Scent Bar V - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-04, 20:58   #721
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość

Dziś kupiłam buty, w których mam zamiar iść na wesele w ten weekend, więc w najbliższe dni będe próbowała je rozchodzić, mam tylko nadzieje, że krew nie będzie się lała
oooo podziwiam ja buty na takie imprezy musze kupowac z duzym wyprzedzeniem i nosic je po domu co najmniej przez miesiąc...

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 21:40   #722
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Napisane przez taiwa;8469773
[B
Tymenko[/B], czyli mówisz, że Irregulary mają małą rozmiarówkę, czy zaryzykowałaś mniejszy rozmiar niż zwykle? Kuszą mnie, a nigdy z tej firmy butów nie miałam Aha, i doleciała w końcu z Allegro Bioderma Photoderm Bronze- jak będe miała czas wylegiwać się na slońcu na tarasie, to przetestuje i dam znać

No ponoć nie mają zaniżonej rozmiarówki. Wzięłam 39 - rozmiar taki jak noszę. Długość wkładki też niby odpowiadała wkładkom z moich butów. Ja mam wysokie podbicie i tu pojawiają się problemy I chyba ten fason jakiś wąski jest. Nie mam za bardzo porównania bo to moja pierwsza przymiarka do Irregularów

Może dziewczyny wypowiedzą na temat rozmiarówki Irregulara. Wiem, że Your Angel je nosi i Homyk
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 21:49   #723
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Jedynie kostiumy kąpielowe nieco zepsuły mi nastój- wszystko jest już tak przebrane, że nie sposób kupić dołu pasującego do góry A ja na wakacje wybieram się we wrześniu- październiku i naprawdę chciałabym jakiś ładny, nowy kostium...
Ja dzisiaj przymierzyłam swoj kostium, ot tak, żeby przypomnieć sobie jaki ma dokładnie krój. Cieszyłam się niezmiernie, że w tym roku ominie mnie kupowanie, bo NIENAWIDZĘ tego robić. I co? Musiałam zrobić błyskawiczny przelot po sklepach na 15 min przed zamknięciem udało mi się znaleźć coś pasującego i w całkiem ciekawym kroju co za ulga
Chociaż i tak muszę się jeszcze zaopatrzyć w okulary przeciwsłoneczne i masę innych bzdur a wylot w niedzielę...
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 21:53   #724
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj przymierzyłam swoj kostium, ot tak, żeby przypomnieć sobie jaki ma dokładnie krój. Cieszyłam się niezmiernie, że w tym roku ominie mnie kupowanie, bo NIENAWIDZĘ tego robić. I co? Musiałam zrobić błyskawiczny przelot po sklepach na 15 min przed zamknięciem udało mi się znaleźć coś pasującego i w całkiem ciekawym kroju co za ulga
Chociaż i tak muszę się jeszcze zaopatrzyć w okulary przeciwsłoneczne i masę innych bzdur a wylot w niedzielę...
ja nadal nie kupilam okularow

a gdzie lecisz Tulipku?

Stary 2008-08-04, 21:58   #725
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
ja nadal nie kupilam okularow

a gdzie lecisz Tulipku?
no właśnie ja nawet nie zaczęłam szukać... a czasu mam niewiele i pareo by się przydało, soczewki, filtry...
Lecę na Rodos. Babskie wakacje, z 5 koleżankami Ponoć w tym czasie mają się powtórzyć trzęsienia ziemii No cóż... mam tylko nadzieję, że wrócę (pierwsza moja myśl - oooo, może będzie można zrobić ciekawe zdjęcia, jak coś się będzie działo...)
Stary 2008-08-04, 22:02   #726
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
no właśnie ja nawet nie zaczęłam szukać... a czasu mam niewiele i pareo by się przydało, soczewki, filtry...
Lecę na Rodos. Babskie wakacje, z 5 koleżankami Ponoć w tym czasie mają się powtórzyć trzęsienia ziemii No cóż... mam tylko nadzieję, że wrócę (pierwsza moja myśl - oooo, może będzie można zrobić ciekawe zdjęcia, jak coś się będzie działo...)
ale fajnie masz
ja wciąż nie wiem gdzie jechac na wakacje

