Powiększanie piersi cz.7 - Strona 247 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-14, 17:54   #7381
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość

A jaki masz naturalny? Bo kusi mnie znów blondzik... W nim sie czułam najlepiej - tylko to farbowanie takie częste - ehhh
taki mysi średnio-ciemny blond
i farbowanie garnierem mi wystarcza... kolor wychodzi jasny, jednolity i u mnie nie żółknie ... może trochę za zimny jak na mój gust, ale mam nadzieję, ze ze złotą płukanką osiagnę upragniony efekt

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 18:23   #7382
siwa124
Raczkowanie

I wszystko jasne - ja mam ciemny brąż stąd u mnie zółtawe lub złotawe odrosty - takie brzydkie tylko rozjaśniacz zrobi to co u Ciebie te farny. Dlatego przeszłam na "naturalny". Szkoda mi włosów było - a farbowanie u fryzjera co miesiąc po 150 zł - szkoda mi kasy było juz , wkurzało mnie to.
Stary 2012-02-14, 19:01   #7383
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny jak tam leca walentynki?Ja cały dzien siedze w domu nie liczac wyjscia z psem i objadam sie słodyczamiOd jutra przechodze na diete i nie ma bata musze schudnac do tej operacji a juz 5 miesiecy miz zostałoTŻ zakupił mi moje ulbione kwiaty a ja jeszcze nakrzyczałam że czekoladek nie ma chyba zołza ze mnie

Ale musze wam powiedzieć ze przegladałam kanały i na mtv leci cos zwiazane z ciałem, nie pamietam dokładnie tytułu bo nie oglądamalee tam pani prowadząca ma sztuczne piersi, ogolnie chyba nie jest jakas otyła ale przez te piersi wyglada jak taka baba że tak powiem i sie zmartwiłamnie chce tak wyglądac

Dziewczyny po operacji mozna chodzić w bucikach na obcasie czy nalezy sie wstrzymac jakis czas??nie chodzi mi w pierwsze dni bo i tak nie bede nigdzie wychodziła pewnie ale tak po tygodniu?Głupie pytanie wiemale czasami mnie takie nachodza jak z tymi zębami
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 19:08   #7384
siwa124
Raczkowanie

http://www.intymna.pl/cgate.php?cid=...buwie%2Bbanery

Ciekawe czy wygodne?
Stary 2012-02-14, 19:12   #7385
viva06
SPAMER
Nieopłacona reklama

Ta mi facet kupił stanik 70C z push upem jak ja po to robilam zeby takich nie nosic poza tym w zyciu nie zmieszcze w niego tych moich balonow teraz!!!
viva06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 19:19   #7386
siwa124
Raczkowanie

Pierdzielisz zaraz padnę na glebę ze śmiechu

Ale patrzcie tu
http://www.intymna.pl/c31,31,0,0,0,b...7324089519ca45

Własnie mam okrągłe 100 wiadomości

Ja spadam - miłego wieczorku idę zmywac klej z siebie może tym razem coś wyjdzie z tego

A tak w ogóle - dzisiaj dostałam piękną różę od męża - wpadł niespodziewanie, zaskoczył mnie bardzo. I do tego sliczne złote serduszko od Naszego synka - zrobił w przedszkolu dla rodziców moje słoneczko kochane, już tak za Nim tęsknie i za córcią

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2012-02-14 o 20:12
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 19:56   #7387
izzi42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Witaj Z tego co ja słyszałam Kasprzyk jest najlepszy w Krakowie, ale nie miałam u niego operacji (w ogóle jeszcze nie miałam) więc pewności nie mam. Niektóre dziewczyny tu pisały, że ponoć lubi małe piersi i takie też robi, natomiast jak mailowo mi odpisał to stwierdził, że osiągnięcie u mnie rozmiaru 70E to nie problem. Na temat Zawisza nic nie kojarzę. Hmm....a kiedy chcesz iść na konsultacje i planujesz operację? Jaki rozmiarek chcesz mieć po?
dzięki, że się odezwałaś
na konsultacji już byam kasprzyk zaproponował mi allergan anatom model410HCG 290G PROJEKCJA 5.7 POD MIESIEN, mówil coś o rozmiarze DD na przymiarce wydały mi się spore zwłaszcza z profilu, natomiast przodem trochę płaskie. ja chciałabym takie spore C może D pełne ale nie bardzo sterczace. Chociaż zawsze nosiła rozmiar b, a teraz w sklepach natych biustnoszach sztywnych biorę C no juz nie wiem, za małych nie chę tymbardziej, że mam szerokie biodra.
izzi42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 20:34   #7388
jooasi
Wtajemniczenie

