Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-08, 16:20   #721
lain
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Dla mojego perfumy to max co może na mnie być, nie znosi balsamów do ciała.
Chciałam kupic ten durex play, ale tż stwierdził, z mieliśmy ten niebieski żelik i pare razy uzyliśmy i bez sensuA fajny jest??Na opakowaniu było napisane, że ma smak!I ma?I tak go kupię jak powiesz, że fajny
oj moj tez nie lubi balsamow. i mowi, ze moja skora jest przyjemniejsza w dotyku jak nie ma na niej ani gramu balsamu. a juz jak sie wysmaruje moim maslem kakaowym to w ogole twierdz, ze mu krowkami smierdzi (tymi cukierkami oczywiscie) dlatego maselkiem sie smaruje jak akurat na nic sie nie zanosi
tez zel Durexa jest o tyle fajny, ze rzeczywiscie masaz jest przyjemniejszy (bo jest slisko), a jednoczesnie nie lepi sie, nie tlusci jak oliwka, nie ma zadnego zapachu, nie brudzi poscieli. no i rzeczywiscie jak sie polize to jest slodki no i ma wszechstronne zastosowanie tj.nie tylko do masazu

wreszcie sie wzielam za tworzenie referatu, bo caly dzien sie obijalam

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-12-08 o 16:22
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 16:23   #722
tancerka212
Zakorzenienie

kurcze a mnie właśnie naszło na walentynki i mam ochote je urządzić juz w sobote hehehe szukałam jakiś fajnych gadżetów na toys4boys ale nic mnie nie powaliło na kolana na tyle żebym to zamawiała już dziś i natychmiast... Lain powiedz coś o tym żeliku??? o juz powiedzialas to się wchłania jakoś czy po masażu konieczna jest kąpiel??? bo jak konieczna to muszę poczekac do stycznia hehehe bo jakbym wyszła z pokoju tżta wymazana żelem prosto pod prysznic to wszyscy by na zawał padli hehehe

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2008-12-08 o 16:24
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 16:34   #723
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
to się wchłania jakoś czy po masażu konieczna jest kąpiel???
wchalnia sie jak balsam
choc potem jak sie kapalam to czuc bylo, ze wczesniej na skorze byl ten zel bo w stycznosci z woda skora zrobila sie sliska
Stary 2008-12-08, 16:35   #724
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
oj moj tez nie lubi balsamow. i mowi, ze moja skora jest przyjemniejsza w dotyku jak nie ma na niej ani gramu balsamu. a juz jak sie wysmaruje moim maslem kakaowym to w ogole twierdz, ze mu krowkami smierdzi (tymi cukierkami oczywiscie) dlatego maselkiem sie smaruje jak akurat na nic sie nie zanosi
tez zel Durexa jest o tyle fajny, ze rzeczywiscie masaz jest przyjemniejszy (bo jest slisko), a jednoczesnie nie lepi sie, nie tlusci jak oliwka, nie ma zadnego zapachu, nie brudzi poscieli. no i rzeczywiscie jak sie polize to jest slodki no i ma wszechstronne zastosowanie tj.nie tylko do masazu

wreszcie sie wzielam za tworzenie referatu, bo caly dzien sie obijalam
haha krówka
O jak nie jest taki tłusty jak oliwka to kupuję, bo mamy oliwkę i tz jej nie lubi a jak to jest takie fajne to mu sie spodoba. o i wsechstronne zastosowanie też sie przyda
Ja mogłam sie smarowac balsamem tylko w wakacje po opalaniu, ale wtedy tżtowi sie podobało, bo sam mnie smarował

Cytat:
kurcze a mnie właśnie naszło na walentynki i mam ochote je urządzić juz w sobote hehehe szukałam jakiś fajnych gadżetów na toys4boys ale nic mnie nie powaliło na kolana na tyle żebym to zamawiała już dziś i natychmiast... Lain powiedz coś o tym żeliku??? o juz powiedzialas to się wchłania jakoś czy po masażu konieczna jest kąpiel??? bo jak konieczna to muszę poczekac do stycznia hehehe bo jakbym wyszła z pokoju tżta wymazana żelem prosto pod prysznic to wszyscy by na zawał padli hehehe
a po co pod prysznic?Mysle, że mozna sie ubrac jak po balsamie, wyjść i gadka z mamusia tżChyba, że sie chcecie wysmarowac tym jakoś na dziko heh

