|
|
#721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
Cytat:
. Ja też cudów nie oczekuję, ale miałam już kilka cudownych specyfików, w tym jakiś "superancki" z Mango TV i nic nie zrobiły
|
|
#722 |
|
Wtajemniczenie
|
mam pytanie - czy maseczki z serii naturals są typu peel off ?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#723 |
|
Zadomowienie
|
Tak. Ale możesz we środę po 12tej zadzwonić do COKu, może Twoja paczka już będzie
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odebrac tego dnia,ale np.o 10 to da sie jakos zmienic?
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj w Avonie oglądałam nowe kremiki rozświetlające Solutions. Powiedzcie, czy to te same kremy, co były, tylko w nowych opakowaniach?
Czy formuły eż zmianili? Kremiki bardzo fajnie wyglądały, opakoania mi się podobają, ladnie pachniały i miały fajną, pychatą konsystencję Może się skuszę na taki w podwójnym słoiczku?Wąchałam też nowe naturalsy z morelą i słonecznikiem, ślicznie pachną!! |
|
|
|
#727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super Bo łacznie ze mną zamawiałam 3 sztuki mgiełek Morela i Słonecnzik
|
|
#732 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwolnienie rejonu , okręgów to są dla lidera sprzedaży większe możliwości i większe wyzwania.
Możemy mianowac konsultantki nie tylko ze swego okręgu , ale z całej Polski. Ma to dobre i złe strony. Jednak na razie nie ma to mocy prawnej . |
|
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
drogie Panie potrzebuje pilnie odpowiedzi , bo nie mogę się nigdzie doczytać , a robię zamówienie....czy na torebki (konkretnie tą czerwoną organizatorkę) jest upust wypracowany czy inny jakiś?
:confused :
|
|
|
|
#735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
na wszystkie produkty niekosmetyczne (w tym torebki) jest stały upust 20%
|
|
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
bardzo dziękuję za odpowiedzi
|
|
|
|
#738 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sobie właśnie zamowilam ta torebke Organizatorke, widzialam ja na zywo, jest bardzo ciekawa, nie jest w kolorze mdlej czerwieni... Juz nie moge sie doczekac czwartku
|
|
|
|
#739 |
|
Konto usunięte
|
A ja się niestety odpowiedzi nie doczekałam
Miała już któraś okazję wypróbować brylantowy błyszczyk? Szczególnie chodzi mi o ten fiolecik
|
|
|
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;11698831]A ja się niestety odpowiedzi nie doczekałam
Miała już któraś okazję wypróbować brylantowy błyszczyk? Szczególnie chodzi mi o ten fiolecik [/QUOTE]ja je dzisiaj oglądałam, ale zwróciłam uwagę tylko na ten najjaśniejszy, taki ładny naturalny kolor. Dość mocny dają kolor, reszta odcieni jak dla mnie zbyt mocna - lubię tylko naturalne kolory na ustach. Konsystencja - dość gęste, treściwe. Na ustach nie podkreślał skórek, ładnie wyglądał. |
|
|
|
#741 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
W poprzedniej paczce dostałam porwane katalogi nr 5 (były niechlujnie wrzucone do paczki i miały porozrywane kartki), w związku z czym napisałam maila do Avonu z reklamacją i obiecali mi przyslać pakiet 10 bezpłatnych Pocztą Polską. To było tydzień temu a katalogów ani widu ani słychu... Napisałam jeszcze raz do Obsługi Klienta, dostałam odpowiedź:
"Niezmiernie nam przykro, że przesyłka nie została do Pani doręczona, ale jak zapewne wiadomo Poczta Polska nie daje gwarancji na swoje usługi." To po jaką cholerę Avon korzysta z usług takiej firmy?? Nie mam już do nich siły... |
|
|
|
#743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niestety nie miałam okazji jej widzieć na żywo. Mam prośbe jakbyś miała możliwość wrzucić fotki byłabym wdzięczna - myślę, że nie tylko ja ![]() Swoją drogą mogliby konkterniejsze informacje umieszczać o torebkach czy portfelach, jak w środku wygląda i takie tam, a jeszcze czasem ledwo co je widać na zdjęciu
Edytowane przez teteesia Czas edycji: 2009-03-30 o 23:48 |
|
|
|
|
#744 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() Cytat:
![]() PROŚBA !! Dziewczyny, nabazgrałam taki mały nasz przewodnik zerknijcie co o tym myślicie, dajcie znać czy coś usunąć, co dodać, jakie błędy https://wizaz.pl/forum/group.php?&do...#gmessage34688
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-03-31 o 11:13 |
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy wcześniej ktoś to zamieszczał ale dostałam na maila przed chwilą:
Kremy do pielęgnacji okolic oczu w super cenach! Oferta z ostatniej chwili. W Katalogu 5/2009 mamy dla Was specjalną promocję na kremy Anew przeznaczone do pielęgnacji okolic oczu. Luksusowy system modelujący okolice oczu Anew Ultimate 15 ml + 2,5g tylko teraz w specjalnej cenie 35 zł kod do zamawiania produktu 75739 (Cena regularna 65 zł). Program liftingujący okolice oczu Anew Clinical 2 x 10 ml tylko teraz w specjalnej cenie 35 zł kod do zamawiania produktu 76471 (Cena regularna 65 zł). Kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/na dzień SPF 25 Anew Rejuvenate 2 x 10 ml tylko teraz w specjalnej cenie 25 zł kod do zamawiania produktu 76232 (Cena regularna 45 zł). Krem intensywnie korygujący okolice oczu Anew Alternative 15 ml tylko teraz w specjalnej cenie 35 zł kod do zamawiania produktu 76273 (Cena regularna 65 zł). Do zamawiania Kremów do pielęgnacji okolic oczu w super cenach użyj podanych powyżej numerów produktów. Możesz zamówić dowolną ilość kremów. Ceny podlegają opustowi wypracowanemu i wliczają się do bazy opustu. Produkty nie wliczają się do ofert wiązanych z katalogu 5/2009. kolciag Mi się bardzo podoba Bardzo dobry pomysł, zebrać najważniejsze informacje w jedną całość, dla zainteresowanych będzie się szybciej szukało i przyjemniej czytało![]() Na serio prawdą jest, że zamówienie wystarczy złożyć raz do roku i umowa nie zostanie rozwiązana Słyszałam mnóstwo różnych opinii![]() LadyBird6 A możesz napisać jaka to czerwień? Nie taka jak w katalogu? Jeśli będziesz mogła to wstaw zdjęcia ![]() |
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie cierpię takich kłamstw, tak samo jak potem chodzą ploty o karach za nieskładanie zamówień !! grrrrCo do organizatorki... ładny ten kolor, dla mnie zdecydowanie to nie malina, czerwony jak nic, tylko nie za intensywny ale co prawda ja bym ją wolała w innym kolorku... szkoda że tylko w czerwieni jest
|
|
#749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiecie co :P nie wiem co wy macie za LIDERÓW sama jestem liderem..mnie też denerwuje to, że moja OMS każe mi wręcz NAGABYWAĆ moje konsultantki o zamówienia, ale ja po prostu tego nie robię jak się denerwuje na mnie to po prostu usprawiedliwiam moje konsultantki i spokój :P wole mieć zadowolone konsultantki które i tak zamówią bez mojej "pomocy" (bo przecież nie zawsze zależy to od konsultantki), ale zrobią to wtedy kiedy będą mieć zamówienie, a nie, że niejednkrotnie słyszę, że muszą zamawiać na siłę..jeśli moja KK chce zamówić raz na rok to ma do tego prawo, bo przy podpisywaniu umowy dostała ode mnie informację, że nie obciążają jej żadne finansowe konsekwencje (przecież często jest tak, że konsultantka nie chce zarabiac, a jedynie mieć taniej kosmetyk dla siebie [i szybciej] a wiadomo, że nie kupuje co 3tyg kosmetyków za min 150zł..) wiele moich znajomych nie może doczekać się "otwarcia granic" :P bo mają dosyć swoich LIDERÓW i chcą się przenieść do innych osób (też z innych miast) które pomogą (oczywiście) ale nie będą je stręczyć cotygodniowym pytaniem "ile masz już zamówienia?", "a dlaczego nie złożyłaś zamówienia w 2 i 3 terminie?" ..straszne. pozdrawiam dziewuchy ![]() i nie dajcie się ;P |
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no szkoda, ale wielu jest normalnych LS jak MY ![]() Staram się być pomocna dla moich KK, chociaż to takie proste nie jest, bo nigdy nie wiesz, czy dana KK chce żebyś po podpisaniu umowy się od niej odczepiła, czy właśnie oczekuje zainteresowania i pomocy z Twojej strony, a i takie i takie osoby się trafiają... nie chciałabym żeby kiedyś moja KK powiedziała że ją olewam, albo że nie daję jej żyć i ciągle się jej czepiam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

ja od siebie polecam
. Ja też cudów nie oczekuję, ale miałam już kilka cudownych specyfików, w tym jakiś "superancki" z Mango TV i nic nie zrobiły

:confused :