|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyki nyx
Cytat:
To jak cos bylabym chetna na Desert ![]() ![]()
![]() |
#722 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
z allegro
![]() ![]() Tu jest link na all http://allegro.pl/search.php?string=...9287&country=1 Hexx ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
bo kurierem nic sie nie zamawia. zlozylas reklamacje? Przez to ze poczta srednio dziala firmy kurierskie zaczely to wykorzystywac. Ja ostatnoi bardziej jestem zadowolona z uslug poczty jesli chodzi o paczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Identyczne "domki" ogladalam w Obi i Castoramie na dziale Techniczo-Narzedziowym ![]() Aga ![]() ![]()
![]() |
#725 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
a po ile w obi i casto? nie ukrywam ze chce takie cos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
okrutnica jakaś... |
oglądałam tylko w Realu i Leroy Merlin-nie podobały mi się. Były to zwykłe, plastikowe pudełka z szufladami http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1223917250 (25zł)
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz,ze nie patrzylam na cene bo bardziej skupilam sie na funkcjonalnosci ![]() Mnie sie podobaly bo kolorystyka byla czarno srebrna,poza tym to jedynie pudelko z szufladami ![]() W kazdym razie jest to o tyle wygodne,ze mozna miec posegregowane kosmetyki-ja narazie bazuje na koszyczkach ale nie mam problemu z miejscem wiec mi to jakos specjalnie nie przeszkadza.
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
ja mam szufladki takie kartonowe (jak pudelka, tylko ze z szufladkami) ale takie cos by tez bylo fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
róż do policzków #12 Cacao (użyty kilka razy, pękło wieczko tzn przykrywka i jest osobno) szminka Deborah (dwa razy użyta #05 Atomic Red) Make Up Factory: czwórki cieni (raz użyte #93) róż do policzków (nieużywany #15) szminka (raz użyta #264) Styling Mascara czarna (raz użyta) rozświetlający korektor pod oczy (raz użyty #04) i kilka drobiazgów (oryginalna pasta cukrowa do depilacji-przywieziona z Tunezji, wosk do depilacji kupiony na targach kosmetycznych na stoisku Italian Beauty, jakieś resztki złotego pigmentu M.A.C. , sypkie cienie Pupy-mam je 2-3 lata i użyłam kilka razy). Wracając do pojemników, Hexx-identyczne były w Casto jak tutaj? http://allegro.pl/search.php?string=...9287&country=1 Poczekam aż sprzedawca dośle mi nowe szufladki i chyba przejadę się do Castoramy bo planuję zakup jeszcze kilku modułów, ale nie tych z mniejszymi 12 szufladami tylko z 6 wiekszymi ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2008-12-25 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga a jak po dłuższym czasie oceniasz pomadki NYX? Bo ja już sama nie wiem, jednego dnia wychodzi wszystko świetnie, innego zbierają mi się brzydko na ustach. ![]() ![]()
![]() |
#732 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Co do ich jakości-nie rozczarowują mnie, zwłaszcza za te cenę. Po kilku godzinach potrafią się zebrać ale ja i tak często poprawiam usta bo jestem łakomczuchem i co godzinę, dwie muszę coś przegryźć. Wolę maty jednak, trochę ubolewam że w tym drugim zamówieniu przyszły praktycznie same błyszczące. A ta peach na swatchach była matowa? Bo szminka która trafiła do szwagierki to mat, piękna brzoskwinia ale ciepła, bardziej pomarańczowa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
a podkreslaja suche skórki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
okrutnica jakaś... |
trochę tak, ale mam wrażenie że bardziej te z drobinkami. Zresztą ja generalnie wybrałam naturalne stonowane kolory więc są bezpieczne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Kurcze jednak to chyba jest Peach.
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=uA5DLvWHQuY http://pl.youtube.com/watch?v=iKyXxlv86zg EDIT: Mam ochotę spróbować po jednej z innych pomadek NYXa, tzn. Black Label Lipstick i Diamond Sparkle Lipstick. Jak mi te nie podpasują, to chyba sobie odpuszczę ich pomadki.
Edytowane przez frantic Czas edycji: 2008-12-25 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
a blyszczyki podkreslaja? bo ja mam problem z przesuszajacymi sie ustami:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() błyszczyki praktycznie wcale, ale drażni mnie ich zapach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny natknełam się na te kosmetyki na ziorach z fotek Agi, one sa faktycznie tak dobre? wiem że pytanie głupie,ale co w nich jest takiego, że Aga ma teki stosy
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
a jak pachna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Ja z kolei bardzo lubię ich zapach, a na ustach go wcale nie czuję, tylko przy aplikacji.
Według mnie to może być wanilia ![]()
#742 |
Zadomowienie
|
Sorry, jeśli zaśmiecę, ale zakochałam się w jednym z kolorów podkładu tej firmy, na allegro ich nie ma a mam straszną ochotę... Jeśli któraś by się natknęła na organizowaną na Wizażu akcję kupna w sklepie zagranicznym to byłabym wdzięczna za cynk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
Witam!!!
Świetny watek dlugo zastanawialam sie nad kupnem cieni nyx na ebayu ale nie mialam pewnosci co do jakosci po przeczytaniu tego watku jutro zaszaleje i zamawiam ten zestawik pigmentów. Zagladalam na allegro ale kurcze tam za jeden pigment 10 zł czyli w sumie kosztowalby mnie 240 zł a na ebayu razem z przesylka 100 zł lekka przesada delikatnie mowiac http://cgi.ebay.com/LOT-of-24-New-NY...QQcmdZViewItem |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojjto ja apeluje o szybkie obkupienie sie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
A gdzie sa te promocje wspominasz o CC ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
No właśnie na CC jest promocja. Zaczęła się chyba tydzień lub nawet dwa przed Świętami i wciąż trwa. TU masz link do wybranych kosmetyków NYX objętych tą promocją. Przecena od 20% do 50%.
#750 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ps. dziewczyny, ale szalejecie. Nie bylo mnie raptem jeden dzień, a zarówno tu, jak i na wątku o Coastal Scents tyle nowych postów... ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2008-12-26 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.