Sosik gotowy.Teraz siebie muszę przygotować No, i makaron

Patrzcie:
http://www.toys4boys.pl/Rura-do-tanc...o-item650.html

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-12-08 o 16:37
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 16:41   #725
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
kicha troche bo:
"Nie jest to profesjonalna rura do tańca i nie utrzyma pełnej wagi ciała"

czyli to wlasciwie taka rura zeby sie troszke obok niej pokrecic, ale figury z glowa w dol to lepiej na niej nie robic
Stary 2008-12-08, 16:41   #726
szana
Zadomowienie

"Dziewczyna ze zdjęcia NIE dołączona do zestaw" -a kto by jej potrzebował ? hehe
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 16:44   #727
tancerka212
Zakorzenienie

pytalam czy trzeba isc od razu pod prysznic bo jak by ten zel był wlasnie taki lepki albo tłusty albo nie wiem jeszcze jakis to ubrania bym nie mogła nałożyc po takiej zabawie i jak bym wróciła do domu wieczorem po randce?? ale skoro wchłania się jak balsam to kupuję ile to kosztuje Lain??

taaak ta rura jest hmmm ciekawa... a szczególnie porada ze warto ją nosic ze sobą na imprezy hehehe tż by zemdlał jakbym na imprezie wyciągnela rure i zajęła sie tam sobą hahaha
Stary 2008-12-08, 16:48   #728
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
kicha troche bo:
"Nie jest to profesjonalna rura do tańca i nie utrzyma pełnej wagi ciała"

czyli to wlasciwie taka rura zeby sie troszke obok niej pokrecic, ale figury z glowa w dol to lepiej na niej nie robic
Ale do takiego gibania sie jest całkiem fajna
taka lepsza jest w sex shopie z ok. 500 złz podestem

ten żelik 20 pare zł kosztuje z tego co pamiętam.

Czekam juz na tżcika w pełnej gotowości
Stary 2008-12-08, 16:49   #729
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ile to kosztuje Lain??
my cos ok 22 zl placilismy nie pamietam dokladnie, bo to w ramach wiekszych zakupow bylo

Cytat:
taaak ta rura jest hmmm ciekawa... a szczególnie porada ze warto ją nosic ze sobą na imprezy hehehe tż by zemdlał jakbym na imprezie wyciągnela rure i zajęła sie tam sobą hahaha
Stary 2008-12-08, 16:49   #730
can't be perfect
Wtajemniczenie

Witam

nasz ostateczny termin to 21.05.2010 Kaśka 87 proszę zmień moją datę w kalendarzu dowiedziałam się że na tej sali w maju tylko w piatki robią wesela, bo w niedzielę są komunie i w sobotę już szykują wszystko.. ale nie jest źle

a sala wygląda mnniej więcej tak.. tylko nie wiem jakie stoły jeszcze będziemy mieć..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nowa6[1].jpg (29,3 KB, 24 załadowań)
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 16:54   #731
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
Witam

nasz ostateczny termin to 21.05.2010 Kaśka 87 proszę zmień moją datę w kalendarzu dowiedziałam się że na tej sali w maju tylko w piatki robią wesela, bo w niedzielę są komunie i w sobotę już szykują wszystko.. ale nie jest źle

a sala wygląda mnniej więcej tak.. tylko nie wiem jakie stoły jeszcze będziemy mieć..
ładna U mnie tez jest opja okrągłych, ale wydaje mi się, że lepiej sie integrować przy prosto ustawionych niż tworzyc kliki przy poszczególnych stolikachAle takie okrągłe tak elegancko wyglądają za to.

Tż przyjechałAle jeszcze o Lewiatana musi zahaczyć, bo wcięło gdzieś ziółka
Stary 2008-12-08, 16:55   #732
tancerka212
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=85793 post 15
Stary 2008-12-08, 16:55   #733
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

nasz ostateczny termin to 21.05.2010
co za zmiana az ponad 3 miesiace wczesniej
Stary 2008-12-08, 16:57   #734
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dobreresztę poczytam później
Stary 2008-12-08, 16:58   #735
can't be perfect
Wtajemniczenie

Jezcze jest troche czasu to się pomyśli mi się podoba w tej sali tenm podest gdzie siedzą młodzi

lain tak się złożyło jak przyszło do podpisywania umowy z tamtą salą w mieście to zaczęłam się zastanawaić czy aby na pewno ta.. w końcu trochę jeszcze pojeździliśmy a że kobieta zmnienna jest to TŻ kazal mi się dobrze zastanowić a ta sala jest w lesie nad jeziorkiem o czym zawsze marzyłam.. a maj też ładny miesiąc i już nie upierałam się na sierpień, a piatek też może być, bo tam w maju w soborty jak już pisałam nie robią

a ja za tydzień mam oddać pracę inż..hmm

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-12-08 o 17:02
Stary 2008-12-08, 17:28   #736
szana
Zadomowienie