Viva Ty to widzę masz zdrowe podejście do tych cycków nie nakręcasz się niepotrzebnie mimo, że efekt jeszcze nie ten to spokój i opanowanie będzie dobrze zobaczysz, szpiczki się rozejdą
a Wy z Siwą z pasami same nie kombinujcie, nie wszyscy dr je stosują, przy cięciu pod pachą pewnie jest inaczej niż pod piersią, pas by Wam poobcierał świeże rany.
a kiedy macie zdjęcie szwów?
Viva ale Twój facet z tym stanikiem to pojechał może przed operacją jeszcze kupiła
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

klej z plastrów, oliwką albo spirytusem można zetrzeć

Mirabellko Twoje zdjęcia nigdy mi sie nie znudzą, to pewne

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-02-14 o 20:41
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 20:55   #7389
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
z tym wyjsciem to u nas identycznie, zawsze razem i nas to rajcuje..ale milo wspominam babskie imprezy
A tej pewnosci to mysle ze mialam dosyc sporo.
za młodu kapiele toples w nocy z grupka znajomych ....ach piękne wspomnienia, jedynie wielkkościa nie grzeszyłam ale z reszty byłam zadowolona, miałam koleżanki które miały piersi, w staniku to BOSKIE no ale własnie bez, jak po karmieniu ehh

a w gronie przyjaciół jesli nie było potrzeba to starałam sie bawic niźli komus zawracać głowe swoimi małymi groszkami po karmieniach hehe

raz kumpel dostał opierniczyc od dziewczyny że na moja pupe sie patrzy hehe był ubaw , smiałam sie że jak nie mam piersi to będe nogi pokazywać o to moje żarty na ten temat

i odnosiłam sie do nich ..że są małe a czy wiszace rozgianiete to juz była moja sprawa , reszte wiedział Tż i to jemu kiedy trzebabyło wylewałam swoje żale i to on mnie wspierał, zamiast docenić to sie schizowałam bo żarty nie zawsze pomagały..

ale dosyc BYŁO MINELO!!!!!!!!

he

HEJ kLAUDECZKAA!!
Ha ha no faktycznie masz co wspominać Ja bym tak toples pod żadnym pozorem nie wyskoczyła jakie te cycuchy by nie były. Ehh te wspomnienia czasem są tak piękne, że nawet z doła potrafią wyciągnąć

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Siwa, Viva ja czytałam, że w aptece można dostać specjalną benzynę do zmywania kleju po plastrach. Albo spirytusem spróbować lub zmywaczem do paznokci, ale wtedy oczywiście uważać na rany, bo coś czuję, że kwiczałybyście z bólu
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 21:03   #7390
MilciaAa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez viva06 Pokaż wiadomość
Ta mi facet kupił stanik 70C z push upem jak ja po to robilam zeby takich nie nosic poza tym w zyciu nie zmieszcze w niego tych moich balonow teraz!!!

dziewczyny powysyłałam Wam zaproszenia, przyjmiecie?

23.11.2015 - L.P. okrąglaski Sebbin 435cc, 11,7 cm, projekcja 6,0
MilciaAa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:01   #7391
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Piękny kolorek - a jaki masz naturalny?
Bo ja w tej chwili farbuje na ciemno ale przez dobre 10 lat byłam blondynką. Zmieniłam sie na ciemno bo miałam dosyc tych przesuszonych włosów, czasmai żółtych lub pomarańczowych odrostów - bo farba źle chwyciła.
Tak naprawdę to najlepiej rozjaśniaczem wychodziło - nawet przy garnier 111 miałam takie złotawe
Mój naturalny to taki ciemny blond ale przy odrostach do blondu to wygląda jak mysi szary lub też czarny a faktycznie teraz też odrost wyszedł mi pomarańczowy ale miałam pasemka i mi się to ładnie rozeszło widać na zdjęciu że pasemka wyszły i to te żółte zrobiły się blond a te blond zrobiły się platynowe i o to mi chodziło - tylko odrost mógł trochę lepiej wyjść - zarymuję teraz "dzięki horo zaoszczędziłam sporo " gdybyś miała kiedyś blisko do Szczecina to stawiam piwko lub winko - zależy co wolisz

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
jeszcze troche tych zabiegów i w koncu zejdzie ten uparty klej razem ze skórą . nie no zarcik..mysle że po troszku codzien namydlać i w koncu zejdzie cholerstwo
jak np. chce zmyc nalepke z czegoś to uzywam plynu do okien hihi

co do opaski, miałam ja od poczatku przez nastepne 6 tyg a nastepnie tylko noc bo chcialam .....moje odczucia to takie że piersi były trzymane w miejscu w którym powinny byc..by nie szły do góry..czułam też że nie moga zbytnio sie rozjeżdzać co było plusem..z czasem zaczełam sie martwic czy mi piersi nie zepchnie na dół ale dziewczyny pocieszyły
Myślałam że każdy ma taka opaskę

Joasi nie dodawałam nowych foci..a co chceszz..w koncu ci sie przejedzą
Mirabelko ja też mam nosić pas 6 tygodni i mija to "we czwatrek" ale mam ochotę już jutro nie zakładać - myślę że nic się nie stanie - ale też mam zamiar nosić w nocy tak do około 12 tygodnia. Mimo że mnie strasznie swędzi w nocy łapię się na spaniu na "lekkim" boku a pas jako tako trzyma "wszystko do kupy" posłuży to tylko na plus myślę - nie będę zaciskać ale zapinać leciutko

Edytowane przez magdalena_81
Czas edycji: 2012-02-14 o 21:51
magdalena_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:09   #7392
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81

Dziewczynki ja spadam i dodaję załącznik który wyjaśnia czemu dzisiaj Was - Nas tak mało niektórzy konsumują taki "torcik"
Życzę Wam wszystkie laseczki te "po" i te "przed" żeby Wasze skarby były zawsze "apetyczne" jak te na fotce kochajcie się nie tylko w Walentynki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 320biustonosze.jpg (10,7 KB, 17 załadowań)
Stary 2012-02-14, 22:17   #7393
viva06
SPAMER
Nieopłacona reklama

jooasi a co sie bede przejmowac narazie nie mam powodu do paniki i tak mi sie bardziej podobaja niz bylo przedtem a stanik kupil dzisiaj ale na szczescie rachunku nie wyrzucil to bedzie mozna wymienic na jakis ladny koronkowy...bo na grzyb mi push up teraz
A szwy zdejmujemy tak od niedzieli do wtorku dobranoc dziewczynki
viva06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 22:19   #7394
Wiola33
Raczkowanie

Do takich rozjaśnianych blondów fajny jest szampon Joanna-ultra color system. Ja używam co któreś mycie i są dobre efekty. Włosy nabierają takiego lekko platynowego koloru.
Stary 2012-02-14, 23:09   #7395
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Jaaaa spędziłam cały dzień prawie z moim TŻ i dał mi przepiękny pierścionek!!! Taki kochaniutki był... siedzieliśmy i jedliśmy, potrawy z czosnkiem :P żebym wyzdrowiała, a On żeby się nie zarazić! Nieźle musi u mnie pachnieć w mieszkaniu , ale nie przeszkadza mi to jutro kolejny dzień w łóżeczku

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Od jutra się odchudzam! Spowrotem :P promise!
Ise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-14, 23:29   #7396
jooasi
Wtajemniczenie

Ise dla przypomnienia na dwa tygodnie przed operacją nie wolno czosnku bo rozrzedza krew rutinoscorbin łykaj on wzmacnia żyłki a to sie przyda
pierścionka zazdraszczam, ja nawet kwiatka nie dostałam
Stary 2012-02-15, 08:17   #7397
ever_92
Zadomowienie

Wiecie co dziewczęta? Tak mój TŻ gadał, że przesadzam, żeby operacje zrobić, że nie jest aż tak źle, że lepiej na coś bardziej pożytecznego kasę wydać... A jak mu pokazałam te linki, które gdzieś tam wklejałyście, porównanie piersi przed i po operacją to jednak zmienił zdanie Powiedziałam, że też takie chce.
A on, że nie chce wierzyć, że na 1 operacji się nie skończy (mówiłam mu jak może być po ciąży) i mówi, że może coś się jeszcze u mnie zmieni w sensie z piersiami. Taaa jasne Ja nadal rozkminiam tylko czy przed czy po ciąży. TŻ jest za tym, żeby po. Ma jednak nadzieje chyba, że po będą większe i przejdzie mi ten pomysł, bo jednak operacja jest operacją, zawsze jakieś ryzko. Ha, ale po tych zdjęciach już nie jest na NIE! No ale tak pierwsza ciąża a potem za chwile druga hm, bo tak planujemy 2 dzieci to co mam czekać w nieskończoność
Więc super, ja już podjęłam decyzję, a TŻ nie jest przeciwko
Nie wiem ile to potrwa, zanim to zrobię, ale już się cieszę!
Chyba muszę mu więcej zdjęć pokazywać

No i jak to jest, jak doktorzy mówią, że większych implantów się nie da, a potem okazuje się, że jednak można??

I że tak zapytam, ile to się goi? Jak się całkiem zagoi to można wrócić np. do sportu?
Stary 2012-02-15, 08:31   #7398
jooasi
Wtajemniczenie

ever jak bedziesz czekać na dzieci, które są w dalekich planach to nagle Ci trzydziestka stuknie a Ty dalej bez biustu bedziesz biegała a te cycki to młodym dziewczyną sie przydają ja nie miałam tego problemu bo miałam ładne piersi przed ciążami, zresztą 15 lat temu nikt o tym nie myślał
większość naszych lekarzy działa asekuracyjnie, wkładają minimum co można, żeby nie męczyć się przy operacjach i kombinować. wkładają malutkie implanty, które potem dzieczyny i tak w większości wymieniają na wiekszę, zamiast jednej operacji kasują za dwie
co do gojenia, ranki goją się szybko ale w środku wszystko do roku się układa, implant musi obrosnąć tkaneczkami. do sportu można wrócić przeważnie po 3mc, nie mówimy tu o wyczynowym, nie obciążamy mięśni piersiowych
Stary 2012-02-15, 09:10   #7399
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ever_92 Pokaż wiadomość
Wiecie co dziewczęta? Tak mój TŻ gadał, że przesadzam, żeby operacje zrobić, że nie jest aż tak źle, że lepiej na coś bardziej pożytecznego kasę wydać... A jak mu pokazałam te linki, które gdzieś tam wklejałyście, porównanie piersi przed i po operacją to jednak zmienił zdanie Powiedziałam, że też takie chce.
A on, że nie chce wierzyć, że na 1 operacji się nie skończy (mówiłam mu jak może być po ciąży) i mówi, że może coś się jeszcze u mnie zmieni w sensie z piersiami. Taaa jasne Ja nadal rozkminiam tylko czy przed czy po ciąży. TŻ jest za tym, żeby po. Ma jednak nadzieje chyba, że po będą większe i przejdzie mi ten pomysł, bo jednak operacja jest operacją, zawsze jakieś ryzko. Ha, ale po tych zdjęciach już nie jest na NIE! No ale tak pierwsza ciąża a potem za chwile druga hm, bo tak planujemy 2 dzieci to co mam czekać w nieskończoność
Więc super, ja już podjęłam decyzję, a TŻ nie jest przeciwko
Nie wiem ile to potrwa, zanim to zrobię, ale już się cieszę!
Chyba muszę mu więcej zdjęć pokazywać

No i jak to jest, jak doktorzy mówią, że większych implantów się nie da, a potem okazuje się, że jednak można??

I że tak zapytam, ile to się goi? Jak się całkiem zagoi to można wrócić np. do sportu?
No więc ja Ci powiem ja to było u mnie - piersi kiedys miałam nie za duże ale były fajne, jędrne, ładne - takie fajne B w staniku dobrze sie prezentowały. Truje mojemu Tż o operacji juz dobre 10 lat - juz nawet kiedys kilka lat temu byłam umówiona na konsultacje w Łodzi ale sie nie zgodził. Odpuściłam. Mając 25 lat urodziłam 1 dziecko - wtedy Nasz swiat zaczął sie kręcić wokół dziecka, piersi nabrały kształtu, karmiłam 10 m-cy, były fajne. Nie skupiałam się tak bardzo na tym - dziecko było na 1 planie. Do pewnego momentu - ale zaszłam niebawem w 2 ciąze. I od poczatku ta sama historia. Teraz jak moja córa skończyła 1,5 roku, zaczęłam myśleć że mi się od życia tez coś należy. W tym roku kończę 30 I nie jest mi z tym źle, że czekałam, wręcz przeciwnie - jestem wdzięczna mojemu mężowi że tak to ze mną rozegrła - nie wiem czy teraz nie robiłabym np. poprawkowej operacji.
Także naprawdę przemyśl to - może zacznij szybciej o dziecku myśleć? Jesli to oczywiście wchodzi w grę.

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
ever jak bedziesz czekać na dzieci, które są w dalekich planach to nagle Ci trzydziestka stuknie a Ty dalej bez biustu bedziesz biegała a te cycki to młodym dziewczyną sie przydają ja nie miałam tego problemu bo miałam ładne piersi przed ciążami, zresztą 15 lat temu nikt o tym nie myślał
większość naszych lekarzy działa asekuracyjnie, wkładają minimum co można, żeby nie męczyć się przy operacjach i kombinować. wkładają malutkie implanty, które potem dzieczyny i tak w większości wymieniają na wiekszę, zamiast jednej operacji kasują za dwie
co do gojenia, ranki goją się szybko ale w środku wszystko do roku się układa, implant musi obrosnąć tkaneczkami. do sportu można wrócić przeważnie po 3mc, nie mówimy tu o wyczynowym, nie obciążamy mięśni piersiowych
Przecież 30 to najpiękniejszy wiek - tak mówią A ja jestem szczęsliwa że poczekałam - teraz moja decyzja była bardziej świadoma, po dzieciach /karmieniu/ piersi się zmieniły w tej chwili mogłam je "naprawić". Nie masz pewności jak piersi "zrobione" będą wyglądały po ciąży - jedne są fajne inne mniej. Trudna decyzja.

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Viva Ty to widzę masz zdrowe podejście do tych cycków nie nakręcasz się niepotrzebnie mimo, że efekt jeszcze nie ten to spokój i opanowanie będzie dobrze zobaczysz, szpiczki się rozejdą
a Wy z Siwą z pasami same nie kombinujcie, nie wszyscy dr je stosują, przy cięciu pod pachą pewnie jest inaczej niż pod piersią, pas by Wam poobcierał świeże rany.
a kiedy macie zdjęcie szwów?
Viva ale Twój facet z tym stanikiem to pojechał może przed operacją jeszcze kupiła
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

klej z plastrów, oliwką albo spirytusem można zetrzeć

Mirabellko Twoje zdjęcia nigdy mi sie nie znudzą, to pewne
Nikt nie chce kombinowac - tylko sie zastanawiam nad moimi które sa szeroko czy jakbym nosiła pas to może się bardziej zejdą? Żeby cokolwiek zrobic najpierw skonsultuje to z lekarzem - na tyle to jeszcze mam oleju w głowie, krzywdy sobie sama nie zrobię Szwy mamy ściągac po 10-14 dniach. Własnie - nie wiecie jak to jest - czy jak pójde np. do szpitala na zabiegowy czy mi ściągną? Normalnie na fundusz?
Stary 2012-02-15, 09:18   #7400
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka słonka...

KORINKO ja zakręcona owszem
MIRABELKO dawaj foty

JA DAŁAM do galerii,ileż ja mam albumów,miejsca mi braknie jak będę chciała cycochy wam pokazywać,będę musiała albumy pokasowaćwkleiła m 2 zdjęcia,chciałam więcej ale karzą mi sesję odświeżyć..w jaki sposób???wiecie?

SIWA oglądałam twoje zdjęcia i kurde chyba masz dołabo takie świeże te piersi i takie śliczne już,rozmiar i w ogóle...ja Ci tam gratuluję!

JOASI a nie wiem odpowiedziałas mi czy ty z Wrocka jesteś czy nie?bo nie widziałam

ja dalej czekam na okresa wczoraj teściowa była u nas i ja mówię że coś mam z żołądkiem od kilku dni itd...a ona..A może ty w ciąży jesteś..myślałam że spadnę z kanapyale wcale mi nie do śmiechu!
Stary 2012-02-15, 09:26   #7401
ever_92
Zadomowienie

No to wychodzi chyba na to, że nie ma takiej co by przed ciążą zrobiła operację, albo niektóre zrobiły, ale jeszcze o dziecku nie myślą.
No właśnie, trudna decyzja eh

klaudeczka2010 No to czekamy Może zrób test niedługo?

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:

To ze sportem trochę lipa, bo miałam na myśli karate

Edytowane przez ever_92
Czas edycji: 2012-02-15 o 09:23
ever_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:34   #7402
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka słonka...

KORINKO ja zakręcona owszem
MIRABELKO dawaj foty

JA DAŁAM do galerii,ileż ja mam albumów,miejsca mi braknie jak będę chciała cycochy wam pokazywać,będę musiała albumy pokasowaćwkleiła m 2 zdjęcia,chciałam więcej ale karzą mi sesję odświeżyć..w jaki sposób???wiecie?

SIWA oglądałam twoje zdjęcia i kurde chyba masz dołabo takie świeże te piersi i takie śliczne już,rozmiar i w ogóle...ja Ci tam gratuluję!

JOASI a nie wiem odpowiedziałas mi czy ty z Wrocka jesteś czy nie?bo nie widziałam

ja dalej czekam na okresa wczoraj teściowa była u nas i ja mówię że coś mam z żołądkiem od kilku dni itd...a ona..A może ty w ciąży jesteś..myślałam że spadnę z kanapyale wcale mi nie do śmiechu!
Dziękuję Ci bardzo Ten dół to wynika raczej z tego - siedzę w domu sama, boli ciągnie, i to za taką kasę i na własne życzenie - włosy tłuste bo jeszcze sama nie umiem umyć - ale wczoraj wieczorem sie ogarnęłam - mam mi głowe umyła, nasmarowałam sie balsamami, pazury zrobione, ręce wysmarowane, stopy też, ciało pachnie - od razu lepiej A zawsze sobie trzeba powód znależć do płaczu - więc sobie znalazłam - cycki za małe
Stary 2012-02-15, 09:35   #7403
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudeczko ja już z samego Wrocławia nie jestem bo na wsi domek postawiliśmy ale bliziuteńko a ja moje trzecie dzieciątko to też zEgiptu przywiozłam no może niedokładnie ale tam zaczęłam się domyślać, że w ciąży jestem, całe dwa tygodnie dosłownie zdychałam, jeszcze się łudziłam, że faraon się na mnie mści bo przy poprzednich dwóch nie miałam żadnych dolegliwości
Stary 2012-02-15, 09:36   #7404
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ever_92 Pokaż wiadomość
To ze sportem trochę lipa, bo miałam na myśli karate

Niee no karate to na długo odpada, coś Ty - ja się zastanawiam jak po tygodniu dziecko przytulę do piersi, skoro sama się dotknąć za mocno nie mogę...
Stary 2012-02-15, 09:36   #7405
jooasi
Wtajemniczenie

ever tu jest pełno dziewczyn które zrobiły cycki przed ciążami
Stary 2012-02-15, 09:39   #7406
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Klaudeczko ja już z samego Wrocławia nie jestem bo na wsi domek postawiliśmy ale bliziuteńko a ja moje trzecie dzieciątko to też zEgiptu przywiozłam no może niedokładnie ale tam zaczęłam się domyślać, że w ciąży jestem, całe dwa tygodnie dosłownie zdychałam, jeszcze się łudziłam, że faraon się na mnie mści bo przy poprzednich dwóch nie miałam żadnych dolegliwości
Mam moleżankę - też z Egiptu przywiozłaTam chyba trzeba po dzieci echać jak sie w Polsce nie chca "zrobic"