Stary 2008-08-04, 22:06   #727
tulipanka
Zakorzenienie

A masz jakieś opcje do rozważenia Paulinko? Kurczę, last minute takie ceny mają czasami, że jak przeliczam moje wakacje... ale w moim przypadku, na 6 osób raczej małe szanse znaleźć jakąś ofertę, cóż zrobić...
pierwszy raz samolotem będę lecieć, zawsze bardzo chciałam, a jeszcze nie miałam okazji

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-04, 22:12   #728
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:

Tulipanko, babskie wakacje są fajowe strasznie Ci zazdroszczę Z babami urlopowałam się kilka razy i przyznam się, że niewiele pamiętam poza tym, że wyszalałam się na całego
Stary 2008-08-04, 22:13   #729
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
A masz jakieś opcje do rozważenia Paulinko? Kurczę, last minute takie ceny mają czasami, że jak przeliczam moje wakacje... ale w moim przypadku, na 6 osób raczej małe szanse znaleźć jakąś ofertę, cóż zrobić...
pierwszy raz samolotem będę lecieć, zawsze bardzo chciałam, a jeszcze nie miałam okazji
generalnie to bardzo chce leciec na Cypr ale nie bardzo mam z kim;/ a przeciez sama nie polece...
wiec nie wiem, naprawde nie mam pomyslu... ehhh

no jak patrzylam na last minute triady w gazecie ostatnio to naprawde taniocha. tyle, ze o triadzie to nie najlepsze opinie slyszalam i troche bym sie bała

Stary 2008-08-04, 22:23   #730
Po la
Raczkowanie

A ja ostatnio odkryłam, że sprzedają Irregulary w Gdyni w centrum Kwiatkowskiego, ale nic sobie nie upatrzyłam, nie mają bardzo dużego wyboru, zresztą może zdrowy rozsądek zadecydował, moje buty już się nie mieszczą w mieszkaniu
Po la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 22:31   #731
Anuschka
Wtajemniczenie

Cytat:
Tulipku - pozdrów ode mnie tę piękną wyspę. Życzę bezpiecznego lotu i udanej zabawy

Parę moich wspomnień z Rodos. Mam nadzieję, że tam kiedyś wrócę... Na 4 i 5 fotce wyspa Simi w archipelagu Dodekanezu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rodos.jpg (40,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rodos01.jpg (83,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rodos02.jpg (33,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rodos03.jpg (57,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rodos04.jpg (81,5 KB, 9 załadowań)
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 22:44   #732
irkax
Zakorzenienie

Tulipanko zazdroszczę wyjazdu

Cytat:
Napisane przez Anuschka Pokaż wiadomość

Parę moich wspomnień z Rodos. Mam nadzieję, że tam kiedyś wrócę... Na 4 i 5 fotce wyspa Simi w archipelagu Dodekanezu.
Pięękne zdjęcia Anuschko

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 22:47   #733
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Tulipanko, babskie wakacje są fajowe strasznie Ci zazdroszczę Z babami urlopowałam się kilka razy i przyznam się, że niewiele pamiętam poza tym, że wyszalałam się na całego
Hm, ja jednak wolałabym pamiętać wszystko ale mam nadzieję, że odpocznę, bo to był ciężki rok i potrzebuję kompletnie się wyłączyć i przestać myśleć... chociaż na chwilkę
Cytat:
generalnie to bardzo chce leciec na Cypr ale nie bardzo mam z kim;/ a przeciez sama nie polece...
wiec nie wiem, naprawde nie mam pomyslu... ehhh

no jak patrzylam na last minute triady w gazecie ostatnio to naprawde taniocha. tyle, ze o triadzie to nie najlepsze opinie slyszalam i troche bym sie bała
Cypr... też bym chętnie zwiedziła mam nadzieję, że jednak znajdziesz kogoś chętnego na taką wycieczkę
Cytat:
Tulipku - pozdrów ode mnie tę piękną wyspę. Życzę bezpiecznego lotu i udanej zabawy

Pozdrowię na pewno
Najgorsze jest to, że nawet nie wiem gdzie dokładnie lecę, bo... wszystkie dane ma koleżanka, a ja zgubiłam adres strony z informacjami jutro się dowiem dokładniej
a Twoje fotki bardzo zachęcające już się cieszę na mnóstwo nowych miejsc do fotografowania
Stary 2008-08-04, 23:18   #734
Anuschka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Pięękne zdjęcia Anuschko
Dziękuję pięknie