Cytat:
Jezcze jest troche czasu to się pomyśli mi się podoba w tej sali tenm podest gdzie siedzą młodzi

lain tak się złożyło jak przyszło do podpisywania umowy z tamtą salą w mieście to zaczęłam się zastanawaić czy aby na pewno ta.. w końcu trochę jeszcze pojeździliśmy a że kobieta zmnienna jest to TŻ kazal mi się dobrze zastanowić a ta sala jest w lesie nad jeziorkiem o czym zawsze marzyłam.. a maj też ładny miesiąc i już nie upierałam się na sierpień, a piatek też może być, bo tam w maju w soborty jak już pisałam nie robią

a ja za tydzień mam oddać pracę inż..hmm
super,że już macie ustalona datę i zaklepaną salę piękna sala mnie się też bardzo podoba ten podest
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 17:38   #737
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
super,że już macie ustalona datę i zaklepaną salę piękna sala mnie się też bardzo podoba ten podest
ja też się cieszę..przynajmniej mamy coś zaklepane i na pewno bedzie łatwiej nam znaleźc orkiestrę i fotografa na piatek.. ja jestem w szoku bo jak tam widziałam w rozpisce to ludzie robią wesela w środku tygodnia i w niedzielę.. mam nadzieję że piatek nie będzie źle.. bo rodzinka mieszka blisko i beda mieli 2 dni na otrzexwienie.. a i wesle może być na tej sali do 5 i poprawin nie będzie jupi
Stary 2008-12-08, 17:42   #738
angluka
Rozeznanie

Hej Piękne
My z TŻ kupiliśmy tez żel Durexa tylko nie pamiętam dkłanie jaki o był chyba rozgrzewajacy czy cos w tym stylu tylko ze nas nie rozgrzał hehee liczylismy na wikeszą przyjeność chyba i sie rozczarwalismy jakies delikatne mrowienie było ale nie zadowolił nas ten zakup i żel w koszu wylądował moze jakis inny kolor wypróbujemy
Ja tez w dresiku po domku chodze bo jak któaś pisała tez zmarźluch jestem straszny
Ja juz mam wstępnie temacik pracy zatwierdzony i juz sobie szystko obmyśliałam
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 17:44   #739
tancerka212
Zakorzenienie

no wygląda to bajecznie z tego co mówisz fajnie ci że ślub bedzie az 3 miesiące wczesniej! kurcze ja bym najchetniej przyspieszyla to na sierpien przyszlego roku ale juz nie bede cudowac bo i tak bym niczego nie załatwila na taką date hehehe
teskni mi się za tżtem...
no i druga sprawa tak dzisiaj gadałyście o tabletkach anty i sama zaczelam się nad nimi zastanawiac... ale kurcze znowu dopóki studiujemy to z tżtem widzimy sie aby w weekendy wiec nie wiem czy to nie przerost formy nad treścią??
Stary 2008-12-08, 17:57   #740
kasia083
Zadomowienie

GG do kasia083

Cytat:
znaczy sie byczka chca zabic
ja jakos tak bardzo nie przezywam tego, ze te zwierzatka kiedys byly zywe. jestem tak miesozerna, ze schodzi to na drugi plan. za bardzo lubie miesko
ja też lubie mięsko i zjem każde, które będzie na tależu :0 tez się nie rozczulam, ale sama zebić bym go nie mogła

Cytat:
ja wystarczy, ze sobie policze ile mi zostalo do konca w opakowaniu i dodam 2 dni. i juz wiem kiedy bedzie
ja jak przesuwam to nie o te pare dni na ktorych mi zalezy tylko o cale 21 dni
Ja jak brałam tabletki, to tylko raz przesuwałąm i miałąm przez to jeszcze gorzej, bo dostałam @ tak jak miałam ja dostać (chociaz zaczęłam kolejne opakowanie) i skończyła mi się dopiero po miesiącu jak w końcu zrobiłam przerwę w tabletkach Wiadomo, kazdy reaguje inaczej, ale u mnie nie darady przesuwać. Ale zaleta tabletek jest to, że nawet jak już miałam @ to była ona bardzo mała i nie tak bolesna jak wcześniej

Co do dresików, to mam coś do chodzenia po domu, ale jest to stare i wytarte więc jak TŻ do mnei przyjeżdza to się stroję, czasem nawet w jakąć kiecę, robie sobie jakaś fajną fryzurę, mc-up. Ale widzimy się raz w tygodniu, więc tyle to można się poświęcić

jeśli chodzi o olejki, to mam taką swoja kombinację: po kilka kropel geranium i yang-yang. W połączeniu działąją na każdego faceta, ale mają trochę ogłupiające działanie...

poza tym to lubię takei energizujące: limonka, czerwony grapeftut i pomarańczę Bardzo fajne
A jak jestem przeziembiona to wlewam po kilka kropel eukaliptusowego, drzewa herbacianego i mięty. Mi to nawet pomaga
Stary 2008-12-08, 17:58   #741
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
no wygląda to bajecznie z tego co mówisz fajnie ci że ślub bedzie az 3 miesiące wczesniej! kurcze ja bym najchetniej przyspieszyla to na sierpien przyszlego roku ale juz nie bede cudowac bo i tak bym niczego nie załatwila na taką date hehehe
teskni mi się za tżtem...
no i druga sprawa tak dzisiaj gadałyście o tabletkach anty i sama zaczelam się nad nimi zastanawiac... ale kurcze znowu dopóki studiujemy to z tżtem widzimy sie aby w weekendy wiec nie wiem czy to nie przerost formy nad treścią??
co do tabletek to ja wolę je brać..chociaż ostatnio do zbliżeń dochodzi rzadko.. ale mam komfort psychiczny i lepiej się czuję.. kiedyś jak nie brałam to już tydzień przed @ wszystko mnie bolało a w czasie@ to z tyłu plecy, brzuch i wewnętrzne strony ud.. i to jest jeden z głównych powodów dlaczego biorę tabsyy.. nie wiem czy na temat napsiałam bo nie zdażylam przeczytać o czym pisałyście wczesniej
Stary 2008-12-08, 18:00   #742
kasia083
Zadomowienie

GG do kasia083

A z żelu Dureksa nie jestem zadowolona. Miałam tylko 1 miętowy, ale szybko wyladował w koszu, bo mnie po nim piekło A do masażu to się on chyba nie nadaje. Do tego wypróbowałąm oliwkę dla niemowląt
Stary 2008-12-08, 18:05   #743
tancerka212
Zakorzenienie

o Kasiu czyli jak zakupię taki komineczek to do ciebie się zwrócę po pomoc w doborze zapachu bo takie jak pomarancza to skojarzę ale nie wiem jak pachnie geranium i yang yang czy cos takiego.. jednak co kilka głow na wizazu to nie jedna hehehe

hmm co do tabletek to ja nie mam jakis wielkich dolegliwosci.. zły nastrój jeden dzien przed @ i ból brzucha pierwszego dnia i tyle... na pewno chce przed ślubem zacząć brac i brac je po slubie bo nie chcemy miec od razu dzidzi ale czy juz teraz? nie wiem juz sama... wiem ze to komfort ale jesc tablety codziennie przy takim ukladzie to chyba tak jak mowie przerost formy nad trescią... musze to z tżtem obgadac.
Stary 2008-12-08, 18:08   #744
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
o Kasiu czyli jak zakupię taki komineczek to do ciebie się zwrócę po pomoc w doborze zapachu bo takie jak pomarancza to skojarzę ale nie wiem jak pachnie geranium i yang yang czy cos takiego.. jednak co kilka głow na wizazu to nie jedna hehehe

hmm co do tabletek to ja nie mam jakis wielkich dolegliwosci.. zły nastrój jeden dzien przed @ i ból brzucha pierwszego dnia i tyle... na pewno chce przed ślubem zacząć brac i brac je po slubie bo nie chcemy miec od razu dzidzi ale czy juz teraz? nie wiem juz sama... wiem ze to komfort ale jesc tablety codziennie przy takim ukladzie to chyba tak jak mowie przerost formy nad trescią... musze to z tżtem obgadac.

My na razie na dzidzię nie możemy sobie pozwolić i to przynajmniej jeszcze przez 3 lata.. tak 2 latka po ślubie chciłabym być w ciąży..ale zycie lubi być przewrotne i nie wiadomo
Stary 2008-12-08, 18:09   #745
kaska87
Zakorzenienie

cześć ja musze się uczyc na jutro na kolosa

Can't gratuluję zmiany daty
Asiccccca, Can't zrobione

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-12-08 o 18:12
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 18:12   #746
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć ja musze się uczyc na jutro na kolosa

