|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewice czy doświadczone?
Cytat:
dobranoc
|
|
|
#692 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#693 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#695 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
poglądy szarpa jak sama nazwa wskazuje są "zszarpane" ....
Mam nadzieje,ze ani on ani jego kompan nas juz swoją wizytą nie uraczą... Nazwy kompana nie wymienie,bo znow sie poczuje zobowiazany do odpowiedzi (iż padł jego nick),a my powtorki z rozrywki nie chcemy... ![]() Widze ochłapy aktywne już?
|
|
#697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No ja dopiero aktywna jestem od godziny 14,ale cos taki ochłap jak ja to za szybko nie wstaje
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja rowniez aktywuje sie dopiero ok godziny 14... tak to jest jak sie idzie o 5 spac...
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cóz, dzis znów bronimy? a nie wiem,czy pamietasz zadałam ci pytanie w innym temacie "o religi,ślubie i czystości"i nie raczyłes mi odpowiedziec.no cóż,chyba taka straszna nie jestem,albo uderzyłam w czuly punkt? tak wracaj ac do tematu,pojawiłeś się tu po to ,żeby bronic dziewictwa.faktem jest ,że kobieta może być tylko raz dziewicą.a co ma zrobic potem,kiedy jej nie wyjdzie związek? z tego co pamiętam tobie tez nienajlepiej szło z akceptacja.więc bedziesz od kolejnej dziewczyny wymagał "czystości",a sam bedziesz skalany? |
|
|
|
|
|
#701 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z czego jestem niewiarygodnie dumna, bo oddałam się mezczyznie z ktorym teraz jestem zaręczona i planujemy wspólne budowanie naszego przyszłego malzenstwa ![]() Cytat:
![]() To taki EOT, ale chciałam odpowiediec na jedne z pierwszych postów. Moim zdaniem: Rozni sa faceci i roznie mysla, jednak sadze ze nie jest do dla zakochanego wazne czy to jest dziewica czy doswiadczona. Jak powiedzialam mojemu TZtowi ze jestem dziewica [po fakcie juz :P], to troche mi nie uwierzyl no bo mialam 22 lata i w ogole nic mnie nie bolalo ani nic [a tyle sie wczesniej naczytalam]. Pozniej mi powiedział, że to dla niego zaszczyt ze jest moim pierwszym i ostatnim. Ja jednak mialam w sobie jakis niepokoj, poniewaz on miał przede mna 2 dziewczyny i od 17 roku zycia wspolzyl.. no i jak mi powtarzal z ostatnia dziewczyna bardzo regularnie i w ogole no i zaczely sie komplikacje, niesnaski z tego powodu bo jednak zrozumialam ze wolalby juz doswiadczona . Zawsze mi powtarza ze robimy to z 5 razy w miesiacu i mu to nie starcza, ja to rozumiem, tylko ze mi sie nie zawsze chce poniewaz za kazdym razem mnie boli bylam z tym u lekarza to powiedziala ze mam inna budowe niz inne i dlatego :/ No ale suma sumarum po roku czasu przestal mi to gadac i jest super, nawet jak jest przerwa 2 tyg, lub 3 tyg.Faceci są zmienni tak jak kobiety
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#702 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No i dobrze, ze odeszłas od kolesia, ktory cie naciskal to dobrze o nim nie swiadczyło No własnie faceci sa zmienni, ale widzisz, jacy tu nie ktorzy wygłaszaja poglady nie dziewica ochłap
Edytowane przez agusiaAA 19 Czas edycji: 2008-07-11 o 16:05 Powód: zle zacytowałam |
|
|
|
|
|
#703 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A poważnie niczego nie bronie powiedziałem tylko co myślę.Faktycznie zadałaś mi pytanie, nie odpowiedziałem bo słabo mi się robiło jak czytałem ten wątek w jego zaawansowanej fazie, takie głupoty był tam wypisywane, że odpuściłem- nie mam tu na myśli twojego pytania. Odpowiadam wiec spóźniony: To nie jest czuły temat, nie było z mojej strony żadnej apostazji, nie lubię takich pokazowych gestów. Po prostu przestałem odczuwać potrzebę aby kontynuować to co był było wcześniej. To skomplikowana sprawa i wcale nie twierdzę, że kiedyś nie zmienię tego stanu tzn. na uprzedni. Dość enigmatycznie ale chyba wiesz o co chodzi, a nie każdy musi wiedzieć o co chodzi. Ps. Lena i Agusia dziewczyny które oczarowały mnie swoją inteligencją i bystrością umysłu, wiecie Gogol napisał kiedyś taki dramat "Rewizior" się on nazywał, to tam padły piękne i słynne słowa "(...) z czego się śmiejecie, sami z siebie się śmiejecie (...) " Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez agusiaAA 19 Czas edycji: 2008-07-11 o 16:50 |
|
|
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kazdy probujący bronic swoich racji i probujący "oczyścić sie z osmieszenia" ,przytacza ten cytat... Nie zabłysnąłeś niestety... Moze dla Ciebie jesteśmy smieszne,a dla nas to Twoje wywody są smieszne.. zeby nie powiedzieć czego innego,co mysle.. ![]() I rownież nie zycze sobie obrażania mojej osoby... Również "pozdrawiam" wazona... EOT.
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej byłeś "czysty",więc mogłeś oczekiwac od kobiety "czystości" . a teraz?czy dalej uważasz,że powiniens miec nieskalana kobiete? |
|
|
|
|
|
#707 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale masz rację skończymy z tą prywatą bo było ni było jest to wątek publiczny ! Ps. "p" i "b" to spółgłoski wymienne (zwarte, dwu wargowe, różnią się tylko dźwięcznością ) więc się nie przejmuj za bardzo ![]() Pozdrawiam. Edytowane przez wazonik Czas edycji: 2008-07-11 o 19:12 |
|
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Do kultury równiez należy nie wytykanie błedów ortograficznych na forum publicznym,tym bardziej tak zwanych literówek...
![]() Przestań sie popisywać bo ludzi irytujesz...
|
|
#709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Zgadzam sie z toba tez sie wzruszyłam ah co za piekny cytat nam tu ten pan zaserwował
|
|
|
|
|
|
#710 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Na wszelkie pytania odpowiadam z przyjemnością. |
|
|
|
|
|
#711 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieje,ze gdy wrzucimy na niego ignora to mu sie znudzi i sobie pojdzie w koncu...
|
|
|
#713 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuje się usatysfakcjonowana .więc ej nie drążę tego tematu.
|
|
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Jedno dobre,ze ten troll nie jest hipokrytą... alleluja..
|
|
#716 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Znając życie, może być tak, że zwiąże się z prostytutką i nie będę jej z tego powodu "molestował psychicznie". Świadomie dokonam wyboru. Wielu facetów chciałoby mieć dziewice, mimo to pozostają z doświadczonymi partnerkami i są ... szczęśliwi. |
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Wniosek nasuwa sie sam
|
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatecznie przyznałeś, że jesteś w stanie zaakceptować "nie-dziewictwo" i tu brawa dla Ciebie
|
|
|
#719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() p.s."syty nie zrozumie głodnego"trzeba byc w jego skórze,żeby poczuć to co ON Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2008-07-11 o 23:16 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
|
#720 |
|
Rozeznanie
|
ajajaj....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

. No coz lencia juz chyba pora na mnie pozna juz czas do łozka,a przeciez dzisiaj tez jest dzien

nie zycze sobie zebys w taki sposob sie do mnie odnosił . Chyba w domu cie nie nauczyli jak sie zwraca do kobiet

. Zawsze mi powtarza ze robimy to z 5 razy w miesiacu i mu to nie starcza, ja to rozumiem, tylko ze mi sie nie zawsze chce poniewaz za kazdym razem mnie boli