Cytat:
Pozdrowię na pewno
Najgorsze jest to, że nawet nie wiem gdzie dokładnie lecę, bo... wszystkie dane ma koleżanka, a ja zgubiłam adres strony z informacjami jutro się dowiem dokładniej
a Twoje fotki bardzo zachęcające już się cieszę na mnóstwo nowych miejsc do fotografowania
Jedno jest pewne - na pewno się nie zgubisz , a tak jest nawet ciekawiej.
My "stacjonowaliśmy" w samym mieście Rodos. Akurat kręcono tam film w którym grała Winona Ryder, a stare miasto Rodos (przepiękne swoją drogą) udawało bodajże Tel Aviv (ta magia kina!)
Co do zdjęć, to najbardziej żałuję, że nie udało mi się sfotografować tych milionów motyli, z których słynie Dolina Motyli. Byliśmy w maju i ani jednego nie zobaczyliśmy , więc trzeba tam kiedyś wrócić
Anuschka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 23:31   #735
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Hecate ... lubię Cię, ale przyznam Ci rację To nie jest mądre posunięcie .... to próżność Ale przynajmniej będziesz super laska z pięknymi ustami

Nie gniewasz się prawda ?

No co Ty!
wary mam niewymiarowe. gorna - polowe mniejsza od dolnej.
jak to kiedys kolezanka powiedziala - nie masz malych ust, dolna warge masz wyj...na.

No wiec chce je zrownac.

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Niczym Angelina Jolie ja boje się igieł... nie odważyłabym się
No chyba za takie musialabym z 3 workow kasy wyskoczyc.

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
No właśnie. Hecate - poprosimy o zdjęcia po wszystkim ...
Jak zejdzie opuchlizna

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Uuuu, aleś pojechała Też poproszę o fotki, najlepiej takie "przed" i "po"
Oczywiscie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Opisz wrażenia Mnie też czasem korci...

Ale nie od razu Tak po tygodniu
Opisze, nie boje sie narazie bo chce, zawsze chcialam.

Kolejne co zrobic chce bardzo to nos, ale musze zorientowac sie w cenach - gdzie lepiej i cenowo jak sie ma to do uslugi.
Jam nie prozna, jam zakompleksiona.

Auto jutro odbieramy Mam nadzieje, ze bedzie sie spisywac jak paliwozerna Astra. Czyli niezawodnie - byleby taniej.

tulipanko - milego wyjazdu.

Tymeno - mam nadzieje, ze uda sie je rozchodzic.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-04, 23:34   #736
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Cholerka, moje Irregulary okazały się za małe Zachciało mi się buty przez internet kupować...
Nie orientujecie się czy gdzieś skutecznie rozpychają buty o rozmiar? I czy fason się nie zbiesi?
Jeśli są skórzane, to ja bym radziła wyjść na spacer w lekki deszcz.

Hecate - okurczę, igły trzymam kciuki, żeby nie bolało.

Anuschko, piękne foty. Tulipie, życzę udanego wypoczynku!
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 23:41   #737
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
oooo podziwiam ja buty na takie imprezy musze kupowac z duzym wyprzedzeniem i nosic je po domu co najmniej przez miesiąc...
Paulinko, ja wiem że to jazda po bandzie jest, ale dopiero dziś znalazłam takie, tóre podobają mi się, pasują do sukienki i mają odpowieni na moją stopę fason

Cytat:
No ponoć nie mają zaniżonej rozmiarówki. Wzięłam 39 - rozmiar taki jak noszę. Długość wkładki też niby odpowiadała wkładkom z moich butów. Ja mam wysokie podbicie i tu pojawiają się problemy I chyba ten fason jakiś wąski jest. Nie mam za bardzo porównania bo to moja pierwsza przymiarka do Irregularów

Może dziewczyny wypowiedzą na temat rozmiarówki Irregulara. Wiem, że Your Angel je nosi i Homyk
Jeśli generalnie większośc fasonów jest wąska, to dla mnie dobry znak- mam bardzo wąską stopę i większość butów jakie przymierzam, odpada właśnie przez to, że są zbyt szerokie
Stary 2008-08-04, 23:45   #738
tulipanka
Zakorzenienie

Cytat:
Jedno jest pewne - na pewno się nie zgubisz , a tak jest nawet ciekawiej.
My "stacjonowaliśmy" w samym mieście Rodos. Akurat kręcono tam film w którym grała Winona Ryder, a stare miasto Rodos (przepiękne swoją drogą) udawało bodajże Tel Aviv (ta magia kina!)
Co do zdjęć, to najbardziej żałuję, że nie udało mi się sfotografować tych milionów motyli, z których słynie Dolina Motyli. Byliśmy w maju i ani jednego nie zobaczyliśmy , więc trzeba tam kiedyś wrócić
Oh, tyle ciekawych rzeczy do zobaczenia! Szkoda, że jadę na tak krótko i bez transportu własnego, więc czeka mnie głównie leżenie na plaży
Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
tulipanko - milego wyjazdu.
Cytat:
Napisane przez martwa papuga Pokaż wiadomość
Tulipie, życzę udanego wypoczynku!
Dziękować, dziękować
(kurcze, już mnie żegnają, a ja jeszcze kilka dni sobie tu posiedzę przecież... )
Stary 2008-08-04, 23:46   #739
irkax
Zakorzenienie

Pierwsze wrażenia z frontu rozciągania butów..wszystko to o kant potłuc.
Tak mnie się coś wydaje.
Trzymałam ustrojstwo dłużej niż producent przewiduje, kilka razy dłużej i na początku póki but był mokry od wewnątrz, wyglądało na to, że cosik się rozciągnął, ale jak wysechł, to wydaje mi się, że wrócił do poprzedniego stanu
Żeby to obiektywnie ocenić muszę się w nich gdzieś przejść szybkim krokiem (wtedy najbardziej obcierają), a w związku z tym, że nie mam się gdzie w mieszkaniu rozpędzić, to ciąg dalszy wrażeń z frontu nastąpi jutro

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-05, 00:16   #740
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabbacie, imię synka udało mi się zgadnąć po tym, że krótkie i pianista piękne i niezwykłe, naprawdę.
Ja pamiętam, jak on startował w Konkursie Chopinowskim. Kiedy odpadł - z hukiem i fochami przestałam oglądać. I nie oglądam do teraz.

Cytat:
A na 14stego zabookowalam sobie powiekszanie ust. Debil jestem, kupe kasy to kosztuje, utrzymuje sie wzglednie krotko ale potrzebuje 'sobie cos zrobic'.
No własnie, gdyby efekt nie utrzymywał się tak krótko to chyba sama bym się skusiła. Tak samo jak Ty - tylko górną.

Cytat:
To się zdarzy najpóźniej w październiku Na razie moje współimprezujące towarzystwo praktykuje w Szczecinie, a nikt inny na to nie pójdzie
No to od października będę rzucać uroki.

Cytat:
No nie od dziś wiadomo żem okrutna

A jak Cię ziarnka grochu uśmiercają to jesteś bardziej królewnowatą królewną niż Twój Królewna
Ziarenka grochu?! Mnie fałda na prześcieradle przyprawia o bezsenność!
Tak serio - to właśnie Królewna kiedyś stwierdził, że gdyby mnie załatwić jak Księżniczkę Na Ziarnku Grochu to też bym narzekała na niewygodę.

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Nie martw sie, rozejdą się, ja w swoje buciku nawet stopy prawie włożyć nie mogłam, kupowałam w sklepie, 38 spadało, a 37 ledwo wciskałam. Tylko to nie tak od razu Ci sie rozejdą, cierpliwości
Cytat:
Dziękuję Kochane W takim razie będę je rozpychać, nie sprzedam bo są cudne
Zuziuniu, Tymeno, imponujecie mi! Toż to poświęcenie prawie jak u andersenowskiej Syrenki.

Cytat:
Piękne plany!
Ja wybywam za tydzień i stroju tez nadal nie mam. Nic nie mam w sumie...

Cytat:
Ja z babami nigdy, ale z kumplami nie raz i wspomnienia mam takie same.

Anuschko - zdjęcia piękne. Nie byłam na Rodos, ale chyba właśnie dojrzewam do postanowienia, że kiedyś będę.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 00:41   #741
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Na wstepie chcialbym podziekowac wszystkim osobom ktore trzymaly za mnie kciuki:jupi :
A teraz przejde do sedna sprawyZeby nie trzymac was w niepewnosci:
Zdalem:jupi :mialem 0-bledow 18 pytan rozwiazalem w 90sekund!!Jestem z ciebie dumny ale ze stresu myslalem ze rozwolnienia dostanew Wordzie zjadlem 4 snickersy zeby sie uspokoic i wypilem 2kawy i z palilem z 10fajek
Mysl alem ze bedzie gorzej ale totalny lajcik na zakonczenie zobaczylem wynik negatywny to po prostu zwoje w mozgu mi sie przegrzaly a za chwile dojrzalem ze tam pisze pozytywny
Myslalem ze zemdleje zse szczescia a teraz egzamin praktyczny mam na 30wrzesnia na godzine 10 rano
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 07:13   #742
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Tulipanko z okularami będzie łatwiej, bo tanich wszędzie pełno w dodatku przecenionych, a drogich u optyka mało ludzi kupuje, więc tez jest mnóstwo

Zazdroszczę cudownych wakacji, na pewno będzie rewelacyjnie, innej opcji nie ma

Ja się wybieram do Tunezji albo Egiptu, nie wiem jeszcze. Wstrzymuję się z jakimikolwiek konkretami do czasu, gdy TŻtowi wyrobią paszport. Za to potem od razu kupuję wycieczkę, biorę urlop i odliczam dni do wyjazdu (no i kupuję kostium kąpielowy ).

Teza- gratuluję Nie wiedziałam, że teraz osobno zdaje się teorię i odobno jazdy. Za moich czasów to następowało zaraz po sobie.
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 07:48   #743
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Jeśli są skórzane, to ja bym radziła wyjść na spacer w lekki deszcz.
!
Są zamszowe, zdecydowanie na suche ulice

Cytat:
Napisane przez irkax Pokaż wiadomość
Pierwsze wrażenia z frontu rozciągania butów..wszystko to o kant potłuc.
Tak mnie się coś wydaje.
Buuu...

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Zuziuniu, Tymeno, imponujecie mi! Toż to poświęcenie prawie jak u andersenowskiej Syrenki.
Jednak nie dam rady Czuję się jak siostra Kopciuszka
Stary 2008-08-05, 08:16   #744
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
No co Ty!
wary mam niewymiarowe. gorna - polowe mniejsza od dolnej.
jak to kiedys kolezanka powiedziala - nie masz malych ust, dolna warge masz wyj...na.

No wiec chce je zrownac.
a. No to ja przepraszam - zabieg w pełni uzasadniony
Koniecznie pokaż efekty
Cytat:
Kolejne co zrobic chce bardzo to nos, ale musze zorientowac sie w cenach - gdzie lepiej i cenowo jak sie ma to do uslugi.
Jam nie prozna, jam zakompleksiona.
Hecate, mnie się wydaje, że kto jak kto, ale Ty nie powinnaś mieć kompleksów. Ale ... wiem, że każdy czuje inaczej. Z tego co piszesz faceci i tak ślinią się na sam Twój widok ( wyczytuję to między wierszami - ja wiem, że Ty tego nie pisałaś ) - musisz być piękna, albo mieć w sobie to coś. I nie wątpię, że tak właśnie jest. Skąd kompleksy? Może postaraj się spojżeć na siebie oczami innych. Nie odwodzę od planów - nie. Zrobisz jak masz ochotę oczywiście - mnie chodzi o co innego - po prostu .... doceń siebie !

Ale mnie się wywody uskuteczniły
Cytat:
No własnie, gdyby efekt nie utrzymywał się tak krótko to chyba sama bym się skusiła. Tak samo jak Ty - tylko górną.
Sabbath z warą A.Jolie - nie ... to nie możliwe

Sabb -

Ja tutaj pragnę oświadczyć wszem i wobec, że Sabbath ma najpiękniejsze dziecko na świecie jakie widziałam ( oczywiście z wyjątkiem moich ).
I wogóle to jeszcze tak:
Królewna jest super facetem Ale nie zazdroszczę bo mój Ciachulec też jest boski
Ma świetnie mieszkanie, piękną - WYGODNĄ kanapę - i tylko jednego sie u Niej nie da robić. Nie da się spać - Nie ma na to czasu