Can't gratuluję zmiany daty
a dziekuję też się cieszę w końcu 3 miesiące mniej czekania na ten cudowny dzień
i ucz się ładnie ja siedzę nad pracą.. na szczescie nauki jako tako w tym semestrze nie mam.. tylko w sesji zaliczeniowej
Stary 2008-12-08, 18:13   #747
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a dziekuję też się cieszę w końcu 3 miesiące mniej czekania na ten cudowny dzień
i ucz się ładnie ja siedzę nad pracą.. na szczescie nauki jako tako w tym semestrze nie mam.. tylko w sesji zaliczeniowej
masz ślub miesiąc po mnie w takim razie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 18:21   #748
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
My z TŻ kupiliśmy tez żel Durexa tylko nie pamiętam dkłanie jaki o był chyba rozgrzewajacy czy cos w tym stylu tylko ze nas nie rozgrzał hehee liczylismy na wikeszą przyjeność chyba i sie rozczarwalismy jakies delikatne mrowienie było ale nie zadowolił nas ten zakup i żel w koszu wylądował moze jakis inny kolor wypróbujemy
my tez kupilismy jakis rozgrzewajacy i stoi w szafce, wogole sie nie sprawdził

can't be perfect super ze wam sie udało
my sobie tak wczoraj rozmawialismy ze do slubu tak długo jeszcze i tz wyskoczył ze moze bysmy slub w styczniu zrobili przeciez wtedy jest karnawał i fajnie na dworze tzn ze snieg moze bedzie i zdjecia w plenerze byłyby super a w kwietniu to niewiadomo jak bedzie, ale mysle ze nie ma co wymyslac bo np pogody to sie nigdy nie przewidzi nawet teraz niby grudzien a co u mnie padało
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-08, 18:22   #749
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
my tego czerwonego ani zielonego nawet nie mielismy ochoty probowac, po tym jak jeszcze kiedys kupowalismy gumki i kupilismy eksperymentalnie takie nasaczone tym zielonym zelem. efekt byl koszmarny... brrr
dlatego teraz kupilismy ten - do masazu, bez zapachu, bez zadnych dodatkowych efektow specjalnych to ten taki fioletowy http://durex.pl/rekwizyty_zel_do_masazu.html

Cytat:
Napisane przez kasia083 Pokaż wiadomość
Ja jak brałam tabletki, to tylko raz przesuwałąm i miałąm przez to jeszcze gorzej, bo dostałam @ tak jak miałam ja dostać (chociaz zaczęłam kolejne opakowanie) i skończyła mi się dopiero po miesiącu jak w końcu zrobiłam przerwę w tabletkach Wiadomo, kazdy reaguje inaczej, ale u mnie nie darady przesuwać. Ale zaleta tabletek jest to, że nawet jak już miałam @ to była ona bardzo mała i nie tak bolesna jak wcześniej
u mnie na szczescie wszystko ok. przesuwanie juz bylo wielokrotnie wyprobowane i zawsze dzialalo jak trzeba

Cytat:
ale mam komfort psychiczny i lepiej się czuję..
dla mnie ten komfort psychiczny jest najlepszy gumki mnie w ogole nie przekonuja

Cytat:
Napisane przez kasia083 Pokaż wiadomość
A z żelu Dureksa nie jestem zadowolona. Miałam tylko 1 miętowy, ale szybko wyladował w koszu, bo mnie po nim piekło A do masażu to się on chyba nie nadaje. Do tego wypróbowałąm oliwkę dla niemowląt
jak juz pisalam, my do masazu kupilismy ten na ktorym jest napisane ze jest do masazu i na szczescie zadnych efektow specjalnych nie ma.
i wlasnie te gumki ktore kiedys kupilismy byly nasaczone tym zielonym i wlasnie pieklo i bylo strasznie. brrrr

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-12-08 o 18:26
Stary 2008-12-08, 18:34   #750
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
my tez kupilismy jakis rozgrzewajacy i stoi w szafce, wogole sie nie sprawdził

can't be perfect super ze wam sie udało
my sobie tak wczoraj rozmawialismy ze do slubu tak długo jeszcze i tz wyskoczył ze moze bysmy slub w styczniu zrobili przeciez wtedy jest karnawał i fajnie na dworze tzn ze snieg moze bedzie i zdjecia w plenerze byłyby super a w kwietniu to niewiadomo jak bedzie, ale mysle ze nie ma co wymyslac bo np pogody to sie nigdy nie przewidzi nawet teraz niby grudzien a co u mnie padało
pogody nigdy się nie przewidzi jak dla mnie pogoda musi być na plener i ślub w kościele, żeby potem spokojnie wyjśc, a jak wejdziemy na salę to może zacząć padać.. przynajmniej goście nie będą się rozchodzic i tam w tym ośrodku mamy pokój gratischyba do 16 w sobotę.. i spokojnie się wyśpimy.. potem ktoś po nas przyjedzie bo wieczorem mama gdzie jeszcze zrobic w domku poczestunek dla gości.. ale ja jej dałam pomysł żeby byly plastikowe naczynia to będzie mniej sprzatania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości