|
|
#7231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Lapi ja mam spadki formy i to chyba nazwać spadkiem formy nie można. To są chyba depresyjne stany. Nie powiem nawet na głos co mi się w głowie rodzi, jakie mam myśli, o zachowaniu nie wspomnę. Łączę to z pms. Taką mam teorię, ale czy to jest TO ? Nie wiem.
Truskawki ![]() Moim autem dziś mąż miał stłuczkę. Nie z jego winy, auto nadaje się do eksploatacji ale jest porysowane. Mąż mówi: ciesz się, jakieś 1000 pln będziesz mieć z oc sprawcy. Hmmmm może się ostrzyknę ? |
|
|
|
#7232 |
|
Zakorzenienie
|
Lapiel- każda z nas tak czasami ma
|
|
|
|
#7233 |
|
Zakorzenienie
|
Nie Starkówna, a Starkowa
wróci, a jak - to zobaczysz, nie będę az takie prosię Ale Ilana ma rację, jej syna mi bardziej żal...98 - letni staruszek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada: - Nigdy nie czułem się lepiej. Mam 18 - letnią narzeczoną. Jest w ciąży i wkrótce będziemy mieć syna... Doktor myśli chwilę i mówi: - Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię: Pewien myśliwy, który nigdy nie zapominał o sezonie myśliwskim, wyszedł raz z domu w takim pośpiechu, że zamiast strzelby wziął ze sobą parasol. Kiedy znalazł się w lesie, z krzaków wyszedł ogromny niedźwiedź. Myśliwy wyciągnął parasol, wycelował w niedźwiedzia i wypalił. I wie pan co stało się potem? - Nie - odpowiada staruszek. - Niedźwiedź padł martwy jak kłoda. - Niemożliwe! - wykrzyknął staruszek. - Ktoś inny musiał wystrzelić! - I do tego punktu właśnie zmierzałem... |
|
|
|
#7234 |
|
Raczkowanie
|
Lapiel ,a może brak Ci magnezu (stres, dużo kawy -to działa niezbyt korzystnie ) . Zaserwuj sobie gorzką czekoladę ,albo magnez w tabletkach . Ja podobnie się czułam jak mi brakowało właśnie mg i dochodziły jeszcze skurcze nóg ,kołatanie serducha i kłopoty z @ . Teraz na szczęście jest ok.
Kamlisa -dobre
Edytowane przez butterfly 1 Czas edycji: 2013-06-07 o 11:32 |
|
|
|
#7235 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinka, jeden plus, że dzieci szybko zapominają o takich tragediach, chyba szybciej, niż rodzice...
Dermaroller mam. Sama nie wiem, mocno nieprzyjemne toto...Twarz, szyję, dekolt robiłam raz, uda, pupa dwa razy. Skrobiesz się, a potem iles godzin masz zaczerwienienie i slady. Dlatego chce spróbować derma pen...Ale musze mieć min 2 tygodnie przerwy po antybiotyku ![]() Rodzina pojechała na ryby Jestem stadna tylko czasami, natomiast lubię własne, inteligentne towarzystwo ![]() Lapi, typowej długotrwałej chandry nie miewam, miewam gorsze dni, gdy wszystko jest na nie i świat wydaje się stawac mi okoniem. Magnez to niezły pomysł, może weekend w SPA...? Przeciez to lubisz, odprężysz się... Moja szczecińska kosmetyczka wyjeżdża Dziś mam wolne, cała lista rzeczy do zrobienia Lubię sprzatac, porządkować - jak jestem sama. Urlop, potem pourlopowe rozprężenie, potem choroba - i chałupa wygląda, jak po wojnie. w poniedziałek pani robi sprzątanie, ale ja musze trochę odgruzować...Miszka, dostałam próbki, zaraz przetestuje Nuxe Uklika, tz mówi, ze nawet 3 komplety zatyczek, jak już będziesz kupować ![]() Idę robic gulasz. Pierwszy punkt na liście... Leci znowu w tv program o papierosach. dwulatek z Indonezji, 25 kg (!) - uzależniony od nikotyny - wypala 40 papierosów dziennie.