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Na wstepie chcialbym podziekowac wszystkim osobom ktore trzymaly za mnie kciuki:jupi :
Zdalem:jupi :mialem 0-bledow 18 pytan rozwiazalem w 90sekund!!Jestem z ciebie dumny ale ze stresu myslalem ze rozwolnienia dostanew Wordzie zjadlem 4 snickersy zeby sie uspokoic i wypilem 2kawy i z palilem z 10fajek
Mysl alem ze bedzie gorzej ale totalny lajcik na zakonczenie zobaczylem wynik negatywny to po prostu zwoje w mozgu mi sie przegrzaly a za chwile dojrzalem ze tam pisze pozytywny
Myslalem ze zemdleje zse szczescia a teraz egzamin praktyczny mam na 30wrzesnia na godzine 10 rano
G R A T U L A C J E !!!!!!!!!!!!!!!
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 08:35   #745
homyk
Zakorzenienie

Cytat:
Cholerka, moje Irregulary okazały się za małe Zachciało mi się buty przez internet kupować...
Kasiu

Ja noszę rozmiar 37, a Irregulary muszę mieć w rozmiarze 5, co według różnych tabel rozmiarowych odpowiada numerowi 38. No, ale ja mam dość szeroką stopę, a to ma z pewnością spore znaczenie.

Kasiu, a może u tego sprzedawcy da radę zwyczajnie wymienić na większy rozmiar?

Cytat:
Anuschko przepięknie

Teza, gratuluję. Zdana teoria to już połowa skucesu. za resztę
homyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 08:43   #746
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Cóż za porównanie hehe

jestem umówiona na wizytę u lekarza o 16.10 trzymajcie kciuki, bo się trochę boję, teraz zmykam do pracy.

Tezo i za część praktyczną. Ja tez miałam 0 błędów w teorii no ale 5 razy zdawałam praktykę, ze stresu nie mogłam opanować drżenia rąk i nóg.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 08:45   #747
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Gratuluje i powodzenia na praktycznym! ja 2 razy oblałam
Stary 2008-08-05, 09:05   #748
paolla
Zadomowienie

Witam po krótkiej przerwie.

Właśnie wróciłam z najkrótszych wakacji świata Jeśli odliczyć jazdę pociągiem z Katowic do Gdyni i z powrotem, to wakacje trwały dokładnie 48 godzin.

W sobotę wybrałam się z przyjaciółką na kilka dni do Trójmiasta, nocowałyśmy u jej znajomego. Później miałyśmy w planach jeszcze dwa dni we Władysławowie, zaklepany hotel, w piątek pociąg do domu. Zdążyłyśmy pojechać tylko w niedzielę do Sopotu - wczoraj przyjaciółka odebrała telefon z informacją, że zmarła jej babcia. Udało się przebukować bilety na wczorajszy wieczór, żeby mogła być teraz z rodziną.

Tak strasznie mi przykro...
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 09:25   #749
agnyska81
Zakorzenienie

Teza, dobrze się spisałeś

Paollo, szkoda że tak się skończyły te wakacje
Też w tym roku jechałam tą samą trasą nad morze. Może jestem dziwna, ale uwielbiam długą, nocną jazdę pociągiem. A jak wiem, że następnego dnia zobaczę morze, to już w ogóle jestem przeszczęśliwa. Tak wyglądają moje wymarzone wakacje I takie miałam w tym roku

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-05, 09:33   #750
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
Witam po krótkiej przerwie.

Właśnie wróciłam z najkrótszych wakacji świata Jeśli odliczyć jazdę pociągiem z Katowic do Gdyni i z powrotem, to wakacje trwały dokładnie 48 godzin.

W sobotę wybrałam się z przyjaciółką na kilka dni do Trójmiasta, nocowałyśmy u jej znajomego. Później miałyśmy w planach jeszcze dwa dni we Władysławowie, zaklepany hotel, w piątek pociąg do domu. Zdążyłyśmy pojechać tylko w niedzielę do Sopotu - wczoraj przyjaciółka odebrała telefon z informacją, że zmarła jej babcia. Udało się przebukować bilety na wczorajszy wieczór, żeby mogła być teraz z rodziną.

Tak strasznie mi przykro...
To musiało być dla Niej okropne.
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości