|
|
#721 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
ja buty na takie imprezy musze kupowac z duzym wyprzedzeniem i nosic je po domu co najmniej przez miesiąc...
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ponoć nie mają zaniżonej rozmiarówki. Wzięłam 39 - rozmiar taki jak noszę. Długość wkładki też niby odpowiadała wkładkom z moich butów. Ja mam wysokie podbicie i tu pojawiają się problemy I chyba ten fason jakiś wąski jest. Nie mam za bardzo porównania bo to moja pierwsza przymiarka do Irregularów ![]() Może dziewczyny wypowiedzą na temat rozmiarówki Irregulara. Wiem, że Your Angel je nosi i Homyk
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na 15 min przed zamknięciem udało mi się znaleźć coś pasującego i w całkiem ciekawym kroju Chociaż i tak muszę się jeszcze zaopatrzyć w okulary przeciwsłoneczne i masę innych bzdur a wylot w niedzielę... |
|
|
|
|
#724 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() a gdzie lecisz Tulipku?
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja nawet nie zaczęłam szukać... a czasu mam niewiele
i pareo by się przydało, soczewki, filtry...Lecę na Rodos. Babskie wakacje, z 5 koleżankami Ponoć w tym czasie mają się powtórzyć trzęsienia ziemii No cóż... mam tylko nadzieję, że wrócę (pierwsza moja myśl - oooo, może będzie można zrobić ciekawe zdjęcia, jak coś się będzie działo...)
|
|
|
|
#726 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
ja wciąż nie wiem gdzie jechac na wakacje
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
A masz jakieś opcje do rozważenia Paulinko? Kurczę, last minute takie ceny mają czasami, że jak przeliczam moje wakacje...
ale w moim przypadku, na 6 osób raczej małe szanse znaleźć jakąś ofertę, cóż zrobić...pierwszy raz samolotem będę lecieć, zawsze bardzo chciałam, a jeszcze nie miałam okazji
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tulipanko, babskie wakacje są fajowe strasznie Ci zazdroszczę
|
|
|
|
|
#729 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
wiec nie wiem, naprawde nie mam pomyslu... ehhh no jak patrzylam na last minute triady w gazecie ostatnio to naprawde taniocha. tyle, ze o triadzie to nie najlepsze opinie slyszalam i troche bym sie bała
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
A ja ostatnio odkryłam, że sprzedają Irregulary w Gdyni w centrum Kwiatkowskiego, ale nic sobie nie upatrzyłam, nie mają bardzo dużego wyboru, zresztą może zdrowy rozsądek zadecydował, moje buty już się nie mieszczą w mieszkaniu
|
|
|
|
#731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Parę moich wspomnień z Rodos. Mam nadzieję, że tam kiedyś wrócę... Na 4 i 5 fotce wyspa Simi w archipelagu Dodekanezu. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko zazdroszczę wyjazdu
![]() Cytat:
|
|
#733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najgorsze jest to, że nawet nie wiem gdzie dokładnie lecę, bo... wszystkie dane ma koleżanka, a ja zgubiłam adres strony z informacjami jutro się dowiem dokładniej ![]() a Twoje fotki bardzo zachęcające
|
|||
|
|
|
#734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję pięknie
![]() Cytat:
, a tak jest nawet ciekawiej.My "stacjonowaliśmy" w samym mieście Rodos. Akurat kręcono tam film w którym grała Winona Ryder, a stare miasto Rodos (przepiękne swoją drogą) udawało bodajże Tel Aviv (ta magia kina!) Co do zdjęć, to najbardziej żałuję, że nie udało mi się sfotografować tych milionów motyli, z których słynie Dolina Motyli. Byliśmy w maju i ani jednego nie zobaczyliśmy , więc trzeba tam kiedyś wrócić
|
|
|
|
|
#735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co Ty! wary mam niewymiarowe. gorna - polowe mniejsza od dolnej. jak to kiedys kolezanka powiedziala - nie masz malych ust, dolna warge masz wyj...na. No wiec chce je zrownac. No chyba za takie musialabym z 3 workow kasy wyskoczyc. Jak zejdzie opuchlizna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kolejne co zrobic chce bardzo to nos, ale musze zorientowac sie w cenach - gdzie lepiej i cenowo jak sie ma to do uslugi. Jam nie prozna, jam zakompleksiona. Auto jutro odbieramy Mam nadzieje, ze bedzie sie spisywac jak paliwozerna Astra. Czyli niezawodnie - byleby taniej.tulipanko - milego wyjazdu. Tymeno - mam nadzieje, ze uda sie je rozchodzic. |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hecate - okurczę, igły trzymam kciuki, żeby nie bolało. ![]() Anuschko, piękne foty. Tulipie, życzę udanego wypoczynku!
|
|
#737 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękować, dziękować ![]() (kurcze, już mnie żegnają, a ja jeszcze kilka dni sobie tu posiedzę przecież... )
|
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsze wrażenia z frontu rozciągania butów..wszystko to o kant
Tak mnie się coś wydaje. Trzymałam ustrojstwo dłużej niż producent przewiduje, kilka razy dłużej i na początku póki but był mokry od wewnątrz, wyglądało na to, że cosik się rozciągnął, ale jak wysechł, to wydaje mi się, że wrócił do poprzedniego stanu ![]() Żeby to obiektywnie ocenić muszę się w nich gdzieś przejść szybkim krokiem (wtedy najbardziej obcierają), a w związku z tym, że nie mam się gdzie w mieszkaniu rozpędzić, to ciąg dalszy wrażeń z frontu nastąpi jutro
|
#740 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak serio - to właśnie Królewna kiedyś stwierdził, że gdyby mnie załatwić jak Księżniczkę Na Ziarnku Grochu to też bym narzekała na niewygodę. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wybywam za tydzień i stroju tez nadal nie mam. Nic nie mam w sumie... ![]() Cytat:
Anuschko - zdjęcia piękne. Nie byłam na Rodos, ale chyba właśnie dojrzewam do postanowienia, że kiedyś będę.
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Na wstepie chcialbym podziekowac wszystkim osobom ktore trzymaly za mnie kciuki
![]() ![]() A teraz przejde do sedna sprawy Zeby nie trzymac was w niepewnosci:Zdalem ![]() Jestem z ciebie dumny ale ze stresu myslalem ze rozwolnienia dostane![]() Mysl alem ze bedzie gorzej ale totalny lajcik na zakonczenie zobaczylem wynik negatywny to po prostu zwoje w mozgu mi sie przegrzaly a za chwile dojrzalem ze tam pisze pozytywnyMyslalem ze zemdleje zse szczescia a teraz egzamin praktyczny
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę cudownych wakacji, na pewno będzie rewelacyjnie, innej opcji nie ma ![]() Ja się wybieram do Tunezji albo Egiptu, nie wiem jeszcze. Wstrzymuję się z jakimikolwiek konkretami do czasu, gdy TŻtowi wyrobią paszport. Za to potem od razu kupuję wycieczkę, biorę urlop i odliczam dni do wyjazdu ![]() (no i kupuję kostium kąpielowy ).Teza- gratuluję Nie wiedziałam, że teraz osobno zdaje się teorię i odobno jazdy. Za moich czasów to następowało zaraz po sobie.
|
|
|
|
|
#743 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czuję się jak siostra Kopciuszka |
|||
|
|
|
#744 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie pokaż efekty Cytat:
Ale mnie się wywody uskuteczniły Cytat:
Sabb - Ja tutaj pragnę oświadczyć wszem i wobec, że Sabbath ma najpiękniejsze dziecko na świecie jakie widziałam ( oczywiście z wyjątkiem moich ). I wogóle to jeszcze tak: Królewna jest super facetem Ma świetnie mieszkanie, piękną - WYGODNĄ kanapę - i tylko jednego sie u Niej nie da robić. Nie da się spać Cytat:
|
||||
|
|
|
#745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja noszę rozmiar 37, a Irregulary muszę mieć w rozmiarze 5, co według różnych tabel rozmiarowych odpowiada numerowi 38. No, ale ja mam dość szeroką stopę, a to ma z pewnością spore znaczenie. Kasiu, a może u tego sprzedawcy da radę zwyczajnie wymienić na większy rozmiar? Cytat:
![]() Teza, gratuluję. Zdana teoria to już połowa skucesu. za resztę
|
||
|
|
|
#746 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() jestem umówiona na wizytę u lekarza o 16.10 trzymajcie kciuki, bo się trochę boję, teraz zmykam do pracy. Tezo i za część praktyczną. Ja tez miałam 0 błędów w teorii no ale 5 razy zdawałam praktykę, ze stresu nie mogłam opanować drżenia rąk i nóg. |
|
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja 2 razy oblałam |
|
|
|
|
#748 |
|
Zadomowienie
|
Witam po krótkiej przerwie.
Właśnie wróciłam z najkrótszych wakacji świata Jeśli odliczyć jazdę pociągiem z Katowic do Gdyni i z powrotem, to wakacje trwały dokładnie 48 godzin. W sobotę wybrałam się z przyjaciółką na kilka dni do Trójmiasta, nocowałyśmy u jej znajomego. Później miałyśmy w planach jeszcze dwa dni we Władysławowie, zaklepany hotel, w piątek pociąg do domu. Zdążyłyśmy pojechać tylko w niedzielę do Sopotu - wczoraj przyjaciółka odebrała telefon z informacją, że zmarła jej babcia. Udało się przebukować bilety na wczorajszy wieczór, żeby mogła być teraz z rodziną. Tak strasznie mi przykro... |
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Teza, dobrze się spisałeś
Paollo, szkoda że tak się skończyły te wakacje Też w tym roku jechałam tą samą trasą nad morze. Może jestem dziwna, ale uwielbiam długą, nocną jazdę pociągiem. A jak wiem, że następnego dnia zobaczę morze, to już w ogóle jestem przeszczęśliwa. Tak wyglądają moje wymarzone wakacje
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

ja buty na takie imprezy musze kupowac z duzym wyprzedzeniem i nosic je po domu co najmniej przez miesiąc...

Aha, i doleciała w końcu z Allegro Bioderma Photoderm Bronze- jak będe miała czas wylegiwać się na slońcu na tarasie, to przetestuje i dam znać
I chyba ten fason jakiś wąski jest. Nie mam za bardzo porównania bo to moja pierwsza przymiarka do Irregularów
A ja na wakacje wybieram się we wrześniu- październiku i naprawdę chciałabym jakiś ładny, nowy kostium...
na 15 min przed zamknięciem udało mi się znaleźć coś pasującego i w całkiem ciekawym kroju
i masę innych bzdur
a wylot w niedzielę... 

i na początku póki but był mokry od wewnątrz, wyglądało na to, że cosik się rozciągnął, ale jak wysechł, to wydaje mi się, że wrócił do poprzedniego stanu 

Mysl alem ze bedzie gorzej ale totalny lajcik na zakonczenie zobaczylem wynik negatywny
to po prostu zwoje w mozgu mi sie przegrzaly a za chwile dojrzalem ze tam pisze pozytywny
i