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-06-07 o 12:11 |
|
|
|
#7236 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa- dobre
|
|
|
|
#7237 |
|
Zakorzenienie
|
Moj stan umysłu najtrafniej wyrażają słowa piosenki Urszuli " Rysa na szkle "
" czego wciąż mi brak , przecież wszystko mam ....." ja też się Anyżkowa nie będę zastanawiać ...poprostu czasami tak mam no cóż ...są kobiety , które piją ...ludzie mają większe problemy niż chwilowa deprecha truskawy znów kupiłam , tym razem na straganie , pachną bosko , czerwoniste ale takie jakieś kapcie trochę ...do makaronu z serem w sam raz ....cena 13, 50 zl i jeszcze 1 zl za parking do tego zapłaciłam
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-06-07 o 13:34 |
|
|
|
#7238 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi, przypomniałaś sobie o tej potrawie z dzieciństwa
![]() Miszka, serum Nuxuriance bardzo fajne, może sobie jakąs małą ilośc na teraz dokupię ![]() A wiecie, że nadal bujam się z Cyfra Plus...?! Oni nie odpowiadają na pisma, a ja, czekając, mam płacic abonament
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-06-07 o 14:13 |
|
|
|
#7239 |
|
Zakorzenienie
|
makaron z serem i truskawami to od zawsze uwielbiam i jadam bardzo często w sezonie truskawkowym ....
wiecie jak dziś u mnie gorąco ? ponad 30 st się zrobiło ... a wiesz Kama ,że jak mam takie dni to wlaśnie ani za zakupy , ani do kosmetyczki , ani na kawe z koleżanką mi się nie chce ... kupiłam dziś ten wielki peeling z Pupy... teraz jest nowa seria z tej firmy , właśnie peeling antycellulit,( dostałam taki mini w gratisie) , i chyba 2 kremy na cellulit ...ale już pojemności po 250 ml Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-06-07 o 14:40 |
|
|
|
#7240 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś przyjemnie ciepło, do upału trochę jeszcze brakuje. Jak ja lubię ciepło, to rozkosz dla mnie. Jeszcze niech noce będą ciepłe i pachnące, ale takich nie ma już parę lat nad morzem.
Turyści nie dzwonią, nie rezerwują noclegów. W Rowach sami warszawiacy co mają tam swoje domy i Niemców pełno. Trzeba jakoś sobie weekend zorganizować, mam zamiar i wypocząć i trochę po sklepach polatać. Brakuje mi podstaw takich jak micele, szampony i ogólnie chemia domowa. Oczywiście jak znam siebie to ciuchy też będą, bo przecież jak już będę w galerii... ![]() Truskawki u mnie po 7,5. Dwa kilo kupiłam i jednego już nie ma Edytowane przez Anyzkowa Czas edycji: 2013-06-07 o 14:43 |
|
|
|
#7241 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak podczytuję i wtrącę, gdzie Wy te truskawki kupujecie? W Gdańsku (i okolicach Krakowa
) są po ok 7 zł za kilo, polskie oczywiście.
|
|
|
|
#7242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwa komputery nam wystarcza i tak wiekszosc rzeczy mozna obejrzec w necie a wiecie po ile u mnie truskawki? takie fuj plastikowe bo wymogi unijne itd od10-17euro za kilogram |
|
|
|
|
#7243 |
|
Zakorzenienie
|
Irenka, Twoje truskawki to tylko dla urody, nie do jedzenia
![]() Soso, zachodniopomorskie - dziś truskawki najtaniej 10, norma 12-13
|
|
|
|
#7244 |
|
Rozeznanie
|
ojj Miszu nie wiem czy mi cierpliwości tyle starczy, żeby czekać na testy....
już nogami przebieramLapi, gorsze dni każdy ma...i to najczęściej trudno jest zdefiniować o co właściwie nam chodzi, ja powszechnie uznawana za wulkan energii i optymizmu, rzadko, jednak czasami miewam spadek sił, mam taką chandrę, taki podły nastrój, że mam ochotę się ciąć, wszystko jest na nie, wszystko człowieka drażni i przeszkadza, że jedyne co robię to zamykam się w 4 ścianach, odrywał od ludzi i rzeczywistości i czekam aż przejdzie, bo prawda jest taka, że ani najsłodsza czekolada, najlepsze zakupy i towarzystwo nie pomogą, trzeba przeczekać.... Kama, Robb mnie rozczarował...spodziewała m się śmierci - ok, ale w scenie szlachetnej i dzielnej walki....cóż muszę z tym żyć i pocieszać się, że tak naprawdę ma się dobrze i jeździ metrem Mnie szalenie ucieszyłaby niedola matki króla...nie śmierć, ale zdarzenie które by ją mocno przycisnęło...choć śmierć króla niewątpliwie byłaby dla niej bolesna....nie znoszę jej grymasu na twarzy...Gorąco....a rano było pochmurno i zimno, głowa mi pęka w dodatku alergia daje mocno w kość, nos zatkany, gardło płonie a oczy....no krótko mówiąc wyglądam kwitnąco i tak odliczam z niecierpliwością września...początki jesieni to czas kiedy mam turbo energię doładowanie i baterie duracell które dosłownie nie kończą się nigdy
Edytowane przez fuertavertura Czas edycji: 2013-06-07 o 16:15 |
|
|
|
#7245 |
|
Zakorzenienie
|
na te smutki kupiłam pyszny placek drożdżowy z rabarbarem ...i kawucha do tego ....
mi też głowa pęka od rana ...ponoć jak burza w powierzu to właśnie głowa boli i ogólnie samopoczucie be .... Soso na straganie kupiłam , widac u mnie w Wlkp. najdroższe są .... Anyżkowa na coś trzeba pieniądze wydać nie ....widzisz ja to nawet na zakupy nie mam chęci ...to już dramat jest ....
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-06-07 o 16:48 |
|
|
|
#7246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś jestem z siebie zadowolona - odwaliłam prawie wszystkie zaległości typu: zrobię to jutro. Ale byłąbym bardziej, gdybym do tego poćwiczyła, a nie objadła się, jak prosiaczek, na kolacje powtarzając za Lapi: makaron, twaróg, jogurt, truskawki ![]() W środę będę miała urodziny Fajnie. Ale które - tragedia Jutro przejedziemy się do Większego Miasta po prezent Ale ja przecież wszystko mam I tak można ciągnąć...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-06-07 o 20:41 |
|
|
|
|
#7247 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma sprawy Kama, kupie 3
![]() Poszlam sie dzis dac pomalowac do Diora w ramach poszukiwanie czegos z wyzszym spf i diorskin forever mi sie spodobal z spf 25. No i tz mi zakupil, mam nadzieje, ze sie sprawdzi. |
|
|
|
#7248 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem...Wiecie co..przeklnę sobie..co rzadko tu robię..K...a mać!!!! Jaka ja jestem sflaczała..obłęd
:ryc ze-smarkam:Nic nie kupiłam!!!! To co ładne i sexowne- mnie opieło... i zobaczyłam w tych wielkich lustrach mój cellulit,obwisłą dupę to mi się odechciało ..Przynajmniej z doktorka jestem zadowolona..
|
|
|
|
#7249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no niestety unia i jej wymogi= wszystko co smakowalo teraz diabli wziely bo jest plastikowe i sztuczne Cytat:
|
||
|
|
|
#7250 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka, ja Cię widziałam na żywo, laska jesteś! A w lustrach w przebieralni każdy wygląda kiepsko, guzik tam, że wyszczuplają - dodają kompleksów! Ilekroć poprzymierzam spodnie - to zawsze się zastanawiam, czy na pewno jestem zwierzakiem wymiarowym, bo 38 jakos na mnie nie pasuje
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-06-08 o 08:54 |
|
|
|
#7251 |
|
Zakorzenienie
|
No i weekend ...sama nie wiem czy się z tego cieszyć ....czeka mnie dziś impreza , na którą nadal nie mam nic a nic chęci ...
Ty mnie Miszka nie załamuj , masz super szczupłe nogi ....ja sukienkę kupuje zawsze midi taką przed kolana bo niestety mam masywne nogi , jeden plus ,że cellulitu nie widać .... ja nadal bez kiecki , w poniedziałek lub wtorek już najpóźniej muszę jechać i kupić ...nie wiem ja ja to zrobie jak codziennie budzę się z bólem głowy ... najgorzej jak musisz coś kupić na konkretną okazję ... Miszka i w miesiąc to chyba nie da rady za dużo zdziałać , no chyba ,że codziennie będziesz ćwiczyć to może ... kawę piję i idę zaraz do wanny robić ten nowy peeling Pupy , ciekawe czy będzie lepszy niż Pat& Rub ... Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-06-08 o 09:56 |
|
|
|
#7252 |
|
Raczkowanie
|
Michell podobno te są dobre http://www.cwiczenia.org/cwiczenia-n...dki-w-8-minut/ na cellulit muszę też coś poszukać ,bo choć chuda jestem to to świństwo mam
U nas pogodny dzień się znów zapowiada ,oby jak najdłużej taka pogoda była ,tylko pies jest poszkodowany bo bardzo źle upały znosi i na spacery bardzo późnym wieczorem chodzi . |
|
|
|
#7253 |
|
Zakorzenienie
|
Helo
weekend...po kawie. Nie mogę biegać, nie mogę ćwiczyć, boli mnie pięta/stopa. Rezultat- jem i jem i jem, już + 1,5kg na wadze Michell- na pośladki mel b pośladki i 30 dat squat challenge. Polecam, działa Na nogi- bieganie Wyjście mam wieczorem ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Jakie perfumy używacie? chcę coś nowego kupić. Zastanawiam się nad versace bright crystal |
|
|
|
#7254 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście dziś na imprezę w ogrodzie idę zatem jeansy , t-shirt i baleriny ...
|
|
|
|
#7255 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba tez spodnie jakieś włożę i top
![]() ale za to buty na obcasie
|
|
|
|
#7256 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane jesteście..Od dzis zakatuję- te moje cielsko-jak bozię kocham..Chodzbym miała paść,muszę się ujęrdnić!!! Lapi Ty robiłas kiedys laser frakcyjny?Któras z Was?Ten mój doktor zamiast tych wszystkich ulepszaczy,polecił własnie ten zabieg..A jest to człowiek nad wyraz uczciwy,rozsądny i ufam we wszystkim co robi..Ale to i tak,do przemyslenia na jesień...
|
|
|
|
#7257 |
|
Rozeznanie
|
Miszu nie napiszę nic odkrywczego ale prawdziwego...lustra w sklepach są przerysowane, zniekształcają sylwetkę...primo, że lustra zniekształcają (ostatnio w męskiej zarze na sklepie przejrzałam się i padłam....wyglądałam prawie dwa razy tak jak w rzeczywistości, bo one po prostu poszerzają, jedynie lustra w HM wyszczuplają...) dwa, że światło jest sztuczne i niestety działa jak lupa...ja jak wchodzę do przymierzalni to pierwsze co stękam, że skórę mam fatalną..jakiś dziwny kolor itp.
a cellulit...która z nas nie ma tego problemu, chuda czy gruba, nawet jeżeli cellulit nie ma 1 stopnia to ma 3...jeżeli nie jest tłuszczowy to wodny...ja niby nie mam na pierwszy rzut oka ale jak ścisnę mocno skórę, usiądę jakoś niezgrabnie to skóra nie wygląda 1000% jędrne...ale to norma....nie można dać się zwariować, idealne tylko są modelki VS przepuszczone przez photoshopa![]() Ja widziałam Miszę tylko na fotach i nie w całej krasie ale pierwsze wrażenie - Laska i nie ma w tym stwierdzeniu wazeliny, więc nie marudź kochana!!!!![]() Laser...ja robię ale docelowo na naczynka, frakcyjny robiła moja mam...wygląda rewelacyjnie, nigdy się nie ostrzykiwała, żadnych wypełniaczy, tylko właśnie pielęgnacja i lasery...ma 48 lat, z tyłu wygląda jak 20, z przodu 38 albo i lepiej kilka dni po laserze jest kiepsko, lepiej nie wychodzić z domu ale daje fajne i naprawdę naturalne efekty, cierpienie się opłaci w tym przypadku w 100%, jeszcze jak znajdziesz lekarza mistrza laserów, który ma dobry sprzęt to polecam!Trudno kupić coś jak wynika to z potrzeby chwili..ale może Lapi postaw na klasykę i prostotę, znajdziesz jakąś prostą kieckę do tego ładne buty, makijaż i włosy i będzie bajka, przecież piękno twki w prostocie a nie w przekombinowanych ekstrawagancjach ![]() Aussie, może masz niewłaściwe buty do biegania? buty są mega ważne jeżeli biega się codziennie, kiedyś włożyłam pierwsze lepsze i po 2 dniach myślałam, że pięty będę odcinać tak bolały...plus kręgosłup... Wczoraj tak się objadłam truskawek a dokładnie koktajlii truskawka - mleko - cukier brązowy, że wieczorem przechodziłam katusze żołądkowe....dostałam, jak to się mówi ochwatu i póki co na truskawki nawet nie spojrzę Edytowane przez fuertavertura Czas edycji: 2013-06-08 o 12:42 |
|
|
|
#7258 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka ja lasera nie robiłam ....
Ilana no właśnie potrzebna mi czarna , prosta , klasyczna sukienka bo to impreza biznesowa ...mam takie 2 w szafie ale obie za ciasne chwilowo ... ja jak już sukienkę to tylko prostą ołówkową i skromną ... nie taka prosta sprawa taką kieckę kupić ...kiedyś zawsze w Simple kupowałam taką sukienką ale coś skopana ta nowa kolekcja jest , jak zobaczyłam ostatnio głównie cukierkowe róże to już dalej mi się nie chciało oglądać ...róż i niebieski króluje ostatnio w Simple , te baskinki wszędzie ...eee to nie to ... w zeszłym roku to byłam w szarych eleganckich spodniach i czarnej koszuli , do tego szpile 12 cm ...na szczęście na dzień mam sukienką a nawet dwie , także chociaż to ...na takich imprezach to w dzień elegancko ale klasycznie i wieczorem też ... raz w roku jadę ale i tak tego nie lubię na obiadek dla odmiany dziś naleśniki z serem i truskawkami
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-06-08 o 13:24 |
|
|
|
#7259 |
|
Zadomowienie
|
Popaczałam
ceny lasera frakcyjnego i padłam (pierwszy z netu jakiś gabinet znalazłam )http://www.afrodytasalon.pl/zabiegi-...FUhb3godbC0AOg Żeby zrobić twarz , szyję ( moja szyja jest w b. złym stanie ) i dekolt to trzeba jednorazowo wydać ok. 7 tys. a zabieg powinno się powtórzyć w odstępach 4-6 tygodniowych powtórzyć jeszcze ze dwa razy ...A jakby jeszcze jakieś inne części ciała chcieć odmłodzić ( pupa , uda itp) to trzeba mieć worek pieniędzy ![]() Te zabiegi są dla naprawdę bogatych... Szlag mnie trafia .. Kiedyś było lepiej ... Wszyscy mieli takie same szanse , bo nie było medycyny est i wszelkich zabiegów inwazyjnych - upiększająco/odmładzających ...A teraz ... jak masz kasę , to jesteś młoda i wyglądasz dobrze ,a jak nie masz kasy to starzej się z godnością .... Jak zaczynam czytać co można teraz sobie wykonać na ciele , jak się odmłodzić , jakimi sposobami , to włos się jeży na głowie ... Jest tylko jeden warunek - trzeba mieć BARDZO dużo pieniędzy ....
|
|
|
|
#7260 |
|
Zakorzenienie
|
1300 zł Tig laser ,cała twarz i to cena z Wrocka ,gdzie zawsze! jest drozej..Może coś wyszukam lukratywnego,to dam znać..Gojenie i rekonwalescencja może i długie ,ale efekt wart zachodu,myslę,z tego co poczytałam.Ilka dziękuję za laskę
Kamcia Tobie też skarbeńko..Ale mówię Wam nagusienko,ze sznurkiem w pupie (stringi)wygl ądam ble Dzis przywitam sie z Mel B
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

wróci, a jak - to zobaczysz, nie będę az takie prosię 

:ryc ze-smarkam:Nic nie kupiłam!!!! To co ładne i sexowne- mnie opieło... i zobaczyłam w tych wielkich lustrach mój cellulit,obwisłą dupę to mi się odechciało
..Przynajmniej z doktorka jestem zadowolona..
Wszyscy mieli takie same szanse , bo nie było medycyny est i wszelkich zabiegów inwazyjnych - upiększająco/odmładzających ...
(stringi)wygl ądam ble