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
ever tu jest pełno dziewczyn które zrobiły cycki przed ciążami
Oczywiście chociażby moja koleżanka z pokoju obok - viva06
Ja nie neguję zrobienia przed ciążą - tylko się ciesze ze swojej decyzji w tej chwili - że mam juz męża, 2 maluchów i teraz czas na mnie był. Poza tym łatwiej mi teraz było męża przekonać i rodzinę - zawsze to jakiś punkt zaczepienia wiekszy - " po ciązy mi się zepsuły"Miałam biust przed dziećmi, wykarmiłam - co dla mnie było super sprawą i nie neguje tych co nie karmią własnym mleczkiem

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2012-02-15 o 09:41
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-15, 09:43   #7407
jooasi
Wtajemniczenie

siva sama napisałaś, że przed ciążami miałaś ładne piersi to po co miałaś robić?? wyobraź sobie sytuacje, że masz klatke chłopca a jest tu dużo takich dziewczynek, wcale im się nie dziwie, że chcą skorzystać z uroku posiadania piersiątek zanim się w pieluchach zagrzebią
a czemu chcesz zciągać szwy w szpitalu? wszystkie robimy to u naszych lekarzy, oprócz dziewczyn operowanych za granicą. nie sądzę, że zrobią Ci to kasę chorych, raczej skasują swoje.

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

karate to ja myślę wogóle nie jest wskazane z implantami to sport urazowy, walnięcie cyckami o matę czy przyduszenie ich w tych wygibasach może doprowadzić do przesunięcia albo pęknięcia implantu.
Stary 2012-02-15, 09:45   #7408
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:

JOASI błaaaaaaaagam...ja też właśnie myślę że faraon się mściaaaaaaaa..tylko tyle że ja dziś powinnam dostać,najpóźniej w piątek-jeszcze nie ma największej paniki,ale wczoraj mi było tak niedobrzeALE STAWIAM NA FARAONA

EVER.jak do weekendu nie dostanę to zrobię,ale myślę że możeeee jednak dostanę..w końcu uważamy..phi

SIWA wierzę że można czuć się okropnie..ale każda po op tak miewa...jak po porodzie ponoć,od eufori do rozpaczy...huśtawka nastrojówale jest i będzie cudnie..ja zazdroszczę!

OLIVKO słonko ja pierwsza na tej pięknej czerwonej liście??echhh...ale kochanie wykasujjuż nie wiem czy pisać kolejny termin ten w marcu czy jak już wam powiem że na 100%..jak uważasz!
Stary 2012-02-15, 09:45   #7409
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
siva sama napisałaś, że przed ciążami miałaś ładne piersi to po co miałaś robić?? wyobraź sobie sytuacje, że masz klatke chłopca a jest tu dużo takich dziewczynek, wcale im się nie dziwie, że chcą skorzystać z uroku posiadania piersiątek zanim się w pieluchach zagrzebią
a czemu chcesz zciągać szwy w szpitalu? wszystkie robimy to u naszych lekarzy, oprócz dziewczyn operowanych za granicą. nie sądzę, że zrobią Ci to kasę chorych, raczej skasują swoje.
Ładne ale małe - takie B średnie - w staniku dobrym Push nawet troche sie "kragliły". Nie jestem przeciwna - opisuję tylko swoje spostrzeżenia.
Nie dostanę juz urlopu w pracy - poza tym nie opłaca mi się jechac do Wrocka - myślę że tutaj zapłacę i wyjdzie mnie to taniej niz paliwo tam i tu
Stary 2012-02-15, 09:48   #7410
klaudeczka2010
Zadomowienie

SIWA KU...A mać nie strasz...ja syna z francji,z nart przywiozłam,mała powstała w polsce..ale nie chcę jeszcze zadnego egipcjaninaja pierdziu....

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości