kasa jest, ale właśnie, kasa jest, bo oszczędzam i to ostro!!!! ![]() Jestem z siebie dumna ![]() Szaleje tylko z drobiazgami, np dziś kupiłam aloes sok, za 24 zł... jakąś czekoladkę i wołowinę za około 30 zł, ale to akurat na zdrowie
|
|
#712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() I to wielką klasę
|
||
|
|
|
|
#713 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnie dni sa do
mam zapalenie drog moczowych puerwszy raz w zyciu Jakby tego bylo malo wczoraj mi sie kasa w robocie nie zgadzala o duza kwote ![]() Jakby jeszcze tego bylo malo to BS dzis na mnie nakrzyczal przez kom, prawdopodobnie w celu 'otrzasniecia' mnie i postawienia do pionu a skutek mialo to calkowicie odwrotny i chce mi sie wyc, wplakac, smarkac i zakopac pod ziemie na tydzien. Na sam koniec podlego weekendu czeka mnie rodzinne spotkanie u BSa, gdzie nie znam prawie nikogo i boje sie jak cholera. ![]() Jak komus chcialo sie czytac moje narzekania to prosze o przytulenie mnie. Ide dalej sprzatac (jako terapia lub niemyslenie ) A mialy byc 3piekne dni wolnego... ![]() ps. nadrobie Was po sprzataniu.
|
|
|
#714 |
|
Dolce vita
|
megg
wszystko będzie dobrze |
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
megg
![]() Ja już i po sprzątaniu, i po kąpieli, ale wkurzyłam się też, bo na obiad zaplanowałam gulasz na wołowinie. I w sumie zagłębiłam się w temat, za późno, może tak - na zbyt krótko włożyłam do marynaty, a ta marynata też pozostawia wiele do życzenia! Więcmiał być przepyszny obiad, ale boję się, żeby to mięcho mi za twarde nie wyszło. Nie kupiłam polędwicy, ale najprawdopodobniej albo rostbef, albo wołowinę pieczeniową, a to trza trochu pokisić w garnku. Jenyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie średnio, bo okres idzie. Zima, brzydko, spać. Zabrałam się wczoraj za kolejną chustę na drutach... której nie będę nosić, bo nie mam do czego, ale taka piękna włóczka, że musiałąm ją mieć. Idziemy zaraz na koncert.
|
|
|
#717 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
Jaki koncert? Zazdroszczę Wam talentu - Tobie i mww - te wyszywanki, czy robótki ręczne( ) to prawdziwa sztuka |
|
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
A moja wołowina wyszła wzorowo
![]() Kocham gotować ![]() ![]()
|
|
#719 |
|
Dolce vita
|
|
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuję.
Lebowski, nie słyszałam nic, ale znajomi siostry nie mogli pójść, a bilety kupione. Fajne było, ale bez szału. Jakoś wszystko nostalgiczne, smutne, jakby czasem przerost formy nad treścią. Ale jakoś klawiszowiec mi pomieszał w głowie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

Rozczarował mnie, bo ostatnio bzykaliśmy się z miesiąc temu.. Fakt, że nie mogliśmy ostatnio przez moje problemy, ale teraz kiedy już mogę.. czuję jakby w ogóle nie miał na mnie ochoty.. Dziś zadzwonił do mnie z pracy i mówił, że jakby ktoś się dowiedział, że mając tak cudowną dziewczynę obok on zasnął, to by nie uwierzył, i że sam jest bardzo zły na siebie, nie ukrywałam, że ja też jestem, a raczej, że jest mi przykro. Nienawidzę się tak czuć, bo top na prawdę tak jakby mnie nie pragnął..

wszystko będzie dobrze