|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() i farbowanie garnierem mi wystarcza... kolor wychodzi jasny, jednolity i u mnie nie żółknie
|
|
#7382 |
|
Raczkowanie
|
I wszystko jasne - ja mam ciemny brąż stąd u mnie zółtawe lub złotawe odrosty - takie brzydkie tylko rozjaśniacz zrobi to co u Ciebie te farny. Dlatego przeszłam na "naturalny". Szkoda mi włosów było - a farbowanie u fryzjera co miesiąc po 150 zł - szkoda mi kasy było juz , wkurzało mnie to.
|
#7383 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak tam leca walentynki?
Ja cały dzien siedze w domu nie liczac wyjscia z psem i objadam sie słodyczami![]() Ale musze wam powiedzieć ze przegladałam kanały i na mtv leci cos zwiazane z ciałem, nie pamietam dokładnie tytułu bo nie oglądam alee tam pani prowadząca ma sztuczne piersi, ogolnie chyba nie jest jakas otyła ale przez te piersi wyglada jak taka baba że tak powiem i sie zmartwiłam nie chce tak wyglądacDziewczyny po operacji mozna chodzić w bucikach na obcasie czy nalezy sie wstrzymac jakis czas??nie chodzi mi w pierwsze dni bo i tak nie bede nigdzie wychodziła pewnie ale tak po tygodniu?Głupie pytanie wiem ale czasami mnie takie nachodza jak z tymi zębami |
|
|
|
#7384 |
|
Raczkowanie
|
http://www.intymna.pl/cgate.php?cid=...buwie%2Bbanery
Ciekawe czy wygodne?
|
#7385 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-02
|
Ta mi facet kupił stanik 70C z push upem
|
|
|
|
#7386 |
|
Raczkowanie
|
Pierdzielisz
Ale patrzcie tu http://www.intymna.pl/c31,31,0,0,0,b...7324089519ca45 Własnie mam okrągłe 100 wiadomości ![]() Ja spadam - miłego wieczorku idę zmywac klej z siebie A tak w ogóle - dzisiaj dostałam piękną różę
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-14 o 20:12 |
|
|
|
#7387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na konsultacji już byam kasprzyk zaproponował mi allergan anatom model410HCG 290G PROJEKCJA 5.7 POD MIESIEN, mówil coś o rozmiarze DD na przymiarce wydały mi się spore zwłaszcza z profilu, natomiast przodem trochę płaskie. ja chciałabym takie spore C może D pełne ale nie bardzo sterczace. Chociaż zawsze nosiła rozmiar b, a teraz w sklepach natych biustnoszach sztywnych biorę C no juz nie wiem, za małych nie chę tymbardziej, że mam szerokie biodra. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#7388 |
|
Wtajemniczenie
|
Viva Ty to widzę masz zdrowe podejście do tych cycków
nie nakręcasz się niepotrzebnie mimo, że efekt jeszcze nie ten to spokój i opanowanie będzie dobrze zobaczysz, szpiczki się rozejdą![]() a Wy z Siwą z pasami same nie kombinujcie, nie wszyscy dr je stosują, przy cięciu pod pachą pewnie jest inaczej niż pod piersią, pas by Wam poobcierał świeże rany. a kiedy macie zdjęcie szwów? Viva ale Twój facet z tym stanikiem to pojechał może przed operacją jeszcze kupiła![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- klej z plastrów, oliwką albo spirytusem można zetrzeć ![]() Mirabellko Twoje zdjęcia nigdy mi sie nie znudzą, to pewne
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-02-14 o 20:41 |
|
|
|
#7389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym tak toples pod żadnym pozorem nie wyskoczyła jakie te cycuchy by nie były. Ehh te wspomnienia czasem są tak piękne, że nawet z doła potrafią wyciągnąć![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Siwa, Viva ja czytałam, że w aptece można dostać specjalną benzynę do zmywania kleju po plastrach. Albo spirytusem spróbować lub zmywaczem do paznokci, ale wtedy oczywiście uważać na rany, bo coś czuję, że kwiczałybyście z bólu
|
|
|
|
|
#7390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny powysyłałam Wam zaproszenia, przyjmiecie?
|
|
#7391 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widać na zdjęciu że pasemka wyszły i to te żółte zrobiły się blond a te blond zrobiły się platynowe i o to mi chodziło - tylko odrost mógł trochę lepiej wyjść - zarymuję teraz "dzięki horo zaoszczędziłam sporo " gdybyś miała kiedyś blisko do Szczecina to stawiam piwko lub winko - zależy co wolisz ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
posłuży to tylko na plus myślę - nie będę zaciskać ale zapinać leciutko
Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-02-14 o 21:51 |
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#7392 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja spadam i dodaję załącznik który wyjaśnia czemu dzisiaj Was - Nas tak mało
niektórzy konsumują taki "torcik"Życzę Wam wszystkie laseczki te "po" i te "przed" żeby Wasze skarby były zawsze "apetyczne" jak te na fotce
|
#7393 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-02
|
jooasi a co sie bede przejmowac narazie nie mam powodu do paniki i tak mi sie bardziej podobaja niz bylo przedtem
A szwy zdejmujemy tak od niedzieli do wtorku dobranoc dziewczynki |
|
|
|
#7394 |
|
Raczkowanie
|
Do takich rozjaśnianych blondów fajny jest szampon Joanna-ultra color system. Ja używam co któreś mycie i są dobre efekty. Włosy nabierają takiego lekko platynowego koloru.
|
#7395 |
|
Rozeznanie
|
Jaaaa spędziłam cały dzień prawie z moim TŻ i dał mi przepiękny pierścionek!!!
Taki kochaniutki był... siedzieliśmy i jedliśmy, potrawy z czosnkiem :P żebym wyzdrowiała, a On żeby się nie zarazić! Nieźle musi u mnie pachnieć w mieszkaniu , ale nie przeszkadza mi to jutro kolejny dzień w łóżeczku ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Od jutra się odchudzam! Spowrotem :P promise! |
|
|
|
#7396 |
|
Wtajemniczenie
|
Ise dla przypomnienia na dwa tygodnie przed operacją nie wolno czosnku bo rozrzedza krew
rutinoscorbin łykaj on wzmacnia żyłki a to sie przyda![]() pierścionka zazdraszczam, ja nawet kwiatka nie dostałam
|
|
#7397 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co dziewczęta? Tak mój TŻ gadał, że przesadzam, żeby operacje zrobić, że nie jest aż tak źle, że lepiej na coś bardziej pożytecznego kasę wydać... A jak mu pokazałam te linki, które gdzieś tam wklejałyście, porównanie piersi przed i po operacją to jednak zmienił zdanie
Powiedziałam, że też takie chce.A on, że nie chce wierzyć, że na 1 operacji się nie skończy (mówiłam mu jak może być po ciąży) i mówi, że może coś się jeszcze u mnie zmieni w sensie z piersiami. Taaa jasne Ja nadal rozkminiam tylko czy przed czy po ciąży. TŻ jest za tym, żeby po. Ma jednak nadzieje chyba, że po będą większe i przejdzie mi ten pomysł, bo jednak operacja jest operacją, zawsze jakieś ryzko. Ha, ale po tych zdjęciach już nie jest na NIE! No ale tak pierwsza ciąża a potem za chwile druga hm, bo tak planujemy 2 dzieci to co mam czekać w nieskończoność ![]() Więc super, ja już podjęłam decyzję, a TŻ nie jest przeciwko ![]() Nie wiem ile to potrwa, zanim to zrobię, ale już się cieszę! ![]() Chyba muszę mu więcej zdjęć pokazywać ![]() No i jak to jest, jak doktorzy mówią, że większych implantów się nie da, a potem okazuje się, że jednak można?? I że tak zapytam, ile to się goi? Jak się całkiem zagoi to można wrócić np. do sportu?
|
#7398 |
|
Wtajemniczenie
|
ever jak bedziesz czekać na dzieci, które są w dalekich planach to nagle Ci trzydziestka stuknie a Ty dalej bez biustu bedziesz biegała
a te cycki to młodym dziewczyną sie przydają ja nie miałam tego problemu bo miałam ładne piersi przed ciążami, zresztą 15 lat temu nikt o tym nie myślał![]() większość naszych lekarzy działa asekuracyjnie, wkładają minimum co można, żeby nie męczyć się przy operacjach i kombinować. wkładają malutkie implanty, które potem dzieczyny i tak w większości wymieniają na wiekszę, zamiast jednej operacji kasują za dwie ![]() co do gojenia, ranki goją się szybko ale w środku wszystko do roku się układa, implant musi obrosnąć tkaneczkami. do sportu można wrócić przeważnie po 3mc, nie mówimy tu o wyczynowym, nie obciążamy mięśni piersiowych
|
|
#7399 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie jest mi z tym źle, że czekałam, wręcz przeciwnie - jestem wdzięczna mojemu mężowi że tak to ze mną rozegrła - nie wiem czy teraz nie robiłabym np. poprawkowej operacji. Także naprawdę przemyśl to - może zacznij szybciej o dziecku myśleć? Jesli to oczywiście wchodzi w grę. ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
A ja jestem szczęsliwa że poczekałam - teraz moja decyzja była bardziej świadoma, po dzieciach /karmieniu/ piersi się zmieniły w tej chwili mogłam je "naprawić". Nie masz pewności jak piersi "zrobione" będą wyglądały po ciąży - jedne są fajne inne mniej. Trudna decyzja.---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
Szwy mamy ściągac po 10-14 dniach. Własnie - nie wiecie jak to jest - czy jak pójde np. do szpitala na zabiegowy czy mi ściągną? Normalnie na fundusz?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#7400 |
|
Zadomowienie
|
hejka słonka...
KORINKO ja zakręcona owszem MIRABELKO ![]() JA DAŁAM do galerii,ileż ja mam albumów,miejsca mi braknie jak będę chciała cycochy wam pokazywać,będę musiała albumy pokasować wkleiła m 2 zdjęcia,chciałam więcej ale karzą mi sesję odświeżyć..w jaki sposób???wiecie?SIWA oglądałam twoje zdjęcia i kurde chyba masz doła JOASI a nie wiem odpowiedziałas mi czy ty z Wrocka jesteś czy nie?bo nie widziałam ja dalej czekam na okres
|
#7401 | |
|
Zadomowienie
|
No to wychodzi chyba na to, że nie ma takiej co by przed ciążą zrobiła operację, albo niektóre zrobiły, ale jeszcze o dziecku nie myślą.
No właśnie, trudna decyzja eh ![]() klaudeczka2010 No to czekamy Może zrób test niedługo?---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
To ze sportem trochę lipa, bo miałam na myśli karate
3.11.2014 Emily 52cm, 3,3kg Edytowane przez ever_92 Czas edycji: 2012-02-15 o 09:23 |
|
|
|
|
#7402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten dół to wynika raczej z tego - siedzę w domu sama, boli ciągnie, i to za taką kasę i na własne życzenie - włosy tłuste bo jeszcze sama nie umiem umyć - ale wczoraj wieczorem sie ogarnęłam - mam mi głowe umyła, nasmarowałam sie balsamami, pazury zrobione, ręce wysmarowane, stopy też, ciało pachnie - od razu lepiej A zawsze sobie trzeba powód znależć do płaczu - więc sobie znalazłam - cycki za małe
|
|
#7403 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudeczko ja już z samego Wrocławia nie jestem bo na wsi domek postawiliśmy ale bliziuteńko
a ja moje trzecie dzieciątko to też zEgiptu przywiozłam no może niedokładnie ale tam zaczęłam się domyślać, że w ciąży jestem, całe dwa tygodnie dosłownie zdychałam, jeszcze się łudziłam, że faraon się na mnie mści bo przy poprzednich dwóch nie miałam żadnych dolegliwości
|
|
#7404 |
|
Raczkowanie
|
Niee no karate to na długo odpada, coś Ty - ja się zastanawiam jak po tygodniu dziecko przytulę do piersi, skoro sama się dotknąć za mocno nie mogę...
|
#7405 |
|
Wtajemniczenie
|
ever tu jest pełno dziewczyn które zrobiły cycki przed ciążami
|
|
#7406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Oczywiście chociażby moja koleżanka z pokoju obok - viva06 Ja nie neguję zrobienia przed ciążą - tylko się ciesze ze swojej decyzji w tej chwili - że mam juz męża, 2 maluchów i teraz czas na mnie był. Poza tym łatwiej mi teraz było męża przekonać i rodzinę - zawsze to jakiś punkt zaczepienia wiekszy - " po ciązy mi się zepsuły"
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-02-15 o 09:41 |
|
|
|
|
#7407 |
|
Wtajemniczenie
|
siva sama napisałaś, że przed ciążami miałaś ładne piersi to po co miałaś robić??
wyobraź sobie sytuacje, że masz klatke chłopca a jest tu dużo takich dziewczynek, wcale im się nie dziwie, że chcą skorzystać z uroku posiadania piersiątek zanim się w pieluchach zagrzebią![]() a czemu chcesz zciągać szwy w szpitalu? wszystkie robimy to u naszych lekarzy, oprócz dziewczyn operowanych za granicą. nie sądzę, że zrobią Ci to kasę chorych, raczej skasują swoje. ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- karate to ja myślę wogóle nie jest wskazane z implantami to sport urazowy, walnięcie cyckami o matę czy przyduszenie ich w tych wygibasach może doprowadzić do przesunięcia albo pęknięcia implantu.
|
|
#7408 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JOASI błaaaaaaaagam...ja też właśnie myślę że faraon się mści ALE STAWIAM NA FARAONAEVER.jak do weekendu nie dostanę to zrobię,ale myślę że możeeee jednak dostanę..w końcu uważamy..phi ![]() SIWA wierzę że można czuć się okropnie..ale każda po op tak miewa...jak po porodzie ponoć,od eufori do rozpaczy...huśtawka nastrojów OLIVKO słonko ja pierwsza na tej pięknej czerwonej liście??echhh...ale kochanie wykasuj już nie wiem czy pisać kolejny termin ten w marcu czy jak już wam powiem że na 100%..jak uważasz!
|
|
#7409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dostanę juz urlopu w pracy - poza tym nie opłaca mi się jechac do Wrocka - myślę że tutaj zapłacę i wyjdzie mnie to taniej niz paliwo tam i tu
|
|
#7410 |
|
Zadomowienie
|
SIWA KU...A mać nie strasz...ja syna z francji,z nart przywiozłam,mała powstała w polsce..ale nie chcę jeszcze zadnego egipcjanina
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

nie chce tak wyglądac

nie nakręcasz się niepotrzebnie mimo, że efekt jeszcze nie ten to spokój i opanowanie

dobranoc dziewczynki
Szwy mamy ściągac po 10-14 dniach. Własnie - nie wiecie jak to jest - czy jak pójde np. do szpitala na zabiegowy czy mi ściągną? Normalnie na fundusz?

A zawsze sobie trzeba powód znależć do płaczu - więc sobie znalazłam - cycki za małe
ALE STAWIAM NA FARAONA